Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !




Κριός  (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μήνα του έτους, φίλοι Κριοί θα είναι αρκετά δραστήριο! Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας θα περάσει στις 3 Ιανουαρίου στον 9ο οίκο, δημιουργώντας άριστες συνθήκες για πνευματική δραστηριότητα. Αφιερώστε τον πρώτο μήνα του χρόνου για να μάθετε κάτι νέο, όπως μια ξένη γλώσσα. Ο Άρης από το 9ο αστρολογικό σπίτι ευνοεί τα ταξίδια στο εξωτερικό και τη συνεργασία με εταιρίες ή πελάτες από το εξωτερικό. Είναι μια θαυμάσια εποχή για την απασχόληση σε μια ξένη εταιρεία με υποκατάστημα στην πόλη σας. Όποια και αν είναι τα καθήκοντα σας ή τα πιθανά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε τον Ιανουάριο, με την υποστήριξη του Άρη, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες. Μη φοβάστε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας σε νέους τομείς δραστηριότητας ή να επιλύσετε δημιουργικά τα όποια ζητήματα παρουσιαστούν.

Χάρη στον Ήλιο, ο οποίος θα είναι στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, οι σχέσεις με την ηγεσία θα γίνουν πιο αρμονικές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε από τον προϊστάμενό σας μια αύξηση αμοιβής. Τον Ιανουάριο θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και έτοιμοι να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Η θέση του Ήλιου ευνοεί την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας και την ανάληψη μιας θέσης ευθύνης.

Από οικονομικής άποψης, το επαναστατικό πνεύμα που θα σας διακατέχει θα επηρεάσει και το πορτοφόλι σας. Φροντίστε τουλάχιστον να μην ξεφύγετε κατά πολύ από τα πλαίσια του προϋπολογισμού σας, ξεσπαθώνοντας σε καταναλωτικές δαπάνες, τουλάχιστον μέχρι τα μισά του μήνα, που θέματα οικονομικά ξεκαθαρίζουν και εξομαλύνονται.  

Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, η Αφροδίτη θα στεγάζεται στο 11ο αστρολογικό σπίτι σας. Την περίοδο αυτή υπόσχεται ηρεμία και σύμπνοια στον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων. Θα νιώσετε την υποστήριξη, τη φροντίδα και την ευαισθησία του άλλου σας μισού και των συγγενών σας. Ιδιαίτερα θα αρχίσουν να δημιουργούνται σχέσεις εμπιστοσύνης με φίλους. Είναι πιθανό το ξεκίνημα ενός όμορφου, ρομαντικού φλερτ με έναν από αυτούς. Επίσης, μπορεί να προκύψει ρομαντικό ενδιαφέρον με κάποιο άτομο, με το οποίο συνδέεστε με μια κοινωνική ή δημιουργική δραστηριότητα. 

Μετά την 13η Ιανουαρίου, όταν η Αφροδίτη μετακομίζει στον 12ο  τομέα του ωροσκοπίου, θα γίνει πιο δύσκολο να γνωρίσετε το κατάλληλο άτομο και να οικοδομήσετε σχέσεις. Είναι η περίοδος που θα αποτραβηχτείτε και θα κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Ο 12ος  οίκος είναι ο οίκος της απομόνωσης. Το ρομαντικό ενδιαφέρον σας μέσα στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να στραφεί σε ένα άτομο που είναι ήδη δεσμευμένο. Ό, τι και να σας υπόσχεται μην πιστεύετε τίποτε, γιατί είναι απίθανο να τολμήσει να αφήσει το ταίρι του για χάρη σας.


Ταύρος  (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Άρης από το 8ο σπίτι του ωροσκοπίου καλεί τον Γενάρη σε μάχη! Θα υπάρξει πολλή δουλειά μέσα στο μήνα! Ετοιμαστείτε, μια πολυάσχολη περίοδος σας περιμένει, με την ανάθεση νέων καθηκόντων και ευθυνών. Θα πρέπει να επιλύσετε θέματα που σχετίζονται με φόρους, ασφάλειες, επιχειρήσεις ή χρήματα τρίτων. Αν σκοπεύετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, ίσως χρειαστεί να πάρετε ένα δάνειο ή να δανειστείτε από φίλους.
Η σεληνιακή έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στις 10 Ιανουαρίου στο 3ο  αστρολογικό οίκο σας, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην πληροφόρηση και στην επικοινωνία. 

Ο Ήλιος από τον 9ο  οίκο του ωροσκοπίου μέχρι τις 20.1 θα προκαλέσει την επιθυμία για εκπαίδευση ή βελτίωση των προσόντων σας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε διάφορα μαθήματα ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια. Με τη μετάβαση του Ήλιου στο 10ο  σπίτι το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, θαρραλέοι και τολμηροί. Έφτασε η ώρα για σημαντικές, ίσως και μάλιστα μοιραίες αποφάσεις. Θα πάνε τα πάντα κατ΄ ευχή, μην διστάσετε.

Από οικονομικής άποψης ο μήνας αυτός ευνοεί να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση οφειλών, ενώ εάν εκμεταλλευτείτε ορθά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, τα οικονομικά σας αναμένεται να παρουσιάσουν εξαιρετική άνθιση σε βάθος χρόνου! Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα καταφέρετε να χαλαρώσετε επιτέλους μετά από μια μακρά περίοδο άγχους και εντάσεων.

