Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021 από τη Αλίντα Κανάκη !


 

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τον Ιανουάριο ο Ήλιος μετακινείται στον 10ο αστρολογικό σας οίκο, ένα τομέα που έχει σχέση με τα επαγγελματικά και την καριέρα σας, προϊδεάζοντας επιτυχίες στον τομέα αυτό. Εάν είστε επαρκώς πεισματάρηδες στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων, τώρα θα μπορέσετε να κάνετε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ανοικοδόμηση του επαγγελματικού σας θριάμβου. Θα πρέπει να επιλύσετε ταυτόχρονα αρκετά από τα προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν θα πρέπει να σας φοβίζει η ανάληψη ευθυνών. Οι προσπάθειες σας δεν θα μείνουν απαρατήρητες και θα δημιουργήσετε μια πολύ καλή βάση για την μελλοντική σας εξέλιξη και ευημερία. Για δε τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο μόνος τρόπος να αποτύχουν στην δουλειά τους είναι η ραθυμία και η έλλειψη υπομονής και επιμονής στην επίτευξη του στόχου. Στις 21.1 περνάει στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυξάνοντας από την μια την φιλοδοξία σας για ανάληψη ηγετικού ρόλου στην δουλειά σας, τονίζοντας όμως ταυτόχρονα ότι είναι απαραίτητη η αγαστή συνεργασία στα πλαίσια της ομάδας για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Ο Ερμής θα συνεχίσει να μετακινείται μέσα από τον 10ο οίκο σας (καριέρα και επαγγελματικές επιτυχίες) το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Οι αποκαλύψεις που μπορεί να έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα θα σας βοηθήσουν να καταστρώσετε την νέα σας στρατηγική, ενώ τα στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης που καταστρώσατε τις προηγούμενες βδομάδες, μπορούν να μπουν πλέον σε εφαρμογή. Μετά τις δε 9.1 εισέρχεται στον 11ο  οίκο σας, βοηθώντας σας να φτάσετε στην ρίζα των προβλημάτων που σας απασχολούν και με την βοήθεια των ατόμων που έχετε γύρω σας να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Τον Ιανουάριο, κατά το πρώτο δεκαήμερο, διέρχεται η Αφροδίτη μέσα από τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν των ταξιδιών, της εξερεύνησης και της ανώτατης εκπαίδευσης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν μια πολύ σημαντική ευκαιρία αυτό το μήνα να αλλάξουν ριζικά την προσωπική τους ζωή! Ένα έντονο συναίσθημα που θα βιώσετε να γεννιέται θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας και θα σας αναγκάσει να δείτε τις καταστάσεις με άλλο μάτι. Όσο για τους δεσμευμένους, η περίοδος αυτή προσφέρεται για επικοινωνία με το ταίρι και τους απογόνους σας, μέσα από την οποία θα εξομαλύνετε τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζετε στην καθημερινή σας συμβίωση. Μετά τις 8.1 εισέρχεται στον 10ο οίκο, με τους δεσμευμένους και παντρεμένους να απολαμβάνουν την ηρεμία του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, όπως και την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση από το ταίρι τους. Οι ελεύθεροι δε οπλίζουν την φαρέτρα τους και επικεντρώνουν την προσοχή τους στον στόχο τους. Έχουν κάθε δυνατότητα να πετύχουν αυτό που θέλουν, είτε μια επιφανειακή και σύντομη ερωτική γνωριμία, είτε να κάνουν την αρχή μιας καινούργιας σχέσης.

 

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τα πρώτα δύο δεκαήμερο στον 9ο  ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) για να περάσει στο τρίτο δεκαήμερο (21.1) στον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσιος βίος). Όσο θα βρίσκεται στον 9ο οίκο, θα αισθανθείτε μια αισιοδοξία να διαπνέει την επαγγελματική σας ζωή, καθώς θα αισθάνεστε αρκετά άνετα στο ρόλο σας. Κάποιοι δε μεταξύ σας ίσως να γίνουν και κάπως πιο περιπετειώδεις στις επαγγελματικές τους κινήσεις. Είναι η περίοδος που ευνοούνται οι επαφές και οι συνεργασίες με το εξωτερικό, όσο και η βελτίωση των προσόντων σας, με την εκμάθηση νέων σημαντικών για την δουλειά σας πραγμάτων, που θα σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε καλύτερα στις νέες συνθήκες της αγοράς. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορείτε να έχετε κάποια αξιόλογα επαγγελματικά επιτεύγματα ή να απολαύσετε την εύνοια της διοίκησης της επιχείρησης που εργάζεστε. Στις αρχές του μήνα θα βρίσκεται ο Ερμής στον 9ο οίκο σας, μετά τις 9.1 μετακομίζει όμως στον 10ο, όπου και θα παραμένει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια διέλευση που οδηγεί συχνά σε μια αλλαγή θέσης εργασίας, αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού ή μετακόμιση σε άλλη χώρα. Θα έχετε την συνεχή επιθυμία να αναπτυχθείτε, να βελτιώσετε τις γνώσεις ή τις δεξιότητες σας. Ίσως και να αναλάβετε ένα έργο που εποφθαλμιούσατε για καιρό!    

