Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Παρθένος (24 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου)Αστρολογικές προβλέψεις 24 Αυγούστου 2019 - 23 Σεπτεμβρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !






ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  

ΠΛΑΝΗΤΗΣ: ΕΡΜΗΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: 6ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΓΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ
ΦΥΣΗ: ΘΗΛΥΚΟ-ΑΡΝΗΤΙΚΟ
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ: ΕΡΜΗΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΔΙΑΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ: ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ: ΕΝΤΕΡΟ, ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΚΟΙΛΙΑ, ΧΕΡΙΑ.
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ
ΧΡΩΜΑ: ΘΑΛΑΣΣΙ, ΛΕΥΚΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΠΡΑΣΙΝΟ, ΚΑΦΕ, ΛΑΔΙ 
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: ΑΝΑΛΥΩ, ΚΡΙΤΙΚΗ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΥΝΑΜΗ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ: ΙΑΣΠΙΣ, ΤΟΠΑΖΙ, ΖΑΦΕΙΡΙ, ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ, ΜΑΓΝΗΤΙΤΗΣ
ΜΕΤΑΛΛΟ: ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ: ΟΥΡΙΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ: ΓΑΡΔΕΝΙΑ, ΠΑΝΣΕΣ, ΛΟΥΪΖΑ, ΥΑΚΙΝΘΟΣ 
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗΣ:  ΦΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ-ΘΕΪΚΟ ΚΑΛΙΟ
ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ: ΚΟΛΙΤΙΔΑ, ΔΥΣΠΕΨΙΑ, ΟΝΥΧΟΦΑΓΙΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ: ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ

Τα πάντα έχουν τη θέση τους! Ρώτα ένα Παρθένο και θα σου πει πού είναι. Οι Παρθένοι έχουν την τάση να είναι πολύ οργανωμένοι σε ότι κάνουν με αποτέλεσμα  μερικές φορές να είναι εκνευριστικοί!

Το ζώδιο κυβερνά τον οίκο της υγείας και συχνά οι Παρθένοι κάνουν καριέρα στον τομέα της ιατρικής και της υγειονομικής περίθαλψης. Ένας Παρθένος  είναι αναλυτικός, προσεκτικός, συντηρητικός,  κυνικός, αξιόπιστος, επιμελής, λεπτολόγος, σκληρός, ευφυής, λογικός, μεθοδικός, λεπτομερής,  διορατικός, τελειομανής, πρακτικός, ακριβής, αξιόπιστος, ευσυνείδητος ,  ευαίσθητος,  ντροπαλός, λεπτός, γεμάτος κατανόηση, πνευματώδης, σοφός, λιτός.
Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου της Παρθένου.
Η Παρθένος κυβερνά τον πέμπτο οίκο του φυσικού ζωδιακού κύκλου.
Η Παρθένος κυβερνά το νευρικό σύστημα και το κατώτερο πεπτικό σύστημα.

Οι Παρθένοι είναι το έκτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια της γης. Είναι από τα πιο υπεύθυνα ζώδια, ενώ φημίζονται για την καθαριότητα, την τιμιότητα, την τελειομανία και την δημιουργικότητα.

Οι Παρθένοι αγαπούν την εργασία και φημίζονται για τις υπηρεσίες τους προς τους άλλους. Αφιερώνονται με λεπτομέρεια και αναλυτικότητα στη δουλειά τους, ενώ προσφέρουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους. Είναι ντροπαλοί και ιδιαίτερα πιστοί στους φίλους και συνεργάτες. Είναι αρκετά ειλικρινείς, δίκαιοι και ευγενικοί, ενώ δύσκολα παραδέχονται τα λάθη τους.