Οι πρώτες 12 ημέρες του νέου έτους θα περάσουν υπό την επίδραση της Αφροδίτης από το 10ο  αστρολογικό σπίτι σας. Αυτή η θέση του πλανήτη της αγάπης φέρνει συχνά σε ένα άντρα, μια γυναίκα, η οποία τον βοηθά να απογειώσει την καριέρα του.

Στις 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο 11ο  οίκο του ωροσκοπίου, το οποίο είναι επίσης καλό για την έναρξη και την ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων. Θα γίνει ευκολότερο να πραγματοποιηθούν νέες γνωριμίες και να εμβαθύνετε σε σχέσεις. Κάποιος από στενούς φίλους μπορεί να σας συστήσει σε ένα άτομο που θα σας προσελκύσει από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας. Αλλά προσέξτε: αν είστε σε σχέση, ένας φίλος μπορεί να γίνει χωρίς να το θέλει πηγή της διαφωνίας με το ταίρι σας. 

Από τις 3 Ιανουαρίου έως το τέλος του μήνα, ο Άρης θα κινηθεί στον 8ο  οίκο σας, ενισχύοντας τη σεξουαλική διάθεση σας και βοηθώντας να ξεκλειδώσετε τις επιθυμίες σας. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να πειραματιστείτε στον ερωτικό τομέα και να αναζωογονήσετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας. Συχνά ο Άρης στη θέση αυτή ενθαρρύνει τις περιστασιακές σχέσεις - είναι συνετό και μην αφήνετε τον εαυτό σας να ενδώσετε στον πειρασμό, εάν είστε δεσμευμένοι, για να μην το μετανιώσετε αργότερα.


Δίδυμος  (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι κύριες τάσεις τον Ιανουάριο θα καθοριστούν από τον Ήλιο και τον Ερμή, που θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο 8ο σπίτι του ωροσκοπίου. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τη διοίκηση της επιχείρησης που δουλεύετε μπορεί να είναι αγχωτικές. Κάτω από την επιρροή των πλανητών θα γίνετε πιο επικριτικοί και εριστικοί, καθώς θα είναι δύσκολο να κρύψετε τις αληθινές σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε, διαφορετικά οι αποκαλύψεις του Ιανουαρίου θα σας επηρεάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατά το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να σας εμπιστευτούν μια μυστική επιχείρηση ή ένα επιχειρηματικό μυστικό. Όσο μεγάλος και αν είναι ο πειρασμός, μην διανοηθείτε να το κοινοποιήσετε. Μεταξύ 1 και 20 Ιανουαρίου είναι μια εξαιρετική περίοδος για τη διεξαγωγή έρευνας που σχετίζεται με  την επίλυσης οικονομικών ζητημάτων. 

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα περάσει ο Ήλιος στον 9ο  αστρολογικό οίκο. Πολλοί θα σκεφτούν για την περαιτέρω εκπαίδευσή τους και θα αρχίσουν να παρακολουθούν μαθήματα και σεμινάρια. Είναι δε πιθανή η εμφάνιση επιχειρηματικών εταίρων ή πελατών από το εξωτερικό. Μακροπρόθεσμα επαγγελματικά ταξίδια είναι δυνατά, συμπεριλαμβανομένων αυτών στο εξωτερικό.

Οικονομικά μπορούν τα πράγματα να βελτιωθούν για αρκετούς από εσάς, θα εξαρτηθεί όμως κυρίως από τις προσωπικές σας κινήσεις και από το εάν εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Γενικά πάντως θέλει προσοχή καθώς και σωστό χειρισμό για να μπορέσετε να απολαύσετε τα αποτελέσματα των κόπων σας και από πρακτικής άποψης.

Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, η  Αφροδίτη θα κινηθεί μέσα από το 9ο σπίτι του ωροσκοπίου. Με αυτή τη θέση του πλανήτη αυξάνεται η πιθανότητα μιας ρομαντικής γνωριμίας με ένα άτομο με διαφορετικές πολιτισμικές καταβολές, διαφορετικής θρησκείας ή εθνικότητας. Οι σχέσεις αρχίζουν, κατά πάσα πιθανότητα, μακριά από το σπίτι: κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού, ταξιδεύοντας στο εξωτερικό ή μέσω του Διαδικτύου. Αν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πραγματοποιήσετε κάποιο είδος δημόσιας αποστολής (να συμμετάσχετε σε διάσκεψη, συλλαλητήριο, συνέδριο, κλπ.), τότε μπορείτε να συναντήσετε την αγάπη.

Με τη μετάβαση της Αφροδίτης στο 10ο   αστρολογικό σπίτι (μετά τις 13 Ιανουαρίου), θα νιώσετε σαν ένα πραγματικό αστέρι: κάθε μέρα θα είστε στο προσκήνιο, οι άνθρωποι γύρω σας θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας, τη γοητεία, το εξαιρετικό μυαλό και την ομορφιά σας. Είναι πιθανό να εμφανιστούν την περίοδο αυτοί πολλοί υποψήφιοι μνηστήρες. 


