Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Φεβρουάριος 2020 Όψεις και πλανητικές διελεύσεις του μήνα !




Ο Φεβρουάριος θα είναι επιγραμματικά ένας μήνας που θα χαρακτηριστεί από περιφερειακές χρηματιστηριακές ή χρηματοπιστωτικές κρίσεις, που θα τις πυροδοτήσουν οι δύσκολες όψεις των πλανητών από τον Αιγόκερω. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα ευθύνεται για τις έντονες εναλλαγές στις καιρικές συνθήκες, με ξαφνικές και έντονες χιονοπτώσεις, χιονοθύελλες και παγετούς, ιδιαίτερα την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του.

Ο Δίας σε κρίσιμες μοίρες στο ζώδιο του Αιγόκερου μεταξύ 12 και 27 Φεβρουαρίου μπορεί να φέρει πολύ σοβαρά εμπόδια στο δρόμο μας προς το στόχο ή την επιτυχία, ενώ η περίοδος αυτή είναι εξαιρετικά κρίσιμη για πρόσωπα που κατέχουν θέσεις ευθύνης (Managers, CEO, πολιτικά πρόσωπα), καθώς η μελλοντική τους πορεία θα εξαρτηθεί από τον χειρισμό των κρίσεων που θα πρέπει να διαχειριστούν. Το διάστημα αυτό δε, μπορούμε να περιμένουμε και δύσκολες καιρικές συνθήκες, με έντονες καταιγίδες, χιονοθύελλες και ένα παρατεταμένο κύμα ψύχους.

Το στοιχείο της γης είναι αυτό που υπερτερεί μέσα στον Φεβρουάριο, καθώς θα περάσει στις 16 του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και ο Άρης, όπου θα συναντήσει τους Δία, Κρόνο, Πλούτωνα και Βόρειο Δεσμό.

Ο Άρης είναι σε αρμονική θέση στον Αιγόκερω και έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την δυναμικότητα και την ενέργεια του, μέσα από μια μοναδική δημιουργικότητα και ένα πραγματισμό που θα αποδειχτεί σωτήριος. Στις 18 του μήνα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μια όψη που θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις σε ζητήματα που αντιμετωπίζουμε. Παλιά εμπόδια θα ξεπεραστούν υπό την επίδραση της όψης αυτής, ζητήματα χρηματοδότησης μια επιχειρηματικής μας ιδέας θα επιλυθούν και θα είμαστε σε θέση να θέσουμε σε εφαρμογή ακόμη και τις πιο πρωτοπόρες και τολμηρές μας ιδέες.

Ο συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο του Αιγόκερου, ιδίως τώρα που ενισχύονται από την παρουσία του Άρη, μας προτρέπει να κινηθούμε άμεσα για να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ο Άρης θα διέλθει από τον Αιγόκερω μετά από δύο χρόνια και πάλι, αλλά την επόμενη φορά θα συναντήσει μόνο τον Πλούτωνα, καθώς οι Δίας και Κρόνος θα έχουν προχωρήσει στα επόμενα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να απαλλαγούμε από ότι μας εμποδίζει να προχωρήσουμε στη ζωή. Πρέπει να κάνουμε ριζικές αλλαγές σε τομείς της ζωής μας που μαστίζονταν από στασιμότητα ή και οπισθοδρόμηση, είτε πρόκειται για τις σχέσεις μας, είτε για τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά μας. Μπορεί όμως τα εμπόδια να τα δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι με την νοοτροπία ή την στάση ζωής μας. Και σ αυτή την περίπτωση, έχουμε την εύνοια των πλανητών κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού να «επανεφεύρουμε» τον εαυτό μας και να χαράξουμε ένα νέο μονοπάτι ζωής!