Αν και είναι ιδιαίτερα επικριτικοί, η εντιμότητα και το κέφι τους για δουλειά τους κάνει τους πιο αγαπημένους βοηθούς του αφεντικού. Στους Παρθένους αρέσει να είναι επικριτικοί  και στηρίζουν την άποψη τους σχεδόν πάντοτε σε γεγονότα. Έχουν φύση αναλυτική, ενώ τους αρέσει να επικρίνουν τα ελαττώματα των άλλων, χωρίς να έχουν κακή πρόθεση, ασχέτως αν οι κριτικές τους πολλές φορές μπορεί να πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπάνε.

Οι Παρθένοι αν και είναι πολύ ανασφαλείς, είναι ήρεμοι και έχουν τα πάντα σε τάξη. Το γούστο τους είναι εξεζητημένο, παρ ότι δεν είναι ιδιαίτερα σπάταλοι. Είναι από τα πιο ευγενικά και βοηθητικά ζώδια, αποφεύγοντας χωρισμούς και εντάσεις, διότι ζουν περισσότερο για την αγάπη, την τρυφερότητα, τις χαρές του πνεύματος και όχι της ύλης. Γι αυτό, αν τους πλησιάσετε, θα εισπράξετε απλόχερα την αφοσίωση και την αγάπη τους. Οι Παρθένοι αδυνατούν να κάνουν αποφασιστικές κινήσεις στον ερωτικό τομέα. Αν η καρδιά τους χτυπήσει δυνατά, θα τους πάρει κάποιο χρονικό διάστημα για να αναλύσουν τα δεδομένα και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Το ωροσκόπιο της αγάπης και του έρωτα μας πληροφορεί ότι αυτή τους η αδυναμία, τους γεμίζει με αγωνία, φοβίες και αβεβαιότητα.   

Η γυναίκα Παρθένος μπορεί να φοβάται την εγκυμοσύνη, θεωρώντας πως το παιδί μπορεί να της στερήσει την θηλυκότητα και ελκυστικότητα της. Αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Σε πολλές περιπτώσεις η γυναίκα Παρθένος γίνεται μια θαυμάσια μητέρα, που αφιερώνεται με πάθος στα παιδιά της. Όταν αποφασίσει να εγκαταλείψει το όνειρό της ανεξαρτησίας, είναι πολύ ικανή στο να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Οι Παρθένοι θεωρούν το πάθος του έρωτα πως είναι μια αδυναμία της ψυχής που θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τη λογική. Έχουν την τάση να αναλύουν τα συναισθήματά τους, καθώς προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν τις αμφιβολίες τους με ορθολογική συμπεριφορά. Μπορούν ακόμη και να χλευάζουν τα συναισθήματά τους.

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο της αγάπης και του έρωτα, ένας εκπρόσωπος του ζωδίου της Παρθένου δεν ανοίγει εύκολα την καρδιά του και κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματά. Σπάνια οι ενέργειες του απέναντι στο σύντροφο του μπορεί να είναι πιο εκδηλωτικές από λόγια. Ισχυρίζονται ότι είναι πιστοί και αναμένουν το ίδιο και από τον σύντροφό τους, πιάνονται από τις λέξεις και ψάχνουν για μια σχέση ηθική, ειλικρινή, γεμάτη αγνότητα, εκτίμηση και αγάπη. Αν αυτή η σχέση δεν βρεθεί, ο/η Παρθένος προτιμά τη μοναξιά. 

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός μεταξύ των εκπροσώπων του ζωδίου αυτού, που το Ωροσκόπιο της αγάπης προβλέπει τεράστιες δυσκολίες στο πρώτο στάδιο των σχέσεων. Είναι συνεσταλμένοι και επιφυλακτικοί, καταλήγοντας συχνά στην απώλεια, αποφεύγοντας να δείξουν τα συναισθήματα τους.  Συνήθως επιλέγουν μία απλή, συνηθισμένη σχέση, που θα τους φέρει γαλήνη, αλλά παράλληλα θα τους οδηγήσει στην αδιαφορία και την ψυχρότητα. Όταν ερωτευτούν βαθιά μπορεί να ξεχάσουν τα πάντα και να χαθούν σε ένα απίστευτο πάθος. Οι Παρθένοι έχουν μια τάση να διακόπτουν την σχέση την τελευταία στιγμή, όταν όλα είναι σχεδόν έτοιμα να καταλήξουν στη μόνιμη σχέση ή το γάμο. Έτσι, ορισμένες δραστηριότητες συχνά παραμένουν ανεκπλήρωτες.