Καρκίνος  (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η σεληνιακή έκλειψη, που θα λάβει χώρα στις 10 Ιανουαρίου, στο 1ο  σπίτι του ζωδίου σας, θα προκαλέσει σοβαρές εσωτερικές αλλαγές που θα συνεπάγονται εξωτερικές αλλαγές. Έτσι, τον Ιανουάριο μπορείτε να νικήσετε την αβεβαιότητα και την ενοχή. Μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας και να θέσετε σαν στόχο να ανεβείτε στις υψηλότερες κορυφές. Θα νιώσετε ότι είστε οι κύριοι και δημιουργοί της ζωής σας.

Αν κάτι δεν σας εκφράζει, πρέπει να το αλλάξετε! Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημά σας για τον Ιανουάριο. Και θα αλλάξετε - μια θέση, μια δουλειά ή ακόμα και ένα πεδίο δραστηριότητας. Μέχρι τις 20.1 ο Ήλιος θα βρίσκεται στο 7ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίοδο για σύναψη επιχειρηματικών επαφών, διαπραγματεύσεις και την υπογραφή συμβολαίων.  Αμφιλεγόμενα ζητήματα θα επιλυθούν υπέρ σας. Θα γίνετε αρκετά πειστικοί για να πάρετε τους αντιπάλους με το πλευρό σας.
Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τη διοίκηση μπορούν να γίνουν αγχωτικές.

Προσοχή θα απαιτηθεί σε θέματα οικονομικά, καθώς η εποχή δεν είναι ευνοϊκή, τουλάχιστον πλανητικά, για αγορές ή τοποθετήσεις κεφαλαίων. Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε καταναλωτικές ή άλλες δαπάνες που μπορεί να σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

Η επιρροή της σεληνιακής έκλειψης αγγίζει στη σφαίρα των προσωπικών σας  σχέσεων. Θα τοποθετείτε τον εαυτό σας στην πρώτη θέση και θα αποφασίσετε ποιες ιδιότητες και χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του συντρόφου σας είστε έτοιμοι να ανεχτείτε και ποια όχι. Εάν καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι το άλλο σας μισό δεν επιτρέπει την προσωπικότητά σας να εκφραστεί ελεύθερα και να λειτουργήσει, τότε, κατά πάσα πιθανότητα, θα αποφασίσετε να χωρίσετε.

Η Αφροδίτη, η οποία μέχρι τις 13 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου, θα φέρει καλή τύχη σε θέματα που σχετίζονται με τα γενικά οικονομικά. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας στις πρώτες μέρες του νέου έτους θα ξεκινήσουν μια συμβίωση με τους συντρόφους τους και θα μοιραστούν τον προϋπολογισμό τους μαζί τους. 

Το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα βρίσκονται τα συναισθηματικά σας κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης από το 9ο αστρολογικό σπίτι. Μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση στο Διαδίκτυο ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. 


Λέων  (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Εάν η εργασία σας συνδέεται με τη δημιουργικότητα, ο Άρης από το 5ο αστρολογικό σπίτι σας υπόσχεται μια σημαντική ανάκαμψη. Τον Ιανουάριο θα δείξετε στον κόσμο ένα πραγματικό αριστούργημα και θα κερδίσετε χρήματα. 
Ο  Ήλιος θα κινηθεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου στον 6ο  οίκο του ωροσκοπίου σας. Θα έχετε περισσότερη δουλειά, θα εμφανιστούν νέα καθήκοντα, υπάρχει κάτι καινούργιο που θα πρέπει να μάθετε. Τα Λιονταράκια που γεννήθηκαν κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας (23 Ιουλίου - 3 Αυγούστου) μπορεί να δεχθούν μια προαγωγή ή μια αύξηση του μισθού.

Το τρίτο δεκαήμερο Ιανουαρίου περνάει ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας, στο 7ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας. Πρόκειται για μια καλή στιγμή για να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες ή να δραστηριοποιηθείτε σε μια ομάδα. Εάν είστε εργοδότες, μπορείτε να προσλάβετε μερικούς λαμπρούς υπαλλήλους, χάρη στους οποίους η επιχείρηση σας θα ανθίσει. 

Από οικονομικής άποψης ο μήνας αυτός παρουσιάζει δύο πρόσωπα. Το πρώτο μισό του τα πράγματα θα εξελίσσονται λίγο-πολύ όπως και τους προηγούμενους μήνες, αλλά στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να φέρουν μια ανάκαμψη των οικονομικών σας. Αρκεί βέβαια να τις αδράξετε εγκαίρως…

Οι πρώτες 13 μέρες του νέου έτους είναι ιδανικές για ρομαντικές γνωριμίες. Η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα κινηθεί μέσα από το 7ο σπίτι του ωροσκοπίου. Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία με το αντικείμενο του πόθου σας θα έχει θετικά αποτελέσματα. Νέες γνωριμίες θα σας αναζωογονήσουν με τον ρομαντισμό και τα πρωτότυπα δώρα. Οι σύντροφοι θα προσφέρουν προσοχή και φροντίδα ο ένας στον άλλο. Θα νιώσετε την αγάπη του συντρόφου σας, η αυτοεκτίμηση σας θα αυξηθεί, η ζωή θα είναι γλυκιά και γεμάτη χρώμα και χαρά. Με την Αφροδίτη στο 7ο  σπίτι, έχετε κάθε ευκαιρία να κάνετε αισθητή την παρουσία σας και να γίνετε δημοφιλείς. Οι αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό και κοινωνικοποιηθείτε!

