Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Κριός ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !


 

Γενικές αστρολογικές προβλέψεις 2022

 

Σύμφωνα με τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις, η εικόνα για το ζώδιο σας θα είναι μικτή, με τις καλές και τις κακές στιγμές, ωστόσο χωρίς να κληθείτε να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις. Οι δυσκολίες θα είναι αποτέλεσμα των όψεων του κυβερνήτη σας Άρη και του Ήλιου, που θα βρεθούν αρκετές φορές μέσα στο 2022 σε αντίθεση ή σε δύσκολες όψεις. Η κατάσταση ισορροπεί όμως από την πορεία και τις όψεις του Κρόνου, που συνήθως αποτελεί πηγή δεινών για το ζώδιο σας, όχι όμως μέσα στο 2022.

Ο Κριός, σαν ζώδιο της φωτιάς με πλεόνασμα ενέργειας, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες προσαρμογής στις αλλαγές που θα συντελεστούν. Μέσα στο 2022 θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας, επειδή όμως οι συνθήκες αλλάζουν ραγδαία, ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε κάποια από τα σχέδια σας. Το πλεονέκτημα σας θα βρίσκεται στο δεδομένο, ότι πρώτοι εσείς θα αναγνωρίσετε τις αλλαγές που επέρχονται, και ως εκ τούτου θα είστε οι πρώτοι που θα προσαρμοστείτε στις καινούργιες συνθήκες. Το γεγονός αυτό από μόνο του δεν εγγυάται βέβαια την επέλαση και την επικράτηση σας έναντι του ανταγωνισμού, αλλά θα έχετε ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να επικεντρώσετε την προσπάθεια σας σε ένα σημαντικό έργο την φορά. Εάν προσπαθήσετε να υλοποιήσετε πολλά έργα ταυτόχρονα, δεν θα μπορέσετε να επιτύχετε τα θετικά αποτελέσματα που προσδοκάτε. Η επιμονή σας δεν θα είναι τόσο αποδοτική μέσα στο 2022, το ίδιο και η αφοσίωση σας στον στόχο. Θα ήταν πολύ καλύτερο να ενεργείτε κατά περίπτωση, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις, και με έγκαιρη αναπροσαρμογή της δράσης.

Ο χειμώνας και η άνοιξη του 2022 θα είναι μια αρκετά δύσκολη περίοδος για το ζώδιο σας. Οι δυσκολίες θα προέρχονται από το ραγδαία μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, στο οποίο θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες προσαρμογής. Μην βιαστείτε ωστόσο να δράσετε, φοβούμενοι ότι θα χάσετε ευκαιρίες. Εάν σας τάζουν πολλά, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Καλύτερα να χάσετε μια δυνητική ευκαιρία, παρά να εγκλωβιστείτε σε μια δύσκολη κατάσταση. Τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε στην καριέρα ή την οικογενειακή ζωή, θα υπάρχουν λύσεις, άσχετα εάν δεν θα είστε κάποιες φορές σε θέση να τις δείτε. Εκεί είναι που θα πρέπει να εμπιστευτείτε την γνώμη φίλων ή συγγενών, οι οποίοι θα μπορούσαν να σας καθοδηγήσουν να επιλέξετε την σωστή στρατηγική χειρισμών. Το σημαντικότερο είναι να μην αφήνετε τα προβλήματα να λιμνάζουν.

Από τα τέλη της άνοιξης μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού του 2022  πολλοί του ζωδίου σας θα ανακαλύψουν καινούργια ταλέντα. Η συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι σημαντικός παράγοντας επιτυχίας, χωρίς να αποτελεί ωστόσο μονόδρομο επιτυχίας. Την περίοδο αυτή θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες, κυρίως λόγω της έντονης συναισθηματικότητας σας, υπό την επιρροή της Σελήνης στο ζώδιο σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, ειδικά τις στιγμές που τα σχέδια σας δεν θα εξελίσσονται όπως θα επιθυμούσατε. Σε γενικές γραμμές το διάστημα αυτό θα παρουσιαστεί μεγαλύτερη σταθερότητα σε σχέση με τους πρώτους μήνες του έτους. Δεν θα λείπει όμως το άγχος, που μπορεί να σας φορτίσει ψυχικά και να πρέπει να αναζητήσετε τρόπους αποφόρτισης.

Από τα μέσα του καλοκαιριού μέχρι και τα τέλη του Σεπτέμβρη του 2022 είστε πλέον συναισθηματικά ισορροπημένοι, δίχως την βαριά επιρροή της Σελήνης της προηγούμενης περιόδου. Κατά την διάρκεια των μηνών αυτών, θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε και κανείς δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας. Αποφασίστε από τι πρέπει να απαλλαγείτε από την ζωή σας, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πιο γρήγορα, χωρίς περιττά βαρίδια, είτε αυτά αφορούν την προσωπική σας ζωή, είτε στην επαγγελματική ή κοινωνική. Ίσως να μην σας είναι εύκολο, αλλά σίγουρα θα είναι απαραίτητο και με τον καιρό θα διαπιστώσετε ότι θα είναι επωφελές.