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Στα τέλη του πρώτου δεκαήμερου Ιανουαρίου περνάει η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, από τον 8ο ηλιακό σας οίκο στον 9ο, έναν τομέα που έχει σχέση με την εξερεύνηση, τα ταξίδια και την μόρφωση, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Η πλανητική αυτή διέλευση κατά το πρώτο δεκαήμερο θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε κάποια πιθανά προβλήματα που δοκιμάζουν την σχέση ή τον γάμο σας και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες, ενώ στους αδέσμευτους θα δώσει την ώθηση που χρειάζονται για να περάσουν από το φλερτ σε μια ουσιαστική ερωτική ή συναισθηματική σχέση. Τα επόμενα δύο δεκαήμερα θα τραφεί η προσοχή σας στην ανακάλυψη και εξερεύνηση νέων «εδαφών», που θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε και να εμβαθύνετε την σχέση σας.   

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τον Ιανουάριο ο Ήλιος θα βρίσκεται μέχρι τις 20 του μήνα στον 8ο γενέθλιο οίκο σας, αυτόν του σεξ, των κληροδοτημάτων, και των ακραίων καταστάσεων. Ο μήνας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολος αναφορικά με τα επαγγελματικά σας, καθώς θα σημειωθούν αρκετές καθυστερήσεις στην ημερήσια διαχείριση σας, τα σχέδια σας δεν θα σας βγαίνουν όπως τα θέλατε ή θα ακυρωθούν οριστικά και θα αντιμετωπίσετε αρκετές προστριβές με τους γύρω σας, συνεργάτες, συναδέλφους αλλά και δικά σας άτομα. Στις 21.1 περνάει στον 9ο οίκο, στον τομέα που έχει σχέση με τα ταξίδια, την ανώτερη γνώση και την εκπαίδευση.  Η επιτυχία στον επαγγελματικό σας τομέα εξαρτάται αυτό το διάστημα από τη ταχύτητα που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας και από την αμεσότητα της αντίδραση σας. Προσπαθήστε να μην διασπάσετε την προσοχή και τις δυνάμεις σας σε πολλά και παράλληλα πράγματα, γιατί θα χάσετε τον έλεγχο. Ο Ερμής θα ολοκληρώσει την πορεία του στον 8ο οίκο σας στις 9.1. Η θέση αυτή σας δίνει κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ενισχυμένη διαίσθηση, που θα συμβάλει αποτελεσματικά σε επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, σε συλλογή πληροφοριών ή στην λήψη οποιασδήποτε σημαντικής απόφασης μπορεί να πάρετε. Τα επόμενα δύο δεκαήμερα, με το πέρασμα του Ερμή στον 9ο οίκο, αναμένεται να θέσετε νέους και υψηλότερους στόχους καριέρας, που εάν τους κυνηγήσετε, θα πετύχετε σίγουρα θετικά αποτελέσματα. Κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου σας ίσως προσπαθήσουν να διεθνοποιήσουν την επιχείρηση τους αυτή την περίοδο με την παρουσία τους διαδικτυακά και εάν βγείτε από την πεπατημένη, θα καταφέρετε σημαντικά αποτελέσματα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, θα διέρχεται την πρώτη βδομάδα του Ιανουαρίου από τον 7ο οίκο σας, που αντιπροσωπεύει τον γάμο, τις σχέσεις σας, επαγγελματικές, φιλικές και συναισθηματικές, καθώς και τους συνεταιρισμούς. Είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για όσους βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση να αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση. Και με την Αφροδίτη στον τομέα αυτό του ωροσκοπίου σας, μία δέσμευση έχει την εύνοια της σταθερότητας και μακροβιότητας. Όσο για τους ελεύθερους, θα έχετε μια απίστευτη ευκολία να πραγματοποιήσετε νέες επαφές και γνωριμίες! Η Αφροδίτη θα περάσει στον 8ο οίκο σας στις 8.1, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, που αφορά το σεξ, τα πάθη, τις επιθυμίες μας αλλά και το βαθύτερο συναίσθημα. Η πλανητική αυτή διέλευση θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε κάποια πιθανά προβλήματα που δοκιμάζουν την σχέση ή τον γάμο σας και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες. Αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, διασκεδάστε και επικοινωνήστε, ξαναχτίζοντας τις γέφυρες επικοινωνίας, που με τον καιρό έχουν κοπεί. Όσο για τους αδέσμευτους, εάν το ερωτικό σας ενδιαφέρον για ένα άτομο βρίσκεται σε πλατωνικό στάδιο, με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να περάσει σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο.