Η μετάβαση της Αφροδίτης στο 8ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας μετά την 13η Ιανουαρίου θα φέρει έντονο αισθησιασμό. Αν η σχέση με τον σύντροφο σας ήταν ακόμα στα πρώτα της ασταθή βήματα, τότε κατά το δεύτερο ή το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα υπάρξει μια αλλαγή πορείας. Χάρη στην Αφροδίτη, το πάθος θα ανάψει ανάμεσα σας και είναι μια σπουδαία στιγμή για πειράματα στον ερωτικό τομέα!


Παρθένος  (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η διάθεση μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα είναι πεσμένη: Ο Ήλιος, που βρίσκεται στο 5ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας, είναι η αιτία. Στην περίπτωσή σας, οι διακοπές του νέου έτους θα έχουν ένα παρατεταμένο χαρακτήρα. Τα καλά νέα είναι ότι κανένας τον Ιανουάριο δεν θα απαιτήσει από εσάς εξαιρετικές αποδώσεις. Μην αναλάβετε νέα έργα πριν από την 21.1, όταν ο Ήλιος μετακομίζει στον 6ο  αστρολογικό σας οίκο, τον οίκο της εργασίας.

Όντας στο 5ο  οίκο μέχρι τις 20.1, θα σας δώσει αισιοδοξία και θα κάνει πιο αισθητή την  παρουσία σας στους άλλους. Θα αποδειχθεί ότι έχετε εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα γίνουν πιο ζεστές και φιλικές. Μερικοί από σας θα δείξετε μια νέα πλευρά του χαρακτήρα σας, η οποία θα προκαλέσει πολλή συμπάθεια.

Η εκτέλεση των καθημερινών καθηκόντων σας κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της τάξης και της πειθαρχίας, σας δοκιμάζει για την δύναμη και την αντοχή σας. Με τη δύναμη της θέλησης και επιδεικνύοντας έναν σταθερό και ισχυρό χαρακτήρα, πρέπει να δείξετε ότι αξίζετε τη θέση που κατέχετε και την στήριξη του πλανήτη. 

Στον οικονομικό τομέα, ο πρώτος μήνας του νέου έτους δεν θα σας φέρει θεαματικές μεταβολές… Η προσοχή που πρέπει να δείξετε είναι δεδομένη, μια και υπάρχει σημαντική πιθανότητα, έκτακτα έξοδα να σας βγάλουν τελείως εκτός προϋπολογισμού. Όσοι από εσάς επιθυμείτε μια χρηματοδότηση από τράπεζες, προς τα τέλη του μήνα έχετε σημαντικά καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη μπορεί να φέρει μια ερωτική σχέση με έναν συνάδελφο σας. Προσέξτε ωστόσο να είναι ελεύθερος! Η Αφροδίτη, η οποία στις 13 Ιανουαρίου θα μετακινηθεί στον 7ο  οίκο του ωροσκοπίου σας, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, υπόσχεται μια αρμονική περίοδο για τις ζωές των δεσμευμένων. Οι σχέσεις σε ένα ζευγάρι θα γίνουν πιο αρμονικές. Οι διαφωνίες θα υποχωρήσουν και θα καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων σε πολύπλοκα ζητήματα που να ικανοποιεί και τους δύο.

Η Αφροδίτης μπορεί, όντας στον 7ο οίκο, να φέρει μοιραίες συναντήσεις, να  φέρνει κοντά δύο ανθρώπους που προορίζονται ο ένας για τον άλλον.
Στις 27 και 28 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης από το ζώδιο των Ιχθύων, υπάρχει το ενδεχόμενο έντασης στις σχέσεις με συγγενείς ή φίλους. Ενέργειές σας ή αποφάσεις σας θα επικριθούν από την πλευρά τους και θα ήταν καλό να μην απαντήσετε, εάν δεν θέλετε να εμπλακείτε σε ανούσιες αντιδικίες.


Ζυγός  (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Το πρώτη και το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στο 4ο σπίτι του ωροσκοπίου σας, όλες οι σκέψεις σας θα αφορούν το ταίρι σας, την οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους. Θα συνεχίσετε να εκτελείτε τα καθήκοντα σας στην εργασία σας με ευσυνειδησία, αλλά χωρίς ενθουσιασμό. Είναι μια περίοδος που δεν χαρακτηρίζεται για τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα. Ευτυχώς για σας, κανείς δεν θα απαιτήσει περισσότερα, καθώς είναι οι αρχές του νέου έτους και θα σας δώσουν χρόνο να βρείτε τους ρυθμούς σας. Αλλά δεν πρέπει να καταχραστείτε το προνόμιο αυτό. Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου προσπαθήστε να ξαναβρείτε τη φόρμα σας.