Το διάστημα αυτό δεν προσφέρεται για σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας, όπως είναι ένας γάμος ή μια επέκταση των επιχειρήσεων σας, γιατί δεν είναι κατάλληλη η στιγμή. Μην βασίζεστε επίσης απόλυτα στην διαίσθηση, γιατί θα υπάρξουν πολύ σύνθετες συνθήκες, που δεν θα μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν τόσο εύκολα. Ένας λανθασμένος χειρισμός ωστόσο δεν θα ακυρώσει την θετική σας πορεία, απλά θα καθυστερήσει την εξέλιξη σας. Το ζώδιο σας μπορεί φέτος να βγει νικητής κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, και αυτός είναι ο λόγος που  το 2022 θα είναι πραγματικά καλό για σας. Αρκεί βέβαια να καταβάλετε προσπάθεια. Αυτό είναι το μοναδικό προαπαιτούμενο.

Το τελευταίο διάστημα του έτους, από τον Οκτώβριο αλλά μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023, θα είναι μια χαώδης περίοδος, όχι λόγω ιδιαίτερων δυσκολιών, αλλά κυρίως λόγω της δυσκολίας οργάνωσης του χρόνου σας. Δεν πρέπει να αλλάξετε την στρατηγική σας το διάστημα αυτό, αλλά την τακτική προσέγγισης των προβλημάτων σας. Στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις, κάτι που δεν σας είναι εύκολο, ούτε και ιδιαίτερα ευχάριστο. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, αλλά στα τέλη της χρονιάς θα εκπλαγείτε με όσα θα έχετε καταφέρει κατά την διάρκεια του έτους, καθώς και τις ευκαιρίες που θα σας έχουν παρουσιαστεί να βελτιώσετε την ζωή σας. Στην προσωπική σας ζωή, οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να καταφέρουν να βρουν την ευτυχία κατά την διάρκεια του 2022, ενώ οι παντρεμένοι θα ενισχύσουν το δεσμό τους με το ταίρι τους, μέσα από ένα σημαντικό μάθημα που θα λάβουν μέσα στο 2022. Τους τελευταίους μήνες του έτους είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε με θάρρος το άγνωστο και το απρόβλεπτο, ώστε να μπορέσετε να εκπληρώσετε τα όνειρα και τους στόχους σας.

 

Κριός 2022 - Καριέρα

 

Το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για την καριέρα σας, αλλά όχι ανέφελη. Ο Ήλιος, ο πλανήτης που ευθύνεται για την ζωτικότητα και την δημιουργικότητα σας, δεν αναμένεται να σας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ειδικά ως προς τους οικονομικούς πόρους που μπορεί να χρειαστείτε για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Θα έχετε ότι χρειάζεστε για να ξεπεράσετε όποιο πρόβλημα στην δουλειά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να έχετε το κίνητρο να δραστηριοποιηθείτε. Ίσως να σας προσφερθεί μια νέα θέση εργασίας, αν και δεν θα το κυνηγήσατε, αλλά για να καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις ευθύνες θα πρέπει να αποκτήσετε καινούργιες γνώσεις ή δεξιότητες. Θα απαιτηθεί προσπάθεια, αλλά και δέσμευση από την πλευρά σας για να πετύχετε.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι όσο είναι δυνατό καλό, δεδομένων των συνθηκών. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση ή είστε αυτοαπασχολούμενοι, μην τσιγκουνευτείτε να επενδύσετε στον εκσυγχρονισμό της. Οι πρώτοι μήνες του έτους θα απαιτήσουν έντονη πνευματική εργασία, αλλά μεγάλη θα είναι και η ικανοποίηση που θα εισπράξετε με την πρόοδο σας. Εάν είστε υπάλληλοι, αλλά ενδιαφέρεστε να ανοίξετε την δική σας δουλειά, είναι καιρός για δράση, καθώς τα πλανητικά είναι υπέρ σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, με την ελάχιστη δυνατή επένδυση. Για όσους είναι υπάλληλοι, τα πλανητικά του έτους συνιστούν να κάνετε μικρά και προσεκτικά βήματα στην καριέρα σας, αποφεύγοντα στις εκτοξεύσεις στην στρατόσφαιρα, ακόμη και αν σας το προσφέρουν. Η επίμονη και συστηματική δουλειά θα σας οδηγήσει στο αποτέλεσμα που προσδοκάτε, με πολύ πιο φυσιολογικές συνθήκες και βιώσιμη πρόοδο.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πετυχημένο από άποψη οικονομικού κέρδους! Είναι το διάστημα που υπάρχει η πιθανότητα ακόμη και να κερδίστε ένα λαχείο. Εάν εργάζεστε σε ένα έργο, τώρα είναι η ώρα να το ολοκληρώσετε και να λάβετε την ανταμοιβή σας. Το φθινόπωρο θα αποτελεί μια μοναδική περίοδο τόσο για σας, όσο και για τους γύρω σας, κατά την οποία θα εισπράξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Τα αποτελέσματα που θα επιτύχετε θα είναι εκπληκτικά, δεν θα αποτελέσουν ωστόσο έκπληξη για σας, καθώς θα έχετε επενδύσει αρκετό χρόνο και προσπάθεια στην επίτευξη τους. Συνεχίστε ακάθεκτοι την πορεία σας, χωρίς ωστόσο να μειώσετε τους ρυθμούς σας. Εάν χαλαρώσετε λόγω των θετικών αποτελεσμάτων της χρονιάς, θα κάνετε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας σας. Η καριέρα σας μπορεί να σας δώσει πολλές περισσότερες χαρές και σημαντικότερα βήματα προόδου, αρκεί να αναπροσαρμόζετε κατά διαστήματα την προσέγγιση και τον τρόπο δράσης σας. 