Το Ωροσκόπιο του έρωτα και της αγάπης αποκαλύπτει 3 κατηγορίες εραστών: 

Έναν επιτυχή τύπο που καταφέρνει να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση.

Τον αξιοθαύμαστο μετριοπαθή άνθρωπο, ο οποίος είναι πρόθυμος για το μαγείρεμα και να κάνει τις δουλειές στο σπίτι. Μια γυναίκα Παρθένος που ανήκει στον τύπο αυτό είναι πρόθυμη για προσφορά, ζωηρή , πιστή και έτυμη να σερβίρει τον καφέ στον αγαπημένο της στο κρεβάτι.

Ένας τρίτος τύπος Παρθένου, πιο σπάνιος, μπορεί να είναι κρύος και πουριτανός. Συμπεριφέρονται σαν αδέξιοι ή αρχάριοι, ονειρεύονται τη μοναξιά και αποφεύγουν τις περιπέτειες. Μια γυναίκα μπορεί να είναι πολύ μόνη, θεωρώντας τη μοναξιά πως είναι αρετή. Η ζωή του τρίτου τύπου διέπεται από περίεργες σεξουαλικές επιθυμίες και συμπεριφορές. Έχει αμέτρητες ερωτικές σχέσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να ερωτευτεί. Μερικές φορές είναι πρόθυμος για συμμετοχή σε πορνογραφία. Μια γυναίκα αυτού του τύπου μπορεί να αρχίσει μια ζωή όπως η Lolita και στο τέλος, από νυμφομανής να καταλήξει καλόγρια, με μοναστικά ρούχα.

Επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Παρθένους είναι: Τεχνικοί, δάσκαλοι, εκδότες, χημικοί, αναλυτές, λογιστές, συντάκτες, μηχανικοί, ιατροί, διατροφολόγοι, συμβολαιογράφοι, αρτοποιοί, μάγειρες,  ψυχολόγοι, αρχαιολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, τεχνικοί εργαστηρίου.

Ερωτική συναστρία

Οι Παρθένοι, μπορούν να ταιριάσουν καλά σύμφωνα με την ερωτική συναστρία με Αιγόκερους, Ταύρους, Σκορπιούς και Καρκίνους, ενώ θα πρέπει να αποφύγουν τους Κριούς και Τοξότες. 

Ερωτρογενείς ζώνες

Ερωτογενείς ζώνες για τους εκπρόσωπους που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι τα σημεία κάτω από το στήθος και στον αφαλό. Απολαμβάνουν επίσης το γαργάλημα των δαχτύλων και το ερωτικό ξύσιμο-χάδι με τα νύχια σε διάφορα σημεία του σώματος, κυρίως όμως σε αυτά που προαναφέραμε.

Οι Παρθένοι μπορεί να γίνουν προκλητικοί στο φλερτ και το στόμα τους να αποτελέσει το σημείο αιχμής του σώματος τους, τόσο κατά την διάρκεια του φλερτ, όσο και στα προκαταρκτικά παιχνίδια. Αν και είναι από φύσης λεπτεπίλεπτοι, μπορούν να φτάσουν εύκολα σε σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, εάν βρουν τον κατάλληλο ερωτικό σύντροφο.

Πώς να τους πλησιάσετε

Οι πολλές κολακείες και τα πολλά κομπλιμέντα είναι κάθε άλλο παρά αποτελεσματικά στο να πλησιάσετε έναν Παρθένο. Χωρίς να το περιμένετε θα έχετε τα αντίθετα ακριβώς αποτελέσματα, μια και η συμπεριφορά αυτή θα τον κάνει καχύποπτο και επιφυλακτικό.

