Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Τίγρης 2021 – Κινέζικο Ωροσκόπιο


 

Ο Τίγρης είναι το τρίτο στη σειρά ζώδιο της κινέζικης αστρολογίας. Το ωροσκόπιο του νέου κινέζικου έτους προλέγει για το ζώδιο σας, ότι θα έχει να αντιμετωπίσει αφενός πολλές προκλήσεις, αφετέρου όμως θα έχει στο τέλος ένα θετικό πρόσημο. Θα έχετε τρία τυχερά κινέζικα αστέρια να λάμπουν από επάνω σας, που θα σας χαρίσουν ενέργεια και θετική στάση στην ζωή. Κάποια δυσμενή ωστόσο άστρα θα σας φέρουν μερικές αναποδιές και κακοτυχίες, αλλά δεν θα είναι καταλυτικής σημασίας.

Η τύχη θα επηρεάσει με θετικό τρόπο την εικόνα σας στον εργασιακό σας χώρο. Θα τα πηγαίνετε πολύ καλά με τους συναδέλφους σας και θα είστε δημοφιλείς, εξαιτίας της επιμέλειας σας. Παρόλη την εξαιρετική σας δουλειά, ίσως να μην είναι ευχαριστημένο το αφεντικό ή ο προϊστάμενος μαζί σας. Εκεί θα χρειαστεί κάποια προσοχή.

Θα πρέπει να κάνετε καλή χρήση της τύχης σας, όταν πρόκειται για την καριέρα, τα οικονομικά και τις σχέσεις σας. Η ενέργεια Yan είναι πολύ έντονη την χρονιά αυτή, και η ενέργεια Yin εξαιρετικά εξασθενημένη. Το Yan αντιπροσωπεύει την αρσενική ενέργεια, κάτι που μας οδηγείς το συμπέρασμα ότι το αντρικό φύλο θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας κατά την διάρκεια της χρονιάς, είτε πρόκειται για τον πατέρα, τον αδελφό ή κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Οι τάσεις του έτους μας δείχνουν επίσης ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις αποφάσεις που παίρνετε στην ζωή. Να είστε έτοιμοι επίσης για τις προκλήσεις που θα βιώσετε. Πάντοτε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο δυνατό σενάριο, γιατί ποτέ δεν ξέρετε, τι γυρίσματα θα φέρει η ζωή. Οι καλύτεροι σεληνιακοί μήνες για τον Τίγρη το κινέζικο αυτό έτος θα είναι ο Οκτώβριος, ο Σεπτέμβριος και ο Μάιος. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε κατά την διάρκεια του Ιουλίου και του Απριλίου.

 

Συναισθηματικά και Κοινωνικά για το 2021

 

Το ωροσκόπιο του Τίγρη δείχνει ένα έτος μεστό ευκαιριών σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή και γενικά τις σχέσεις σας. Δεν υπάρχει εχέγγυο ωστόσο ότι θα συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας, όσοι αναζητάτε τον σύντροφο της ζωής σας. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί  και ήρεμοι για να βρείτε το άτομο εκείνο που θα ταιριάζει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να βρείτε εύκολα ερωτικούς συντρόφους, καθώς θα προσελκύετε τους θαυμαστές με άνεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε λίγο πιο κοινωνικοί. Και που ξέρετε, ίσως να ξεκινήσει μια σχέση που να έχει αρκετά καλές προοπτικές.

 

Για όσους βρίσκεστε σε σχέση ή είστε παντρεμένοι, θα πρέπει να προσπαθήσετε όσο γίνετε περισσότερο να τα βρείτε με το ταίρι σας και να αναζητήσετε λύσεις σε ζητήματα που σας προβληματίζουν. Βελτιώστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, ώστε να είστε σε θέση να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας τα πραγματικά σας συναισθήματα και τις σκέψεις σας.

