Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Απρίλιος 2021 – Οι ευνοημένοι του μήνα


 

Αρκετά ζώδια θα έχουν εύνοια κατά τον Απρίλιο σε διάφορους τομείς δραστηριοτήτων. Είναι ένας μήνας που δεν έχει σημαντικές δύσκολες όψεις, οι οποίες να δημιουργούν αξεπέραστα προβλήματα, και είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου χωρίς ανάδρομους πλανήτες να φέρνουν καθυστερήσεις και να δημιουργούν εμπόδια στην πορεία μας. Για την ακρίβεια, το σερί των ανάδρομων πλανητών εγκαινιάζει ο Πλούτωνας στα τέλη Απριλίου (27/4), για να ακολουθήσουν ένας πίσω από τον άλλο σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.

Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Απριλίου, με τον Ήλιο να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Κριού, ευνοημένοι των πλανητών θα είναι δύο ζώδια της φωτιάς, οι Κριοί και οι Λέοντες! Οι Κριοί θα βρίσκονται με τον Ήλιο στο ζώδιο τους στην κορυφή του κόσμου. Το «εγώ» τους θα είναι πιο τονισμένο από ποτέ και η προσοχή τους στραμμένη στις υποθέσεις τους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αναμένεται να αντιμετωπίσουν με απόλυτη επιτυχία ότι δεν απαιτεί την σύμπραξη με τους γύρω τους, όλες εκείνες τις δουλειές που μπορούν να διεκπεραιώσουν ενεργώντας αυτόνομα.

Οι Λέοντες θα έχουν ακόμη μεγαλύτερα αποθέματα ενέργειας από το συνηθισμένο και ο Απρίλιος θα προσφέρεται γι’ αυτούς για επέκταση των επαγγελματικών τους. Οι δραστηριότητες στο εξωτερικό ευνοούνται, όπως είναι η προώθηση των εμπορευμάτων ή των υπηρεσιών τους σε ένα διεθνές κοινό, η συμμετοχή τους σε διεθνείς διαγωνισμούς, η δημιουργία επαφών με το εξωτερικό και η έναρξη συζητήσεων για συμπράξεις με εταίρους σε άλλες χώρες. Ίσως δε να υπάρξουν και επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό, που αναμένεται να στεφτούν από επιτυχία.

Μεταξύ 14 και 30 Απριλίου θα βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, παρέχοντας εύνοια στους Ταύρους και Ζυγούς. Οι προσπάθειες τους θα ευοδωθούν το διάστημα αυτό, σαν να αποφάσισε το σύμπαν να τους ανταμείψει για την υπομονή τους. Η τύχη τους αφορά τους τομείς που αγγίζει η προστάτιδα και κυβερνήτης τους Αφροδίτης, και δεν θα πρέπει πάνε ενάντια στην φύση ή το ένστικτό τους.

Οι Ταύροι θα έχουν την δυνατότητα να εξομαλύνουν την ζωή τους και να βιώσουν κάποιες ήρεμες βδομάδες, με οικονομική άνεση και αρκετή ψυχαγωγία. Εάν καταφέρουν να διαχειριστούν με δεξιότητα τα χρήματα που θα καταλήξουν στα χέρια τους το διάστημα αυτό, θα προκαλέσουν τον θαυμασμό των γύρω τους. Εάν σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν επεμβάσεις στην εξωτερική τους εμφάνιση ή στην διακόσμηση του χώρου τους, θα είναι εξαιρετικά πετυχημένες.

Η εύνοια θα έρθει για τους Ζυγούς από τρίτους. Το κύριο ζήτημα το διάστημα αυτό θα είναι οι σχέσεις τους με τους γύρω τους, οι οποίες θα εξομαλυνθούν και θα επανέλθουν οι ισορροπίες, κάτι που θα τους ευνοήσει και σε οικονομικό επίπεδο. Εάν έχουν την δική τους επιχείρηση, θα είναι σε θέση να προσελκύσουν έναν συνέταιρο ή επενδυτή που έχει μεγάλη οικονομική άνεση. Οι αδέσμευτοι δε ίσως να ξεκινήσουν το δεύτερο μέρος του Απριλίου μια καινούργια σχέση με ευοίωνο μέλλον, με ένα άτομο που θα έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Μεταξύ 15 και 19 Απριλίου οι πλανητικές όψεις, και συγκεκριμένα τα εξάγωνα Ήλιου-Δία, Ερμή-Άρη και Ερμή-Δία,  παρέχουν κάποια εύνοια σε Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους και Υδροχόους. Θα έχουν ευφράδεια λόγου και εξαιρετική επιχειρηματολογία, την ευκαιρία να διαφημίσουν την δουλειά τους και να κερδίσουν νέα πελατεία ή να είναι πειστικοί στα επιχειρήματά τους και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των γύρω τους. Ποιο τυχεροί ανάμεσα τους θα είναι Κριοί, Δίδυμοι αι Υδροχόοι, στους οποίους η επιτυχία θα έρθει χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Ας σημειωθεί όμως, ότι δεν θα πρέπει να σταματήσουν την προσπάθεια τους, μόλις πετύχουν τους στόχους τους, γιατί εάν επιμείνουν, τα αποτελέσματα που θα πετύχουν θα είναι απείρως καλύτερα.

Τα Λιοντάρια και οι Παρθένοι αντίθετα θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για την επιτυχία, ίσως όμως και να τους ευνοήσει η τύχη, έχοντας σωστό timing σε κάποιες δράσεις τους. Στα τα πέντε αυτά ζώδια θα προστεθεί και ο Καρκίνος στις 17/4, που μπορεί την μέρα αυτή να έχει κάποιες καλές ειδήσεις σε επαγγελματικό ή επιχειρηματικό επίπεδο. Και ίσως να καταφέρουν μέσα σε μια μέρα πολλά περισσότερα, από ότι θα πετύχαιναν, προσπαθώντας για μήνες.

Πολλά είναι τα ζώδια που θα εννοηθούν το μήνα αυτό, και είναι καιρός να χαμογελάσουν λίγο τα χείλη μας. Καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων μας!

Αλίντα Κανάκη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.