Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Ο Κρόνος και τα καψόνια του - Νοέμβριος 2020 από την Αλίντα Κανάκη !


 

Έχουμε πια συνηθίσει τον τελευταίο καιρό να ακούμε για τον Κρόνο και τις δυσκολίες και περιορισμούς που έφερε στην ζωή μας, ιδίως μέσα στο 2020! Και ο Νοέμβριος δεν θα αποτελεί εξαίρεση, καθώς κάποιες όψεις του πλανήτη θα δημιουργήσουν σειρά προβλημάτων σε αρκετούς από εμάς. Όχι όμως σε όλους.

Όταν ο Κρόνος είναι ενεργοποιημένος, που αυτή την περίοδο είναι, θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά σοβαροί στο τι κάνουμε. Εάν οι προθέσεις μας είναι καλές και είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σοβαρά και υπομονετικά, χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας από οτιδήποτε άλλο συμβαίνει γύρω μας, θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσουμε την συμπάθεια του και να πετύχουμε κάποια ανταμοιβή. Σε διαφορετική περίπτωση, είμαστε λίγο -πολύ καταδικασμένοι στην αποτυχία, λόγω των πολύ μεγάλων δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουμε στην πορεία.

Το χρονικό διάστημα μεταξύ 1 και 7 Νοεμβρίου ο Κρόνος σχηματίζει δύο τετράγωνα με τον Ερμή, το πρώτο με τον πλανήτη της επικοινωνίας σε στάση την 1η  του μήνα και το δεύτερο στις 6 Νοεμβρίου, έχοντας επιστρέψει ορθόδρομος. Και στα δύο τετράγωνο ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό, με τον Κρόνο στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου.

Οι όψεις αυτές αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα και δυσκολίες σε Ζυγούς, Διδύμους και Παρθένους, στις επικοινωνίες και τα τυχόν ταξίδια τους. Τις κρίσιμες εκείνες στιγμές που θα πρέπει να φτάσει στα χέρια σας κάποια πληροφορία για να μπορέσετε να δράσετε ανάλογα, όλο και κάτι θα συμβεί και θα σας στερήσει την δυνατότητα αυτή. Το ίδιο και σε ενδεχόμενα επαγγελματικά ταξίδια, που είναι πολύ πιθανό να αναβληθούν την τελευταία στιγμή, πιθανότατα ακόμη και καθ’ οδόν για τον προορισμό σας. Κάτω από και από αυτές τις δυσμενείς συνθήκες όμως, δεν θα πρέπει να σηκώσετε τα χέρια ψηλά και να εγκαταλείψετε την προσπάθεια σας. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε, βρίσκοντας τρόπους να παρακάμψετε τα προβλήματα.

Οι Δίδυμοι θα βιώσουν τις ανατροπές αυτές σχετικά πιο εύκολα, καθώς θα αφορούν την προσωπική τους σφαίρα, τον ελεύθερο χρόνο και την ψυχαγωγία τους. Θα είναι δύσκολο να οργανώσετε ένα event, λόγω των πολλών απρόοπτων που θα συναντήσετε στο διάβασα σας και των ανατροπών που θα υπάρξουν . Γι αυτό μην προγραμματίζετε τίποτε σημαντικό τις μέρες αυτές.

Οι Παρθένοι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα σε ομιλίες, διαλέξεις ή συνεντεύξεις, καθώς ο λόγος τους θα είναι στεγνός και άκαμπτος, αφήνοντας άσχημη αίσθηση στο ακροατήριο τους. Δυσκολίες αναμένεται να αντιμετωπίσουν επίσης στην συλλογή πληροφοριών ή εγγράφων αναφορικά με ζητήματα οικονομικής φύσης. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να πουλήσετε κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο, ακόμη και άυλο (τίτλους ή αξιόγραφα), γιατί θα αποτύχετε στην προσπάθεια σας αυτή και ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε ξανά στο μέλλον.

Στις 19 Νοεμβρίου θα σχηματιστεί ένα τετράγωνο Κρόνου-Αφροδίτης και αναμένεται να φέρει δυσκολίες σε Ταύρους και Ζυγούς, στα ζώδια δηλαδή που κυβερνά η Αφροδίτη. Πρόκειται για ζώδια που αγαπούν την πολυτέλεια και την άνεση, εκτιμούν το όμορφο, καθώς και το ακριβό. Ωστόσο ο Ταύρος είναι περισσότερο προσανατολισμένος στην υλική άνεση και τις υλικές και αισθησιακές, ενώ ο Ζυγός εκτιμά τις αισθητικές και μη υλικές απολαύσεις. Κοινό τους σημείο είναι η αγάπη τους για το ωραίο σε κάθε του μορφή και έκφραση!

Στις 19.11 ο Κρόνος θα στερήσει και από τα δύο αυτά ζώδια την χαρά και την απόλαυση του ωραίου. Ακόμη και τα ψώνια, που συνήθως αποτελούν μια μεγάλη απόλαυση θα τους βγουν ξινά, γιατί δεν θα μπορούν να βρουν αυτό που θέλουν ή και να το βρουν θα είναι πέρα από τις οικονομικές τους δυνατότητες. Η μέρα όμως χρειάζεται προσοχή και σε ζητήματα υγείας!

Οι Ταύροι εάν έχουν σχεδιάσει γύρω από τη μέρα αυτή θεραπείες ευεξίας, επισκέψεις σε σπα ή χαλαρωτικά μασάζ, ας φροντίσουν να μην το παρακάνουν, χάνοντας το μέτρο, γιατί το μόνο που θα καταφέρουν είναι, αντί να χαλαρώσουν να τελειώσουν τη μέρα τους με ένταση, νεύρα και ενδεχομένως πόνους… Και οι Ζυγοί όμως θα πρέπει να αποφύγουν τις μέρες αυτές επεμβάσεις αισθητικής φύσης επάνω τους, γιατί επίσης θα έχουν την τάση να το παρακάνουν, με κίνδυνο να παραμορφωθούν.

Αρκετές μέρες μέσα στο μήνα θα υπάρξουν δυσαρμονικές όψεις του Κρόνου με την Σελήνη, και πιο συγκεκριμένα στις 6, 13 και 19 Νοεμβρίου, καθώς και το διήμερο 26-27.11. Τα ζώδια που υποφέρουν περισσότερο από τις όψεις αυτές θα αντιμετωπίσουν ατυχίες στις καθημερινές τους δουλειές, θα αισθανθούν κόπωση και θα έχουν κακή διάθεση. Οικιακές συσκευές μπορεί να χαλάσουν, τα ρούχα που σχεδιάζανε να φορέσουν θα είναι λερωμένα, τσαλακωμένα ή σκισμένα, τρόφιμα που νομίζανε ότι έχουνε στο ψυγείο τους, θα διαπιστώσουν ότι έχουν τελειώσει, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη την διαδικασία μαγειρέματος. Ευτυχώς, οι αρνητικές αυτές επιρροές δεν αναμένεται να διαρκέσουν περισσότερο από κάποιες ώρες, αυτές θα είναι όμως εξουθενωτικές. Αυτοί που αναμένεται να πληγούν είναι οι Κριοί στις 26 και 27 Νοεμβρίου, οι Αιγόκεροι στις 19 και οι Καρκίνοι στο σύνολο των ημερών των αντιθέσεων, καθώς κυβερνήτης τους είναι η Σελήνη.

Κουράγιο αγαπητοί μου φίλοι, κάποιες σκόρπιες μέρες είναι και θα περάσουν και αυτές…

Αλίντα Κανάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.