 

Κριός 2022 - Οικονομικά

 

Το 2022 αναμένεται να είναι θετικό στον τομέα των οικονομικών σας, καθώς προβλέπεται αύξηση των εισοδημάτων σας, ανεξάρτητα από το είδος της εργασίας σας, εξαρτημένης ή μη. Οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις ευνοούν την προοδευτική αύξηση των εισοδημάτων σας, που θα έρθει όμως μετά από πολύ έντονη προσπάθεια και πολύ δουλειά. Το 2022 προσφέρεται για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας, που θα φέρουν αύξηση των εισοδημάτων, μπορείτε όμως να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με μια πρόσθετη απασχόληση. Θα υπάρξουν οι ανάλογες ευκαιρίες, θα χρειαστεί όμως να κάνετε επιλογές ως προς το είδος της δουλειάς που θέλετε να κάνετε. Δυσκολίες ίσως να υπάρξουν, εάν δεν είστε έτοιμοι να δράσετε σε έναν συγκεκριμένο τομέα ή είστε επιφυλακτικοί.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να είναι σχετικά ομαλό για τα οικονομικά σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, καλό θα ήταν να μην  προχωρήσετε σε επενδύσεις, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την αποτελεσματικότητα των σχεδίων σας. Θα είναι προτιμότερο να χάσετε μια ευκαιρία για επέκταση των δράσεων σας, παρά να χάσετε χρήματα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν και άλλες στο άμεσο μέλλον. Το άγχος θα είναι κακός σύμβουλος σας μέσα στην χρονιά και μπορεί να σας οδηγήσει σε κακές επιλογές και σε ανεπιθύμητα προβλήματα.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πιο δυναμικό για τα οικονομικά σας. Το εισόδημά σας θα είναι αυξημένο, θα αυξηθούν όμως και τις δαπάνες σας για καταναλωτικά αγαθά. Εάν έχετε αποταμιεύσει κάποια χρήματα, δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσετε μια λιτή διαχείριση. Μπορείτε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας με κάποιες καταναλωτικές δαπάνες. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, είναι προτιμότερο να επενδύσετε στην ήδη υπάρχουσα επιχειρηματική σας δραστηριότητα, από το να επεκτείνετε την δράση σας σε νέους τομείς. Εάν είστε υπάλληλοι, οι αμοιβές σας, τακτικές ή έκτακτες, δεν θα εξαρτώνται τόσο από το είδος της δουλειάς σας, όσο από τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε. Είναι σημαντικό να εργάζεστε αποτελεσματικά, όχι όμως απαραίτητα πολύ.

 

Κριός 2022 - Συναισθηματικά

 

Το 2022 δεν θα είναι ιδανικό για τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Δεν θα είναι όμως και ιδιαίτερα δύσκολο, αντιμετωπίζοντας απρόβλεπτες καταστάσεις. Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τα σχέδια σας αρκετές φορές μέσα στον χρόνο. Η συμβουλή του έτους είναι να μην παραμένετε σε μια κατάσταση από τον φόβο της μοναξιάς, όταν αυτή έχει φτάσει στο φυσικό της τέλος. Να θυμάστε ότι ποτέ δεν είστε μόνοι και πάντοτε θα υπάρχουν άτομα γύρω σας να σας στηρίζουν. Οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις του έτους προϊδεάζουν ότι το 2022 είναι ιδανικό να ξαναχτίσετε παλιούς δεσμούς, ειδικά εάν ατόνησαν από δικά σας λάθη. Συνιστάται να είστε ο εαυτός σας, αλλά για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να γίνετε καλύτεροι.

 

Το πρώτο μισό του 2022 χαρακτηρίζεται από μια συνεχή εξέλιξη των γεγονότων. Οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν ίσως να σας οδηγήσουν κάπου, το που όμως θα εξαρτηθεί από τις δικές σας ενέργειες. Εάν είστε αδέσμευτοι, συνιστάται να βγαίνετε από το σπίτι όσο πιο συχνά μπορείτε. Κλεισμένοι στο σπίτι ή σκυμμένοι πάνω από την οθόνη του υπολογιστή σας δεν μπορείτε να γνωρίσετε τον κόσμο που πρέπει και να φέρετε τις θετικές αλλαγές που θέλετε στην προσωπική σας ζωή. Μην διστάζετε όμως να επιμείνετε, εάν κάτι δεν πετύχει με την πρώτη φορά. Η επιμονή στην περίπτωση αυτή θα έχει αποτέλεσμα. Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού θα έχετε οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο και να βρείτε το άλλο σας μισό.  

