Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017


Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού φαίνεται σε γενικές γραμμές να δημιουργεί θετικές συνθήκες για σχεδόν όλα τα ζώδια του ζωδιακού! Οι γείτονες του ηλιακού μας συστήματος σχηματίζουν μερικές πολύ καλές όψεις, και ιδίως ο Ήλιος με τη Σελήνη και την Αφροδίτη, που φέρνουν πολλές και καλές ευκαιρίες σε πολλά επίπεδα.

Ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται να έχουν όσοι είναι κατασταλαγμένοι ως προς τα «θέλω» τους, και αποφασισμένοι για τα βήματα που πρέπει να κάνουν, ώστε  να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πλανητικές συνθήκες είναι τέτοιες, που μια αντιμετώπιση των καταστάσεων πέρα από τα συμβατικά πλαίσια θα φέρει πολύ πιο θετικά αποτελέσματα. «Ο τολμών νικά» μια με λέξη, αλλά  έχοντας πλήρη συναίσθηση των πράξεων μας! Δεν συγχωρούνται αψυχολόγητες ενέργειες, δεν θα είναι αποτελεσματικές βιαστικές κινήσεις υπό το κράτος πανικού. Χρειάζεται τακτική στρατηγική και διπλωματία για να μπορέσετε να επωφεληθείτε στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Αυτό το μήνα τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) δεν αναμένεται να έχουν κάποια πλανητική στήριξη στο έργο τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα στερηθούν ευκαιριών. Απλά θα πρέπει να το παλέψουν με τις δικές τους δυνάμεις και να προσπαθήσουν να είναι όσο πιο σοβαροί και προσγειωμένοι γίνεται στο έργο τους. Τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) θα έχουν την πολύ σημαντική στήριξη του Άρη, κάτι που θα τους επιτρέψει να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους με ευκολία! Και όπου είναι αναγκαίο, μπορούν να κινηθούν επιθετικά, καθώς στην περίπτωση αυτή τα αποτελέσματα θα είναι πολλές φορές ανέλπιστα, αλλά και θεαματικά υπέρ τους!

Οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, τα ζώδια του στοιχείου της γης, θα βρίσκονται υπό την ουράνια προστασία του πλανήτη των απρόβλεπτων καταστάσεων, του Ουρανού. Η θέση του αυτό το μήνα απέναντι στα ζώδια της γης θα είναι ουδέτερη, επιτρέποντας τους να κινηθούν χωρίς την πίεση που υπό κανονικές συνθήκες θα έφερνε, χωρίς άγχος για το ξαφνικό και το απρόβλεπτο! Αναφορικά δε με τα ζώδια του στοιχείου του νερού, τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες, θα βρίσκονται υπό την εποπτεία και την προστασία του Πλούτωνα! Αυτή η πλανητική θέση θα τους  ταλαιπωρήσει κάπως, καθώς άλλα θα θέλουν να κάνουν και άλλα θα τους βγαίνουν, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σαφώς υπέρ τους.

Σε γενικές γραμμές ο Ιούνιος θα είναι ένας θετικός μήνας! ‘Όσον αφορά την συναισθηματική σας ζωή, κάποιοι ενδεχομένως θα πάρουν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό να δεχτείτε πρόταση γάμου ή να βιώσετε την αρχή μιας εγκυμοσύνης. Για τους αδέσμευτους, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να γνωρίσετε ένα καινούργιο φιλικό πρόσωπο, που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον στη ζωή σας, παρά ένα νέο ερωτικό σύντροφο.

Σημαντικά ωστόσο θα είναι τα επιτεύγματα στον τομέα της καριέρας! Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να δρομολογήσετε τους στόχους σας ή να επιτύχετε σημαντικές διακρίσεις. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, για να μην πούμε σε όλες, θα πρέπει να δουλέψετε πραγματικά σκληρά για να σας επιβραβεύσει το Σύμπαν με τα δώρα του. Η οκνηρία, η έλλειψη στόχων και η ευκαιριακές κινήσεις δεν μπορούν να σας οδηγήσουν εκεί που θα θέλατε, ενώ είναι πολύ πιθανό να φέρουν τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Πέρα όμως από την δουλειά, ο Ιούνιος με τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες είναι ο ιδανικός μήνας να πάρετε άδεια, να ξεκουραστείτε και τα ταξιδέψετε. Εάν έχετε προγραμματίσει την άδεια σας, θα βιώσετε μοναδικές εμπειρίες!

Η καταστάσεις ωστόσο μπορούν να δυσκολέψουν με την δυσμενή θέση του Δία, του πλανήτη της επέκτασης και της αφθονίας. Στα πλαίσια αυτά, μόνο όποιος το αξίζει θα αμειφθεί! Συνδυαζόμενος δε και με την «Μαύρη Σελήνη» του μήνα, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια διαμάχες και διαπληκτισμούς, ενώ , καλό θα ήταν να έχουμε υπόψη μας, ότι το μήνα αυτό, με τις ιδιόμορφες  πλανητικές συγκυρίες, μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια σκάνδαλα! Για αυτό προσέχετε τις κινήσεις σας! Εάν οι πράξεις σας δεν είναι σύννομες, οι δυσμενείς πλανητικές όψεις θα τινάξουν τα πάντα στον αέρα και θα πρέπει να αρχίσετε να χτίζετε από την αρχή!

Καλό μας μήνα!

Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης


 Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.