 

Καριέρα και Οικονομικά για το 2021

 

Σύμφωνα με τα ζωδιακά χαρακτηριστικά σας, είστε άτομα που εργάζονται σκληρά και είστε αποφασισμένοι να πετύχετε με ότι καταπιαστείτε. Θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες και προκλήσεις με την έναρξη της κινέζικης χρονιάς, αλλά δεν θα πρέπει να λιποψυχείτε, γιατί τα πράγματα θα πάνε σύντομα αρκετά καλύτερα. Το πρώτο μισό της χρονιάς θα είναι κάπως δύσκολο, αλλά το δεύτερο μισό θα κυλίσει αρκετά ομαλά.

 

Το κινέζικο ωροσκόπιο προλέγει ότι η τύχη σας στα οικονομικά θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Θα έχετε πολύ καλά εισοδήματα από την κύρια απασχόληση σας, αλλά και αρκετά από την δεύτερη, την συμπληρωματική. Θα έχετε αυξημένα εισοδήματα, γιατί θα έχετε μια πιο σταθερή εργασιακή σχέση ή μια σταθερή ροή δουλειάς κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ακόμη και να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, μην ξεχνάτε ότι τόσο η οικογένεια, όσο και οι φίλοι σας θα είναι στο πλευρό σας, έτοιμοι να σας στηρίξουν.

 

Υγεία και Κοινωνική ζωή για το 2021

 

Οι γενικές προβλέψεις του έτους δείχνουν ότι η υγεία σας θα σας δημιουργήσει φέτος κάποιες ανησυχίες. Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε σοβαρές ασθένειες ή ουσιαστικά προβλήματα υγείας, αλλά θα είστε επιρρεπείς σε βακτηριακές μολύνσεις, κυρίως από τα τρόφιμα που καταναλώνετε, και σε ιούς, όπως οι γρίπες. Προσέξτε ιδιαίτερα την διατροφή σας για να αποφύγετε προβλήματα που σχετίζονται με το πεπτικό σας σύστημα.

 

Στα πλαίσια στης προληπτικής ιατρικής, φροντίστε ιδιαίτερα την υγιεινή της στοματικής σας κοιλότητας, καθώς πολλές μολύνσεις βακτηριακού χαρακτήρα μπορεί να ξεκινούν από το στόμα ή τα δόντια. Η τακτική σας επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορεί να σας σώσει από βάσανα. Και η ψυχική σας υγεία θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή κατά την διάρκεια του κινέζικου έτους 2021, μια και θα έχετε μια ροπή προς την μελαγχολία και την κατάθλιψη. Αναζητήστε την βοήθεια και την καθοδήγηση ενός ειδικού, για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο.

 

Οικογενειακή ζωή για το 2021

 

Μέσα στην διάρκεια της χρονιάς θα πρέπει να ρυθμίσετε έτσι της υποχρεώσεις σας, ώστε να έχετε στην διάθεση σας πάντοτε λίγο χρόνο για την οικογένεια σας. Έτσι και αλλιώς θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής, που αυτή τη στιγμή λείπει, τώρα θα υπάρχει μια επιπλέον αιτία να το κάνετε. Πρέπει να δείξετε ότι είστε τουλάχιστον συναισθηματικά παρόντες στην οικογένεια σας.

 

Όσοι από εσάς έχετε απογόνους, τα παιδιά σας θα πρέπει να βιώνουν την φυσική παρουσία σας αλλά και το καθοδηγητικό σας χέρι στην διαπαιδαγώγηση τους. Θα έχουν την ανάγκη να αισθάνονται ότι είστε παρόντες και μπορούν να στηριχτούν επάνω σας.

 

Τίγρης 2021: Μήνα-μήνα με λίγα λόγια

 

Ιανουάριος 2021

Σύμφωνα με τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις του μήνα, θα υπάρξει κάτι που θα πρέπει να γιορταστεί δεόντως!

 

Φεβρουάριος 2021

Συμμετέχετε σε φιλανθρωπικές δράσεις το μήνα αυτό και προσφέρετε τον χρόνο σας ή ότι άλλο μπορείτε στους λιγότερο τυχερούς συμπολίτες σας.