 

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας τα πρώτα δύο δεκαήμερα του μήνα και θα φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με την κοινωνική σας ζωή, τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς, καθώς και με τον γάμο ή την συναισθηματική σας σχέση. Ως εκ τούτου, τα γεγονότα του μήνα θα περιστρέφονται κυρίως γύρω από τις πτυχές αυτές τις ζωής σας. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στις επαφές και στην επικοινωνία σας με τον κοινωνικό και κυρίως επαγγελματικό σας περίγυρο, για να μην βλάψετε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες που είναι αποδοτικές και κερδοφόρες. Μετά τις 21.1 περνάει στον 8ο γενέθλιο οίκο σας (σεξ, κληροδοτήματα, και ακραίες καταστάσεις). Το τελευταίο δεκαήμερο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο, καθώς θα σημειωθούν αρκετές καθυστερήσεις στην ημερήσια διαχείριση σας, τα σχέδια σας δεν θα σας βγαίνουν όπως τα θέλατε και θα υπάρξουν προστριβές με τους γύρω σας. Ο Ερμής συνεχίζει τη διέλευση του μέσα από τον 7ο οίκο σας μέχρι τις 9.1 και μετά περνάει στον 8ο, με αποτέλεσμα να συμβάλει αποτελεσματικά σε επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, σε συλλογή πληροφοριών ή στην λήψη οποιασδήποτε σημαντικής απόφασης σε επαγγελματικά ή επιχειρηματικά ζητήματα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον 6ο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 8.1, τον τομέα της ζωής σας που αφορά την υγεία και την εργασία σας, το πρώτο δεκαήμερο δεν υπόσχεται πολλά από άποψη ρομαντισμού και φλερτ. Οι δεσμευμένοι και οι παντρεμένοι του ζωδίου σας θα καταπιαστούν με τις ευθύνες της οικογένειας, ίσως δε να κληθούν να αντιμετωπίσουν και κάποιες δυσκολίες που αφορούν την υγεία μελών της οικογένειας. Ακολούθως μετακινείται στον 7ο οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τα συναισθηματικά σας, ιδανική για να αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε το επόμενο λογικό βήμα στην σχέση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχουν εξαιρετικά μεγάλη ευχέρεια στην επικοινωνία, με αποτέλεσμα να μπορέσουν να προσεγγίσουν το αντικείμενο του ενδιαφέροντος τους με μεγαλύτερη άνεση.

 

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 6ο οίκο σας (υπηρεσίες, υγεία και εργασία), σηματοδοτώντας ένα πολύ θετικό μήνα για την καριέρα σας. Ενεργοποιηθείτε, αναλάβετε ευθύνες και εάν έχετε την ευκαιρία ή την δυνατότητα, ένα ηγετικό ρόλο στην δουλειά σας. Θα κερδίσετε τον σεβασμό των συναδέλφων σας αλλά και την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας. Είναι ένας μήνας που σας κάνει πιο φιλόδοξους, οι οργανωτικές σας ικανότητες βρίσκονται στο απόγειο τους, και είστε σε θέση να διευθετήσετε με επιτυχία ακόμη και το πιο δύσκολο πρόβλημα. Στις 21.1 περνάει στον 7ο οίκο και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσοχή στις επαφές και στην επικοινωνία σας με τον επαγγελματικό σας περίγυρο, για να μην βλάψετε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες που σας είναι χρήσιμες ή είναι αποδοτικές και κερδοφόρες. Ο Ερμής θα ολοκληρώσει τη διέλευση του στον 6ο οίκο σας (εργασία και καριέρα) στις 9.1, που σημαίνει ότι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα σας απορροφήσουν οι καθημερινές μικρές ευθύνες και πως η επικοινωνία σας γίνεται συχνότερη με τους συναδέλφους ή συνεργάτες. Εάν αναζητάτε ευκαιρίες στην αγορά εργασίας μπορεί να υπάρξουν κάποιες αξιόλογες, με πολύ καλές αμοιβές. Μετά περνάει στον 7ο οίκο όπου οι διαφορές με τους συνεργάτες ή συναδέλφους θα έρθουν στο προσκήνιο και η συνεργασία θα είναι πολύ πιο δύσκολη, ειδικά σε ζητήματα που απαιτείται η σύμφωνη γνώμη ή μια κοινή γραμμή για να προχωρήσετε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η δημιουργικότητα, ο έρωτας και τα παιδιά θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσωπικής σας ζωής μέχρι τις 8.1, με την Αφροδίτη να περνάει μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο. Οι δεσμευμένοι και παντρεμένοι του ζωδίου σας θα αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας στο ταίρι σας και τους απογόνους σας, ενώ συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να κάνετε κάτι για την αναθέρμανση της σεξουαλικής σας ζωής. Μια συζήτηση με το ταίρι σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πιο ζωντανή και παθιασμένη ερωτική σχέση. Τα επόμενα όμως δύο δεκαήμερα του μήνα, που θα διέρχεται μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο, η ζωή γίνεται πιο πεζή, με τρέχοντα ζητήματα να ζητούν λύσεις. Όσο για τους αδέσμευτους, μπορεί η παρούσα θέση της Αφροδίτης να μην είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα είναι και ένας τελείως άγονος μήνας. Ένα ρομάντζο θα μπορούσε να γεννηθεί στο γραφείο, στην δουλειά ή μέσα από επιχειρηματική επαφή. Αυτό θα σας δώσει τροφή να ξεχαστείτε λίγο από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζετε σε άλλους τομείς της ζωής σας.      

