Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2024 από την Αλίντα Κανάκη !


Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Σεπτέμβριος θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε μέσα από το πλήθος, μέσα από μια συνηθισμένη κατάσταση που θα προκύψει. Οι εργάσιμες μέρες σας θα είναι αρκετά πιο ενδιαφέρουσες έως συναρπαστικές ή θα έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε μεταξύ των συναδέλφων σας, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια μέσα στον μήνα και εάν σας ταλαιπωρούσαν προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα υπάρξει αισθητή βελτίωση.Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου με την διέλευση του μέσα από την Παρθένο τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας, ειδικά εάν πάσχετε από κάποια χρόνια ασθένεια. Για να αποφύγετε μια έξαρση, προσπαθήστε να τηρείτε αυστηρά τις οδηγίες του γιατρού σας. Στις 22/09 μετακινείται ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε ισορροπίες στις σχέσεις σας, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.Ο Ερμής κινείται πλέον ορθόδρομος και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ολοκληρώνει την διέλευση του στον Λέοντα, για να περάσει το διάστημα μεταξύ 9 και 26 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του μήνα στον Ζυγό. Είναι ένας εξαιρετικός μήνας να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας που έχουν σχέση με τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης. Ίσως να αρχίσετε να σκέφτεστε να ακολουθήσετε μια καινούργια επαγγελματική πορεία ή να αναζητήσετε μια νέα θέση εργασίας. Τώρα θα έχετε την δυνατότητα να επιβραδύνετε λίγο και να δείτε πιο καθαρά τι είναι αυτό που σας ενοχλεί στην τρέχουσα δουλειά σας, ώστε να επανεξετάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ίσως να αποφασίσετε να βελτιώσετε τις δεξιότητες ή τις γνώσεις σας, μπορεί όμως και να αποφασίσετε να σπουδάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Οικονομικά θα είναι ο μήνας λίγο απαιτητικός, όχι επειδή θα υπάρξουν προβλήματα ή δυσκολίες, αλλά επειδή θα είστε εσείς αρκετά νευρικοί με τα οικονομικά σας. Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μετακομίζει στις αρχές του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 4ο οίκο σας, στρέφοντας την προσοχή σας σε ασφαλείς επενδύσεις, στην εξασφάλιση των εισοδημάτων σας ή στην επίλυση των προβλημάτων που μπορεί να υπάρχουν αναφορικά με την κατοικία σας. Η διαχείριση των χρημάτων σας θα είναι μέσα στον μήνα προσεκτική, ίσως και σε στιγμές λίγο πιο σφικτή από ότι θα έπρεπε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτηβρίσκεται ήδη από τις 29 Αυγούστου στον Ζυγό και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας και από την θέση της αυτή θα σας αναγκάσει να δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή στον σύντροφό σας. Είναι ένα διάστημα που θα είναι δύσκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, ούτε και να καθορίσετε με σαφήνεια, τι είναι αυτό που αποζητάτε από την σχέση σας. Παρασύρεστε από όνειρα και φαντασιώσεις και απομακρύνεστε όλο και περισσότερο από την πραγματικότητα. Σκεφτείτε την συμπεριφορά σας και μην επαναλαμβάνετε τα λάθη που οδήγησαν σε ναυάγιο τις προηγούμενες σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι δεν θα πρέπει να βιάζεστε να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική περιπέτεια. Βάλτε πρώτα σε τάξη τις σκέψεις σας και ξεκαθαρίστε τι θέλετε από το ταίρι σας, πριν κάνετε το επόμενο βήμα στην αισθηματική σας ζωή. Την τελευταία βδομάδα του μήνα περνάει στον Σκορπιό και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας,  ξυπνώντας το πάθος και την σεξουαλική ορμή, που θα βοηθήσει να αναγεννηθεί η σεξουαλική σας ζωή.

 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο ενδέχεται να φέρει κάποιες αλλαγές στην ζωή σας ή στο περιβάλλον σας. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να σχετίζονται με τις επαγγελματικές ευθύνες που έχετε ή με ζητήματα που αφορούνευρύτερα την εργασία ή την υγεία σας. Όσοι μεταξύ σας αναζητάτε δουλειά, το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες. Επαγγελματικές συνεντεύξεις θα είναι επιτυχείς, το ίδιο και οι γραπτοί διαγωνισμοί ή οι εξετάσεις της περιόδου.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 18 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείςθα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιους περιορισμούς που εμπόδιζαν την εξέλιξη σας. Ορισμένοι μεταξύ σας θα επιτρέψουν στο σπίτι τους, μετά από μια μακροχρόνια απουσία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ άλλοι θα αποφασίσουν να θέσουν τέρμα σε μια πολυετή παράνομη σχέση. 

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:5, 10, 14, 18, 22

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο: 2, 7, 16, 25

 

