Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Πίθηκος 2021- Κινέζικο Ωροσκόπιο


 

Ο Πίθηκος είναι το ένατο ζώδιο στον κινέζικο ζωδιακό κύκλο! Το έτος το μεταλλικού Βουβαλιού θα είναι μια θαυμάσια χρονιά για το ζώδιο σας. Στον ορίζοντα σας είναι συγκεντρωμένα πλειάδα τυχερών αστεριών της κινέζικης αστρολογίας, γεγονός που φανερώνει πολλές και σημαντικές αλλαγές να συντελούνται και να αλλάζει η ζωή σας προς το καλύτερο.

Η καλή φήμη ή ακόμη και η διασημότητα θα σας συνοδεύσει φέτος, ανάλογα με την περίπτωση και την επαγγελματική σας απασχόληση. Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με τα άτομα, τόσο του προσωπικού σας, όσο και του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Θαυμάσιες ευκαιρίες θα βρεθούν στο δρόμο σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα γεγονότα θα ακολουθήσουν την πορεία που θέλετε, τόσο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, όσο και σε ζητήματα επιμόρφωσης ή εκπαίδευσης.

Η βοήθεια των ανθρώπων του δικού σας κύκλου θα είναι πολύ σημαντική σε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή μέσα στο έτος και θα γυρίσει την τύχη σας προς το καλύτερο, απογειώνοντας σας. Λίγη προσοχή ωστόσο στην επαφή σας με κόσμο που δεν γνωρίζετε καλά δεν θα έβλαπτε. Όσο για τις υπόλοιπες κοινωνικές, φιλικές και επαγγελματικές σας επαφές, καλό θα ήταν να είστε ειλικρινείς μαζί τους και αληθινοί απέναντι τους.

 

Συναισθηματικά και Κοινωνικά για το 2021

 

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο του ζωδίου σας, τα τυχερά άστρα λάμπουν από πάνω σας! Θα φέρουν στην ζωή σας καλή τύχη και επιτυχίες, ιδίως σε ότι έχει να κάνει με τα αισθηματικά και τις ρομαντικές σας σχέσεις. Θα πρέπει θα ετοιμαστείτε ψυχολογικά για πολύ σημαντικές ευκαιρίες! Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα είναι εξαιρετικά ελκυστικοί κατά την διάρκεια της χρονιάς και θα προσελκύουν τα βλέμματα και όχι μόνο. Προς χαρά των αδέσμευτων, μέσα στο έτος οι πιθανότητες να βρουν την αδελφή τους ψυχή είναι πολύ μεγάλη! Αρκεί να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά!

Όσοι από σας είστε δεσμευμένοι, θα είστε σε θέση να ωθήσετε την σχέση σας στο επόμενο λογικό βήμα, που μπορεί να είναι από μια συγκατοίκηση έως τον γάμο. Δεν θα πρέπει ωστόσο να βιάσετε τα πράγματα, εάν δεν αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Αφήστε περιθώρια να γνωριστείτε καλύτερα, πριν ανταλλάξετε όρκους αιώνιας πίστης.

Οι δε παντρεμένοι θα έχουν την τάση να λοξοκοιτάμε φέτος, και όχι μόνο... Μείνετε μακριά από πειρασμούς και παραμείνετε πιστοί στο ταίρι σας. Μην ενδίδετε στις στιγμιαίες σαρκικές απολαύσεις και επικεντρώστε την προσοχή σας, διοχετεύοντας την αγάπη σας στον σύντροφό σας. Δημιουργήστε συνθήκες καλής επαφής και επικοινωνίας με το ταίρι σας και σεβαστείτε ο ένας τον άλλον.

 

Καριέρα και Οικονομικά για το 2021

 

Την χρονιά αυτή θα είναι τα χαμόγελα πλατιά, επειδή τα οικονομικά σας θα πηγαίνουν ρολόι. Θα αποκομίσετε κέρδη από τις επενδύσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν, τις καλές εποχές. Αλλά και οι επενδύσεις που θα κάνετε φέτος θα είναι επικερδείς. Θα πρέπει να κάνετε ωστόσο σωστές και προσεκτικές επιλογές, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Ακολουθήστε το ένστικτο σας, γιατί δεν θα σας πει ποτέ ψέματα, ούτε θα σας προδώσει ποτέ.

Τα ζωδιακά χαρακτηριστικά που έχουν σχέση με την προσωπικότητα σας δείχνουν ένα άτομο σκληρά εργαζόμενο, αποφασιστικό, με δυναμικό χαρακτήρα και με εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Αυτά είναι και τα στοιχεία που θα εκτοξεύσουν την καριέρα σας στα ύψη! Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να κάνετε πλήρη χρήση των ταλέντων και των δεξιοτήτων σας. Το έτος του μεταλλικού Βουβαλιού φέρνει πολλές ευκαιρίες καριέρας για το ζώδιο σας. Υπάρχουν καλές προοπτικές προαγωγής σας μέσα στην χρονιά, εάν έχετε μια υπαλληλική θέση εργασίας.

 

Υγεία και Κοινωνική ζωή για το 2021

 

Οι προβλέψεις για την κατάσταση της υγείας σας δεν είναι τόσο θετικές, όσο αυτές των οικονομικών  και επαγγελματικών σας. Θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και ευπρόσβλητοι από ασθένειες φέτος, που όμως δεν θα είναι ιδιαίτερα βαριές. Προσέξτε την υγεία σας και επισκεφτείτε άμεσα τον γιατρό σας εάν αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην καρδιά σας και το αναπνευστικό σύστημα!

