Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Τοξότης- Μηνιαία Ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015




Έτος μεταβαλλόμενων συνθηκών, με οικονομικά οφέλη και επαγγελματικές αλλαγές προβλέπεται να είναι το 2015 για τους Τοξότες.


Ιανουάριος : Το 2015 θα αρχίσει με οικονομική άνοδο και ευχάριστα νέα! Η σκληρή δουλειά σας τα τελευταία χρόνια θα φέρει κάποια άμεσα οφέλη που θα σας ικανοποιήσουν.

Φεβρουάριος: Τον Φεβρουάριο θα εισέλθετε σε μια περίοδο αναπροσαρμογής, και οι άνθρωποι γύρω σας θα προσπαθούν να προσαρμοστούν  στο νέο κλίμα. Τώρα είναι η ώρα για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό για μελλοντικές μεταβολές της σταδιοδρομίας σας.

Μάρτιος: Ο Μάρτιος  θα φέρει πολλές συγκρούσεις στη ζωή σας. Θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο σπίτι και την εργασία και αυτό θα επιφέρει συγκρούσεις με την οικογένεια. Η Υγεία  σας χρειάζεται κάποια επιπλέον προσοχή.

Απρίλιο: Τον μήνα Απρίλιο θα γνωρίσετε με βεβαιότητα, αν η σχέση σας θα επιβιώσει από τις προκλήσεις των τελευταίων ετών. Θα πρέπει να είστε συναισθηματικά  σταθεροί, προκειμένου να ξεπεράσετε αντίξοες καταστάσεις.

Μάιος: Μπορεί να φέρει μια περίοδο ευτυχίας και ευδαιμονία σε αρκετούς από εσάς. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι μια καλή στιγμή για ταξίδια και χαλάρωση, κάτι που πραγματικά το έχετε ανάγκη.

Ιούνιος: Πολλοί από εσάς θα έχετε  και πάλι κάποια προβλήματα υγείας. Αυτή είναι η στιγμή για να χαλαρώσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Ιούλιος: Θα δείτε βελτίωση στην υγεία. Αποπληρώστε δάνεια και να οικονομικά χρέη, καθώς είναι ο κατάλληλος μήνας για να ελευθερωθείτε από οικονομικά βάρη.

Αύγουστος: Θα είναι ένας επιτυχημένος μήνας στον τομέα  της αγάπης, της καριέρας και της χρηματοδότησης .

Σεπτέμβριος: Κάντε ένα σωστό προϋπολογισμό και να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας.

Οκτώβριος: Θα φέρει πνευματική αφύπνιση ή συνειδητοποίηση σε πολλούς από εσάς!  Οικονομικά θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και οι σχέσεις σας ασταθείς!

Νοέμβριος: Θα φέρει μερικές οικονομικές δυσκολίες. Μόλις ξεπεράσετε αυτή τη περίοδο όμως τα οικονομικά σας θα πρέπει να είναι σε ανοδική πορεία και προς το τέλος της χρονιάς θα αισθάνεται αισιόδοξος για το οικονομικό μέλλον σας.

Δεκέμβριος: Είναι ένας μήνας με προσωπικούς μετασχηματισμούς για τους Τοξότες.

Για εκείνους που γεννήθηκαν στο ζώδιο του  Τοξότη το 2015 θα είναι  ένα έτος προσαρμογής. Στα προηγούμενα χρόνια έχετε κάνει πολλές μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και δεν θα είναι εύκολο για πολλούς από εσάς να συνηθίσετε σε αυτό το νέο κόσμο που σχεδιάζετε ή πλάθετε βήμα-βήμα. Οι προσωπικές σας σχέσεις έχουν ιδιαίτερα επηρεαστεί από αυτό τις αλλαγές αυτές, αλλά θα υπάρξει μια περίοδος στασιμότητας κατά το τρέχον έτος.


 Αλίντα Κανάκη


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.