Χάρη στην Αφροδίτη, που θα περάσει από τις 13 έως τις 31 Ιανουαρίου στον 6ο  αστρολογικό οίκο, το σπίτι της εργασίας, θα υπάρξουν καλές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Η διοίκηση θα αρχίσει να σας αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη συμπάθεια, να αναγνωρίζει τα προηγούμενα επιτεύγματά σας, να σας επαινεί και ίσως να σας ανταμείψει με μια αύξηση αμοιβών ή μια προαγωγή.

Η μετακίνηση του Ήλιου στο 5ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα επιτείνει την επιθυμία σας να δείξει την καλύτερη πλευρά σας, σας κάνει πιο φιλόδοξους και θαρραλέους. Μπορείτε τελικά να κυνηγήσετε τα όνειρά σας που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε. Μην αφήνετε τις φοβίες σας να ορθώσουν εμπόδια στο δρόμο σας.

Οικονομικά και νομικά προβλήματα που ίσως υπάρχουν, μπορούν αυτό τον μήνα να βρουν την λύση τους μέσα από μια προσεκτική διαπραγμάτευση και να σας απαλλάξουν με θετικό τρόπο από το βάρος που κουβαλάτε τον τελευταίο καιρό. Τα νέα ξεκινήματα θα φέρουν και οικονομική άνοδο, η οποία όμως δεν θα είναι αμέσως ορατή ή αισθητή. Σε βάθος χρόνου παρόλα αυτά θα πάρετε βαθιά ανάσα…

Μέχρι την 13η Ιανουαρίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο 5ο σπίτι του ωροσκοπίου σας, έναν τομέα χαράς, διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να βγείτε με τον σύντροφο σας, με τον οποίο θα μοιράζεστε διακοπές και ταξιδιωτικές εμπειρίες. Αν είστε μόνοι και αναζητάτε την αγάπη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοινωνικοποιηθείτε! Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες για μια ρομαντική γνωριμία, εκεί όπου κυριαρχεί η χαλαρή ατμόσφαιρα, όπως είναι οι αίθουσες συναυλιών, τα θέατρα και τα  εστιατόρια. Ένας πιθανός σύντροφος μπορεί να βρεθεί σε δημιουργικές  ασχολίες, καθώς ο 5ος αστρολογικός οίκος είναι επίσης υπεύθυνος για τη δημιουργικότητα. 

Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν ένα φευγαλέο φλερτ στην δουλειά με έναν συνάδελφο ή έναν συνεργάτη. Αυτό υποδεικνύεται από τη Αφροδίτη, η οποία, μετά τις 13 Ιανουαρίου, θα εγκατασταθεί στον 6ο  οίκο του ωροσκοπίου σας, το σπίτι της εργασίας.

Στις 25 και 26 Ιανουαρίου, όταν το φεγγάρι θα περνά από το ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί να υπάρξουν προστριβές με τον σύντροφο σας λόγω κάποιων δράσεων που θέλετε να αναλάβετε. Θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να τον πείσετε για την ορθότητα των απόψεων σας και άρα και πολύ μεγάλη υπομονή…


Σκορπιός  (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο των προσπαθειών σας μέσα στο Γενάρη. Η διέλευση του Άρη μέσω του 2ου  οίκου του ωροσκοπίου σας δείχνει ότι θα αναζητήσετε πρόσθετες πηγές εισοδήματος και θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε οποιαδήποτε εργασία. Έχοντας δείξει ζήλο, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, αλλά έχετε κατά νου: σε αυτή την θέση του Άρη, τα χρήματα που κερδίζετε ξοδεύονται γρήγορα. Χρειάζεται εξαιρετικά προσεκτικός χειρισμός του προϋπολογισμού σας για να μην ξεφύγετε σε περιττά έξοδα για καταναλωτικές δαπάνες και έξοδα διασκέδασης.

Το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, που χαρακτηρίζονται από την κίνηση του Ήλιου μέσα από τον 3ο  αστρολογικού σας οίκο, θα φέρουν διάφορες αλλαγές. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από μεγάλο αριθμό συναντήσεων και επαφών με ανθρώπους διαφόρων επιπέδων. Θα έχετε πολυάσχολες μέρες και δεν θα υπάρχει χρόνος ακόμη και να ξεκουραστείτε. Μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα είστε πολύ κουρασμένοι, αλλά σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Σε έναν εντελώς διαφορετικό, πιο ήρεμο, μετρημένο ρυθμό, θα κυλίσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Θα υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χρόνος και το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στο σπίτι και το ταίρι σας.

Θα επικρατεί μια αρμονική ατμόσφαιρα στη σχέση, όσοι είστε δεσμευμένοι, κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, χάρη στην Αφροδίτη από τον 4ο  οίκο του ωροσκοπίου σας. Ό, τι κι αν κάνετε, θα αισθανθείτε την υποστήριξη των αγαπημένων σας. Το δεύτερο μισό το του μήνα θα έχετε περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με ένα χόμπι.