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος για το ζώδιο σας μήνας για να πάτε διακοπές. Είναι ένας μήνας, κατά τον οποίο θα αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι για την θέση σας και μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο και να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Η δημιουργικότητα σας ωστόσο θα αποζητά διέξοδο, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει σε δημιουργίες που θα αντανακλά το ταλέντο σας. Ένα νέο ειδύλλιο ενδεχομένως να γεννηθεί μέσα στον μήνα ή να αναζωογονήσετε την υπάρχουσα σχέση σας. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε ιδιαίτερα μέσα στον Σεπτέμβριο είναι η οικονομική σας διαχείριση, γιατί μέσα στην γενικότερη ευφορία των ημερών μπορεί να ξεφύγετε κατά πολύ στις δαπάνες σας. Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Σεπτέμβριο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), όσο διαρκεί η διέλευση του μέσα από την Παρθένο, και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση,ακόμη και αναγνωρησιμότητα. Μπορεί να σας φανούν τώρα κουραστικές οι καθημερινές δραστηριότητες και θέλετε να ξεφύγετε και να διασκεδάσετε. Στις 22 του μήνα περνάει ο Ήλιος στονΖυγό και στον 6ο ηλιακό οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Ο Ερμής έχει επανέλθει ορθόδρομος και στις 9 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνει την διέλευση του μέσα από τον Λέοντα. Μεταξύ 9 και 26/09 κινείται στην Παρθένο, για να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του μήνα στον Ζυγό.Η δημιουργικότητα σας είναι το μεγαλύτερο σας ατού τον μήνα αυτό. Μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν, ενδεχομένως όμως και να βρουν διέξοδο μέσα από δημιουργικές ασχολίες, όπως είναι η τέχνες ή οι χειροτεχνίες και οι κατασκευές. Είναι ο Σεπτέμβριος ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας για το ζώδιο σας, με πολλές εξόδους, παρέες και διασκέδαση. Καινούργιες γνωριμίες θα διευρύνουν τον κοινωνικό ή επαγγελματικό σας κύκλο. Οικονομικά ωστόσο θα γεννήσει ο μήνας κάποιες ανασφάλειες για το μέλλον. Τα έξοδα αναμένεται να είναι περισσότερα από τα έσοδα, όχι μόνο από έκτακτες δαπάνες, αλλά κυρίως λόγω ανεξέλεγκτων καταναλωτικών δαπανών. Κάποιοι θα πρέπει να βάλετε «χέρι» στις αποταμιεύσεις σας, ενώ άλλοι θα πρέπει να αναζητήσετε πρόσθετη πηγή εσόδων για να καλύψετε τα κενά που θα δημιουργήσετε. Τύχη επαγγελματική και οικονομική θα έχουν όσοι ασχολούνται με το εμπόριο, την δημοσιογραφία, τις επικοινωνίες ή τις μεταφορές.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτηέχει περάσει ήδη από τα τέλη Αυγούστουστον Ζυγό και στον 6ο οίκο, μια διέλευση που θα ολοκληρωθεί στις 23/09, για να περάσει στον Σκορπιό και στον 7ο οίκο. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η πορεία της Αφροδίτης δεν ευνοεί τις ερωτικές υποθέσεις, καθώς το βλέμμα σας είναι στραμμένο στην καριέρα. Συνιστάται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στην οικογένεια και στο ταίρι σας, σε αθλητικές δραστηριότητες ή σε χόμπι, ώστε να χαλαρώσετε από την έντονη επαγγελματική δράση των ημερών. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένας συνεργάτης ή συνάδελφος σας δείχνει το διάστημα αυτό μια μεγαλύτερη συμπάθεια στο πρόσωπο σας, αλλά δεν θα πρέπει να κάνετε σχέδια, καθώς θα είναι κάτι επιφανειακό και επιπόλαιο. Επιπλέον θα ήταν καλό να υπολογίσετε τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένα ειδύλλιο γραφείου στην εικόνα σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε μέσα στον μήνα μια ήρεμη περίοδο, με αρμονική επικοινωνία με το ταίρι σας. Φροντίστε τον για να σας φροντίσει και αποφύγετε τις πιέσεις και τα παιχνίδια κυριαρχίας γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Την τελευταία βδομάδα του μήνα, με το πέρασμα του πλανήτη στον έβδομο οίκο, στρέφεται η προσοχή σας στις σχέσεις σας και επιδιώκετε την βελτίωση τους.

 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο υπόσχεται επιτυχία στους Ταύρους που έχουν ένα δημιουργικό επάγγελμα ή είναι παθιασμένοι με ένα χόμπι. Είναι μια καλή χρονική στιγμή να ταξιδέψετε και να μαγευτείτε από άγνωστες περιοχές ή από διαφορετικούς πολιτισμούς. Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ένα διάστημα που θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στην λεπτομέρεια, γεγονός που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 18 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα σχέσεων. Οι σχέσεις σας με συναδέλφους θα βελτιωθούν και ο εποικοδομητικός ρόλος σας στην λειτουργία της ομάδας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και θα επιβραβευθεί. Εάν σχεδιάζετε να ξεκινήσετε μια καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα, θα πρέπει τώρα να ολοκληρώσετε την φάση προετοιμασίας, για να περάσετε ακολούθως στην φάση εκτέλεσης.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 3, 13, 17, 21, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο: 5, 11, 19, 28

 

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα είναι δύσκολο να βγάλει κανείς κάποιον εκπρόσωπο του ζωδίου σας από το σπίτι. Κατοικία, οικογένεια και ανησυχίες για τα μέλη της θα κυριαρχούν και θα σας απασχολούν διαρκώς. Θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στην οικογένεια, που σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να είναι μια μετακόμιση, ενώ σε άλλες η αλλαγή στην σύνθεση της. Η ανησυχία σας για ζητήματα ασφαλείας των άμεσων συγγενών σας θα είναι αυξημένα τον Σεπτέμβριο, καθώς και για θέματα οικονομικής βιωσιμότητας.Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο της Παρθένου και τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Ίσως να αφορούν την οικογένεια με την ευρύτερη της έννοια, συμπεριλαμβανομένων και των γονέων σας, των μεγαλύτερης ηλικίας συγγενών ή τα ενήλικα παιδιά σας. Απασχολημένοι καθώς θα είστε με τις υποθέσεις του τομέα αυτού της ζωής σας, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε για λίγο τον έλεγχο των επαγγελματικών σας, κάτι που δεν συνιστάται υπό τις παρούσες συγκυρίες. Στις 22/09 μετακινείται ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας σε δημιουργικές δράσεις ή σε ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας.Ο Ερμής θα αρχίσει και πάλι να κινείται γρήγορα μέσα από τα ζώδια, ολοκληρώνοντας στις 9/9 την διέλευση του μέσα από τον Λέοντα και στις 26/9 μέσα από την Παρθένο, για να περάσει τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου στον Ζυγό. Από τις διελεύσεις του αυτές θα σας διευκολύνει να προγραμματίσετε το μέλλον σας σε ζητήματα που έχουν σχέση με την οικογένεια, το σπίτι ή το νοικοκυριό σας. Η επικοινωνία σας με συγγενικά πρόσωπα θα είναι ομαλή και θα εκλείψουν προστριβές ή συγκρούσεις. Οικονομικά ο Σεπτέμβριος με τις διελεύσεις του Ερμή, του κυβερνήτη σας, φαίνεται να σας ευνοεί, γιατί με την διπλωματική σας δεινότητα θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε συμφέρουσες συμβάσεις που θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε την μακροχρόνια οικονομική σας βιωσιμότητα. Εξαιρετικής σημασίας είναι να είστε συνεπείς στις συναντήσεις σας, να είστε καλά προετοιμασμένοι και να μην αγνοείτε μηνύματα ή τηλεφωνικές κλίσεις, για αν μην χάσετε ευκαιρίας καθώς θα είστε απασχολημένοι με άλλα ζητήματα.   

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη από τα τέλη Αυγούστου στον Ζυγό και στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά). Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας, να σχεδιάσετε διακοπές ή ξεκούραση, να διασκεδάσετε και να αναπαυθείτε. Για όσους μεταξύ σας αναζητάτε την αδελφή ψυχή, η αλλαγή σκηνικού και ρυθμών ζωής θα είναι εξαιρετικά ευεργετική. Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ένα χώρο αναψυχής ή σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα προσκληθείτε. Ακόμη όμως και αν δεν ενδιαφέρεστε για νέες ερωτικές περιπέτειες, οι εξορμήσεις στην φύση, τα σύντομα ταξίδια και οι αποδράσεις θα διευρύνουν τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο και θα περάσετε καλά. Ως προς τους δεσμευμένους, το διάστημα αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο να αναλάβει το ταίρι σας περισσότερες πρωτοβουλίες και να είναι πιο δραστήριο από εσάς. Την τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου περνάει ο πλανήτης στον Σκορπιό και στον  6ο οίκο (υπηρεσίες, υγεία, εργασία), στρέφοντας την προσοχή σας περισσότερο σε ζητήματα καριέρας ή υγείας, με αποτέλεσμα να περνάει η αισθηματική σας ζωή στο περιθώριο.

