Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023 από την Αλίντα Κανάκη !


Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλή Χρονιά, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Και ο Ερμής θα βρίσκεται καθ’ όλο τον μήνα στον 10ο ηλιακό οίκο, μόνο που είναι ανάδρομος μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Το πρώτο μισό του μήνα ίσως να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας, και ως εκ τούτου θα αποζητάτε όλο και περισσότερο την απομόνωση και την ηρεμία, μακριά από τα πλήθη. Την σκέψη σας απασχολούν πρόσφατα γεγονότα, πιθανόν κάποιοι λανθασμένοι χειρισμοί, αλλά αυτό δεν μπορεί να σας οδηγήσει πουθενά, παρά σε ψυχική και πνευματική εξουθένωση. Μετά τις 20 του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε βήματα προόδου στην καριέρα σας, που όμως δεν θα οφείλονται τόσο στην σκληρή δουλειά, όσο στις καλές δημόσιες σχέσεις.  

Αισθηματικά – Κοινωνικά 

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στις 5 Ιανουαρίου στον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό τον μήνα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται.

 

Η Πανσέληνος της 7 Ιανουαρίου στον Καρκίνο εφιστά την προσοχή σας σε ζητήματα κατοικίας και οικογένειας. Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε ένα σπίτι ή να μετακομίσετε, η χρονική περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην εκνευρίζεστε, ιδίως με μικροπράγματα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο της 21ης Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψετε πολύ, να γνωρίσετε νέο κόσμο ή να ασχοληθείτε έντονα με κοινωνικές δράσεις. Κέρδη από την επιχείρηση σας είναι δυνατά, εάν δεν χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Αναδείξτε τα ταλέντα σας, αξιοποιήστε την συσσωρευμένη σας επαγγελματική εμπειρία, ώστε να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 3, 13, 22, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 1, 11, 16, 24

 

 

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, φίλοι Ταύροι! Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου (μέχρι τις 20/01) στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Ο Ερμής ξεκινά την χρονιά ανάδρομος, επίσης στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Οι αλλαγές ή οι προτάσεις που θα υπάρξουν την περίοδο της Πρωτοχρονιάς ίσως να μην σας φαίνονται ιδιαίτερα βιώσιμες, και με το δίκιο σας, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε να δεσμευτείτε. Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου θα είναι μια περίοδος προβληματισμού για σας, καθώς θα προσπαθείτε να καταλάβετε τι ακριβώς συνέβη μέσα στον Δεκέμβριο του 2022. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σας εξιτάρουν οι πληροφορίες που προέρχονται από το εξωτερικό, και που σχετίζονται με επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα. Κάποιοι μεταξύ σας θα σκεφτείτε την περίοδο αυτή να αλλάξετε δουλειά, ακόμη και καριέρα, οπότε θα αναζητάτε πληροφορίες, λύσεις και διεξόδους. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει μετά τις 5 του μήνα στον 10ο ηλιακό σας οίκο, μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο επίσης με επιρροή στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.

 

Η Πανσέληνος της 7ης Ιανουαρίου στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας του ωροσκοπίου σας. Υπάρχει πιθανότητα να λάβετε σημαντικές ειδήσεις από μακριά ή από το εξωτερικό. Εάν εμπλέκεστε σε δικαστικές διαμάχες, μελετήστε προσεκτικά τα σχετικά έγγραφα! Αναβάλλετε ταξίδια για μια μεταγενέστερη ημερομηνία, εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και σας περιμένει ταλαιπωρία. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο της 21ης Ιανουαρίου αγγίζει τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας και αναζωπυρώνει τις φιλοδοξίες για κατάκτηση μιας ανώτερης θέσης. Φιλόδοξα σχέδια μπορούν να στεφθούν από επιτυχία, θα χρειαστεί όμως πειθαρχία, αφοσίωση και εστίαση στον στόχο για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 1, 12, 20, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 3, 14, 18, 26