 

Το δεύτερο μέρος του 2022 θα είναι για τα συναισθηματικά σας αρκετά πιο περιοριστικό. Όσοι δεν βρίσκονται σε σχέση και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποιο νέο συναισθηματικό δεσμό μέσα στο πρώτο εξάμηνο, τώρα θα έχουν πολύ λιγότερες ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν αξιόλογες γνωριμίες. Επομένως, εάν έχετε στόχο να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να καταβάλετε πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια. Είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να αποφύγετε την ανάμειξη φίλων και γνωστών στα προσωπικά σας, γιατί οι συμβουλές και οι παρεμβάσεις τους θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Μόνοι σας θα πρέπει να αποφασίσετε για τις σωστές κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε και να επωμιστείτε τις συνέπειες των αποφάσεων σας. Το γεγονός αυτό όμως θα σας προικίσει με ανεκτίμητες εμπειρίες. Η συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων και παντρεμένων θα είναι από μια άποψη ευκολότερη, από κάποια άλλη άποψη όμως δυσκολότερη. Η ευκολία έγκειται στο γεγονός ότι θα μπορέσετε να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε στην σχέση σας με το ταίρι σας. Η δυσκολία θα έγκειται στο να λάβετε περισσότερα από αυτά που το ταίρι σας είναι έτοιμο να σας δώσει. Τα άστρα και το σύμπαν συνιστούν να εκτιμάτε τα συναισθήματα και να σέβεστε τις επιθυμίες του συντρόφου σας.

                                                       

Κριός 2020 - Υγεία

 

Η υγεία σας δεν θα παρουσιάσει ιδιαίτερα προβλήματα μέσα στο 2022 και η χρονιά δεν αναμένεται να είναι καλύτερη ή χειρότερη από άλλες χρονιές. Ο Ήλιος θα αποδειχτεί προστάτης του ζωδίου σας στον τομέα της υγείας, καθώς θα σας προειδοποιεί έγκαιρα για πιθανά προβλήματα υγείας. Ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις σε προβλήματα υγείας, ενδεχομένως και με εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους. Σε γενικές γραμμές η χρονιά θα είναι καλή και αν αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα υγείας, αυτά θα οφείλονται σε δικές σας κακές επιλογές ή αποφάσεις. Η ένταση και το άγχος θα είναι κακοί σύμβουλοι για την υγεία σας και ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε κακές αποφάσεις. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην καλή σας φυσική κατάσταση για να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνιση προβλημάτων.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι θετικό για την κατάσταση της υγείας σας, δίχως ιδιαίτερα προβλήματα. Τα άστρα συμβουλεύουν να μην αποκλίνετε από τις συνηθισμένες σας δράσεις, εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε προβλήματα. Περιοριστείτε σε δραστηριότητες που αισθάνεστε ασφαλείς, έχει συνηθίσει και προσαρμοστεί το σώμα σας. Εάν έχετε κάποια χρόνια προβλήματα υγείας, συνιστάται να αναζητήσετε, πέρα από την κλασσική ιατρική, και κάποια εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο για να ανακουφιστείτε.

 

Το δεύτερο μισό του 2022 αναμένεται να είναι πολύ πιο δύσκολο και επικίνδυνο για τραυματισμούς. Αυξημένους κινδύνους τραυματισμών διατρέχουν κυρίως οι επαγγελματίες αθλητές. Ο κίνδυνος παραφυλάει επίσης τις σκοτεινές ώρες του 24ώρου, κατά την διάρκεια των οποίων θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πέρα από το γεγονός αυτό, η υγεία σας δεν φαίνεται να απειλείται, ούτε καν από τα περιοδικά κρυολογήματα και τις εποχικές γρίπες. Οι συναισθηματικές σας εξάρσεις και η ψυχολογική σας αστάθεια μπορεί κατά περιόδους να φέρει ψυχοσωματικές εκδηλώσεις, που θα εμφανιστούν υπό μορφή πυρετών.

 

Κριός 2022 – Κύριες όψεις του έτους ανά δεκανό

 

Α΄ Δεκανός (21-30.3)

 

Ο πρώτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 και 30 Μαρτίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Άρης και κυβερνήτης του δεκανού σας πάλι ο Άρης.

 

Παίρνοντας διπλά στοιχεία από τον Άρη (ζώδιο και δεκανός) όσοι ανήκουν στον δεκανό αυτό χαρακτηρίζονται από θάρρος, αγάπη για δράση, παρορμητικότητα, επιμονή και μαχητικότητα. Είναι άτομα φιλόδοξα και παράτολμα, αυτάρκη και ασυμβίβαστα. Είναι γεννημένοι ηγέτες με μοναδικές φυσικές αντοχές. Μειονέκτημα τους ωστόσο είναι ο εγωισμός τους, η τάση τους να μην αποδέχονται συμβουλές, απ’ όπου και αν προέρχονται, και να επιβάλλουν την άποψη τους στους γύρω τους. Είναι με άλλα λόγια οι καθαρόαιμοι Κριοί, δυναμικοί, πρωτοπόροι και με υψηλό αίσθημα επιβίωσης.