 

Ή Νέα Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο επιτείνει την ανάγκη επίλυσης οικογενειακών και οικονομικών προβλημάτων. Από την θέση αυτή της Σελήνης ευνοείται η εξεύρεση συμβιβαστικών λύσεων σε διαχρονικές διαμάχες και η αποκατάσταση της ηρεμίας. Κινητικότητα εμφανίζεται επίσης σε θέματα ακίνητης περιουσίας, με την υπογραφή συμβολαίων αγοράς ή πώλησης περιουσιακών στοιχείων. Ορισμένοι δε μεταξύ σας ίσως να λάβετε τις μέρες γύρω από το καινούργιο φεγγάρι μια οικονομική ενίσχυση που θα λύσει κάποια από τα πιεστικά οικονομικά σας προβλήματα.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 18 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς σηματοδοτεί μια θετική για την καριέρα σας περίοδο. Κάποιοι μπορεί να λάβετε μια αύξηση μισθού, ενώ άλλοι να πάρετε ένα μπόνους ή ένα επίδομα που δεν περιμένατε. Κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό, θα γίνει αυτές τις μέρες πιο ξεκάθαρο, με αποτέλεσμα να μπορείτε να δείτε πιο εύκολα, ποια πορεία δράσης να ακολουθήσετε. Προσοχή θα χρειαστεί το διάστημα αυτό στην σχέση με το ταίρι σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προστριβές, που θα επιβαρύνουν αισθητά την σχέση σας και θα έχουν επίπτωση ακόμη και στην καριέρα σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:6, 10, 14, 22, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:2, 12, 20, 29

 

 

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Στις 5 Σεπτεμβρίου εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιο σας, μια διέλευση που επιτείνει την κτητική σας φύση σχετικά με τα άτομα που αποτελούν την οικογένεια σας, τα αποκτήματα και τα χρήματα σας. Λόγω της παρουσίας του πλανήτη του πολέμου θα τα φυλάτε ζηλότυπα και οι ανησυχίες σας για την ασφάλεια των δικών σας προσώπων ή την βιωσιμότητα των οικονομικών σας είναι πολύ πιο έντονη. Η διέλευση όμως αυτή του πλανήτη θα ευνοήσει τα πιο αδύναμα σωματικά και ψυχικά άτομα του ζωδίου σας, να βρουν την δύναμη και το κουράγιο να παλέψουν για όσα τους ανήκουν ή θέλουν να αποκτήσουν.  Με πολύ μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε τώρα να αντιμετωπίσετε επιτυχώς δυσκολίες και να περάσετε σε ένα νέο στάδιο στην ζωή σας. Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου φιλοξενείται ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου καιστον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Θα επιλύσετε κάποια εκκρεμή επαγγελματικά ζητήματα, και ίσως για τον σκοπό αυτό να χρειαστείτε κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για τον σκοπό αυτό. Ορισμένοι ωστόσο ίσως να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας εκπαίδευσης ή της συνέχισης των σπουδών σας και την βελτίωση των γνώσεων σας, ώστε να βελτιώσετε τις προοπτικές σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι σχέσεις με συνεργάτες ή και με τα αδέλφια σας μπορεί επίσης να έρθουν στο προσκήνιο. Στις 22/09 μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (οικογένεια, ρίζες, σπίτι) και στο ζώδιο του Ζυγού, επιτείνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας. Ο Ερμής ανεβάζει ρυθμούς μέσα στον Σεπτέμβριο, καθώς έχει ολοκληρώσει στα τέλη Αυγούστου τον ανάδρομο κύκλο του και περνάει στις 9/9 από τον Λέοντα στην Παρθένο και στις 26/9 στον Ζυγό, πραγματοποιώντας γρήγορα περάσματα από τον 2ο και 3ο οίκο σας, για να καταλήξει στον 4ο. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πολύ πιθανό να διαπρέψετε σε δραστηριότητες που αφορούν την επικοινωνία, την γραφή ή τις δημόσιες ομιλίες. Θα είστε εξαιρετικά ενεργοί και θα κινήστε με μεγάλη άνεση μεταξύ διαφορετικών ομάδων, προωθώντας τα συμφέροντα σας. Ο κίνδυνος που ελλοχεύει είναι να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας, με αποτέλεσμα να εξαντληθείτε. Βάλτε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας και σχεδιάστε προσεκτικά τα επαγγελματικά σας ταξίδια, για να αποτρέψετε το απειλούμενο χάος που θα φέρει ένα υπερβολικά φορτωμένο πρόγραμμα. Οικονομικά σας ωφελεί η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, γιατί θα διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα προς όφελος της οικογένειας σας. Από άποψη κερδοφορίας, ευνοείται μέσα στον Σεπτέμβριο η εργασία από το σπίτι, εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ενώ τα πιο τυχερά επαγγέλματα του μήνα είναι οι κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τα εστιατόρια και τα καφέ ή οι επιχειρήσεις παραγωγής, διακίνησης και πώλησης ειδών διατροφής.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη μέσα στον Σεπτέμβριο, όσο θα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία. Μετά τις 23/9 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι ελεύθεροι δε, θα έχετε τον τρόπο να κατακτήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε.

 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και ευδιάθετους. Οι σχέσεις σας με συναδέλφους θα βελτιωθούν αισθητά, καθώς και με τον φιλικό σας κύκλο. Μπορεί να αλλάξετε κοινωνικό κύκλο ή να συνάψετε νέες φιλίες με άτομα που θα συμμερίζονται τις ιδέες σας.Οι συναντήσεις και τα ταξίδια θα έχουν μεγάλη σημασία για την μελλοντική σας εξέλιξη. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας, εξοφλήστε λογαριασμούς και αποπληρώστε χρέη, εάν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 18/9 στους Ιχθείς φωτίζει ζητήματα που αφορούν τον εσωτερικό σας κόσμο, στα οποία το διάστημα αυτό αναμένεται να κλείσει κάποιος κύκλος. Ίσως να αλλάξουν κάποιες απόψεις ή αρχές σας, μπορεί να ολοκληρωθεί μια μετάβαση στην εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε τρόπο επικοινωνίας και διάδρασης με τους γύρω σας. Τις μέρες αυτές θα μπορέσετε να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα των αλλαγών αυτών. Θα χρειαστεί όμως κάποια προσοχή, γιατί μπορεί να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά σας ή να σας εκθέσει κάποιο άτομο.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 3, 7, 17, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο: 5, 11, 15, 23

 