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, φίλοι Δίδυμοι! Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Και ο Ερμής βρίσκεται ήδη από τον Δεκέμβριο στον 8ο ηλιακό σας οίκο, αλλά είναι ανάδρομος μέχρι της 18 Ιανουαρίου. Από την θέση του αυτή φέρνει κάποιες ακραίες καταστάσεις στην ζωή σας και επηρεάζει ζητήματα χρημάτων και κληρονομικών. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του θα υπάρξουν προβλήματα με τις συναλλαγές σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι σαφώς πιο ευνοϊκό για τραπεζικές συναλλαγές, διευθέτηση κληρονομικών ζητημάτων ή απλά ως προς την διαχείριση των χρημάτων σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στις 5 Ιανουαρίου στον 9ο ηλιακό οίκο και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια.

 

Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον Καρκίνο θα σας αναγκάσει να θέσετε προτεραιότητες, να καθορίσετε μόνοι σας τι σας είναι πολύτιμο και τι όχι και θα πρέπει να αφήσετε πλέον στην άκρη. Κάποιες δυσκολίες ίσως να υπάρξουν στον οικονομικό τομέα και θα πρέπει να προσέξετε τις δαπάνες σας. Μην ρισκάρετε χρήματα ή την υπόληψη σας! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου αγγίζει τον 9ο οίκο σας και ευνοεί σπουδές, μακρινά ταξίδια αλλά και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Σηματοδοτεί μια θετική περίοδο για το ζώδιο σας, με υψηλή δημιουργικότητα και δυνατότητες να κατακτήσετε τους στόχους σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 4, 14, 19, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 2, 11, 21, 25

 

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, φίλοι Καρκίνοι! Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, μέχρι τις 20/01, από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή σας και να αποφασίσετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθούσαν να ξεφύγετε από την μοναξιά που σας βαραίνει. Ο Ερμής ξεκινά την χρονιά ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερου και τον 7ο οίκο σας. Στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα μέλη της οικογένειας μπορεί να συμβούν κάποιες αλλαγές το διάστημα της ανάδρομης πορείας του. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για νέες γνωριμίες ή επαγγελματικά ανοίγματα. Μετά τις 20 Ιανουαρίου θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε τις οργανωτικές σας ικανότητες και να έχετε την στήριξη κάποιων ατόμων στην επίτευξη των στόχων σας. Οι επιχειρηματίες μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε τα επεκτατικά σας σχέδια, να προσλάβετε και να εκπαιδεύσετε καινούργιο προσωπικό ή να κλείσετε όλες εκείνες τις υποθέσεις που εκκρεμούν από το διάστημα της ανάδρομης κίνησης του Ερμή.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη μετακινείται στις 5 Ιανουαρίου στον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες.

 

Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον Καρκίνο βρίσκεται στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο και σας συμβουλεύει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, ικανοποιώντας για αλλαγή τις δικές σας ανάγκες. Απαλλαγείτε από όσους παρεμβαίνουν και εμποδίζουν την εκπλήρωση των σχεδίων σας, προσπαθήστε ωστόσο να συμπεριφερθείτε με σεβασμό και αξιοπρέπεια, αποφεύγοντας να θίξετε ή να μειώσετε άτομα. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον 8ο οίκο σας και μπορεί να επιβαρύνει την ψυχική σας κατάσταση. Θα υπάρξει άγχος και μια ανησυχία, που δεν θα μπορείτε να αποδώσετε σε κάτι συγκεκριμένο. Η Νέα Σελήνη του μήνα μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλα τα βάρη του παρελθόντος. Οικονομικά προσφέρονται σημαντικές ευκαιρίες!