 

Για το 2022 συνιστάται να κάνετε χρήση όσων διδαχτήκατε τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή αφοσίωση στο σκοπό και δέσμευση στον στόχο, και θα είστε έτοιμοι να μετατρέψετε το 2022 σε ένα δυναμικό και πετυχημένο έτος.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

1 με 12 Μαΐου: Η Αφροδίτη θα φιλοξενείται στον δικό σας δεκανό, σηματοδοτώντας μια από τις καλύτερες περιόδους του χρόνου για την αισθηματική και την ερωτική σας ζωή. Θα είστε πιο ελκυστικοί, γοητευτικοί και δημοφιλείς από ότι συνήθως. Θα πρέπει να αισθάνεστε καλά και να έλκετε όμορφους ανθρώπους και αντικείμενα. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να απολαύσετε το σεξ όσο ποτέ άλλοτε, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά και να απολαύσετε ακόμη και την παρέα παιδιών. Είναι επίσης μια ιδανική φάση για εμπνευσμένες δημιουργίες, για ψώνια αλλά και για τακτοποίηση οικονομικών διαφορών.

 

8 Μαΐου με 3 Νοεμβρίου: Ο Δίας θα βρίσκεται στον δικό σας δεκανό, φέρνοντας ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Νέες περιπέτειες μπορούν να βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να δείτε την ζωή μέσα από νέα οπτική. Είναι μια περίοδος ευημερίας αλλά και πνευματικής εγρήγορσης, υπάρχει όμως ο κίνδυνος να γίνετε άπληστοι, εγωιστές, με υπερβολική αυτοπεποίθηση ή εκκεντρικοί κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία, που θα διαρκέσει μεταξύ 29 Ιουλίου και 3 Νοεμβρίου.

 

23 Μαΐου με 8 Ιουνίου: Ο Άρης θα διελαύνει μέσα από τον δεκανό σας και θα σας κάνει ιδιαίτερα περιπετειώδεις, θα έχετε τεράστια αποθέματα ενέργειας και θα χαρακτηρίσει μια εποχή, η οποία θα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Το διάστημα αυτό είστε παραγωγικοί αλλά και ιδιαίτερα αποδοτικοί στην δουλειά σας. Η φυσική δραστηριότητα ευνοείται με την διέλευση αυτή, όπως είναι τα αθλήματα, ο χορός, αλλά και ο έρωτας. Η τονισμένη σας σεξουαλική ενέργεια και η γοητεία φέρνει πολλές και καλές ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο. Είναι δεδομένο ότι το διάστημα αυτό υπερασπίζεστε τα δικαιώματα σας και τους αγαπημένους σας έναντι κάθε απειλής. Το κακό είναι ότι είστε πολλές φορές απόλυτοι και κατηγορηματικοί, που μπορεί να σας οδηγήσει σε διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις.

 

25 Μαΐου με 1 Ιουνίου: Με την σύνοδο Άρη-Δία παρουσιάζεται μια περίοδος που είναι ιδανική να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο, καθώς έχετε ενέργεια και κίνητρα. Μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, αλλά και τις φυσικές σας δυνάμεις. Έχετε επίσης αυτοπεποίθηση, που θα σας βοηθήσει να πετύχετε σημαντικές νίκες. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε από τον ανταγωνισμό σας και έχετε εύνοια σε δικαστικές διαμάχες. Νέες σχέσεις είναι πολύ πιθανές το διάστημα αυτό, καθώς η ακτινοβολία σας είναι έντονη και εκπέμπετε μια ζωώδη σεξουαλικότητα.

 

9 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι υπεύθυνος για προβλήματα στις επικοινωνίες σας και βλάβες σε τεχνικό ή τεχνολογικό εξοπλισμό. Είναι η περίοδος που το άγχος σας αυξάνεται, θα χάσετε αντικείμενα και εάν έχετε προγραμματίσει ταξίδια, θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις. Το παρελθόν μπορεί να σας στοιχειώσει και ένα πρόσωπο που είχατε να δείτε πολύ καιρό να ξαναεμφανιστεί. Να προσέχετε τα λεγόμενα σας και αποφύγετε να εμπλακείτε σε διαφωνίες. Οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις θα είναι ριψοκίνδυνες, γιατί μπορεί να μην σας είναι γνωστές κάποιες πολύ βασικές πληροφορίες, που αλλάζουν άρδην τα δεδομένα. Ιδιαίτερα έντονη επίδραση θα έχει ο Ερμής το διάστημα που θα είναι ακριβώς απέναντι από τον δεκανό σας, μεταξύ 9 και 24 Σεπτεμβρίου.

