Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Ζώδια : Πως θα πάρεις το αίμα σου πίσω αν σε απάτησε!!! από την Αλίντα Κανάκη


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο ! Άλλοι βέβαια το προτιμούν άμεσα και ζεστό! Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις ;

Κριός :

Αν είσαι Κριός αν έχει πληγωθεί ή έχει θιγεί ο εγωισμός σου, ένα πράγμα είναι το σίγουρο ! Η εκδίκηση θα σε λυτρώσει ! Το έχεις στο αίμα σου να εκδικείσαι, καθώς με κυβερνήτη σου τον Άρη δεν θα μπορούσες να κάνεις και διαφορετικά ! Η αντίδραση σου είναι άμεση και ακαριαία ! Δεν χάνεις λεπτό για να εκδικηθείς ! Ο Κριός έχει πάντα τα χαρτιά του ανοιχτά, αυτό που έχει να δώσει, αυτό θα πάρει!

Ταύρος:

Αν είσαι Ταύρος μέχρι να αποφασίσεις πως πρέπει να εκδικηθείς, μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός, αλλά το σίγουρο είναι πως η εκδίκηση για σένα είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Εάν κάνει το μοιραίο λάθος να σε ενοχλήσει , το σίγουρο είναι πως θα τον διαγράψεις αμέσως από τη ζωή σου. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές λειτουργείς αθόρυβα και δεν το αντιλαμβάνεται κανένας!

Δίδυμοι:

Αν είσαι δίδυμος δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ περίεργα, γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς πως θα αντιδράσεις ! Ένα είναι το σίγουρο: θα καταστρώσεις το πιο πανούργο σχέδιο στρατηγικής για την εξόντωση του!


Καρκίνος:

Αν είσαι Καρκίνος δεν θα ξεχάσεις ποτέ ! Ότι θα εκδικηθείς για το κακό που σου έκανε είναι το μόνο σίγουρο ! Δεν θα πρέπει να σε ανησυχεί πως θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες, αλλά κυρίως πως θα μπορέσεις να μαντέψεις τον τρόπο με τον οποίο θα εκδικηθείς !



Λέων:


Αν είσαι Λέων παίρνεις εκδίκηση σε όλο της το μεγαλείο! Η εκδίκηση είναι σαν καιρικό φαινόμενο για σένα, καθώς δεν μπορεί κανείς να κάνει απολύτως τίποτα για να προστατευτεί ! Θα

μετανιώσεις πικρά για αυτό που του έκανες, αλλά δυστυχώς θα είναι αργά, γιατί τίποτα δεν θα μπορεί να σε σταματήσει!

Παρθένος:

Αν είσαι Παρθένος θα αναλύσεις με ατελείωτες συζητήσεις αυτό που έκανες! Ξανά και ξανά θα κλαψουρίζεις για το κακό που του προκάλεσες ! Μπορεί βέβαια και να υπομείνεις στωικά τις συνέπειες τις προδοσίας του, αλλά θα τον διαγράψεις από τη ζωή σου μέσα σε μία νύχτα ! Έτσι απλά!

Ζυγός:

Ακόμα και αν είσαι φιλήσυχος Ζυγός, εάν σε ενοχλήσουν θα θελήσεις να πάρεις εκδίκηση ! Μπορεί να μην τον πλακώσεις στο ξύλο ή να τον βρίσεις μπροστά σε κόσμο ή σε δημόσιο χώρο, αλλά σίγουρα με κάποιο τρόπο θα αντιδράσεις!

Σκορπιός:

Αν είσαι Σκορπιός θα τον στείλεις απλά στη κόλαση αν σε πειράξει ! Η εκδίκηση του Σκορπιού δεν έχει προηγούμενο ! Θα περάσει τις πύλες της κολάσεως και το σίγουρο είναι ότι δεν θα βγει αλώβητος από το τσίμπημα σου!

Τοξότης:

Αν είσαι Τοξότης δεν κρατάς εύκολα κακία και μπορεί να μην τον εκδικηθείς και καθόλου ! Εκτός βέβαια εάν σε ενοχλήσει πάρα πολύ τότε ναι,θα τον εκδικηθείς ! Άμεσα και δυναμικά, χωρίς πολλά-πολλά !

Αιγόκερως :

Αν είσαι Αιγόκερως και αποφασίσεις να εκδικηθείς, θα το κάνεις μεθοδικά! Είσαι ξεκάθαρη και αμετάκλητη στις αποφάσεις σου ! Ακόμα και μετά την εκδίκηση δεν θα τον θέλεις πλέον στη ζωή σου, να το θυμάσαι αυτό !

Υδροχόος :

Αν είσαι Υδροχόος θα τον καταστρέψεις γλυκά ! Η πιο γλυκιά εκδίκηση είναι να μην τον αφήσεις να καταλάβει ότι τον πλήγωσες. Είσαι αρκετά αλτρουιστής, αλλά όχι εύκολος άνθρωπος. Μπορεί να τον συγχωρέσεις, αλλά μπορεί και να αλλάξεις γνώμη. Κανένας δεν ξέρει. Ούτε καν εσύ η ίδια.

Ιχθείς:

Αν είσαι Ιχθείς σπάνια θα εκδικηθείς, ακόμα όμως και αν το κάνεις, θα είναι πολύ γρήγορο και αναίμακτο! Ένα είναι το σίγουρο, πως στο τέλος θα τον συγχωρέσεις!


Αλίντα Κανάκη

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.