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 1, 6, 16, 20, 24

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 3, 13, 18, 26

 

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλή Χρονιά, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Ιανουαρίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Και ο Ερμής θα βρίσκεται στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας μέσα στον μήνα, μόνο που θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18/1. Το διάστημα της ανάδρομης κίνησης του μπορεί να βγουν λάθη και παραλείψεις στην επιφάνεια και να πρέπει να ασχοληθείτε με την διευθέτηση τους. Είναι βέβαιο δε ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές σε κάποια επαγγελματικά ή προσωπικά σας πλάνα. Μετά τις 20 Ιανουαρίου θα πρέπει να τακτοποιήσετε ότι δεν ήταν δυνατόν μέσα στο πρώτο μέρος του μήνα, να επικοινωνήσετε με πελάτες σας και να επεξεργαστείτε μελλοντικά σχέδια.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη μετακινείται στον 7ο ηλιακό σας οίκο στις 5 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκεστε  σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου.

 

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου, η οποία λαμβάνει χώρα στις 7 του μήνα, θα ενεργοποιήσει τον 12ο οίκο σας και θα σας αναγκάσει να αλλάξετε σχέδια. Μπορεί για κάποιους να υπάρξουν το διάστημα αυτό απρόσμενες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν τους ή γεγονότα που έχετε προ πολλού ξεχάσει να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου θα φέρει μια επικοινωνιακά δραστήρια περίοδο. Θα υπάρξουν επαφές, συνομιλίες, διαπραγματεύσεις, αλλά και διαπληκτισμοί. Στις επαφές σας μην επιτρέπετε να καθορίζει την στάση σας το συναίσθημα για να μην απογοητευθείτε.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 4, 14, 19, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 2, 12, 16, 25

 

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χαρούμενο και ευτυχισμένο το Νέο Έτος, φίλοι Παρθένοι! Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Ιανουάριο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Και ο Ερμής βρίσκεται στον 5ο  οίκο σας καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, μόνο που θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18/01. Το διάστημα αυτό πιθανόν να αισθανθείτε ότι σας εγκαταλείπει η έμπνευση σας, ενώ οι σχέσεις με τους απογόνους σας μπορεί να είναι τεταμένες. Κυρίως όμως, το διάστημα της ανάδρομης πορείας του πλανήτη μέσα από τον 5ο οίκο σας, μπορεί να κάνετε κάποιες επιπολαιότητες που θα τις μετανιώσετε και μακάρι να μην χρειαστεί να τις πληρώσετε ακριβά. Μετά τις 20 του μήνα η επικοινωνία με τα παιδιά σας αποκαθίσταται και μπορείτε να απολαύσετε και πάλι την ηρεμία με το ταίρι σας. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τον 6ο οίκο ενεργοποιεί με την διέλευση της η Αφροδίτη μετά τις 5 Ιανουαρίου, το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με την δουλειά, την υγεία και τις υπηρεσίες γενικότερα. Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί μέσα στον μήνα να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί η ανάγκη ανιδιοτελούς προσφοράς στον σύντροφό σας να είναι πραγματική, υπάρχει όμως και κάποιο ενδεχόμενο να σας χειραγωγεί, οπότε έχετε το νου σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα αυτό μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του.

 

Με την Πανσέληνο στις 7 Ιανουαρίου στον Καρκίνο ενεργοποιείται ο 11ος οίκος σας. Οι συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα αναμένεται να είναι πολλές, αλλά θα χρειαστεί προσοχή στην συμπεριφορά σας, για να μην ξεσπάσουν συγκρούσεις. Σχέδια, ταξίδια ή συναντήσεις μπορεί να αναβληθούν ή να ακυρωθούν λόγω έκτακτων περιστάσεων. Κάποια γεγονότα που αφορούν ένα παιδί ή έναν συγγενή σας θα αλλάξουν τις συνθήκες!  Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου μπορεί να φέρει αιφνίδιες αλλαγές στο πρόγραμμά σας, αλλά θα είναι προς όφελος σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πραγματοποιήσετε θετικές αλλαγές στην ζωή σας ή να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο, εάν το θέλατε από καιρό.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 4, 10, 14, 15, 18, 19

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 2, 3, 9, 22, 23, 29

 