 

25 Οκτωβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου 2022 θα σχηματίσει χιαστή όψη με τον δεκανό σας, που θα σας φέρει ανασφάλεια, άγχος και αναποφασιστικότητα. Παράλληλα όμως θα έχετε και την ανάγκη να πετύχετε τουλάχιστον έναν από τους μελλοντικούς σας στόχους. Η συμβουλή είναι να περιοριστείτε στην υλοποίηση ενός στόχου, παρά να ασχοληθείτε με πολλά και παράλληλα έργα. Μετά την ολοκλήρωση του στόχου σας θα μπορέσετε να πάρετε με μεγαλύτερη ευκολία αποφάσεις και να αισθανθείτε και πάλι ασφαλείς.

 

13 Δεκεμβρίου 2022 με 23 Φεβρουαρίου 2023: Ο Δίας είναι και πάλι στον δεκανό σας και φέρνει όμορφες στιγμές αλλά και πολύ τύχη. Είναι η περίοδος που θα είστε χαρούμενοι, θα βλέπετε την ζωή με αισιοδοξία και ενθουσιασμό και θα βιώσετε νέες εμπειρίες. Ο Δίας θα σας κάνει να αισθανθείτε ισορροπημένοι αλλά και γενναιόδωροι. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε σπουδές, ένα μακρύ ταξίδι, μια καινούργια σχέση, μια καινούργια δουλειά ή ένα δικαστικό αγώνα.

 

Β΄ Δεκανός (31.03 - 09.04)

 

Ο δεύτερο δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 31 Μαρτίου και 9 Απριλίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Άρης, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Ήλιος.

 

Παίρνετε περισσότερα στοιχεία από τον Ήλιο, κάτι που σας κάνει άτομο λαμπερό και κυρίαρχο! Έχετε έντονη δημιουργικότητα, είστε όμως και υπερβολικά δραματικοί. Είστε παρορμητικοί, λατρεύετε την εξουσία, επιζητάτε τον θαυμασμό, είστε φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα αγαπάτε τους γύρω σας και δείχνετε υπερβολική τρυφερότητα. Είστε οι πιο σταθεροί του ζωδίου, που συνδυάζουν την πρωτοπορία και τις φαεινές ιδέες με την αποφασιστικότητα για δράση και την υπομονή και επιμονή. Στα αρνητικά σας στοιχεία ανήκουν η υπερηφάνεια και ο εγωκεντρισμός σας.

 

Στο 2022 θα πρέπει να προσέξετε τις εκρήξεις και τις απότομες αλλαγές διάθεσης, καθώς οι γύρω σας δεν θα μπορούν εύκολα να σας ακολουθήσουν. Να έχετε πάντοτε κατά νου την καρμική αποστολή σας, που είναι να ανοίξετε νέους δρόμους και να οδηγήσετε τους υπόλοιπους σε καινούργια μονοπάτια. Εάν προπορευτείτε πολύ, θα έχετε αποτύχει στην αποστολή σας, καθώς κανείς δεν θα μπορεί να σας ακολουθήσει.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

4 Δεκεμβρίου με 30 Απριλίου 2022: Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας, μια όψη που θα έχει ευεργετική επίδραση στις δράσεις σας. Η εσωτερική ηρεμία και η ισορροπία που θα έχετε θα αποδειχτεί ευεργετική για τις σχέσεις σας. Η όψη είναι επίσης ιδανική να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Είναι πολύ πιθανό να προσελκύσετε το κατάλληλο άτομο να ξεκινήσετε μια σοβαρή συναισθηματική σχέση. Οφέλη θα υπάρξουν και στην επαγγελματική σας ζωή. Η εμπιστοσύνη που θα έχετε στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας θα σας βοηθήσει να δώσετε την σωστή εικόνα στον προϊστάμενο σας, που θα σας εμπιστευτεί. Η παρούσα έκλειψη θα φέρει ευκαιρίες να βελτιώσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή!

 

7 Δεκεμβρίου 2021 με 16 Μαρτίου 2022: Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας, μια όψη που εγγυάται σταθερή πρόοδο για την εκπλήρωση των στόχων σας. Έχετε την υπομονή, την επιμονή αλλά και την ψυχική δύναμη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες. Μπορείτε τώρα να εκφράσετε άφοβα τις ηγετικές σας βλέψεις και θα κληθείτε να αναλάβετε σημαντικά καθήκοντα. Είναι μια περίοδος που θα έχετε επιτυχία, αλλά κυρίως να καταγράψετε πρόοδο στην επίτευξη των μακροχρόνιων στόχων σας. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί για πολλούς από σας και αργότερα μέσα στο έτος, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος.

 

5 με 29 Ιανουαρίου: Η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας. Είναι ένα χρονικό διάστημα που θα είστε αρκετά εσωστρεφείς και θα αναπροσαρμοστεί η ερωτική σας ζωή. Παλιοί φίλοι ή εραστές θα εμφανιστούν και πάλι στην ζωή σας με σκοπό θα επιλυθούν καρμικές εκκρεμότητες. Η τύχη είναι στο πλευρό σας και το διάστημα αυτό μπορεί να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Παρόλα αυτά, με την Αφροδίτη ανάδρομη, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να εκφράσετε τα αισθήματα σας. Προσοχή επίσης στις αγορές πολυτελών ειδών, όπως και στις επενδύσεις που θα πραγματοποιήσετε το διάστημα αυτό.