Ένας Παρθένος μετράει περισσότερο τις πράξεις και λιγότερο τα λόγια. Θέλει έμπρακτες αποδείξεις για την φιλία σας ή την ερωτική σας έλξη, για να αφεθεί και να σας εμπιστευθεί. Μάθετε για την καθημερινότητα του, την δουλειά του και τα προβλήματα της, τα χόμπι και τα ταλέντα του και πλησιάσετε τον σαν φίλη. Καλέστε τον για δείπνο στο σπίτι, ετοιμάζοντας ένα γεύμα λιτό αλλά προσεγμένο στην λεπτομέρεια και εκμυστηρευτείτε του τα προβλήματα σας, προσθέτοντας και την σχετική σάλτσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας σταθεί… Εάν συνεχίσετε να κάνετε για καιρό παρέα με έναν Παρθένο, αφού σας έχει «ζυγίσει» σε κάθε πιθανή στιγμή της ζωής σας και αισθάνεται απόλυτα ασφαλής μαζί σας, δεν αποκλείεται να έρθει και μια πρόταση γάμου.

Υγεία

Η Παρθένος κυβερνά εσωτερικά την κοιλιακή χώρα, το παχύ και το λεπτό έντερο, την σπλήνα, το πάγκρεας, την πυλαία φλέβα και κάποια μέρη των γεννητικών οργάνων. Εξωτερικά είναι κυβερνήτης του αφαλού, των χεριών και των νυχιών, ενώ αναφορικά με τα δομικά-σκελετικά στοιχεία του κορμιού μας, κυβερνά τα οστά του καρπού.

Οι Παρθένοι είναι επιρρεπείς στην κατάθλιψη και τις μαύρες διαθέσεις, που από καιρού εις καιρόν κάνουν την εμφάνιση τους. Η μαύρη τους αυτή διάθεση μπορεί εύκολα να μεταδοθεί στους συντρόφους ή στο περιβάλλον τους.  Το κρυολόγημα, οι γρύπες, οι αλλεργίες και γενικότερα ότι μπορεί να ταλαιπωρήσει το ρινικό τους σύστημα, είναι η αχίλλειος πτέρνα των Παρθένων. Προβλήματα μπορεί επίσης να αντιμετωπίσουν με το έντερο τους, που θα εμφανιστούν υπό μορφή δυσκοιλιότητας. Δεν είναι ακόμη σπάνιο, οι Παρθένοι να αντιμετωπίζουν προβλήματα στειρότητας.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Raquel Welch, Mother Teresa, Agatha Christie, Greta Garbo, Sophia Loren, Cameron Diaz, Salma Hayek, Monica Bellucci, Rose McGowan ,Claudia Schiffer, Shirley Manson, Beyoncé Knowles, Pink, Alexis Bledel, Marie Chantal, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Κατερίνα Λέχου, Γωγώ Μαστροκώστα, Ισαβέλλα Δάρρα.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Sean Connery, Richard Gere, Jeremy Irons, Hugh Grant, Bill Murray, James Woods, Keanu Reeves, Michael Keaton, Charlie Sheen, Jason Priestley, River Phoenix, Tim Burton, Barry White, Dave Stewart, Michael Jackson, Freddie Mercury, Karl Lagerfeld, Prince Harry, Makolei Kalkin, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Καρβέλας, Κώστας Σπυρόπουλος, Τόνι Δημητρίου, Ερρίκος Πετιλόν, Φώτης Σεργουλόπουλος, Ντέμης Νικολαϊδης, Νότης Χριστοδούλου.


Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα

24 Αυγούστου 2019 - 23 Σεπτεμβρίου 2020


14 Σεπτεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από 7ο οίκο

Το επόμενο διάστημα και για ένα περίπου μήνα, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, τόσο οι ερωτικές όσο και οι επαγγελματικές. Στις ερωτικές ίσως προκύψει κάποια νέα γνωριμία ή ίσως αναθερμανθεί κάποια κλονισμένη σχέση. Στις επαγγελματικές, θα σας διακρίνει διάθεση συνεργασίας και υποχωρητικότητας, προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε ρήξη. Προσέξτε αυτή σας την υποχωρητικότητα να μην την εκλάβουν σαν αδυναμία.


23 Σεπτεμβρίου 2019: Διέλευση Ήλιου από 7ο οίκο
Στο διάστημα που ακολουθεί μπορείτε να επανεξετάσετε τις κάθε είδους συνεργασίες σας, είτε είναι επαγγελματικού, είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Μπορείτε να σταθμίσετε αντικειμενικά τις ανάγκες που αυτές ικανοποιούν και τα κενά που αφήνουν. Κυριαρχείστε από πνεύμα δικαιοσύνης και ευσυνειδησίας την περίοδο αυτή, οπότε με το ίδιο πνεύμα θα εξετάσετε κάθε σας σχέση. Στην προσπάθειά σας αυτή, θα χρειασθείτε και τη γνώμη κάποιου φίλου ή συνεργάτη, η οποία και θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για να επανεξετάσετε το γάμο σας ή κάποια μόνιμη σχέση.

4 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Άρη από 7ο οίκο

Σ' όλο αυτό το διάστημα που αρχίζει τώρα, η ένταση θα κυριαρχήσει στη ζωή σας, που θα γίνει αντιληπτή τόσο στις συνεργασίες σας, όσο και στις σχέσεις σας με το σύντροφό σας. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική σας εριστική διάθεση, να μην σας παρασύρει σε ρήξεις με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας. Δείξτε κάποια συμβιβαστική διάθεση και πάντα υπάρχει λύση. Έπειτα μπορεί από τις συγκρούσεις αυτές να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, που είναι καλύτερα να επιλυθούν τώρα, παρά να χρονίζουν. Το παν είναι να δείξτε πάντα πνεύμα συντροφικότητας.

8 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από 8ο οίκο

Το επόμενο διάστημα θα τονίσει τον ερωτικό τομέα, όπου θα κυριαρχήσει το πάθος, η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών, πολλές φορές θα ξεπεράσετε τα όρια, αλλά και η ζήλια και η κτητικότητα απέναντι στο σύντροφό σας. Ίσως μάθετε και κάποια πράγματα για το σύντροφό σας που θα επιδράσουν ανάλογα με τη ψυχική σας διάθεση. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να σας δοθεί κάποιο δάνειο ή κάποιο ακριβό δώρο ή η οικονομική σας ευχέρεια ίσως βελτιωθεί, χάρη στο σύντροφό σας ή σε κάποιο συνεργάτη σας.

23 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Ήλιου από 8ο οίκο

Το διάστημα αυτό, αντί να αναλωθείτε με την καθημερινότητα, διατηρήστε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και κάντε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις στη ζωή σας. Είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, για κάποια αναγέννηση! Το οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, κάποια ευεργετήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε, θα έχουν επίσης τον πρώτο λόγο.

1 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από 9ο οίκο

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον ένατο οίκο σας στρέφει το ενδιαφέρον σας στους τομείς της τέχνης και του πνεύματος. Ίσως να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι και δείτε νέους τόπους, άλλες παραστάσεις. Ίσως είναι κατάλληλη εποχή για διακοπές που συνδυάζουν την ξεκούραση και τον έρωτα. Πολύ πιθανόν επίσης να έχετε νέες γνωριμίες, με άτομα ξενικής προέλευσης ή πολυταξιδεμένα.