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Σεπτέμβριος αφήνει πολλές υποσχέσεις για οικονομική εύνοια για το ζώδιο σας. Μπορεί να πάρετε μια μισθολογική αύξηση, ενδεχομένως να αποκτήσετε επιπλέον εισοδήματα, ίσως όμως και να αυξηθεί η περιουσία σας με την απόκτηση ενός πολύτιμου περιουσιακού στοιχείου. Εάν ασχολείστε με επενδύσεις, ίσως να αλλάξετε μέσα στον μήνα στρατηγική ή να επενδύσετε τα χρήματα σε εταιρίες ή προϊόντα που να πιστεύετε ότι ανταποκρίνονται περισσότερο στην προσωπικότητα σας. Οι ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούν, για το αν είστε αρκετά ικανοί, αρκετά πετυχημένοι ή επιθυμητοί μπορούν να αντισταθμιστούν από την επιθυμία σας για την απόκτηση υλικών αγαθών, όπως είναι ρούχα, κοσμήματα ή οχήματα. Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατ’ εξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή υπόσχεται πολλές καινούργιες συναντήσεις και μια αισθητή βελτίωση των οικονομικών σας. Ίσως να επιλύσετε τυχόν εκκρεμή ζητήματα οικονομικής φύσης ή τουλάχιστον να θέσετε τις βάσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Η θέση αυτή του Ήλιου, δεν αυξάνει μόνο την πιθανότητα να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας, αλλά να υπάρξουν και καινούργιες επαφές που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τα οικονομικά σας, καθώς θα φέρουν ευκαιρίες για δουλειά ή επέκταση δραστηριοτήτων. Το τελευταίο δεκαήμερο, κατά το οποίο θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Ζυγού, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις ή την ολοκλήρωση ημιτελών σχεδίων. Το κλίμα στην δουλειά αλλάζει άμεσα προς το καλύτερο και αποκαθίσταται σταδιακά η ηρεμία. Ο Ερμής κινείται πια πολύ πιο γρήγορα μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του μέσα από την Παρθένο και τον Λέοντα, ολοκληρώνοντας την διέλευση του στο ζώδιο σας στις 9/9, για να περάσει μέχρι τις 26/9 στον 2ο οίκο και στην Παρθένο και να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του μήνα στον Ζυγό και στον 3ο οίκο. Μέσα στον Σεπτέμβριο θα είναι εμφανής η ανησυχία για τα οικονομικά σας, λόγω της διέλευσης του Ερμή μέσα από τον 2ο οίκο. Θα είναι όμως αρκετά εύκολο για τους περισσότερους του ζωδίου σας να βρείτε μια πρόσθετη πηγή εισοδημάτων, ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας. Το κακό είναι ότι θα σας έλκουν οι καταναλωτικές δαπάνες και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε εύκολα σε περιττές και ακριβές αγορές, κάτι που θα τορπιλίσει την οικονομική σας σταθερότητα. Θα χρειαστεί να καταστρώσετε ένα μακροχρόνιο οικονομικό πλάνο, από το οποίο δεν θα παρεκκλίνετε σε καμία περίπτωση, εάν θέλετε να απολαύσετε οικονομική σταθερότητα. Μετά τις 26/9 περνάει ο Ερμής στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, οπότε ξεκινάει μια φάση με αυξημένες επαφές, κοινωνικές ή επαγγελματικές, συνομιλίες, διαπραγματεύσεις και ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

ΗΑφροδίτη θα ενεργοποιεί τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, καθώς θα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 23/9, έναν τομέα της ζωής σας που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία σας. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε καινούργιες επαφές. Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολλά, η κοινωνική σας ζωή έντονη, και οι ρυθμοί ζωής συναρπαστικοί. Μόνο που βαριέστε πολύ γρήγορα, ως εκ τούτου οι επαφές είναι επιφανειακές και διαδέχονται η μια την άλλη. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, μια έντονη ερωτική ζωή, αλλά οι σχέσεις δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη διάρκεια. Απλά απολαύστε τες, όσο θα διαρκούν. Από τις 23/9 και μετά εισέρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον 4ο ηλιακό σας οίκο και στρέφετε την τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου την προσοχή σας στην οικογένεια και στο σπίτι. Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα πρόσωπα της οικογένειας και στις υποθέσεις του νοικοκυριού σας. Οι ελεύθεροι δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους και θα προτιμάτε την θαλπωρή του σπιτιού σας, με αποτέλεσμα να περιορίζονται αισθητά οι πιθανότητες να πραγματοποιήσετε μια καινούργια ερωτική γνωριμία.

 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο αναμένεται να φέρει θετικές αλλαγές σε ζητήματα οικονομικής φύσης και υλικών αποκτημάτων. Μερικοί Λέοντες θα δείτε να καρποφορούν οι προσπάθειες των τελευταίων μηνών και να καταγράφεται η αρχή μιας νέας ανοδικής πορείας για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Χρειάζεται όμως μέτρο στις δαπάνες και τάξη στον προϋπολογισμό σας, εάν θέλετε να έχετε μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα. Θέστε στόχους και τηρήστε τους.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στις 18/9 στους Ιχθείς θα εγείρει πιεστικά ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά που εξαρτώνται από άλλα άτομα ή οργανισμούς. Μπορεί να λάβετε μια αρνητική απάντηση σε αίτημα που υποβάλατε σε κρατικούς φορείς και έχει σχέση με χρήματα, ίσως να υπάρξει κάποια εμπλοκή με ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα, να υπάρξουν προβλήματα στην καταβολή μιας αποζημίωσης ή με ένα παλιό σας όφελος, που θα σας ζητηθεί η άμεση αποπληρωμή του. Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να επανέλθει μια παλιά σας αγάπη στο προσκήνιο και να κάνετε μια προσπάθεια να αναστήσετε μια σχέση του παρελθόντος.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:1, 6, 11, 19, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο: 4, 8, 17, 25

 