 

10 με 20 Μαΐου: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δεκανό σας και θα είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του έτους για την συναισθηματική και ερωτική σας ζωή. Θα σας είναι ιδιαίτερα εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να δώσετε και να πάρετε αγάπη και τρυφερότητα. Είναι το διάστημα που θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί, γοητευτικοί και δημοφιλείς. Θα αισθάνεστε όμορφα και γι’ αυτό θα προσελκύετε όμορφα αντικείμενα και ανθρώπους στην ζωή σας. Είναι μια εξαιρετική εποχή να ζήσετε ερωτικές απολαύσεις, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά και να χαρείτε ακόμη την συντροφιά παιδιών. Το διάστημα αυτό θα είστε δημιουργικοί, ευνοούνται δε οι αγορές ή τα ψώνια αλλά και οι οικονομικές υποθέσεις σας.

 

5 με 22 Ιουνίου: Ο Άρης θα βρίσκεται στον δεκανό σας και γίνεστε απόλυτοι και κατηγορηματικοί, αλλά αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό να είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε καινούργιες δράσεις. Είστε εξαιρετικά παραγωγικοί στην δουλειά σας και αποδοτικοί. Η φυσική δράση ευνοείται, είτε πρόκειται για αθλητικές δραστηριότητες, για χορό ή ακόμη και για το σεξ. Η αυξημένη γοητεία σας δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις να γνωρίσετε νέα άτομα. Η διέλευση του Άρη από τον δεκανό σας, σας δίνει το κουράγιο και την δύναμη να παλέψετε για τα δικαιώματα σας, αλλά και αυτά των δικών σας ανθρώπων. Μόνο που κινδυνεύετε να γίνετε ιδιαίτερα απόλυτοι στις απόψεις σας, με αποτέλεσμα να έρθετε πιθανά σε σύγκρουση με τους γύρω σας.

 

1 Σεπτεμβρίου με 10 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος επιστρέφει στον δεκανό σας με το εξάγωνο, που σας είχε επηρεάσει στις αρχές του έτους. Μόνο που αυτή τη φορά αφορά μόνο όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 7 και 9 Απριλίου! 

 

 

Γ΄ Δεκανός (10 – 19.04)

 

Ο τρίτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 10 και 19 Απριλίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Άρης, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Δίας.

 

Με έντονα τα στοιχεία του Δία, είστε άτομο περισσότερο φιλοσοφημένο, ένας συλλέκτης γνώσεων και πληροφοριών. Σας συναντά κανείς σε χώρους εκπαίδευσης και πνευματικών ζυμώσεων ή αναζητήσεων. Έχετε πνευματικές ή ιδεολογικές ανησυχίες και πολλά φιλοσοφικά ή θρησκευτικά ερωτήματα, είστε παρορμητικοί, με μια θετική στάση ζωής, με αγάπη για την ελευθερία και τα ταξίδια. Εάν ταυτιστείτε με έναν ανώτερο σκοπό, πολεμάτε για τα ιδανικά και τα πιστεύω σας. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι που σας κάνει πολλές φορές πνευματικό δάσκαλο ή πνευματικό ηγέτη. Είστε οι πιο ανεξάρτητοι και φιλελεύθεροι του ζωδίου, αυτοί που δεν αντέχουν τους περιορισμούς. Είστε λάτρεις της περιπέτειας, των σπορ και των προκλήσεων. Το μειονέκτημα σας, που θα πρέπει να το προσέξετε, είναι η σκληρή και αμείλικτη γλώσσα σας.

 

Το 2022 πολλά πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή για τον δεκανό σας και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για γρήγορη δράση και αντίδραση. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσετε, θα μεγαλουργήσετε.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

2018 με 2024: Ο Πλούτωνας τετραγωνίζει τον δεκανό σας έως και το 2024. Είναι μια όψη που απαιτεί δύναμη και ισχυρό χαρακτήρα, καθώς θα αντιμετωπίζετε διάφορες καταστάσεις, που άλλες θα είναι περιστασιακές, άλλες όμως θα οφείλονται σε ανταγωνιστές ή αντίζηλους. Είναι σημαντικό να ξέρετε ποιοι είστε και να υπερασπίζεστε τα δικαιώματα σας. Μια κρίση που μπορεί να αντιμετωπίσετε θα αλλάξει την άποψη σας για την ζωή, θα μεταμορφώσει τις σχέσεις σας και θα αλλάξει την σχέση σας με την κάθε μορφής εξουσία. Η όψη αυτή που μέχρι τώρα επηρέαζε όσους γεννήθηκαν μεταξύ 10 με 14 Απριλίου, μετακινείται σε αυτούς του γιορτάζουν τα γενέθλια τους από τις 15 έως της 18 Απριλίου. Οι γεννημένοι στις 19.04 θα αισθανθούν την πλήρη δύναμη κρούσης του τετραγώνου με τον Πλούτωνα το 2023.