Αν η σχέση σας ξεκίνησε πρόσφατα, η 1η Ιανουαρίου είναι η κατάλληλη στιγμή για να γνωρίσετε τον σύντροφό σας στον περίγυρο σας και σε αγαπημένα πρόσωπα. Η συνάντηση θα εξελιχθεί καλύτερα από ό, τι περιμένετε. Αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ καλή για την επισημοποίηση της σχέσης σας, εάν έχετε τέτοιο σκοπό και σχέδια.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο 5ο αστρολογικό σπίτι σας, στον τομέα της ψυχαγωγίας, μετά τις 13 Ιανουαρίου, θα φέρει στη ζωή σας μια ανάλαφρη, παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι αδέσμευτοι δεν μπορούν να περιμένουν την περίοδο αυτή κάτι σοβαρό, πέρα από φλερτ που θα τονώσουν την αυτοεκτίμηση σας. Περάστε απλά όμορφα και θα υπάρξει η κατάλληλη εποχή για τις σοβαρότερες σχέσεις.


Τοξότης  (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Στις 3 Ιανουαρίου, ο Άρης θα εισέλθει στο 1ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας, το οποίο θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Είναι μια περίοδος έντονης σωματικής δραστηριότητας. Χάρη στον Άρη θα γίνετε πιο ενεργητικοί και επιχειρηματικοί, αλλά ταυτόχρονα παρορμητικοί, ανήσυχοι και  ανυπόμονοι. Κατά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, μην βιαστείτε! Σκεφτείτε σοβαρά και ελέγξτε την ορθότητα των πληροφοριών που φτάνουν στα χέρια σας.

Ο Άρης από τον 1ο  αστρολογικό οίκο θα ξυπνήσει ένα πνεύμα αντιπαλότητας και θα αυξήσει τις πιθανότητες να κερδίσετε τον ανταγωνισμό. Εάν τον Ιανουάριο διεκδικείτε μια κενή θέση, τότε με μεγάλη πιθανότητα θα την κερδίσετε. Είναι απίθανο μέχρι τις 20 του μήνα, όταν ο Ήλιος θα διέρχεται μέσα από τον 2ο  οίκο του ωροσκοπίου σας, να είστε έτοιμοι να εργαστείτε για μια ιδέα. Η προτεραιότητά σας θα είναι τα χρήματα! Θα θελήσετε να κερδίσετε περισσότερα και θα αρχίσετε να ψάχνετε για πρόσθετες πηγές εισοδήματος. Φίλοι και συγγενείς μπορούν να βοηθήσουν στην αναζήτηση και μη διστάσετε να τους συμβουλευτείτε.

‘Όταν ο Ήλιος μετακινηθεί στον 3ο  αστρολογικό οίκο σας, στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα υπάρξει μια αισθητή αύξηση των δραστηριοτήτων σας, και στην φάση αυτή θα πρέπει να δείξετε εφευρετικότητα και ευελιξία.

Οικονομικά δεν είστε σε άσχημη κατάσταση, απέχει όμως πολύ από το να είστε καλά. Μέχρι να αποδώσουν και οικονομικά οι αλλαγές που θα κάνετε στα εργασιακά σας, απαιτείται προσοχή και εγκράτεια στον χειρισμό των οικονομικών σας μέσων. Μην υποθηκεύετε το μέλλον σας με παράτολμες κινήσεις ή καταναλωτικές δαπάνες που δεν είναι απαραίτητες…

Η Αφροδίτη από το 3ο  αστρολογικό σπίτι σας μέχρι τις 13 Ιανουαρίου θα στρέψει την προσοχή σας στον άμεσο κύκλο γνωριμιών. Μπορεί να συμβεί, στο πρόσωπο ενός παλιού φίλου ή ενός γείτονά σας να βρείτε απροσδόκητα το άλλο μας μισό! Ο έρωτας θα είναι αμοιβαίος και ο Ιανουάριος θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός πανέμορφου ειδυλλίου. Δεδομένου ότι ο τρίτος  οίκος του ωροσκοπίου είναι υπεύθυνος, μεταξύ άλλων, για την επικοινωνία και την αλληλογραφία, νέες σχέσεις μπορούν να δημιουργηθούν και μέσω αλληλογραφίας.

Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας επηρεάσει με τον καλύτερο τρόπο: θα γίνετε πιο ελκυστικοί, γοητευτικοί και επικοινωνιακοί. Μετά τις 13 Ιανουαρίου, θα προτιμάτε όλο και περισσότερο όμορφες και ήρεμες βραδιές στο σπίτι παρέα με το ταίρι σας. Οι σχέσεις θα γίνουν πιο αρμονικές και οι σύντροφοι θα έχουν κοινούς στόχους. Η Αφροδίτη, που θα έχει περάσει στον 4ο  αστρολογικό οίκο, κατευθύνει όλη την αγάπη στο ταίρι σας. Είναι η ιδανική στιγμή για την επισημοποίηση μιας σχέσης ή την έναρξη συγκατοίκησης.


Αιγόκερως  (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Ήλιος θα βρίσκεται μέχρι τις 20 του Ιανουαρίου στο 1ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας και η διάθεσή σας θα είναι εξαιρετική, η αυτοεκτίμησή σας να είναι υψηλή και οι συνθήκες θα αρχίσουν να διαμορφώνονται με τον ευνοϊκότερο τρόπο για εσάς. Είναι πραγματικά μια μαγική περίοδος που, χωρίς να κάνετε μεγάλη προσπάθεια, μπορείτε να πετύχετε ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα ξεκινήσουν ένα μοναδικό ταξίδι τον Ιανουάριο: θα οργανώσουν τη δική τους επιχείρηση ή θα βρεθούν στο τιμόνι κάποιου μεγάλου έργου.