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλή Χρονιά, φίλοι Ζυγοί! Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Ο Ερμής ξεκινάει την χρονιά ανάδρομος, και αυτός στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Μέχρι τις 18 του μήνα που ολοκληρώνεται η ανάδρομη πορεία του θα είναι δύσκολο για σας να μείνετε σπίτι, κάτι που θα προκαλέσει αρκετούς διαπληκτισμούς με το ταίρι σας. Μετά τις 20 του μήνα έρχονται με επίφαση στο προσκήνιο τα οικογενειακά ζητήματα που θα πρέπει να επιλυθούν άμεσα ή θα πρέπει να ασχοληθείτε με πιεστικά ζητήματα στέγασης. Ίσως να αλλάξετε κατοικία, κάποιοι ενδεχομένως να αγοράσετε το δικό σας σπίτι, ενώ αρκετοί θα αγοράσουν το διάστημα αυτό ηλεκτρονικό εξοπλισμό για το σπίτι τους. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο μετά τις 5 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες ερωτικές περιπέτειες μέσα στον μήνα, ίσως να είστε λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχετε όμως καμία δυσκολία να κατακτήσετε αυτό που θέλετε.

 

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον 10ο ηλιακό σας οίκο και σηματοδοτεί μια ευνοϊκή περίοδο για όσους από σας περιμένατε ανάδειξη και καταξίωση στην δουλειά σας. Είναι πιθανή μια απότομη απογείωση της καριέρας σας με ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ζυγίστε προσεκτικά όμως τα υπέρ και τα κατά πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 θα φέρει μια χαρούμενη και θετική περίοδο για το ζώδιο σας. Οι συναναστροφές με φίλους και συγγενείς ευνοούνται, καθώς και η διασκέδαση. Μην κάνετε ωστόσο τίποτε υπό πίεση, παρά μόνο ότι επιθυμείτε πραγματικά, για να μπορέσετε να το απολαύσετε. Για τους αδέσμευτους είναι μια ρομαντική περίοδος με φλερτ και γνωριμίες, που μπορούν να έχουν θετική κατάληξη.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 3, 13, 18, 22, 26

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 1, 11, 16, 24

 

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χρόνια Πολλά, φίλοι Σκορπιοί! Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει η κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Και ο Ερμής θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 3ο οίκο σας, μόνο που θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18/1. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας. Προσοχή στους διαπληκτισμούς και τις εντάσεις με συγγενικά πρόσωπα, για να μην χαλάσετε το εορταστικό κλίμα, αλλά και τα μεθεόρτια. Μετά τις 20 Ιανουαρίου θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε δουλειά, εάν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Οι συνθήκες θα είναι υπέρ σας. Είναι δε η κατάλληλη εποχή να αλλάξετε μεταφορικό μέσο, όσοι το σκέφτεστε.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη μετά τις 5 του μήνα, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία.

 

Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον Καρκίνο συνιστά να δώσετε μεγάλη βαρύτητα στα γεγονότα της περιόδου, καθώς η μελλοντική εξέλιξη σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτά. Για κάποιους μεταξύ σας η περίοδος αυτή θα σημάνει το τέλος ενός μακροχρόνιου έργου, την ολοκλήρωση των σπουδών σας ή ακόμη και το τέλος της πορείας μιας επιχειρηματικής προσπάθειας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 είναι συναισθηματικά έντονη για το ζώδιο σας. Δεν θα πρέπει όμως να επιτρέψετε να σας καταβάλει. Κοινωνικοποιηθείτε, σταθείτε σταθερά στα πόδια σας και διευρύνετε τα όρια των δυνατοτήτων σας. Δώστε προσοχή στην διαίσθηση σας, γιατί είναι το διάστημα αυτό ο πιο πολύτιμος και αλάνθαστος σύμβουλος σας.  