 

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Με τον Ήλιο στον 5ο γενέθλιο οίκο σας, αυτόν της δημιουργικότητας, του έρωτα και των παιδιών, ο Ιανουάριος μπορεί να είναι ένας μήνας πολύ πετυχημένος, με πολλά ευχάριστα γεγονότα για το ζώδιο σας. Οι επιθυμίες σας φαίνεται να εκπληρώνονται το διάστημα που ακολουθεί και στην δουλειά σας αναμένεται να επικροτήσουν και να επιβραβεύσουν την σκληρή σας δουλειά όλου του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Το γεγονός αυτό θα σας προσφέρει ένα πολύ ισχυρό επιχείρημα να διεκδικήσετε με αξιώσεις καλύτερες απολαβές. Ωστόσο αρχίζει να ωριμάζει η ιδέα της αλλαγής στο μυαλό σας, ώστε να ανανεωθείτε. Μετά τις 21.1 περνάει στον 6ο οίκο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία), και απαιτεί από σας περισσότερη ενεργητικότητα και εντονότερη δραστηριοποίηση. Βγάζει στην επιφάνεια την φιλοδοξία σας, οι οργανωτικές σας ικανότητες βρίσκονται στο απόγειο τους, και είστε σε θέση να διευθετήσετε με επιτυχία ακόμη και το πιο δύσκολο πρόβλημα. Ο Ερμής ολοκληρώνει την διέλευση του μέσα από τον 5ο οίκο σας στις 9.1, και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας ωθήσει σε μια πιο πνευματική ενασχόληση ή σας δίνει καινούργιες ιδέες, για το πως να μετατρέψετε μια ευχάριστη απασχόληση σας σε μια επικερδή επαγγελματική δραστηριότητα. Τα επόμενα δύο δεκαήμερα του Γενάρη θα διέρχεται μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο και θα σας απορροφήσουν οι καθημερινές μικρές ευθύνες. Η επικοινωνία σας γίνεται ευκολότερη με τους συναδέλφους ή συνεργάτες, ενώ δεν θα λείψουν ευκαιρίες καριέρας, είτε στην υπάρχουσα επιχείρηση, είτε σε ανταγωνιστές.   

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει την διέλευση της από το 4ο ηλιακό σας σπίτι (οικογένεια, ρίζες και καταβολές, σπίτι) στις 8.1!  Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα χαρακτηρίζεται σαν μια θετική περίοδος, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε την ηρεμία και την γαλήνη της οικογενειακής σας εστίας. Μπορεί να ασχοληθείτε με την βελτίωση της λειτουργικότητας των χώρων του σπιτιού σας, κάνοντας κάποιες μετατροπές ή αλλάζοντας τη διακόσμηση για να ανανεωθείτε μέσα από τις αλλαγές αυτές. Μετά τις 8.1 περνάει στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) με αποτέλεσμα στρέψετε την προσοχή σας στον σύντροφό και τα παιδιά σας και να βελτιώσετε την επικοινωνία μαζί τους. Είναι δε μια περίοδος που θα βοηθήσει να αναθερμάνετε την σεξουαλική σας ζωή. Η αδέσμευτοι δε, θα φαντάζουν ιδιαίτερα γοητευτικοί στα μάτια του αντίθετου φύλου, προσελκύοντας πολλούς θαυμαστές ή θαυμάστριες. Είναι ο μήνας που θα ανάγετε το φλερτ σε τέχνη, αλλά οι κατακτήσεις σας δεν θα έχουν διάρκεια, καθώς το ένα μάτι σας θα είναι στραμμένο στο δρόμο, στο τι μπορεί να κυκλοφορεί εκεί έξω, που κινδυνεύει να περάσει απαρατήρητο...