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Είναι ένας μήνας γεμάτος θετική ενέργεια και αισιοδοξία για το ζώδιο σας! Θα φροντίσετε τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση στους ανθρώπους γύρω σας. Μέσα από την γενικότερη εικόνα του εαυτού σας που θα προβάλετε, θα θέλετε να δείχνετε αξιοσέβαστοι, με απώτερο σκοπό να προωθήσετε την καριέρα σας και να ανεβείτε ένα ακόμη σκαλί στην κοινωνική ιεραρχία. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως να βιώσουν μέσα στον Σεπτέμβρη μια προσωπική μεταμόρφωση, θα συμβεί όμως σχετικά ανέφελα και δεν αναμένεται να επηρεάσει την θετική διάθεση σας.Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μετουσιώσετε σε πράξη, όλα όσα έχετε προγραμματίσει, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα, και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα, με την διαχείριση της περιουσίας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Ο Ερμής αρχίζει μετά και την πρόσφατη ανάδρομη πορεία του να κινείται πάλι γοργά μέσα από τα ζώδια και τους οίκους του ωροσκοπίου σας. Στις 9/9 ολοκληρώνει την διέλευση του στον Λέοντα και στον 12ο οίκο, για να περάσει το διάστημα μέχρι τις 26/9 στο ζώδιο σας και να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του μήνα στον Ζυγό και στον 2ο οίκο. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να ολοκληρώσετε ή να υλοποιήσετε τα πράγματα που έχετε στο μυαλό σας από τον Ιούλιο. Είναι ένα διάστημα που θα είστε περισσότερο ομιλητικοί και κοινωνικοί, επιδιώκοντας καινούργιες γνωριμίες ή την καθιέρωση σας στον χώρο σας. Η αισιοδοξία και η ευφυία που θα επιδείξετε θα εκτιμηθούν από τα άτομα, με τα οποία θα έρχεστε σε επαφή, ενώ θα είστε αρκετά πιο ανοιχτοί και ευέλικτοι ως προς τις απόψεις των άλλων. Οικονομικά ο μήνας δεν θα είναι κακός! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας υπόσχεται την εκπλήρωση των επιθυμιών σας και θα έχετε καλύτερη τύχη στην προσέλκυση πλούτου. Ιδιαίτερα προσοδοφόρο οικονομικά αναμένεται να είναι το διάστημα μεταξύ 9 και 26 Σεπτεμβρίου, κατά την διάρκεια της διέλευσης του Ερμή από το ζώδιο σας. Αντί να αποταμιεύετε αυτό τον μήνα, θα μπορούσατε να ανταμείψετε τον εαυτό σας με κάποια ψώνια που θα σας ευχαριστήσουν.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί μέσα στον Σεπτέμβριο τον 2ο ηλιακό σας οίκο, όσο θα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού (μέχρι τις 23/09). Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή. Στις 23 Σεπτεμβρίου περνάει η Αφροδίτη στον Σκορπιόκαι στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με τις επαφές και την επικοινωνία σας. Είστε πολύ πιο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί την τελευταία βδομάδα του μήνα, κάνετε εύκολα γνωριμίες, που όμως παραμένουν σε ένα επιφανειακό επίπεδο. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την διάθεση να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο με το ταίρι σας και τις φιλικές σας παρέες, ίσως δε να πραγματοποιήσετε ένα μικρό ταξίδι.

 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο σας αναμένεται να φέρει αρκετές χαρούμενες στιγμές στην καθημερινότητα σας. Σας περιμένουν εκπλήξεις και ευχάριστες συναντήσεις! Είναι ένα διάστημα που θα είστε δραστήριοι και δυναμικοί, με ευχέρεια στην επικοινωνία και την δυνατότητα να εκφράζετε ξεκάθαρα και κατανοητά τις σκέψεις και απόψεις σας. Σχέδια μπορούν να υλοποιηθούν και θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη τώρα.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στις 18/09 στους Ιχθείς ίσως να φέρει απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Ένα δίλλημα για μια σημαντική σας σχέση θα εκλείψει, καθώς θα αποφασίσετε ή να κλείσετε τον κύκλο και να προχωρήσετε μπροστά ή να προσπαθήσετε να αλλάξετε την πορεία της σχέσης. Το φεγγάρι θα βοηθήσει όσους από εσάς είχατε έναν πρόσφατο χωρισμό, να τον ξεπεράσετε οριστικά. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει μια νέα και πολλά υποσχόμενη συνεργασία τις μέρες αυτές.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:4, 9, 13, 21, 26

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο: 1, 6, 11, 19

 

 

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ανεξάρτητα από το εάν είστε εκ φύσεως εσωστρεφείς ή εξωστρεφείς, μέσα στον Σεπτέμβριο θα βυθιστείτε σε περισυλλογή και βαθιές σκέψεις. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε προσωπικούς προβληματισμούς, μπορεί όμως και να θελήσετε να εμβαθύνετε σε πνευματικές πρακτικές. Γεγονός είναι ότι ο μήνας βοηθάει να απελευθερωθείτε από ψυχολογικά τραύματα του παρελθόντος. Ένα κύμα δημιουργικότητας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα, απελευθερώνοντας σας παράλληλα από την ασφυκτική πίεση που αυτά ασκούν επάνω σας. Σε τέτοιες περιόδους οι άνθρωποι θέλουν συνήθως να απαλλαγούν από ορισμένα χαρακτηριστικά τους, ενώ αγωνίζονται απεγνωσμένα να κρατήσουν αυτό που έχουν συνηθίσει. Εάν ωστόσο είστε ιδιαίτερα επικεντρωμένοι στο δικό σας «εγώ», μπορεί να εκπλαγείτε από την αρνητική τροπή που μπορεί να πάρουν τα γεγονότα για σας. Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του μήνα στην Παρθένο και στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Θα πρέπει με την ευκαιρία αυτή να κάνετε έναν απολογισμό, να κοιτάξετε πίσω και να αξιολογήσετε τα όσα καταφέρατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Στις 22 του μήνα που περνάει ο Ήλιος στο ζώδιο σας, έρχεστε πλέον στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση. Ο Ερμής έχοντας ολοκληρώσει και την πρόσφατη ανάδρομη πορεία του, κινείται τον Σεπτέμβριο γρήγορα από ζώδιο σε ζώδιο και μέσα από τους οίκους του ωροσκοπίου σας. Μέχρι τις 9/9 αναμένεται να ολοκληρώσει την διέλευση του στον Λέοντα και στον 11ο οίκο σας, για να επανέλθει στην Παρθένο και στον 12ο. Στις 26/09 δε, περνάει στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο. Ο Ερμής δεν σας βοηθάει να δείξετε την ενεργητικότητα που πρέπει μέσα στον μήνα, ούτε να αναλάβετε τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται. το μυαλό σας μεν είναι ενεργό το διάστημα αυτό, αλλά επιδιώκετε πάνω από όλα να συγκεντρώσετε πληροφορίες, τις οποίες όμως αδυνατείτε να εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Τείνετε επίσης να είστε αρκετά μυστικοπαθείς, αποφεύγοντας να κοινοποιείτε σχέδια ή να δημοσιοποιείτε τις απόψεις σας. Η δουλειά είναι πολύ πιο αποδοτική μέσα στον μήνα, εάν δεν εξαρτάστε από ομάδες ή ομαδικές προσπάθειες. Οικονομικά ο μήνας αναμένεται να είναι θετικός, καθώς οι σημαντικοί πλανήτες είναι θετικά διακείμενοι απέναντι στον οικονομικό σας τομέα. Θα έχετε μια πολύ καλή διαχείριση των πόρων σας, ενώ θα έχετε παράλληλα την τύχη να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Το σύμπαν σας επιφυλάσσει τον μήνα αυτό ευχάριστες εκπλήξεις και ανταμοιβές που δεν περιμένετε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο μήνας βρίσκει την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μια διέλευση που θα διαρκέσει μέχρι τις 23/09. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα. Το υπόλοιπο του μήνα μετακινείται η Αφροδίτη στονΣκορπιό και στον 2ο ηλιακό σας οίκο, μια θέση που έχει σχέση κυρίως με το αίσθημα της υλικής ασφάλειας. Θα περνάτε ωστόσο πολύ περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 3/09 στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να δείτε κάποιο γεγονός ή τις δράσεις ενός προσώπου από μια διαφορετική οπτική γωνία και να αλλάξετε απόψεις. Οι εκτιμήσεις σας θα είναι την περίοδο αυτή καλύτερα «ζυγισμένες» και αρκετά πιο ακριβείς, μια και εσείς είστε πολύ πιο προσγειωμένοι και ισορροπημένοι. Συνιστάται ωστόσο να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, είτε χαλαρώνοντας για λίγο από τα καθήκοντα σας, είτε κάνοντας κάποιες προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 18/09 στους Ιχθείς φαίνεται να φέρνει το κλείσιμο ενός κύκλου που σχετίζεται με κάποιες υποχρεώσεις σας. Σημαντικά νέα ίσως λάβετε τις μέρες αυτές από τον εργοδότη σας ή από ένα οργανισμό και θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση που θα διαφοροποιήσει την τρέχουσα κατάσταση σας. Οι αλλαγές που θα συμβούν με την έκλειψη θα έχουν αντίκτυπο για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα έχουν εξαιρετικά σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Είναι εξαιρετική ευκαιρία ωστόσο να απαλλαγείτε από αρνητικές συνήθειες και να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. 

