Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Oprah Winfrey μια καθαρόαιμη Υδροχόος.




Η Oprah Winfrey γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1954 σε μια μικρή πόλη στο Mississippi, αλλά η πραγματική ζωή της φαίνεται να ξεκινάει το 1985, όταν εγκαινιάζεται η εκπομπή της «The Oprah Winfrey Show» στην αμερικάνικη τηλεόραση! Πρόκειται για το μακροβιότερο show της αμερικανικής τηλεόρασης, καταγράφοντας ρεκόρ τηλεθέασης. Κατά το περιοδικό Times η Oprah ανήκει ανάμεσα στους 100 πιο σημαντικούς από άποψη επιρροής ανθρώπους του 20ου αιώνα, όχι μόνο λόγω της οικονομικής αυτοκρατορίας που κατάφερε να χτίσει, αλλά και λόγω του φιλανθρωπικού της έργου.

Πρόκειται για μια ηθοποιό, παρουσιάστρια, τηλεοπτική παραγωγό και ιδιοκτήτρια μέσων ενημέρωσης, με παγκόσμια αναγνωρισημότητα και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια καθαρόαιμη Υδροχόος. Συγκαταλέγεται στις πιο πλούσιες γυναίκες του κόσμου και η επιρροή της στην σύγχρονη αμερικανική κοινωνική αλλά και πολιτική ζωή είναι εξαιρετικά μεγάλη. 

Με Ωροσκόπο στην Παρθένο έχει απόλυτο έλεγχο της δημόσιας εικόνας της, μάχεται όμως συνεχώς με το σωματικό της βάρος. Στον Ωροσκόπο της θα πρέπει να αποδοθεί η εξαιρετική οργανωτική της ικανότητα, η αυτοκριτική της διάθεση αλλά και  η σκληρή της δουλειά. Το μεσουράνημα στους Διδύμους διαμορφώνει την εικόνα της τηλεοπτικής περσόνας ως παρουσιάστριας ενός talk show. Ο Δίας στους Διδύμους προσθέτει την διεθνή απήχηση στην δουλειά της και της χαρίζει ταλέντα στο γράψιμο, την ευφράδεια λόγου και την γλωσσομάθεια. Πρόκειται για μια γυναίκα έξυπνη, ευέλικτη αλλά και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Ο Ήλιος και ο Ερμής της στον Υδροχόο την κάνουν λάτρη της αλήθειας και οπαδό της πρωτοπορίας. Η τηλεόραση έγινε για την Oprah το μέσο που χρειάζεται ο Ήλιος της να εκφραστεί! Δεν φοβάται να συγκρουστεί, δεν την φοβίζει να πάει κόντρα στο ρεύμα. Με αφορμή μια εκπομπή της για την παιδεραστία, ανακοίνωσε ζωντανά ότι βιάστηκε από συγγενείς στην ηλικία των εννιά! Μάλιστα, σε μία άλλη εκπομπή για την υγεία, εκμυστηρεύτηκε ότι το πρόβλημα βάρους της οφειλόταν στο θυρεοειδή. Είναι ένα άτομο ανεξάρτητο, είναι εξαιρετικά διορατική και έχει μια ζεστή καρδιά. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο την κάνει πιστή φίλη και της κινεί την περιέργεια για οτιδήποτε ασυνήθιστο ή ξεχωριστό. Μπορεί όμως να γίνει εύκολα πολύ πεισματάρα και σε στιγμές απερίσκεπτη. Η Σελήνη στον Τοξότη της δίνει ηθικές αρχές και βαθιά θρησκευτική πίστη, καθώς και μια λατρεία για τα ταξίδια, ιδίως εάν είναι μακρινά ή σε εξωτικούς προορισμούς.

Ο Άρης στον Σκορπιό της χαρίζει τεράστια αποθέματα δύναμης και είναι αυτός που ωθεί την καριέρα της στα ύψη. Είναι μια παθιασμένη γυναίκα, που έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με τον θάνατο και όμως τον νίκησε. Ο Κρόνος στον Σκορπιό την έχει προικίσει με καλή κρίση, αλλά και με το ταλέντο του ντετέκτιβ και του ερευνητή. Έχει μια βαθιά σεξουαλική φύση που όμως κατάφερε να ελέγξει με επιτυχία και μια κλίση στον μυστικισμό και τις απόκρυφες τέχνες. Ο Ουρανός στον Καρκίνο την κάνει ανήσυχη και συναισθηματικά απρόβλεπτη. Ο Ποσειδώνας στον Ζυγό είναι υπεύθυνος αφενός για την ανεξάρτητη φύση της και την απροθυμία της να παντρευτεί, αφετέρου δε λάτρη των τεχνών. Ο Πλούτωνας στον Λέοντα της χαρίζει την παρόρμηση να εξερευνήσει και να εκμεταλλευτεί όλα τα δημιουργικά της ταλέντα και τους τρόπους έκφρασης της, είτε πρόκειται για την προσωπική της ψυχαγωγία, είτε για την ερωτική της έκφραση.

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.