Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Οι τυχερές μέρες του Μαρτίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !



Δεν θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι ο Μάρτιος είναι ένας εύκολος μήνας, αναφορικά με τις πλανητικές όψεις και διελεύσεις. Κάθε άλλο μάλιστα. Επειδή όμως το Σύμπαν είναι δίκαιο και στα πάντα υπάρχει ισορροπία, το κακό έρχεται χέρι-χέρι με το καλό. Κάτι θα μας πάρει, κάτι άλλο θα μας δώσει σε αντιστάθμισμα. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, τον μήνα που διανύουμε, υπάρχουν και οι θετικές όψεις που θα ευνοήσουν αρκετά από τα ζώδια του ζωδιακού σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους.

Η μία από τις δύο σημαντικές όψεις του μήνα εμπλέκει τον Ήλιο και τον Δία σε ένα καταπληκτικό εξάγωνο στις 11 Μαρτίου. Με τον Ήλιο από τους Ιχθείς και τον Δία από τον Αιγόκερω, η όψη αυτή αναμένεται να φέρει τύχη, αρκετές ευκαιρίες και άνοιγμα προοπτικών, χρηματικά κέρδη και ανάπτυξη, λάμψη και ακτινοβολία, καθώς και μεγάλες υποσχέσεις για την μελλοντική μας πορεία. Ευνοεί τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους), αλλά και του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς), κυρίως όσους είναι γεννημένοι στο μεταίχμιο δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου των ζωδίων.

Πιο συγκεκριμένα, οι Λέοντες θα έχουν χρηματική εύνοια, με χρήματα που θα προέρχονται από τρίτες πηγές (όχι από τη δουλειά τους). Μπορεί τα έξτρα χρήματα να προέρχονται από μια ξαφνική κληρονομιά, μια επιχορήγηση, μια διανομή περιουσιακών στοιχείων, από την ευτυχή κατάληξη μιας δικαστικής διαμάχης και την αποζημίωση μας ή από ένα ανέλπιστο μπόνους.

Οι Αιγόκεροι μπορούν να κατακτήσουν την συγκεκριμένη μέρα μια αυξημένη αξιοπιστία στα μάτια των γύρω τους, κάτι που θα τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα μελλοντικά τους σχέδια. Είναι μια μέρα που προσφέρεται να βρεθούν στο προσκήνιο της δράσης, να μετέχουν σε διαγωνισμούς, σε παραστάσεις ή άλλες ομαδικές δραστηριότητες, κλπ, καθώς θα λάμψουν!

Όσο για τους Ιχθείς, το τρίτο από τα ιδιαίτερα ευνοημένα ζώδια της όψης, θα απολαύσουν την προσοχή, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρω τους. Είναι μια ημερομηνία που δεν πρέπει να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη, εάν θέλουν να αναγνωριστούν για την δουλειά ή το ταλέντο τους και να ξεχωρίσουν από την μάζα. Όσοι δε του ζωδίου δραστηριοποιούνται στο χώρο της τέχνης, θα απολαύσουν ιδιαίτερης προσοχής!

Σε γενικές γραμμές πάντως, η τύχη είναι με το μέρος όσων επενδύουν στην πνευματικότητα, την καλλιτεχνία, την μεταφυσική ή ασχολούνται με την φιλανθρωπία και με την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

Στις 20 Μαρτίου έχουμε την σύνοδο Άρη-Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι μια όψη που θα φέρει δυναμικές πρωτοβουλίες (Άρης γαρ!), γρήγορους και αποτελεσματικούς χειρισμούς καταστάσεων, εφαρμογή στρατηγικών επέκτασης δραστηριοτήτων και αρκετές ευκαιρίες να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και δράσεις. Η σύνοδος Άρη-Δία είναι ιδιαίτερα θετική όπου υπάρχουν σοβαρά και μακροχρόνια σχέδια δράσης, η δέσμευση σε μια καριέρα ή ακόμη και η δραστηριοποίηση μας σε δράσεις με άτομα της τρίτης ηλικίας. Ευνοημένοι και αυτής της όψης είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, του τελευταίου όμως δεκαημέρου.

Η όψη αυτή θα φέρει επιτυχίες και νίκες σε αθλητικό επίπεδο, θετική έκβαση δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με σωματική δράση, επιτυχημένες κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, αναγνώριση των ικανοτήτων μας στην δουλειά και εύνοια στις επιχειρηματικές κινήσεις.

Οι Κριοί ας επικεντρώσουν τη προσοχή τους στις επιχειρηματικές τους δράσεις ή γενικότερα στη  δουλειά, καθώς η εύνοια φωτίζει τον τομέα αυτό της ζωής τους. Και σε κοινωνικό επίπεδο όμως θα λάβουν γενναιόδωρα τα δώρα της τύχης.

Όσο για τους Αιγόκερους, δεν υπάρχει τομέας της ζωής τους που να μην ευνοείται την περίοδο αυτή. Πρέπει να δραστηριοποιηθούν όμως και για να καταφέρουν όλα όσα επιθυμούν.

Ιδιαίτερα όμως για τους Καρκίνους, το διήμερο μεταξύ 17 και 18 Μαρτίου δεν έχει σύγκριση! Στις 17 σχηματίζεται ένα τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού, που θα φέρει το στοιχείο της έκπληξης στο ζώδιο αυτό νερού. Είναι μια μέρα καθαρής τύχης για τους Καρκίνους, με δυνατότητες να ανοίγονται μπροστά τους που δεν μπορούσαν να φανταστούν. Είναι μια όψη που μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικής σημασίας για δραστηριότητες που απαιτούν πρακτικότητα αλλά και οικονομική άνεση. Εκτός από τους Καρκίνους, ευνοημένοι της όψης μπορεί να είναι και οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι.

Την επόμενη δε μέρα, η σύνοδος Σελήνης-Δία είναι επίσης μια πολύ τυχερή όψη για τους Καρκίνους. Ο συνδυασμός των πλανητών κάνει την μέρα αυτή εξαιρετική για την έναρξη σημαντικών επαγγελματικών ή προσωπικών σχέσεων, την υπογραφή συμβάσεων ή συμφωνιών, την έναρξη επιχειρηματικών συνεργειών ή τους γάμους.

Και τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) ευνοούνται από την όψη αυτή και μπορούν να επιτύχουν προσωπική ανάπτυξη, να ανακαλύψουν κρυφά τους ταλέντα, να εμβαθύνουν σε πνευματικά ή φιλοσοφικά ζητήματα, να αυξήσουν την δύναμη και την επιρροή τους σε κοινωνικό επίπεδο, να έχουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη έκβαση σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να κερδίσουν την εύνοια και την στήριξη των ανωτέρων τους. Και η όψη αυτή ευνοεί τα μακροχρόνια και καλά επεξεργασμένα σχέδια και δράσεις, καθώς και ότι έχει να κάνει με αδειοδοτήσεις και επικοινωνία με αξιωματούχους και  δημόσιες αρχές!

Καλή επιτυχία λοιπόν στα σχέδια και τις επιδιώξεις σας, αγαπητοί μου φίλοι, καθώς και στην πραγμάτωση των ονείρων σας!


Αλίντα Κανάκη

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.