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:1, 5, 14, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο: 3, 7, 12, 21

 

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Οι όψεις του Σεπτεμβρίου τονίζουν την πιθανότητα εξελικτικών αλμάτων για το ζώδιο σας, θα πρέπει όμως να το θελήσετε πραγματικά και να προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις. Γιατί αν και θα υπάρξουν ευκαιρίες, εσείς θα έχετε μια ροπή στην τεμπελιά και στην παθητικότητα, θα σας έλκουν οι απολαύσεις και οι κακές συνήθειες, που όχι μόνο δεν θα σας αφήσουν να προοδεύσετε, αλλά θα σημειωθεί σημαντική οπισθοδρόμηση. Θα είστε αρκετά κοινωνικοί και θα έχετε εύνοια στις γνωριμίες, αλλά είναι μια περίοδος που προτιμάτε την ανεξαρτησία σας, από το να δεσμευτείτε σε μια καινούργια αισθηματική σχέση. Άτομα επιρροής μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, οπότε φροντίστε να μην χάσετε την ευκαιρία αυτή. Μέχρι τις 22Σεπτεμβρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος από την Παρθένο τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι η περίοδος που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού, που έτσι και αλλιώς δεν είναι του χαρακτήρα σας, και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Στις 22/09 μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να είστε λίγο πιο εσωστρεφείς, να αποφεύγετε τις παρέες και τις διασκεδάσεις, απορροφημένοι από τα αιώνια υπαρξιακά σας προβλήματα. Ο Ερμής ανεβάζει ταχύτητες μέσα στον Σεπτέμβριο και ολοκληρώνει στις 9/9 το πέρασμα του στον Λέοντα, κινείται μεταξύ 9 και 26 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο, για να καταλήξει στον Ζυγό στο κλείσιμο του μήνα. Για το ζώδιο σας επαγγελματική διέξοδο αναμένεται να προσφέρουν τα κοινωνικά δίκτυα και οι ομαδικές δραστηριότητες. Μπορείτε να βρείτε και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να δικτυωθείτε ή να ωφεληθείτε από αποκλειστικές πληροφορίες, στις οποίες θα έχουν πρόσβαση λίγα άτομα. Οι απόψεις σας μπορεί να αλλάξουν λόγω της αλληλεπίδρασης σας με άτομα πολύχρωμα, εκκεντρικά και ιδιότυπα, εκθέτοντας σας σε νέες για σας ιδέες ή σε μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Προς τα τέλη του μήνα δε, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε και να παρουσιάσετε μια δουλειά που κάνατε μεμονωμένα ή μυστικά από τους άλλους. Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί αρκετή προσοχή μέσα στον Σεπτέμβριο, γιατί θα είναι πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην εισροή μετρητών στην τσέπη σας και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια λανθασμένων κινήσεων ή κακών υπολογισμών. Εξαίρεση θα αποτελούν μόνο οι έμπειροι επιχειρηματίες, οι τραπεζίτες και οι χρηματιστές που ξέρουν πως να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες για την μεγιστοποίηση του κέρδους, ακόμη και σε μια ασταθή περιρρέουσα κατάσταση. Μετά τις 23/09 που περνάει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας αρχίζει να βελτιώνεται η κατάσταση. Αυξάνεται η κερδοφορία και ευνοούνται οι επενδύσεις ή οι δανεισμοί.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέσα στον Σεπτέμβριο στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, καθώς θα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις23 του μήνα. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 23 Σεπτεμβρίου και στον πρώτο ηλιακό σας οίκο, κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Οι ελεύθεροι θα έχετε σεξ απιλ και μια απαράμιλλη ακτινοβολία και δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να κατακτήσετε το άτομο που επιθυμείτε. Για τους παντρεμένους ή δεσμευμένους δε, θα είναι μια ιδιαίτερα ρομαντική χρονική περίοδος. Προσοχή όμως στο φλερτ…

 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο θα είναι ευνοϊκή για την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης θα επηρεάσει την κοινωνικότητα σας και θα αυξήσει την επιθυμία σας να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο. Κάποιοι μεταξύ σας ενδεχομένως να ενταχθούν σε μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα, άλλοι να ξεκινήσουν μια αθλητική δραστηριότητα ή να εγγραφουν σε ένα γυμναστήριο. Από την άλλη, ηεπαγγελματική εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που σας παρέχει το διαδίκτυο θα μπορούσε να αυξήσει την πελατεία σας και ως εκ τούτου και την κερδοφορία.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 18/9 στους Ιχθείς θα φέρει έμπνευση, δημιουργικές ιδέες και καινούργια σχέδια. Μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε από τις προγενέστερες ενέργειες σας για να θεμελιώσετε μια καινούργια προσπάθεια. Και η προσωπική σας ζωή μπορεί τις μέρες αυτές να αλλάξει προς το καλύτερο. Εάν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανή μια ενδιαφέρουσα συνάντηση που θα αποτελέσει την απαρχή μιας σοβαρής και μακροχρόνιας σχέσης. Από την άλλη, το φεγγάρι αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να θέσετε τέρμα σε σχέσεις που έχουν πάψει να λειτουργούν. Ότι και να συμβαίνει όμως στη σχέση σας με τον σύντροφό σας, το διάστημα αυτό μην αφήνετε τα παιδιά σας από τα μάτια σας. Ίσως να τους συμβαίνουν σημαντικά πράγματα που δεν τα γνωρίζετε.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 4, 9, 17, 21, 26

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο: 1, 6, 15, 24

 