Αγαπάτε το φαγητό, αλλά θα πρέπει να κόψετε μαχαίρι το πρόχειρο φαγητό και να κάνετε μια ριζική στροφή προς την υγιεινή διατροφή. Μειώστε την πρόσληψη ζάχαρης και προσπαθήστε να μειώσετε το βάρος σας. Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να παραμείνετε υγιείς και σε φόρμα!

 

Οικογενειακή ζωή για το 2021

 

Μέσα στο 2021 θα κατακτήσετε σπουδαίες επιτυχίες στην οικογενειακή σας ζωή! Η ζωή θα κυλάει όμορφα για σας, τον σύντροφό σας και τα παιδιά σας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς τα πάντα θα βαίνουν καλώς! Λίγη προσοχή ωστόσο θα πρέπει να δείξετε για την υγεία των παιδιών σας κατά την διάρκεια της χρονιάς αυτής. Η υγεία τους θα είναι λίγο πιο εύθραυστη και θα αδιαθετούν συχνά.

Οι γηραιότεροι της οικογένειας σας θα είναι περήφανοι με την πρόοδο σας και θα σας δώσουν την ευχή τους. Σεβαστείτε τις επιθυμίες τους και θα ευλογηθείτε με σπουδαίες στιγμές στην ζωή!

 

Πίθηκος 2021: Μήνα-μήνα με λίγα λόγια

 

Ιανουάριος 2021

Προσέξτε τις αποφάσεις που παίρνετε τον μήνα αυτό!

 

Φεβρουάριος 2021

Ευχαριστείστε τους ανθρώπους που βρίσκονται σταθερά στη ζωή σας, τόσο στις καλές, όσο και στις δύσκολες στιγμές. Οι άνθρωποι αυτοί θα σας στηρίζουν πάντοτε, ότι και να σας συμβαίνει.

 

Μάρτιος 2021

Απολαύστε την τύχη και τις επιτυχίες που σας φέρνουν τα τυχερά σας άστρα!

 

Απρίλιος 2021

Θα είστε ευδιάθετοι κατά την διάρκεια του μήνα, καθώς θα συμβαίνουν πολλές και μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας.

 

Μάιος 2021

Προσέξτε λίγο τα άτομα που συναναστρέφεστε, γιατί δεν θέλουν όλοι το καλό σας...

 

Ιούνιος 2021

Μην αφήνετε τους γύρω σας να σας υπαγορεύουν πως θα ζήσετε την ζωή σας!

 

Ιούλιος 2021

Αποφύγετε τις διενέξεις και τα ανακατέματα και επικεντρώστε την προσοχή σας στην δική σας ζωή και τα δικά σας προβλήματα!

 

Αύγουστος 2021

Η φήμη που συνοδεύει το όνομά σας είναι πολύ καλή και δεν κινδυνεύει, εκτός και αν κάνετε κάτι ακραίο. Γι αυτό επικεντρώστε την προσοχή σας σε αυτά που πρέπει να κάνετε, και όχι τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε την εκτίμηση των γύρω σας.


Σεπτέμβριος 2021

Ζήστε το είδος της ζωής που θα σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και παραμείνετε πιστοί και ανυποχώρητοι στα πιστεύω σας!

 

Οκτώβριος 2021

Τα οικονομικά σας θα είναι πολύ καλά κατά την διάρκεια του μήνα και τα χαμόγελα σας θα είναι πλατιά!

 

Νοέμβριος 2021

Προσπαθήστε να είστε ένας καλός οικογενειάρχης, φροντίζοντας να καλύπτετε όλες τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, υλικές και ψυχικές.


Δεκέμβριος 2021

Ο χρόνος κλείνει με καλούς οιωνούς, καθώς θα έχετε καταφέρει να πραγματοποιήσετε λίγο έως πολύ όλους σας τους στόχους για την χρονιά αυτή.

 

 

Συμβουλές Feng Shui 2021

 

Οι καλύτεροι σεληνιακοί μήνες για το ζώδιο σας, σύμφωνα με τις προβλέψεις του κινέζικου ωροσκοπίου, είναι οι Μάρτιος και Νοέμβριος. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε όμως κατά τους σεληνιακούς μήνες Ιανουάριο, Οκτώβριο και Ιούνιο! Οι θετικές διευθύνσεις της πυξίδας είναι για σας ο νότος και τα νοτιοανατολικά. Τα χρώματα που θα σας φέρουν τύχη είναι το χρυσαφί, το κίτρινο και το μπεζ, ενώ οι τυχεροί σας αριθμοί είναι το 6 και το 7.

 

Τύχη για το 2021

 

Οι τυχερές μέρες για τους Πιθήκους είναι η 14η και η 28η κάθε σεληνιακού μήνα, τα τυχερά σας άνθη είναι τα χρυσάνθεμα και η μυρτιά και τα τυχερά σας χρώματα το κόκκινο και το ροζ. Προσέχετε γιατί φέρνουν ατυχία οι αριθμοί 2 και 9 και η νοτιοδυτική διεύθυνση!

 

Εν κατακλείδι

 

Το 2021 θα είναι μια καλή χρονιά για το ζώδιο σας και θα πρέπει να είστε ευτυχείς! Τα πράγματα θα έρθουν στην ζωή σας όπως θα τα θέλατε και θα καταφέρετε να πετύχετε ή να έρθετε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση σημαντικών στόχων σας.

 

Χρειάζεται ωστόσο να προσέξετε λίγο περισσότερο την υγεία σας. Φροντίστε με τακτικές προληπτικού χαρακτήρα επισκέψεις στον γιατρό σας να αποφύγετε σοβαρές παρενέργειες που μπορούν να φέρουν μικρότερα προβλήματα υγείας που παραμελούνται. Φροντίστε την καρδιά σας και γυμναστείτε για να κρατηθείτε σε φόρμα.

 

Καλή, Ειρηνική, Δημιουργική και Γόνιμη Χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.