Από τις 3 έως τις 31 Ιανουαρίου, ο Άρης θα είναι στον 12ο  αστρολογικό σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σας αναθέσουν μια επιχείρηση που δεν μπορεί να κοινοποιηθεί. Ή εσείς οι ίδιοι θα αρχίσετε να δραστηριοποιείστε σε μυστικά προγράμματα, για παράδειγμα, πίσω από το πλάτη ενός προϊσταμένου ή συναδέλφου. Ίσως κάποιες φορές να φύγετε από την εργασία σας με το πρόσχημα ότι δεν αισθάνεστε καλά, στην πραγματικότητα όμως θα πηγαίνετε να συναντηθείτε με έναν πιθανό νέο εργοδότη. Ο Άρης θα προστατεύει αξιόπιστα τα μυστικά σας και κανείς δεν θα τα μάθει.

Στον οικονομικό σας τομέα απαιτείται προσεκτικός χειρισμός! Τοποθετήσεις χρημάτων ή ρευστοποιήσεις περιουσιακών στοιχείων θα πρέπει να γίνονται με προσοχή για να μην έχετε οικονομικές ζημίες.

Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου, η οποία θα συμβεί στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Εάν είστε μόνοι, τότε αυτό το μήνα έχετε μεγάλες  πιθανότητες να συναντήσετε το πρόσωπο εκείνο, με το οποίο θα δεσμεύσετε για πάντα από τη μοίρα. 

Εάν είστε σε σχέση και η σχέση σας έχει από καιρό εξοκείλει, τότε το τελευταίο νήμα που σας συνδέει θα σπάσει υπό την επίδραση μιας έκλειψης. Κατανοήστε το και αποδεχτείτε το, καθώς ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος. Δίπλα σας δεν είναι πλέον το πρόσωπο που χρειάζεστε. Αυτό θα εμφανιστεί μόλις θέσετε τέρμα στην προηγούμενη σχέση σας και θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο με άριστες προοπτικές.

Η Αφροδίτη περνώντας στο 3ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας μετά τις 13.1, θα φέρει ένα παιχνιδιάρικο πνεύμα στη ζωή σας. Βομβαρδίζετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή μοιράζεστε τη ζωή σας μαζί του, εάν είστε σε σχέση, με ρομαντικές χειρονομίες. Το πάθος βρίσκει και πάλι τη θέση του στην καρδιά σας και η ερωτική σας ζωή γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.


Υδροχόος  (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής θα είναι μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στο 12ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας, τον τομέα της απομόνωσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είστε απρόθυμοι να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, προτιμώντας να μην μοιράζεστε τις ιδέες και σχέδια σας.

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα βρίσκεται επίσης στον 12ο  αστρολογικό οίκο. Θα δημιουργήσει άριστες συνθήκες για εργασία στη απομόνωση, για δημιουργικές και ερευνητικές δραστηριότητες. Μπορείτε να παρασυρθείτε από το πνεύμα των ημερών και να αρχίσετε να αναλύετε σε βάθος τη συμπεριφορά των συναδέλφων και της διοίκησης της εταιρίας που απασχολείστε. Τον Ιανουάριο θα αποκαλυφθούν οι πραγματικοί λόγοι για τις διάφορες ενέργειές τους και θα μπορέσετε να καταλάβετε ποιος και πώς ενδιαφέρεται πραγματικά με εσάς και την πρόοδο σας.

Η πιο επιτυχημένη περίοδος του μήνα είναι το τρίτο δεκαήμερο, όταν ο Ήλιος εισέρχεται στο πρώτο αστρολογικό σπίτι σας. Θα αισθανθείτε μια έντονη ροή ενέργειας και έναν ενθουσιασμό για νέα έργα.

Ο οικονομικός σας τομέας παρουσιάζει ανάκαμψη από την αρχή κιόλας του μήνα. Τα ξεκαθαρίσματα που θα φέρει η Πανσέληνος φαίνεται να έχουν ευνοϊκό αντίκτυπο και στην οικονομική σας κατάσταση, ενώ οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα συνεισφέρουν σημαντικά στην καλυτέρευση του βοιωτικού σας επιπέδου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο μήνας αυτός φέρνει και ευκαιρίες για τους Υδροχόους στον τομέα των τραπεζικών σας συναλλαγών, ιδιαίτερα για όσους ενδιαφέρονται για μια χρηματοδότηση. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι σημαντικά αυξημένες.

Η διέλευση του πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, της Αφροδίτης, μέσω του 1ου οίκου του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 13.1 θα σας επηρεάσει με τον καλύτερο τρόπο: θα νιώσετε πιο ελκυστικοί, πιο σέξι! Όποια και αν είναι η κατάσταση σας στον συναισθηματικό τομέα, θα τραβήξετε την προσοχή των γύρω σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετούς επίδοξους εραστές να ενδιαφέρονται ταυτόχρονα γι αυτούς και θα μάχονται για την εύνοια τους. 