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τον Σεπτέμβριο θα δελεαστείτε από την θεά τύχη να ρισκάρετε πολλά για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε διακαώς. Ίσως να θέσετε σε κίνδυνο τις οικονομίες σας, ένα πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο, ακόμη και την φήμη ή το κύρος σας για να γυρίσετε τον τροχό της τύχης. Είστε ένα ζώδιο ζωντανό, με θετική στάση ζωής, συχνά όμως παρορμητικό και απερίσκεπτο. Θα απαιτηθεί ένα πολύ ψύχραιμο μυαλό και λεπτομερειακά μελετημένη στρατηγική, για να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Γιατί η διαδρομή θα είναι γεμάτη παγίδες, σαν ένας λαβύρινθος γεμάτος αδιέξοδα. Κάντε αυτό που ονειρεύεστε, αλλά έχετε απόλυτη επίγνωση των κινδύνων που υπάρχουν. Ο Ήλιος θα βρίσκεται τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο, και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι η πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να συνάψετε το διάστημα αυτό μια πολλά υποσχόμενη καινούργια συνεργασία. Μετά τις 22 του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι!Ο μήνας είναι αρκετά έντονος και οι ευκαιρίες για προώθηση της δουλειάς σας πολλές. ΟΕρμής διέρχεται μέχρι τις 9/09 το ζώδιο του Λέοντα και τον 9ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στην συνέχεια στην Παρθένο και στον 10ο. Το δεύτερο μέρος του μήνα θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ζητήματα σπουδών, συνεργασιών με ξένους οίκους ή εκκρεμών νομικών υποθέσεων. Εάν έχετε σχεδιάσει σωστά τις δράσεις σας και εφαρμόσετε λεπτομερειακά τα όσα προγραμματίσετε, τότε θα μπορέσετε να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε περισσότερο με άτομα επιρροής, διευρύνετε τα όρια σας και μην αρνείστε την στήριξη που μπορούν να σας προσφέρουν σημαντικά πρόσωπα. Την τελευταία βδομάδα του Σεπτεμβρίου που περνάει στον 11 οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Ζυγού, ευνοούνται οι επαφές και οι καινούργιες γνωριμίες. Ως προς τα οικονομικά σας, ο μήνας αναμένεται να είναι γεμάτος πειρασμούς και δυσκολίες. Η παρορμητική σας φύση, η ευπιστία και η έλλειψη γνώσεων σε βάθος μπορεί να θέσει την οικονομική σας σταθερότητα και ασφάλεια σε κίνδυνο. Λόγω της αισιόδοξης φύσης σας αλλά και της ελπίδας να βγάλετε μεγάλα κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να επενδύσετε σε κάτι που θα φαίνεται δελεαστικό και ασφαλές, η πραγματικότητα όμως θα απέχει παρασάγγες. Προσοχή τις μέρες γύρω από την 12/09, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σας Δία θα είναι υπεύθυνο για τις υπερβολές και τις απερισκεψίες που μπορεί να κάνετε. Γενικά, το δεύτερο μισό του μήνα θα ήταν καλό να παίρνετε χρήματα, παρά να δίνετε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέχρι τις 23/09 το ζώδιο του Ζυγού και τον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται. Στις 23 του μήνα περνάει η Αφροδίτη στονΣκορπιό και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Η φαντασιώσεις θα είναι πολλές και έντονες, θα αποζητάτε τις ιδανικές καταστάσεις και πρόσωπα, που δεν θα είστε σε θέση να τα βρείτε, και θα υπάρχει έντονη απογοήτευση, χωρίς όμως ουσιαστικό λόγο. Το διάστημα αυτό κάποιοι μεταξύ σας ίσως μπείτε στον πειρασμό να ξεκινήσετε μια παράνομη σχέση.

 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο θα φέρει αισιοδοξία και ίσως κάποιες θετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Οι σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι εξαιρετικές και η οικογένεια θα σας στηρίζει σε κάθε σας απόφαση. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να λύσετε χρόνια προβλήματα που εμποδίζουν την πρόοδο σας. Το καινούργιο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κοινωνική ή επαγγελματική σας θέση ή να κάνετε σημαντική πρόοδο σε κάποιο θέμα, αλλά θα πρέπει να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε από την ζωή σας και να θέσετε προτεραιότητες.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στις 18/09 στους Ιχθείς αναδεικνύει ζητήματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή μέσα στο σπίτι ή μια επισκευή. Πέραν αυτού, η πανσέληνος ενδείκνυται για μακρινά ταξίδια,που λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων αναβάλατε στον παρελθόν. Χαρακτηριστικό του φεγγαριού αυτού είναι ότι θα έχετε τονισμένη αυτοπεποίθηση και σταθερότητα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 5, 11, 19, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:3, 9, 17, 26

           

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας δεν αναμένεται να σας επιβαρύνει με περιττές ανησυχίες και προβλήματα, αντίθετα θα σας απαλλάξει από το βάρος υποχρεώσεων και θα απλοποιήσει καταστάσεις. Θα υπάρξουν αρκετοί λόγοι να χαρείτε και να απολαύσετε την ζωή σας. Οι πλανητικές διελεύσεις δε, θα δώσουν μια ώθηση στα δημιουργικά σας ταλέντα. Ο Σεπτέμβριος είναι σε γενικές γραμμές ένας ευνοϊκός μήνας για να αναζητήσετε την ομορφιά στην ζωή, να γευτείτε αρμονικές σχέσεις, προσωπικές, φιλικές ή επαγγελματικές και να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας μέσα τα δημιουργήματα σας. Μην προσπεράσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για μακροχρόνιες και εξαιρετικά παραγωγικές συμμαχίες στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στην Παρθένο και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα έχετε πολλές νέες ιδέες και ευκαιρίες να διευρύνετε με κάποιο τρόπο τους ορίζοντες σας και να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Μερικοί ίσως να ξεκινήσετε να μαθαίνετε μια ξένη γλώσσα, άλλοι ενδεχομένως να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι αναψυχής, ίσως και να γνωρίσετε ένα άτομο από μακριά που θα σας ενθουσιάσει. Στις προσωπικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Ο μήνας είναι αρκετά έντονος και οι ευκαιρίες για προώθηση της δουλειάς σας πολλές.ΟΕρμής κινείται μέχρι τις 9/09 στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να περάσει ακολούθως στην Παρθένο και στον 9ο οίκο. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είστε σε θέση να λύσετε κάποια επείγοντα οικονομικά ζητήματα. Θα πρέπει ωστόσο να είστε πολύ προσεκτικοί στις δαπάνες σας. Είναι ένα διάστημα που μπορεί να σας επιστραφούν χρήματα που δανείσατε ή να αποπληρώσετε ένα τραπεζικό σας δάνειο. Εάν υπάρχουν εκκρεμότητες σε ζητήματα κληρονομικών, ασφαλειών ή διατροφών, μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη.Από οικονομικής άποψης δεν θα είναι ο Σεπτέμβριος ένας ιδιαίτερα ομαλός μήνας. Πολλές διαδικασίες θα είναι πολύπλοκες ή δυσνόητες, και για τον λόγο αυτό δεν συνιστάται να καταφύγετε σε άτυπα προγράμματα χρηματοπιστωτικού διακανονισμού ή «νεωτεριστικές πρακτικές» όταν πρόκειται για την διαχείριση των οικονομικών σας. Η απόλυτη σαφήνεια και η διαφάνεια είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να αναζητάτε, για να μην χάσετε τα χρήματα σας. Ακόμη και στις καταναλωτικές σας αγορές μπορεί να ψωνίσετε κάτι εξαιρετικά ευτελές σε αδικαιολόγητα υψηλές τιμές. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τελείως να κάνετε ακριβές αγορές, ακόμη και ακριβές ή περίπλοκες ιατρικές επεμβάσεις (οδοντιατρικές, αισθητικές, κοσμετολογικές) γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να είναι απόλυτα αποτυχημένες.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέχρι τις 23/09 το ζώδιο του Ζυγού και τον 10ο ηλιακό σας οίκο, μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Μετά τις 23Σεπτεμβρίου θα μετακινηθεί η Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον 11ο ηλιακό σας οίκο και μπορεί να βρείτε οι αδέσμευτοι την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Όσο για τους δεσμευμένους, θα επιδιώξετε να καλλιεργήσετε κοινά με το ταίρι σας ενδιαφέροντα, ώστε να περνάτε περισσότερο δημιουργικό χρόνο μαζί.

