Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Αιγόκερως- ετήσιες προβλέψεις 2016


Επαγγελματικά – Οικονομικά


Το 2016 θα είναι μια σημαντική χρονιά! Ο Δίας κινείται στον Ζυγό, στον 1ο οίκο σας, αυτόντης καριέρας και  θα σας χαρίζει καλή τύχη σε εργασία και τυχερά παιχνίδια.Η νέα θέση του Δία θα σας ενθαρρύνει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και σε συνδυασμό με τη θέση του Κρόνου θα εκτοξεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε πολλές κατευθύνσεις.Από το δεύτερο εξάμηνο του έτους η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη και εύκολη. Θα σκέφτεστε λιγότερο τα επαγγελματικά σας, τα οποία επιτέλους θα είναι σε καλή κατάσταση. Το 2016 είναι μια πολύ καλή χρονιά, για όσους από εσάς εργάζονται στον επιστημονικό τομέα, στον τομέα των δημοσίων σχέσεων ή σε ελεύθερο επάγγελμα. Με την σύνοδο Ουρανού-Δία-Κρόνου από τον Μάιο και μετά, καλό θα είναι οι αγορές που τυχόν πραγματοποιήσετε κατά την διάρκεια του χρόνου να είναι πολύ προσεκτικές μια και το πλανητικό σκηνικό τείνει να σας αδειάσει τις τσέπες, πληρώνοντας πολλά περισσότερα από την πραγματική αξία.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 θα είναι κυριολεκτικά μια χρονιά που θα πλέετε στη δίνη του πάθους και του φλογερού έρωτα!Για τους δεσμευμένους πολλά πράγματα θα αλλάξουν, ίσως και στο σύντροφό σας. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να απαντήσετε σε σημαντικά ερωτήματα, για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που προβληματίζουν εδώ και καιρό τη σχέση σας.Το σύμπαν θα σας ωθήσει, σχεδόν θα σας αναγκάσει σε σημαντικές αλλαγές. Αυτές θα πυροδοτηθούν από τις εκλείψεις που θα επηρεάσουν τον 7ο οίκο σας, αυτόν της Αγάπης σας! Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα γίνετε πολύ ελκυστικοί και ερωτικοί και πολλοί ενδιαφερόμενοι θα θέλουν να απολαύσουν την συντροφιά σας. Θα αισθανθείτε και πάλι τη γεύση της ζωής, θα συμβιβαστείτε με τα συναισθήματά σας και θα επιτρέψετε επιτέλους στον εαυτό σας να ερωτευθεί και να προχωρήσει σε μόνιμη σχέση με τον σύντροφο της ζωή σας, από τα μέσα καλοκαιριού και μετά.

Υγεία

Από τις αρχές του 2016 οι πλανητικές όψεις ενισχύουν την ζωτική σας ενέργεια, με όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το φυσικό επίπεδο. Η υπερβολική σας ωστόσο δραστηριότητα μπορεί να αρχίσει να επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό σας με την πάροδο των μηνών και να αποτελέσει τον κύριο λόγο για την γενική επιδείνωση της υγείας σας.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 7, 8, 14.
Ευνοϊκές ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο.
Δυσμενής ημέρες: Δευτέρα, Πέμπτη.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.