Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Άστρα : Ριζικές αλλαγές και ανατροπές Οκτώβριος 2020 από την Αλίντα Κανάκη !



Το 2020 μια χρονιά αλλαγών και ξαφνικών αναπροσαρμογών και έδειξε τις διαθέσεις της από τις πρώτες μέρες! Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους μήνες εκείνους που είναι πλήρως εναρμονισμένος με το πνεύμα των ημερών, καθώς θα φέρει για πολλούς ανάμεσα μας ξαφνικές και μεγάλες αλλαγές. Και ο πλανήτης που θα είναι υπεύθυνος για το κλίμα αυτό, είναι ο Ουρανός, που με τις όψεις του κυριαρχεί μέσα στον μήνα. Εάν είστε ιδίως Δίδυμοι, Παρθένοι, Σκορπιοί ή Ταύροι, ή έχετε σημαντικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά ετοιμαστείτε για αλλαγή πορείας ζωής! Ας δούμε όμως αναλυτικά, γιατί και σε ποιόν τομέα επηρεάζεται ο καθένας μας.

 

Δίδυμοι

 

Ο Ουρανός θα σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον κυβερνήτη σας Ερμή μεταξύ 7 και 9 Οκτωβρίου, μια όψη που θα σας δημιουργήσει σύγχυση και αναστάτωση. Χωρίς εμφανή αιτία και την  τελευταία στιγμή ενδέχεται να ακυρωθεί ένα προγραμματισμένο ταξίδι ή μια επαγγελματική συνάντηση, μια δουλειά που είχατε κλείσει μπορεί να βρεθεί ξαφνικά στον αέρα, ενώ μια μερική απασχόληση που περιμένατε με ανυπομονησία να ξεκινήσετε θα ακυρωθεί την τελευταία στιγμή. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε δουλειά ή επαγγελματική στέγη, με αποτέλεσμα να πρέπει να είστε διαφορετικοί στην καθημερινή επικοινωνία σας, καθώς θα χάσετε ξαφνικά από γύρω σας τα άτομα που γνωρίζατε και είχατε κάποιους κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η όψη αυτή θα παραμείνει ενεργή για κάτι περισσότερο από ένα μήνα, καθώς ο Ερμής γυρίζει στα μέσα του μήνα ανάδρομος, με αποτέλεσμα η αντίθεση αυτή να επαναληφθεί άλλες δύο φορές, μία με τον Ερμή ανάδρομο και μια με τον Ερμή όταν επιστρέψει και πάλι στην ορθή του φορά.

 

Παρθένος

 

Όμοια με τους Διδύμους, και οι Παρθένοι θα δεχτούν μεταξύ 7.10 και 17.11 τις επιπτώσεις της αντίθεσης Ουρανού-Ερμή, καθώς ο Ερμής είναι κυβερνήτης τους. Τα σχέδια που κάνετε τόσο για την προσωπική σας ζωή, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να ακυρωθούν ή να ανατραπούν την τελευταία στιγμή. Θα υπάρξει μεγάλη σύγχυση στην επικοινωνία με τους γύρω σας, συνεργάτες ή μέλη της οικογένειας σας και θα έχετε την αίσθηση ότι ο κόσμος συμπεριφέρεται παράξενα. Θα υπάρξουν λάθη, κυρίως σε ότι αφορά μετακινήσεις και ταξίδια, με πιθανότητες λανθασμένων κρατήσεων εισιτηρίων ή κράτησης δωματίων σε ξενοδοχεία, ενώ προγραμματισμένα ταξίδια για σεμινάρια ή για εκπαιδευτικούς-εξεταστικούς λόγους θα ακυρωθούν την τελευταία στιγμή. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να ακυρωθούν όλες σας οι προγραμματισμένες μετακινήσεις, λόγω προβλημάτων στις μεταφορές. Το διάστημα αυτό δε, αυξάνει αισθητά ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων! 

 

Σκορπιός

 

Και οι Σκορπιοί θα επηρεαστούν από την ίδια όψη για το ίδιο χρονικό διάστημα. Θα έχετε σχέδια για ταξίδια, σπουδές, εκπαίδευση γενικότερα, αλλά όλα αυτά θα ακυρωθούν λόγω απρόβλεπτων παραγόντων, που δεν θα μπορούσαν να είχαν προβλέψει όταν οριστικοποιούσαν τους σχεδιασμούς τους. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας επιτεθούν άτομα εριστικά, να αντικρούσουν τα λογικά σας επιχειρήματα με παράλογες αιτιάσεις, κάτι που θα σας φέρει στα όρια της έκρηξης. Το διάστημα αυτό ίσως να αλλάξουν οι πεποιθήσεις και τα ενδιαφέροντα σας και στο πλαίσιο αυτό να αναπροσαρμοστούν και τα σχέδια σας. Σε όλο αυτό έρχεται να προστεθεί και η Πανσέληνος – Μπλε Φεγγάρι της 31 Οκτωβρίου, κατά την οποία ο Ήλιος θα σχηματίζει αντίθεση με Σελήνη και Ουρανό στον τομέα των μελλοντικών σας προγραμμάτων. Τις μέρες εκείνες όλα μπορούν να αλλάξουν με δραματικό τρόπο! Εάν παρ όλα αυτά δεν θέλετε κάποιες αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, μην προκαλείτε τις μέρες αυτές την τύχη σας... Και καλό θα ήταν να προσέχετε για τυχόν ηλεκτροπληξία... 

 

Ταύρος

 

Τα ζώδια που αναφέραμε πιο πάνω θα αντιμετωπίσουν μια περίοδο πέντε περίπου βδομάδων μέσα στην αβεβαιότητα και την αστάθεια. Όχι όμως εσείς. Για το ζώδιο σας, αρκεί μια μέρα για να αλλάξει την πορεία της ζωής σας! Και η μέρα αυτή είναι η Πανσέληνος της 31 Οκτωβρίου, με την ενεργή εμπλοκή του Ουρανού που φιλοξενείται στο ζώδιο σας.Θα υπάρξουν σοβαρές αλλαγές στην ζωή σας, με την ενδεχόμενη επίλυση κάποιας στρατηγικής σημασίας ζητήματος που θα σας προσφέρει σημαντική ελευθερία κινήσεων. Ίσως να μετακινηθείτε χωροταξικά, ενδεχομένως να φύγετε από την δουλειά ή το σπίτι σας, να απαρνηθείτε τυχόν υποχρεώσεις ή να ολοκληρώσετε μια πολύ σημαντική δουλειά και να αλλάξει ριζικά η εικόνα σας στον επαγγελματικό χώρο.Μια Πανσέληνος ωστόσο φέρνει αγχωτικά γεγονότα και σοκαριστικές καταστάσεις, πόσο μάλλον αυτή τη φορά που εμπλέκεται ο Ουρανός. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε υποθέσεις που μπορούν να σας βλάψουν και μην «φωνάζετε»τις αλλαγές, εάν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο. Προσπαθήστε να παραμείνετε στα παρασκήνια, ασφαλείς και μακριά από την δράση. Θα είναι προς όφελος σας. 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.