Η διέλευση της Αφροδίτης μέσω του 2ου  αστρολογικού οίκου, που ξεκινάει τις 13.1, θα αφυπνίσει ή θα ενισχύσει την αισθησιασμό σας. Η οικειότητα με το ταίρι σας θα είναι πολύ πιο έντονη από το συνηθισμένο. Είναι η περίοδος που θέλετε πειραματισμούς στην κρεβατοκάμαρα και να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, στο δεύτερο μισό του μήνα, θα δώσετε ακριβά δώρα στο ταίρι σας και θα οργανώσετε εκπλήξεις για χάρη του. Μην σκέφτεστε τα έξοδα, παρά το πως να φέρετε την χαρά και ευτυχία στο πρόσωπο του συντρόφου σας, καθώς το 2ο  σπίτι του ωροσκοπίου σας είναι ο τομέας του χρήματος. 

Στις 25 Ιανουαρίου, το νέο φεγγάρι θα συντελείται στο ζώδιο σας. Περάστε αυτή τη μέρα σε αρμονία με τον εαυτό σας και το αγαπημένο σας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα θα βιώσετε μια ήρεμη συναισθηματική ζωή.

Ιχθείς  (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Θα εισέλθετε στο νέο έτος με τον Ήλιο στο 11ο  οίκο του ωροσκοπίου σας. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για την εκπόνηση μακροπρόθεσμων σχεδίων: θα είστε σε θέση να θέσετε σωστά τις προτεραιότητες σας και να αναπτύξετε μια αποτελεσματική στρατηγική δράσης. Θα προκύψουν πρωτότυπες ιδέες που σχετίζονται με την επαγγελματική και δημιουργική σας εξέλιξη και θα εμφανιστούν οι προστάτες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Είναι πιθανό κάποιοι φίλοι ή γνωστοί να σας δανείσουν το απαραίτητο χρηματικό ποσό για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, εάν έχετε σχεδιάσει κάτι τέτοιο. 

Ο Άρης, ο οποίος θα διέρχεται μέσα από το 10ο  σπίτι σας, θα σας κάνει πιο φιλόδοξους. Θα πάψετε να αρκείστε στο ρόλο του κομπάρσου και με όλη σας τη δύναμη θα αρχίσετε να αγωνίζεστε για ηγετικές θέσεις. Θα είστε σε θέση να πείσετε τους άλλους για τον υψηλό επαγγελματισμό σας. Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα βρίσκεστε κάτω από την επιρροή του Ήλιου από το 12ο  οίκο. Μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας, κόψτε τις περιττές επαφές, αποσυρθείτε για λίγο, και αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε ένα λάθος που θα έχει επιπτώσεις στο μέλλον.

Παράλληλα με την επαγγελματική σας ανάκαμψη ξεκινάει και μια περίοδος οικονομικής ανόδου! Τα άγχη του παρελθόντος με τον καιρό εκλείπουν, δεν θα πρέπει όμως να παίρνουν τα μυαλά σας αέρα, μια και η πορεία προς την οικονομική ευμάρεια μπορεί είναι μακροχρόνια και επίπονη. Προσέχουμε λοιπόν για να έχουμε…

Στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων θα ξυπνήσετε την 1η Ιανουαρίου και η φάση αυτή θα διαρκέσει μέχρι τις 13.1, καθώς η Αφροδίτη καταλαμβάνει το 12ο  οίκο του ωροσκοπίου σας. Μπορείτε να φλέγεστε ερωτικά για ένα διάσημο πρόσωπο, μια συνάντηση με ποιον ανήκει για σας  στη σφαίρα της φαντασίας. Μερικοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα ξεκινήσουν σχέσεις με άτομα που είναι ήδη σε μια μόνιμη σχέση. Και το αντίθετο είναι επίσης δυνατό, καθώς ένας δεσμευμένος του ζωδίου σας να ξεκινάει μια παράλληλη σχέση.

Διερχόμενη τον 12ο  αστρολογικό οίκο σας, η Αφροδίτη θα κρατήσει το μυστικό σας, όποιο και αν είναι, αλλά στην συνέχεια θα το αποκαλύψει, αφήνοντας σας έκθετους. Μετά τις 13 Ιανουαρίου, θα αισθανθείτε να πλημμυρίζετε από αγάπη, καθώς η  Αφροδίτης θα περάσει στο 1ο  αστρολογικό σας οίκο. Ο πλανήτης της αγάπης υπόσχεται αυξημένη προσοχή από υποψήφιους εραστές και συντρόφους, η χαρά των ελεύθερων. Θα σας κάνει να αισθανθείτε σίγουροι για τον εαυτό σας, κάτι που θα φαίνεται στις κινήσεις σας. Η αυξημένη προσοχή που θα προσελκύετε μπορεί να φέρει προβλήματα ζηλοτυπίας στους δεσμευμένους, αλλά στο χέρι σας θα είναι να καθησυχάστε το ταίρι σας, με τις τρυφερές χειρονομίες που θα κάνετε.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!
Αλίντα Κανάκη





  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.