19 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Άρη από 8ο οίκο

Το πέρασμα του Άρη από τον όγδοο οίκο, θα σημάνει για σας κάποια γεγονότα, που δεν είναι δυνατόν να προβλεφτούν, επειδή μπορεί να είναι από πολύ καλά μέχρι πολύ κακά. Μπορεί να έλθετε σε αντίθεση με ανθρώπους, που θα έχει επίπτωση κυρίως στα οικονομικά σας, όπου και αλλάζει ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Προσέξτε την υγεία σας επειδή μπορεί να σας δημιουργηθεί πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να σας προδιαθέσει σε μολύνσεις. Στο σεξουαλικό τομέα τέλος, προσπαθείτε να εκτονώσετε την κρυμμένη σας ενέργεια, επιζητώντας την ηδονή μάλλον παρά κάποια τρυφερή και ευαίσθητη σχέση.

22 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Ήλιου από 9ο οίκο

Στις επόμενες μέρες μπορείτε να ασχοληθείτε με ανώτερες σπουδές, με την απόκτηση κάποιου πτυχίου, με την πολιτική ή τη θρησκεία. Καθόλου παράξενο να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι, είτε να μείνετε για λίγο στο εξωτερικό, όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να έλθετε σε επαφή με πολύ κόσμο. Πάντως ξεφεύγετε για λίγο από την καθημερινή ρουτίνα και ασχολείστε με κάποιες νέες πνευματικές δραστηριότητες.

26 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από 10ο οίκο

Την περίοδο που θα ακολουθήσει ευνοούνται τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σας με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερη κοινωνική τάξη βοηθούν στην εξέλιξή σας. Ίσως να έχετε ιδιαίτερη εύνοια από κάποιο άτομο υψηλά ιστάμενο, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Καθώς χαλαρώνονται και κάποιοι φραγμοί, ίσως δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με άτομο ανώτερο στην ιεραρχία ή μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου για σας. Αν πάλι δεν δημιουργηθεί τέτοιος δεσμός, είναι πολύ πιθανές οι αξιόλογες γνωριμίες.

20 Δεκεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από 11ο οίκο

Η επόμενες μέρες είναι οι καταλληλότερες για να προβληθείτε στο σύνολο ή στον κύκλο σας, καθώς οι γύρω σας θα σας βλέπουν με πιο φιλικό μάτι. Τώρα θα συσφίξετε τις σχέσεις σας, θα γίνουν οι πιο πολλές κοινωνικές εμφανίσεις σας, θα προσκληθείτε σε κάποιο πάρτι ή θα πραγματοποιήσετε μια έξοδο. Η μόνιμη σχέση σας αποκτά καλύτερο χρώμα, καθώς ο/η σύντροφός σας γίνεται πιο εκδηλωτικός, ενώ ίσως προκύψει κάποια νέα σχέση από στο φιλικό σας περιβάλλον.

22 Δεκεμβρίου 2019: Διέλευση Ήλιου από 10ο οίκο

Στο διάστημα που ακολουθεί ασχοληθείτε με την εικόνα που παρουσιάζετε στους γύρω σας, κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματά σας και φροντίστε την καριέρα σας. Ο τομέας των επαγγελματικών θα είναι ο πλέον ευνοημένος την περίοδο αυτή. Ίσως σας ανατεθούν σημαντικές εργασίες, οι οποίες όμως πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και δώστε την απαιτούμενη προσοχή, αν θέλετε να έχετε ελπίδες επιτυχίας.

ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ 2020

1 Ιανουαρίου 2020: Διέλευση Δία από 5ο οίκο

Την περίοδο αυτή θα θελήσετε να εισπράξετε κι εσείς τη μερίδα ευτυχίας που σας ανήκει. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργία έχουν τον πρώτο λόγο! Στον έρωτα, δεν σημαίνει πως θα προκύψει οπωσδήποτε κάποια νέα σχέση, αλλά ότι οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα θα έχουν υπόσχεση διάρκειας. Η σχέση σας με τα παιδία βελτιώνεται αυτό το διάστημα, ενώ η επιτυχία τους σας γεμίζει υπερηφάνεια. Αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχει μεγαλύτερη υπόσχεση οικονομικής επιτυχίας. Όλοι όμως έχουν την ροπή προς τη ξεγνοιασιά, τη διασκέδαση και τη μποέμικη ζωή.