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 2, 11, 17, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο:  5, 15, 19, 23

 

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ευτυχισμένο 2023, φίλοι Τοξότες! Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Ο Ερμής ξεκινάει ανάδρομος την χρονιά, και αυτός στον 2ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σας. Μετά τις 20 του μήνα μπορείτε να εξετάσετε ζητήματα επενδύσεων, νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, αγορών ή ακόμη και την διεκδίκηση μιας αύξησης από τον εργοδότη σας. Μια δευτερεύουσα δουλειά μερικής απασχόλησης που θα παρουσιαστεί το διάστημα αυτό, μπορεί να γίνει η κύρια με την πάροδο του χρόνου. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται τις πρώτες μέρες του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις 5 Ιανουαρίου στον 3ο   οίκο. Όσο θα βρίσκεται στον 2ο οίκο, στον οίκο των οικονομικών σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αυξήσετε το εισόδημα σας, ίσως από πηγές που θα εμφανιστούν χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο η αύξηση του εισοδήματος σας να συνδέεται με ένα χρηματικό δώρο που θα λάβετε από το ταίρι σας. Δυστυχώς όμως τα θαύματα διαρκούν λίγο… Εάν είστε αδέσμευτοι, χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα και την ευγλωττία σας για να γοητεύσετε το αντικείμενου του πόθου σας. Γεγονός είναι ότι μέσα στον μήνα θα έλκεστε από άτομα που έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα ή είναι πνευματικά καλλιεργημένα, με τους οποίους θα μπορέσετε να βρείτε με μεγαλύτερη ευκολία κοινό έδαφος συζητήσεων. 

 

Με την Πανσέληνο στις 7 του μήνα στον Καρκίνο έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικών. Μπορεί υπό την επιρροή της να αποπληρώσετε ένα δάνειο, να εξοφλήσετε κάποιους λογαριασμούς που σας πιέζουν ή να κάνετε νέες και κερδοφόρες επενδύσεις. Απαλλαγείτε ωστόσο από οτιδήποτε δεν είναι αποδοτικό ή σας ρίχνει ψυχικά. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 θα φέρει επικοινωνία και διαπραγματεύσεις, κοινωνικοποίηση και νέες γνωριμίες. Η επικοινωνία με τους γύρω σας είναι αισθητά βελτιωμένη και είναι πιθανές κάποιες θετικές αλλαγές στην οικογένεια και το περιβάλλον σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 7, 8, 12, 13, 16, 17

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 10, 23, 24, 29, 30

 

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλή Χρονιά, φίλοι Αιγόκεροι! Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο μας πολλές φορές γινόμαστε ατομικιστές και εγωκεντρικοί, αποδίδει ωστόσο καρπούς ο οπορτουνισμός και η ανάληψη ρίσκου. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Μέχρι τις 18 του μήνα είναι ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο, προτρέποντας σας να είστε προσεκτικοί στις προτάσεις που σας γίνονται το διάστημα αυτό. Τα σχέδια σας βάλλονται κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα από ακυρώσεις, αναβολές και έκτακτες καταστάσεις, μετά τις 20 Ιανουαρίου όμως, που η κατάσταση εξομαλύνεται σταδιακά, θα μπορέσετε να τα επανεξετάσετε. Δρομολογήστε δράσεις προς τα τέλη του μήνα, που θα φέρουν σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας για το νέο έτος. Έφτασε η στιγμή για στρατηγικό σχεδιασμό των δράσεων σας και ανάληψης πρωτοβουλιών.    

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη διέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου τον 2ο ηλιακό σας οίκο (μεταξύ 5 και 27 του μήνα), το κομμάτι της ζωής σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, τα αγαθά που κατέχετε αλλά και τα συναισθήματα σας. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή.