 

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα διέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα από τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον οίκο που αφορά την οικογένεια, τις ρίζες και το σπίτι. Τα κύρια γεγονότα του μήνα θα έχουν σαν επίκεντρο το σπίτι σας, την οικογένεια και τα μεγαλύτερης ηλικίας μέλη της οικογένειας σας και για αυτό θα πρέπει να προσαρμόσετε τις προτεραιότητες σας. Συνήθως η καριέρα σας έχει τον πρώτο λόγο, αυτό το μήνα όμως, εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε διαπληκτισμούς με τους δικούς σας ή να έχετε τύψεις, καλό θα είναι να προσαρμοστείτε. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν εργασίες συντήρησης ή επισκευές στο σπίτι, μπορεί όμως και λόγω έκτακτων συνθηκών να πρέπει να δουλεύετε από το σπίτι, κάτι που είναι πολύ πιο πιθανό! Στις 21.1 περνάει στον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και τα τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να είναι μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδος στην δουλειά σας, με αρκετές ευκαιρίες για αναγνώριση της προσφοράς σας. Ο Ερμής παραμένει στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (γονική εστία και κατοικία) μέχρι τις 9.1 και  αυξάνει την συχνότητα των επαφών με στενούς συγγενείς και φίλους, με μια  ατμόσφαιρα να είναι ήρεμη και αρμονική. Ακολούθως εισέρχεται στον 5ο οίκο, όπου και θα παραμένει μέχρι και τα τέλη του μήνα. Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά πιο δημιουργικό, και πιθανά να έχετε κάποιες ιδέες για το πως να μετατρέψετε μια ψυχαγωγική σας απασχόλησης σε επικερδή επαγγελματική δραστηριότητα, ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.   

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο Ιανουάριος βρίσκει την Αφροδίτη στον 3ο  οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς), μια θέση που σας προικίσει με ιδιαίτερη γοητεία όταν θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας, ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλο. Αυτό θα οδηγήσει νομοτελειακά σε νέες ρομαντικές γνωριμίες και αρκετά ραντεβού. Και μέσα από τις καινούργιες αυτές επαφές, υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Για όσους είναι ήδη σε μόνιμη σχέση ή είναι παντρεμένοι, οι πειρασμοί την περίοδο αυτή θα είναι πολλοί και μεγάλοι. Εάν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο τη σχέση ή το γάμο σας, καλά θα κάνετε να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Στις 8.1 ωστόσο περνάει στον 4ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας την ηρεμία και την γαλήνη στην συναισθηματική σας ζωή. Τα δύο επόμενα δεκαήμερα του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να επαναφέρετε τις διαταραγμένες ισορροπίες στην σχέση ή στον γάμο σας και να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

 

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και είναι μια εξαιρετική περίοδος να διευρύνετε τις γνώσεις ή να καλύψετε κενά στο γνωστικό σας αντικείμενο. Διαβάστε, ενημερωθείτε, συλλέξτε πληροφορίες που αφορούν τη δουλειά σας από όσες περισσότερες πηγές μπορείτε. Ο μήνας προσφέρεται επίσης για μια αλλαγή θέσης εργασίας, την μετακίνηση σας σε άλλη πόλη ή την αλλαγή επαγγέλματος. Τα πλανητικά του μήνα δείχνουν συχνή επικοινωνία με αρκετό κόσμο για επαγγελματικούς λόγους που ενδεχομένως βρίσκονται μακριά από την βάση σας. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, ενδεχομένως να κληθείτε να καλύψετε ένα συνάδελφο σας κατά την μακροχρόνια απουσία του στην επιχείρηση που εργάζεστε, και να πρέπει να εργαστείτε περισσότερες ώρες, μαθαίνοντας και ένα νέο αντικείμενο. Στις 21.1 περνάει ο Ήλιος στον 4ο οίκο, και η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι σας, την οικογένεια και τα μεγαλύτερης ηλικίας μέλη της οικογένειας σας και ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τις προτεραιότητες σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σ’ αυτούς.  Ο Ερμής ολοκληρώνει την διέλευση του στον 3ο οίκο σας στις 9.1, και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορείτε να  εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους γύρω σας, σας μπορεί να παρουσίασαν κάποια προβλήματα τον προηγούμενο μήνα. Τα επόμενα δύο δεκαήμερα θα βρίσκεται στον 4ο ηλιακό σας οίκο και η συχνότητα των επαφών σας με μέλη της οικογένειας σας, φίλους ή γείτονες αυξάνεται, το κλίμα είναι πολύ πιο αρμονικό και η ηρεμία επιστρέφει στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Οι παντρεμένοι ή όσοι έχουν μια μακροχρόνια σχέση αναμένεται να απολαύσουν ένα αρμονικό ξεκίνημα του χρόνου, με τη σχέση τους να γίνεται πιο ζεστή και εγκάρδια. Λόγω τις θέσης της Αφροδίτης ίσως να βελτιωθούν τα οικονομικά του ζευγαριού από την αυξημένη οικονομική συμβολή του συντρόφου σας, κάτι που σαφώς θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα άγχη τις καθημερινότητας. Και στον ερωτικό τομέα η διαφορά θα είναι εμφανής, καθώς θα υπάρξει αναθέρμανση της σεξουαλικής σας ζωής με το ταίρι σας. Όσο για τους αδέσμευτους, η Αφροδίτη θα φροντίσει να έχετε μια αρκετά έντονη κοινωνική και σεξουαλική ζωή, με γνωριμίες και αρκετά φλερτ. Εάν θα καταλήξει κάποια από αυτές τις γνωριμίες σε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο, εξαρτάται και από τις δικές σας διαθέσεις και επιδιώξεις. Μετά τις 8.1 περνάει η Αφροδίτη στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, κάνοντας σας πιο επικοινωνιακούς, αλλά και χαρισματικούς ή γοητευτικούς! Προσέξτε τα νυχτοπερπατήματα, γιατί εάν είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι μπορεί να σας βγουν ξινά… Είναι όμως μια εξαιρετική περίοδος για τους αδέσμευτους, να απολαύσουν φλερτ και ερωτικές επαφές, καθώς θα προσελκύσουν το ερωτικό ενδιαφέρον της ομήγυρης τους.