 

14 Ιανουαρίου με 3 Φεβρουαρίου: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι υπεύθυνος για προβλήματα στις επικοινωνίες σας και βλάβες σε τεχνικό ή τεχνολογικό εξοπλισμό. Είναι η περίοδος που το άγχος σας αυξάνεται, θα χάσετε αντικείμενα και εάν έχετε προγραμματίσει ταξίδια, θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις. Το παρελθόν μπορεί να σας στοιχειώσει και ένα πρόσωπο που είχατε να δείτε πολύ καιρό θα επανέλθει στην ζωή σας. Να προσέχετε τα λεγόμενα σας και αποφύγετε να εμπλακείτε σε διαφωνίες. Οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις θα είναι ριψοκίνδυνες, γιατί μπορεί να μην σας είναι γνωστές κάποιες πολύ βασικές πληροφορίες, που αλλάζουν άρδην τα δεδομένα. Ιδιαίτερα έντονη επίδραση θα έχει ο Ερμής το διάστημα που θα σχηματίσει τετράγωνο ακριβείας με τον δεκανό σας, μεταξύ 25 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου.

 

7 Μαρτίου με 20 Σεπτεμβρίου: Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει πρακτικότητα, σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση. Ίσως να δεχτείτε συμβουλές και καθοδήγηση από ένα αντρικό πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, μια πατρική φιγούρα, ή να γίνετε εσείς μέντορας για κάποιο άλλο πρόσωπο. Είναι για σας μια περίοδος σταθερότητας και χαμηλού στρες. Θα καταγράψετε αργή αλλά σταθερή πρόοδο στα οικονομικά σας και σε τυχόν επενδύσεις σας, εστιάζοντας κυρίως στην μακροχρόνια κερδοφορία. Οι δε σχέσεις σας ενισχύονται και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Οι παρούσες προβλέψεις αφορούν κυρίως όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 10 και 15 Απριλίου. Η όψη θα επαναληφθεί αργότερα μέσα στο 2022 και θα αφορά τους πάντες του τρίτου δεκανού.

 

16 Μαΐου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Μαΐου 2022 σχηματίζει χιαστί όψη προς τον δεκανό σας και φέρνει εκνευρισμό, συναισθηματική αστάθεια, απότομες αλλαγές διάθεσης και δυσκολία να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.  Το αυξημένο άγχος σας κάνει να αισθανθείτε ανασφαλείς και αβέβαιοι. Η συναισθηματική σας σταθερότητα θα επανέλθει, εάν καταφέρετε να συμβιβαστείτε με την εποχή και εάν προσαρμόσετε τις δράσεις σας στα δεδομένα της στιγμής.

 

19 με 29 Μαΐου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον δεκανό σας, σηματοδοτώντας μια από τις καλύτερες στιγμές του έτους για σας. Θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να δώσετε και να λάβετε αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η περίοδος που θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και δημοφιλείς, και καθώς θα αισθάνεστε καλά, θα μπορείτε να προσελκύσετε όμορφους ανθρώπους και αντικείμενα στην ζωή σας. Είναι η εποχή που ευνοεί τις απολαύσεις, το σεξ και την διασκέδαση, μπορείτε όμως να αισθάνεστε ηρεμία και ολοκλήρωση στην επαφή σας με παιδιά. Και στην επαγγελματική σας ζωή η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δημιουργική, ευνοεί την οικονομική διαχείριση σας, προσφέρεται όμως και για ψώνια ή αγορές.

 

19 Ιουνίου με 6 Ιουλίου: Ο Άρης θα βρίσκεται στον δεκανό σας και γίνεστε πιο απόλυτοι και κατηγορηματικοί, αλλά και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό να είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε καινούργιες δράσεις. Είστε εξαιρετικά παραγωγικοί στην δουλειά σας και αποδοτικοί. Η φυσική δράση ευνοείται, είτε πρόκειται για αθλητικές δραστηριότητες, για χορό ή ακόμη και για το σεξ. Η αυξημένη γοητεία σας δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις να γνωρίσετε νέα άτομα. Η διέλευση του Άρη από τον δεκανό σας, σας δίνει το κουράγιο και την δύναμη να παλέψετε για τα δικαιώματα σας, αλλά και αυτά των δικών σας ανθρώπων. Μόνο που κινδυνεύετε να γίνετε απόλυτοι στις απόψεις σας, με αποτέλεσμα να έρθετε πιθανά σε σύγκρουση με τους γύρω σας.

 

25 Νοεμβρίου 2022 με 12 Μαρτίου 2023: Ο Κρόνος εξαγωνίζει τον δεκανό σας δεύτερη φορά μέσα στο έτος και σηματοδοτεί μια εποχή για σταθερή πρόοδο αναφορικά με τα μακροχρόνια σχέδια σας. Έχετε την υπομονή και την αντοχή, καθώς και αρκετή αυτοπεποίθηση στις ικανότητες σας να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας δώσουν την δυνατότητα να επιδείξετε τις αρχηγικές σας ικανότητες και ίσως κληθείτε να αναλάβετε μια σημαντική θέση. Είναι μια περίοδος που θα δουλέψετε για την ολοκλήρωση των μακροχρόνιων στόχων σας.

Καλή, ήρεμη και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη - Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.