 

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο σας και φέρνει στο προσκήνιο ότι έχει σχέση με έγγραφα, συμβόλαια, συμβάσεις και υπογραφές. Συνιστάται να είστε πολύ προσεκτικοί στην υπογραφή δεσμευτικών συμφωνιών, καθώς και στις επαφές σας με δικηγόρους. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη του μήνα, στις 21/1 στο ζώδιο του Υδροχόου θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σας, στον τομέα των οικονομικών. Μπορείτε να προχωρήσετε σε επενδύσεις, να πραγματοποιήσετε αγορές πολύτιμων αντικειμένων ή απλά να έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημα σας. Μην περιμένετε ωστόσο ότι θα γίνετε μεμιάς πλούσιοι. Και βέβαια, καλό θα ήταν να μην χάσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας με περιττές δαπάνες.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 1, 7, 12, 17, 21, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 5, 10, 15, 19, 23, 27

 

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, φίλοι Υδροχόοι! Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί στις τρείς πρώτες βδομάδες του Ιανουαρίου στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Και ο Ερμής βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μέχρι τις 18/1 θα είναι ωστόσο ανάδρομος, επηρεάζοντας την ψυχολογία σας. Δεν θα σας είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε ανάμεσα σε πολύβουα πλήθη, ούτε να αφομοιώσετε με την ίδια ευκολία γνώσεις ή πληροφορίες. Μετά τις 20/1 η κατάσταση αρχίζει να εξομαλύνεται και μπορείτε και πάλι να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις. Η επιτυχία θα έρθει σε όσους είναι αυτάρκεις και πατάνε σταθερά στα πόδια τους.  

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στις 5 Ιανουαρίου μετακινείται η Αφροδίτη στον 1ο οίκο σας, σ΄ αυτόν που απεικονίζει την προσωπικότητα σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα.

 

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 7 Ιανουαρίου, λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου και αγγίζει τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτή η θέση μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις επιχειρηματικές σας προσπάθειες, να υπάρξουν προβλήματα στην δουλειά ή να προκύψουν εντάσεις με συναδέλφους. Αποφύγετε συγκρούσεις, ειδικά με άτομα που συνεργάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας της 21/1 ευνοεί τους φιλόδοξους στόχους, παρόλο που η επίτευξη τους μπορεί να αργήσει. Είναι επίσης κατάλληλη η χρονική στιγμή να κάνετε θετικές αλλαγές στην ζωή σας ή ακόμη και στην εξωτερική σας εμφάνιση.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 5, 10, 15, 19, 23, 26, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 2, 7, 12, 17, 21, 25, 28

 

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χαρούμενο και Ευτυχισμένο το 2023, φίλοι Ιχθύες! Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Ιανουαρίου θα φωτίζει ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια σας, ακολουθώντας τα στις δραστηριότητες τους. Ο Ερμής θα βρίσκεται και αυτός καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 11ο οίκο σας, μόνο που θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18/1. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του μπορεί να είναι το κλίμα στην ομάδα εργασίας συγκρουσιακό ή να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες σας. Υποχωρήστε όπου μπορείτε για να μην εκτραχυνθούν οι καταστάσεις. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο εξομαλύνονται και πάλι οι σχέσεις σας, με τον Ερμή να έχει γυρίσει πιά ορθόδρομος. Νέες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους και καινούργιες ιδέες θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και διεξόδους σε χρόνια προβλήματα.    

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει στις 5 Ιανουαρίου στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο.

 

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου συνιστά να αφήσετε για λίγο την δουλειά στην άκρη και να χαρείτε την οικογένεια και τις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές. Η σχέση με το ταίρι σας μπορεί να βελτιωθεί θεαματικά, αρκεί να του αφιερώσετε χρόνο. Αναπτύξτε τα δημιουργικά σας ταλέντα, που θα ανοίξουν νέους δρόμους στην ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτεί μια δύσκολη περίοδο για σας, καθώς θα επιβαρυνθείτε ψυχικά. Θα αισθανθείτε ότι οι δυνάμεις σας εξαντλούνται και θα χρειαστείτε επειγόντος ξεκούραση και ανανέωση.

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 2, 6, 12, 16, 21, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 4, 10, 14, 19, 23, 27, 31

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας


 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.