 

 

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο δεύτερος οίκους του ωροσκοπίου σας, που αφορά τα χρήματα, τα αγαθά και τα αισθήματα θα είναι ενεργοποιημένος το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, λόγω της διέλευσης του Ήλιου μέσα από αυτόν. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας θα επικεντρώσουν την προσοχή τους, στο πως να εξασφαλίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την οικονομική τους επιβίωση, τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον. Ίσως βρείτε κάποια πρόσθετη πηγή εισοδήματος από μια δεύτερη δουλειά, μπορεί και να σας προσφερθεί μια καλύτερη θέση ή μια θέση ευθύνης στην επιχείρηση που απασχολείστε με υψηλότερες απολαβές. Προσέξτε να ξοδεύετε με σύνεση τα χρήματα σας και εάν έχετε κάποιο κεφάλαιο για επένδυση, μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις που θα κάνετε. Το τρίτο δεκαήμερο περνάει ο Ήλιος στον 3ο οίκο (επικοινωνία, πληροφορίες, συγγενείς, αδέλφια) και φέρνει σε πρώτο πλάνο την επικοινωνία με τους γύρω σας, οι επαφές σας με εξωτερικό αυξάνονται, ενώ μπορεί να έχετε και μια προσφορά για εργασία στο εξωτερικό ή μια συνεργασία με μια εταιρία που εδρεύει στο εξωτερικό. Το διάστημα αυτό ίσως να γίνεται επίσης εμφανής η ανάγκη για διεύρυνση ή επικαιροποίηση των γνώσεων σας, ώστε να έχετε καλύτερες ευκαιρίες καριέρας. Ο Ερμής θα συνεχίσει και τον μήνα αυτό την διέλευση του από τον 2ο οίκο σας, στον τομέα των μετρητών και των ακινήτων. Η επιτυχία είναι στο πλευρό όσων απασχολούνται στο εμπόριο και τον χρηματοπιστωτικό τομέα και τα εμπόδια αίρονται σταδιακά όσο προχωράει ο μήνας. Μετά τις 9.1 περνάει πλέον στον 3ο οίκο και σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις επαφές σας και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με επαγγελματικούς ή επιχειρηματικούς εταίρους.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα περάσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου στον 1ο οίκο σας, σ’ αυτό της προσωπικότητα σας και θα φέρει τύχη στην αγάπη και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο πλανήτης του έρωτα και της αποπλάνησης θα σας χαρίσει γοητεία και την ικανότητα αποπλάνησης του αντίθετου φύλου, κάνοντας σας ικανούς να γοητεύσετε και τον πιο δύσκολο στόχο. Το ενδιαφέρον σας αναμένεται να επικεντρωθεί στο φλερτ και την κατάκτηση, σαν είδος εκτόνωσης και επιβεβαίωσης, και γι’ αυτό δεν αναμένεται να προχωρήσετε πέρα από τις επιφανειακές και εφήμερες γνωριμίες σε κάτι πιο ουσιαστικό αυτό το μήνα. Όσο για τους δεσμευμένους και παντρεμένους, δύο είναι το πιθανά σενάρια για το διάστημα αυτό: Ή θα διοχετεύσετε όλη αυτή την ερωτική ατμόσφαιρα στην σχέση σας, ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα και αναγεννώντας την σεξουαλική σας ζωή, ή θα γοητευθείτε από ένα πειρασμό και θα ξεκινήσετε μια παράλληλη σχέση. Μετά τις 8.1 εισέρχεται η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό σας οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.  Το διάστημα αυτό αναμένεται να υπάρξει αναθέρμανση της σεξουαλικής ζωής με το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι,  όσο για τους αδέσμευτους, η θεά θα φροντίσει να έχετε μια αρκετά έντονη κοινωνική και σεξουαλική ζωή. Εάν θα προχωρήσετε όμως σε μια καινούργια σχέση, επαφίεται σε σας, τις διαθέσεις ή τις επιθυμίες σας.