Η στενή αλληλεπίδραση ωστόσο του Άρη με τον αστεροειδή Χείρωνα μέσα στον Φεβρουάριο θα φέρει μια περίοδο εντάσεων και δυσκολιών στις συνεργασίες και στις σχέσεις, ερωτικές και επαγγελματικές. Θα υπάρξει έντονη προσπάθεια χειραγώγησης και ελέγχου από συνεταίρους, συνεργάτες ή συντρόφους του διάστημα αυτό, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ζηλοτυπίες και οι εκρήξεις θυμού θα είναι πολλές και έντονες. Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι σε θέση ή δεν θέλει να κατανοήσει τον κόσμο σας ή την φιλοσοφία ζωής σας, τότε η πιθανότητα οριστικού χωρισμού είναι έντονη.  

Το εξάγωνο που θα σχηματιστεί μεταξύ Δία από τον Αιγόκερω και Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ενισχύσει την διαίσθηση μας και θα μας χαρίσει εξαιρετική έμπνευση σε ζητήματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, πνευματικής ανέλιξης και οραματισμού μιας νέας πραγματικότητας. Η όψη αυτή θα έχει διάρκεια επίδρασης μεταξύ 14 Φεβρουαρίου και 8 Μαρτίου, διάστημα αρκετό, που μας επιτρέπει να οραματιστούμε και να θέσουμε σε κίνηση κάποια γρανάζια, που θα φέρουν την πραγματική αλλαγή στην ζωή μας. Στην προσπάθεια μας αυτή, και προκειμένου οι αλλαγές να έχουν μόνιμο και επωφελή χαρακτήρα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τα υψηλά ιδανικά και πνευματικές μας αξίες. Γιατί η επιτυχία που στηρίζεται στον πόνο και την εκμετάλλευση των συνανθρώπων μας, κάποια στιγμή θα μας στοιχειώσει και το κάρμα που θα δημιουργήσουμε θα πρέπει να πληρωθεί! Και αυτό θα συμβεί την στιγμή που δεν το περιμένουμε…

Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3 Φεβρουαρίου, όπου και θα έχει την πρώτη ανάδρομη κίνηση του μέσα στο 2020, ξεκινώντας στις 17.2. Στο ζώδιο των Ιχθύων περνάει και ο Ήλιος στις 19 του μήνα. Με τις διελεύσεις αυτές ξεκινάει ένα χρονικό διάστημα που μας προσγειώνει στην πραγματικότητα, και σε συνδυασμό με τις πλανητικές διελεύσεις από το Αιγόκερω, γινόμαστε πιο πραγματιστές. Σχεδιάζουμε με στρατηγική ακρίβεια τις επόμενες κινήσεις μας στους τομείς που έχουν ανάγκη ανανέωσης και έχουμε εξαιρετικά μεγάλες πιθανότητες να επιτύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε, όσο απίθανο και αν μας φαίνεται.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, της ανάλυσης αλλά και της λογικής και σκέψης και το πέρασμα του μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να ενεργοποιήσει υποσυνείδητους μηχανισμούς εξαιρετικά περίπλοκους που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Η διέλευση όμως αυτή μπορεί να ξυπνήσει μέσα μας και έναν βαθιά θαμμένο ρομαντισμό, μια αγάπη για την ποίηση και την τέχνη, μια τάση για ονειροπόληση και αδυναμία συγκέντρωσης.