1 Ιανουαρίου 2020: Διέλευση Κρόνου από 5ο οίκο

Το πέρασμα του Κρόνου από τον πέμπτο οίκο, σηματοδοτεί κάποια αλλαγή στα ερωτικά σας θέματα. Ίσως λοιπόν τώρα ξεκαθαρίσει κάποια ερωτική σας σχέση που έχει διαρκέσει μεν, αλλά δεν είχε κάποια σταθερή βάση. Ίσως συνάψετε μια σχέση με μεγαλύτερο από εσάς σε ηλικία άτομο, ή ίσως στραφείτε σε άτομα που μέχρι τώρα αποστρεφόσαστε, επειδή τώρα θα δείτε τα θετικά τους στοιχεία. Τα παιδιά ίσως σας φορτώσουν μεγαλύτερες ευθύνες, ενώ οι δημιουργίες σας υπόσχονται σταθερότητα και διάρκεια.

1 Ιανουαρίου 2020: Διέλευση Ουρανού από 9ο οίκο

Η διέλευση του Ουρανού από τον ένατο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία και την επιθυμία να ασχοληθείτε με τις πνευματικές και ηθικές αξίες της ζωής. Αφεθείτε και να δεχθείτε τις αλλαγές που θα έρθουν, απαγκιστρωθείτε από τις παλαιολιθικές αντιλήψεις σας και αποκτήστε νέο τρόπο σκέψης, μια νέα φιλοσοφία ζωής. Η αστρολογία μπορεί να είναι ο τομέας, με τον οποίο θα ασχοληθείτε την περίοδο αυτήν. Σ' όλη την περίοδο, που αρχίζει από τώρα και θα διαρκέσει επτά περίπου χρόνια, θα πρέπει να είστε νομοταγείς, να επιδιώκετε επαφές με κάποιους δασκάλους ή μέντορες, να δείτε με ανοιχτό μυαλό τα προηγούμενα λάθη σας και κάνετε τις απαραίτητες ανατοποθετήσεις στην ζωή, ώστε στο τέλος θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι.

21 Μαρτίου 2020: Διέλευση Κρόνου από 11ο οίκο

Μετά τη δοκιμασία των επαγγελματικών σας τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια, τώρα θα προσανατολιστείτε και θα εργασθείτε για την πραγματοποίηση των ιδανικών σας μέσα από ομάδες, σωματεία και οργανώσεις. Βέβαια, θα πρέπει να κάνετε αυστηρή αυτοκριτική, για να μην βρεθεί ψεγάδι στη συμπεριφορά σας. Έλξη θα νοιώσετε από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, αλλά και πολλές εμπειρίες θα αποκομίσετε από αυτά. Οι καλοί φίλοι μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν στις αναζητήσεις σας, ενώ οι φιλίες που δεν έχουν στέρεες βάσεις, πολύ πιθανόν να καταρρεύσουν.

2 Ιουλίου 2020: Επάνοδος Κρόνου στον 10ο οίκο, * Ανάδρομος *

Το πέρασμα του Κρόνου από το δέκατο οίκο σας, θα σημάνει την ανταμοιβή σας στο πεδίο των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, αν πράγματι γι' αυτό αγωνισθήκατε σωστά τα προηγούμενα χρόνια. Αν συνέβη το αντίθετο, τώρα είναι η ώρα της δίκαιης τιμωρίας σας. Δεν πρέπει να δυσανασχετείτε από τα βάρη, αλλά να αναλάβετε τις αναγκαίες υπευθυνότητες, αν θέλετε την επαγγελματική σας προβολή. Θα καθιερωθείτε, βασισμένοι στην δική σας προσωπικότητα και στις δικές σας δυνάμεις. Αν συνεχίσετε τα λάθη του παρελθόντος, η τιμωρία θα είναι ανάλογη.