 

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο, της προσωπικότητα σας, κάτι που σας φέρνει στο προσκήνιο των δράσεων. Τώρα θα είστε από κάθε άποψη πανέτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη για ότι συμβαίνει στην ζωή σας και να αναλάβετε δράση. Για να πετύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να εργαστείτε πραγματικά σκληρά, κάτι που όμως δεν σας τρομάζει. Τα εμπόδια που ενδεχομένως εμφανιστούν στον δρόμο σας θα είστε έτοιμοι να τα ξεπεράσετε με σχετική άνεση. Κατά την διάρκεια του μήνα σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα να κατακτήσετε τους στόχους σας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σε επαγγελματικό επίπεδο δεν θα πάνε χαμένες και θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας, των οποίων θα κερδίσετε τον θαυμασμό. Στις 21.1 περνάει στον 2ο οίκο σας που αφορά τα χρήματα, τα αγαθά και τα αισθήματα και η προσοχή σας επικεντρώνεται κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα περισσότερο σε υλικής φύσης ζητήματα. Ο Ερμής θα συνεχίσει να βρίσκεται την πρώτη βδομάδα του μήνα στον 1ο οίκο σας, ευνοώντας τη μάθηση και την διεύρυνση των γνώσεων μας στο γνωστικό μας αντικείμενο! Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, σκεφτείτε νέους τρόπους προβολής των δραστηριοτήτων σας ή συνεργαστείτε με μια νέα διαφημιστική εταιρία, ώστε να ξεφύγετε από τα γνωστά και τετριμμένα. Μετά τις 9 Ιανουαρίου περνάει στον 2ο ηλιακό σας οίκο, όπου θα παραμένει μέχρι τα τέλη του μήνα και αυξάνονται οι πιθανότητες για πετυχημένες από οικονομικής άποψης συμφωνίες, για όσους έχουν την δική τους επιχείρηση ή είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα περάσει το πρώτο μέρος του μήνα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά και απόκρυφα, όνειρα και ψυχική υγεία), ένα τομέα που φέρνει στην επιφάνεια τις φοβίες μας, που περιορίζουν την δράση μας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας δεν θα έχουν πολλές πιθανότητες μέσα στο διάστημα αυτό να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση, καθώς οι ανασφάλειες και οι φοβίες τους θα υπερνικήσουν την ανάγκη τους για ένα σύντροφο. Το ενδεχόμενο να απογοητευτούν και να αποτραβηχτούν από τις κοινωνικές συναναστροφές είναι πολύ έντονο με τις πλανητικές αυτές συγκυρίες. Όσο για τους δεσμευμένους και τους παντρεμένους, θα υπάρξουν αρκετές παρεξηγήσεις και διαπληκτισμοί μεταξύ των συντρόφων. Μετά τις 8.1 όμως εισέρχεται ο πλανήτης του έρωτα στον 1ο οίκο σας, στρέφοντας όλους τους προβολείς επάνω σας! Οι δεσμευμένοι έχετε την δυνατότητα το διάστημα που ακολουθεί να αποκαταστήσετε την ηρεμία στην σχέση σας και να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή, ενώ οι ελεύθεροι θα απολαύσετε πλειάδα επαφών, γνωριμιών και ευκαιριών για φλερτ. ‘ίσως όμως να μην προχωρήσετε σε κάτι πιο ουσιαστικό, καθώς απολαμβάνετε το ενδιαφέρον από τους γύρω σας τόσο, που σας είναι δύσκολο να αφιερώσετε την προσοχή σας σε ένα άτομο.

 

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τον Γενάρη ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας (μυστικά και απόκρυφα, όνειρα και ψυχική υγεία) και θα είναι μια περίοδος που κάποιοι μεταξύ σας θα σκεφτείτε σοβαρά την αποστολή σας στην ζωή και το τι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής. Κατά τη διάρκεια του διαστήματος αυτού θα δείχνετε συχνά αναποφασιστικότητα σε ορισμένα ζητήματα, προτιμώντας να αποφύγετε τις ευθύνες, μεταφέροντας τες στους ώμους των γύρω σας. Παρά την σκληρή σας δουλειά, κάποιες φορές θα φανεί ότι έχετε πετύχει πολύ μέτρια αποτελέσματα. Ή αντίθετα, θα αισθάνεστε ότι αξίζετε πολλά περισσότερα από όσα σας έχει προσφέρει η δουλειά και ο εργοδότης σας. Ίσως όλο αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι προτιμάτε να παραμένετε στο παρασκήνιο της δράσης, αντί να διαφημίζετε την δουλειά και τα ταλέντα σας. Το τρίτο  δεκαήμερο περνάει ο ήλιος στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας σας στο επίκεντρο της δράσης! Το διάστημα αυτό ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και επιστρέφει η αποφασιστικότητα σας να κατακτήσετε τους στόχους σας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν το διάστημα αυτό σε επαγγελματικό επίπεδο δεν θα πάνε πλέον χαμένες! Ο Ερμής θα ολοκληρώσει την  διέλευση του από τον 12ο οίκο σας στις 9.1 για να περάσει για το υπόλοιπο του μήνα στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που μπορείτε να πετύχετε καλύτερη προβολή των δραστηριοτήτων σας και να αυξήσετε την πελατειακή σας βάση!