Η περίοδος της ανάδρομης κίνησης του στο ζώδιο των Ιχθύων θα χαρακτηρίζεται από σύγχυση, επικοινωνιακές δυσκολίες και παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις σε κάθε επίπεδο της ζωής μας. Δεν θα ήταν σοφό να ασχοληθούμε μετά τις 17 Φεβρουαρίου λοιπόν με ζητήματα που η λεπτομέρεια είναι καθοριστικής σημασίας, ούτε και να υπογράψουμε συμβάσεις ή να δεσμευτούμε για κάτι σημαντικό. Υπάρχει δε έντονη πιθανότητα, η περίοδος δε μετά τις 17 Φεβρουαρίου να χαρακτηρίζεται από δύσκολες καιρικές συνθήκες που θα φέρουν εμπόδια στην ομαλή οδική κυκλοφορία.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 5 Φεβρουαρίου μπορεί να φέρει απρόσμενες συναντήσεις ή ειδήσεις που δεν τις περιμένουμε. Θα έχουμε πρωτότυπες ιδέες που θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Μπορεί όμως και να υπάρξουν νευρικής φύσης ξεσπάσματά μας, λόγω της έλλειψης υπομονής που θα μας διακρίνει. Η σύνοδος του δε με τον Ήλιο στις 25.2, αν και σε περίοδο ανάδρομης κίνησης, θα φέρει πολλές συναντήσεις και συνομιλίες, πιθανά ταξίδια, προώθηση του έργου μας και προσωπική ακτινοβολία.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Κριού στις 7 Φεβρουαρίου και ξεκινάει μια περίοδος έντονων διεργασιών στο επίπεδο των ερωτικών μας. Προσοχή όμως στην υπερβολή και τον παρορμητισμό που χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή, ιδίως κατά την διάρκεια των δύο πρώτων δεκαήμερων του μήνα, γιατί μπορεί να οδηγήσουμε τις σχέσεις μας στα άκρα. Αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν ή επιλογές που πρέπει να γίνουν το διάστημα αυτό, θα πρέπει να γίνουν με εξαιρετικά μεγάλη προσοχή και κατόπιν ώριμης σκέψης, ιδίως μεταξύ 13 και 14 Φεβρουαρίου. Από ότι φαίνεται, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα μας δώσει κάποια μαθήματα στον τομέα των ερωτικών μας που δεν πρέπει και ίσως δεν θα είμαστε σε θέση να τα αγνοήσουμε… Είναι όμως και η περίοδος, όσο η Αφροδίτη θα διέρχεται από τον Κριό, που θα ξεπροβάλουν νέες ισχυρές γυναικείες παρουσίες σε όλους τους χώρους της σύγχρονης ζωής, θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και θα επιβληθούν με την άνεση και την ασφάλεια στην διαχείριση της δημόσιας εικόνας τους.

Η σύνοδος Αφροδίτης και Μαύρης Σελήνης στις 10 Φεβρουαρίου καθιστά την μέρα αυτή την πιο δύσκολη Δευτέρα του μήνα! Οι υπόγειες διεργασίες από συνεργάτες, συναδέλφους ή ανωτέρους σας, που στόχο έχουν να ορθώσουν εμπόδια στον δρόμο σας προς την επιτυχία, είναι σε πλήρη εξέλιξη και χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 23.2 μπορεί να φέρει, πέρα από σπατάλες και μια έντονη ροπή στις απολαύσεις, ένα ερωτικό σκάνδαλο! Προσοχή λοιπόν, εάν δεν θέλετε να βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους λάθος λόγους.

Επίσης, η σύνοδος Αφροδίτης-Σελήνης στις 27.2, σε κρίσιμες μοίρες στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να έχει σαν συνέπεια μια απρόσμενη κρίση στις σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές, η οποία ενδεχομένως να οδηγήσει σε μια προσωρινή απομάκρυνση ή διακοπή, ακόμη και στις πιο αρμονικές σχέσεις. Παράλληλα, θα επικρατούν κατά πάσα πιθανότητα δύσκολες καιρικές συνθήκες, που θα δυσκολέψουν την οδική μετακίνηση και τις μεταφορές, αυξάνοντας κατακόρυφα τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων. Και στις 28 Φεβρουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τον οριστικό χωρισμό σε δύσκολες και δυσαρμονικές σχέσεις ή να φέρει ένα μοιραίο έρωτα στους αδέσμευτους, με το πάθος και την ένταση που θα ξυπνήσει η όψη!

Καλό μας μήνα αγαπητοί μου φίλοι!

Αλίντα Κανάκη
Δημήτρης Μήτρας

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.