22 Ιουλίου 2020: Διέλευση Ήλιου από 5ο οίκο

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα και να νοιώσετε ευδιάθετοι και ανέμελοι. Το μήνα που ακολουθεί ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, διασκεδάστε, αν έχετε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα έχετε αυξημένη παραγωγικότητα, ενώ τα παιδιά θα έχουν επίσης μεγάλο μέρος της φροντίδας σας. Θα νοιώσετε επίσης την ανάγκη να φλερτάρετε, να ερωτευθείτε, να γευθείτε τη ζωή. Καιρός κατάλληλος για διακοπές!

7 Αυγούστου 2020: Διέλευση Αφροδίτης από 4ο οίκο

Το επόμενο διάστημα θα έχετε τη διάθεση να μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείτε μ' αυτό ή να περάσετε περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. Θα ενδιαφερθείτε για τη διακόσμηση του, για τη διαρρύθμιση των επίπλων, αλλά μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές. Οι σχέσεις σας με τους γονείς γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράστασή τους. Προσοχή στη διατροφή σας, επειδή τα περιττά κιλά παραμονεύουν.

22 Αυγούστου 2020: Διέλευση Ήλιου από 6ο οίκο

Τώρα είναι καιρός, μετά τη διασκέδαση, να ασχοληθείτε λίγο με την υγεία σας, τη δίαιτά σας, αλλά και με την εργασία σας, που ίσως την παραμελήσατε. Καλό θα ήταν να προγραμματίσετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, να αρχίσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τη διατροφή σας. Χαρακτηριστικό των ημερών επίσης θα είναι η εξυπηρέτηση των άλλων, είτε αυτοί είναι συνεργάτες, είτε πελάτες, είτε οι του στενού σας περιβάλλοντος.

6 Σεπτεμβρίου 2020: Διέλευση Αφροδίτης από 5ο οίκο

Το επόμενο διάστημα θα αποτελεί ένα διάλειμμα στη ζωή σας. Κατά μέρος οι σκοτούρες και οι φροντίδες, και εμπρός για διασκέδαση, ψυχαγωγία και έρωτα! Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας. Ίσως κάποιες παλιές αναθερμανθούν ή να προκύψουν κάποιες νέες. Αφεθείτε να ζήσετε τις μέρες αυτές, χωρίς να φθάσετε βέβαια στην ασυδοσία. Αυτό το διάστημα γίνονται επίσης οι σχέσεις σας με τα παιδιά πιο θερμές, θα τους αφιερώσετε πιο πολύ χρόνο και μπορείτε να ικανοποιήσετε στις επιθυμίες τους. Μπορεί επίσης να εκφράσετε τώρα το καλλιτεχνικό σας ταλέντο μέσα από νέες δημιουργίες.


22 Σεπτεμβρίου 2020: Διέλευση Ήλιου από 7ο οίκο

Στο διάστημα που ακολουθεί μπορείτε να επανεξετάσετε τις κάθε είδους σχέσεις σας, είτε είναι επαγγελματικού, είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Μπορείτε να σταθμίσετε αντικειμενικά  τις ανάγκες που αυτές ικανοποιούν και τα κενά που αφήνουν. Κυριαρχείστε από πνεύμα δικαιοσύνης και ευσυνειδησίας την περίοδο αυτή, οπότε με το ίδιο πνεύμα θα εξετάσετε κάθε σας σχέση. Στην προσπάθειά σας αυτή, θα χρειασθείτε και τη γνώμη κάποιου φίλου ή συνεργάτη, η οποία θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη να επανεξετάσετε το γάμο σας είτε κάποια μόνιμη σχέση σας.


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διάβασε εδώ την συναστρία του Παρθένου με άλλα ζώδια :Σχέσεις Παρθένου με τα άλλα ζώδια του ζωδιακού κύκλου από την Αλίντα Κανάκη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.