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν των φιλικών σχέσεων, των κοινωνικών επαφών και των ομοϊδεατών. Με την διέλευση αυτή θα έχετε μια πολύ έντονη κοινωνική ζωή, πολλές νέες γνωριμίες, που όμως οι περισσότερες από αυτές δεν αναμένεται να εμβαθύνουν. Μέσα όμως από τον πολύ κόσμο που θα έρθετε σε επαφή και θα γνωρίσετε, ίσως να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Το κακό είναι ότι θα συμβεί πιθανότητα σε μια χρονική στιγμή που δεν θα το περιμένετε καθόλου και ίσως να μην είστε καν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όσο για τους δεσμευμένους και τους παντρεμένους, θα έρθουν αρκετά πιο κοντά με το ταίρι τους, επιλύοντας πιθανά προβλήματα του παρελθόντος και θα καταφέρουν να ισορροπήσουν και να χαρούν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Μετά τις 8.1 θα περάσει στον 12ο  οίκο για το υπόλοιπο του μήνα, έναν τομέα του ωροσκοπίου που φέρνει στην επιφάνεια τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας και περιορίζει την δράση σας. Τώρα γίνεστε πιο καχύποπτοι με τους γύρω σας και αναζητάτε κρυφά νοήματα πίσω από κάθε κίνηση ή λέξη. Αυτό αναμένεται να σας οδηγήσει σε συγκρούσεις με τον σύντροφό σας και να φέρει μια βαριά ατμόσφαιρα στη σχέση. Ούτε και οι αδέσμευτοι θα έχουν καλύτερη τύχη στα συναισθηματικά τους την περίοδο αυτή, καθώς η καχυποψία και οι φοβίες τους θα κυριαρχούν και θα τους οδηγήσουν σε μια σχετική κοινωνική αποστασιοποίηση.

 

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 11ο οίκο σας (φιλία, ομάδες, κοινωνία) και με τις παρούσες συγκυρίες πολλοί μεταξύ σας θα θελήσετε να αναλάβετε τα ινία σε ομάδες εργασίας και να βρεθείτε στο προσκήνιο της δράσης. Όσοι λόγω της φύσης της δουλειάς σας δεν θα έχετε αυτή τη δυνατότητα, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα ψυχικής ισορροπίας, καθώς δεν θα ξέρετε πως να διοχετεύσετε την παρόρμηση και την ανάγκη σας αυτή. Γιατί όντας μέλος μιας ομάδας θα μπορέσετε καλύτερα να δώσετε διέξοδο στην δημιουργικότητα σας και να κατακτήσετε βήματα προόδου στον επαγγελματικό τομέα. Στις 21.1 περνάει ο Ήλιος στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά και απόκρυφα, όνειρα και ψυχική υγεία) και γίνεστε αρκετά πιο εσωστρεφείς, πιο πνευματικοί, με περισσότερη φιλοσοφική διάθεση παρά όρεξη για πρακτικά ζητήματα και ουσιαστικές λύσεις.  Ο Ερμής θα συνεχίσει και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα να διέρχεται μέσα από τον 11ο οίκο σας (φίλοι, ομοϊδεάτες, κοινωνική ζωή). Η διέλευση αυτή θα σας δώσει τώρα την μοναδική ευκαιρία να φτάσετε στην πηγή των προβλημάτων, κάνοντας χρήση κάθε δυνατού μέσου. Φίλοι και συνεργάτες θα βρίσκονται στο πλευρό σας, παρέχοντας τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά σας. Μετά τις 9.1 περνάει στον 12ο οίκο σας, αποσταθεροποιώντας κάπως την πορεία σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Το ξεκίνημα του έτους θα βρει την Αφροδίτη να διέρχεται μέσα από τον 10ο οίκο σας, αυτόν της επαγγελματικής επιτυχίας και της καριέρας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας συνιστάται να μην περιμένουν πότε θα ενδιαφερθεί κάποιος για αυτούς, αλλά να αναλάβουν τον ρόλο του κυνηγού, να δείξουν ενδιαφέρον και να διεκδικήσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Όσο αφορά δε τους δεσμευμένους και παντρεμένους, θα απολαύσουν την ηρεμία του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, καθώς και την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση από το ταίρι τους. Στις 8.1 θα περάσει στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, βελτιώνοντας αισθητά την κοινωνική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πλειάδα νέων γνωριμιών και μέσα από αυτές ενδεχομένως να βρουν τον έρωτα της ζωής τους. Όσο για τους δεσμευμένους, η διέλευση αυτή θα τους προσφέρει την ευκαιρία να ισορροπήσουν την σχέση τους, επιλύοντας τυχόν προβλήματα, ώστε να επανέλθει και πάλι η ηρεμία.      

 

Καλή μας χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2021!

 

Αλίντα Κανάκη 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.