 

Μάρτιος 2021

Ο μήνας θα έχει μικτό πρόσημο, γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε τις επιλογές και τις αποφάσεις σας.

 

Απρίλιος 2021

Παραμείνετε επικεντρωμένοι στα καθήκοντα σας και μείνετε μακριά από φασαρίες, έριδες και δολοπλοκίες.

 

Μάιος 2021

Είναι ένας μήνας με θετικές προοπτικές, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας.

 

Ιούνιος 2021

Αξιοποιήστε δημιουργικά τα ταλέντα και τις δεξιότητες σας, μην ξεχνάτε όμως την πρακτική πλευρά της ζωής. Συνδυάστε τα και θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα!

 

Ιούλιος 2021

Προσοχή στην υγεία σας! Αυτή την περίοδο του χρόνου το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα είναι ευάλωτο.

 

Αύγουστος 2021

Δείξτε την καλοσύνη σας έμπρακτα και κάντε την καλή σας πράξη! Και το σύμπαν θα έχει να σας δώσει, όταν θα έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή.

 

Σεπτέμβριος 2021

Είναι ένας πολύ καλός μήνας, γιατί ότι και αν βάλετε στόχο θα το πετύχετε!

 

Οκτώβριος 2021

Ο μήνας αυτός θα έχει καλές ειδήσεις σε οικονομικό και συναισθηματικό τομέα. Η  τύχη θα είναι έντονα εμφανής στη ζωή σας!

 

Νοέμβριος 2021

Είναι ένας μήνας συγχώρεσης και συμφιλίωσης. Αφήστε πίσω σας τις πικρίες για όσους σας έβλαψαν ή σας στενοχώρησαν, αναλογιστείτε όμως και σεις τις δικές σας πράξεις και ζητήστε συγνώμη από άτομα που βλάψατε ή πικράνατε, ηθελημένα ή μη.

 

Δεκέμβριος 2021

Μην δίνετε σημασία στους γύρω σας, μην διασπάτε την προσοχή σας από πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Επικεντρώστε την προσπάθεια σας στην δουλειά σας και όλα θα πάνε καλά!

 

Συμβουλές Feng Shui 2021

 

Σύμφωνα με το Feng Shui, το ζώδιο σας έχει σαν τυχερό χρώμα για το 2021 το πράσινο και το μπλε. Ευνοϊκές κατευθύνσεις του ορίζοντας είναι η νότια και νοτιοανατολική, που θα σας φέρουν τύχη. Όσο για τους τυχερούς σας αριθμούς, σημειώστε το 3 και το 4!

 

Τύχη για το 2021

 

Θα υπάρξουν πράγματα που μπορούν να αυξήσουν την τύχη σας κατά την διάρκεια του κινέζικου 2021. Οι τυχερές σας μέρες σημειώστε ότι είναι η 16η και η 27η κάθε σεληνιακού μήνα. Τα λουλούδια που μπορούν να σας φέρουν τύχη είναι τα λίλιουμ και η κινεραρία. Παρόλα αυτά, εάν εμπλέκεται το καφέ χρώμα στα μπουκέτα, ο αριθμός 6, 7 ή 8 και η νοτιοδυτική κατεύθυνση, όχι μόνο εξανεμίζεται η τύχη σας, αλλά καλείτε και την ατυχία να σας χτυπήσει την πόρτα!

 

Εν κατακλείδι

 

Σε γενικές γραμμές η χρονιά αυτή θα είναι καλή, εάν κάνετε καλές επιλογές και σωστές κινήσεις. Ακούστε το ένστικτο σας και ακολουθείτε πάντοτε την καρδιά σας, γιατί δεν θα χάσετε ποτέ. Είναι μια χρονιά που θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι τόσο για το καλύτερο, όσο και για το χειρότερο, γιατί όπως συμβαίνει συνήθως, οι καταστάσεις εναλλάσσονται. Φροντίστε ωστόσο να κάνετε καλή χρήση των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν, καθώς είναι σπάνιες τις μέρες μας.

 

Καλή, Ειρηνική, Δημιουργική και Γόνιμη Χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.