 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο θα φέρει σε πολλούς από σας θετικά νέα! Η διάθεση σας θα είναι βελτιωμένη, το ίδιο και τα επίπεδα ενέργειας σας. Είναι μια καλή χρονική στιγμή να επιλύσετε προβλήματα ή διαφορές με συνεργάτες, συναδέλφους και πελάτες. Εάν πρόκειται να υπογράψετε καινούργιες συμβάσεις ή να συνάψετε νέες συνεργασίες, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στους επιμέρους όρους. Δεδομένου ότι το καινούργιο φεγγάρι είναι στην Παρθένο, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από αυτές.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 18/09 στους Ιχθείς αναμένεται να φέρει θετικές αλλαγές στην ζωή σας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική. Μπορεί να σας επιτρέψει να επιλύσετε κάποιο εξαιρετικά δύσκολο πρόβλημα που χρονίζει και έχει σαν συνέπεια να μην μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά. Κάποια ζητήματα ή διαδικασίες ολοκληρώνονται την περίοδο αυτή, γεγονός που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε καινούργια πράγματα στην ζωή σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 2, 7, 12, 20, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο: 5, 14, 18, 27

 

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο ανάδρομος Ουρανός, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, μπορεί να δημιουργήσει μέσα στον Σεπτέμβριο αρκετά απρόβλεπτα που θα έχουν σχέση με προγενέστερες πράξεις σας. Η πλούσια εμπειρία σας ωστόσο θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με επιδεξιότητα. Ωφέλιμες και εποικοδομητικές θα είναι οι συνομιλίες που θα έχετε με άτομα που σας στηρίζουν, ενώ οι συνεργασίες θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Η αδράνεια ωστόσο και η έλλειψη επικοινωνίας μπορεί να σας στοιχίσει πολλά μέσα στον μήνα, όπως είναι η απώλεια ευκαιριών, η απώλεια χρημάτων αλλά και πιθανών συνεργασιών.Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στην Παρθένο και στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Από την θέση του αυτή θα σας κάνει ο Ήλιος λίγο πιο ριψοκίνδυνους, διαχειριζόμενοι ορισμένες δύσκολες καταστάσεις με επιτυχία. Μετά τις 22 του μήνα περνάει στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στην δουλειά σας επικεντρώνετε την προσοχή σας στην λεπτομέρεια και αναζητάτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα.Ο Ερμής κινείται στον 7ο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 9 του μήνα, για να περάσειστην συνέχεια του μήνα στον 8ο οίκο και να καταλήξει την τελευταία βδομάδα στον 9ο. Όσο θα διέρχεται τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας ευνοούνται οι επαφές, οι συνομιλίες και οι διαπραγματεύσεις. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία, η οποία θα έχει εν δυνάμει πολύ καλή πορεία, ή να επιλύσετε ζητήματα συνεργασιών που σας απασχολούν, ώστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με εμπορικούς εταίρους. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος το διάστημα αυτό, και γι’ αυτό δεν έχετε την πολυτέλεια του εφησυχασμού. Ίσως να χρειαστείτε την στήριξη κάποιων ατόμων για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο ανάδρομος Ουρανός θα φέρει την αίσθηση της επιβράδυνσης των καταστάσεων και ίσως να αμβλύνει την διάθεση σας να κερδίσετε χρήματα ή υλικά αγαθά γενικότερα. Μια διακοπή συνεργασίας θα έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια οικονομικών πόρων, την απώλεια επιρροής στον επαγγελματικό χώρο αλλά και τον περιορισμό των εισοδημάτων σας για το επόμενο μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσοχή λοιπόν στις αποφάσεις σας που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική σας σταθερότητα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτηθα διέρχεται μέσα στον Σεπτέμβριο το ζώδιο του Ζυγού και τον 9ο ηλιακό οίκο, και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με πρόσωπα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια. Μετά τις 23 του μήνα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό και ενεργοποιεί τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Η προσοχή σας θα είναι πλέον στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει στο εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 3/09 στην Παρθένο αναμένεται να σας διευκολύνει να επιλύσετε εκκρεμότητες με Τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία ή φορολογικές αρχές. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος να καταθέσετε τα χαρτιά σας για συνταξιοδότηση, για να θέσετε σε κίνηση διαδικασίες που αφορούν την διεκδίκηση επιδομάτων ή διατροφών. Το φεγγάρι προσφέρει επίσης εξαιρετικές ευκαιρίες να απαλλαγείτε από τις φοβίες σας, ώστε να ζήσετε όσο πιο ελεύθερα και αβίαστα γίνεται.

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στις 18/09 στους Ιχθείςθα ενεργοποιήσει τον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας, δείχνοντας σας τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να θέσετε σταθερά θεμέλια για την μελλοντική σας οικονομική ευημερία. Ορισμένες παλιές πηγές εισοδημάτων ίσως να στερέψουν τώρα και θα πρέπει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Όσοι έχετε ήδη δραστηριοποιηθεί προς την κατεύθυνση αυτή, ενδεχομένως να δείτε σύντομα τα απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:1, 6, 11, 15, 24

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:4, 13, 17, 21

 

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Οι διελεύσεις και όψεις του μήνα θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε τα διλλήματα και τις αμφιβολίες που σας βασανίζουν, τον φόβο και την δειλία, ώστε να μην χάσετε τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει ο μήνας στο ζώδιο σας. Θα υπάρξει ένα δίλλημα και θα πρέπει να κάνετε μια πολύ σοβαρή επιλογή, η οποία θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μελλοντική σας πορεία. Για κάποιους η επιλογή μπορεί να αφορά τομέα σπουδών ή επαγγελματική κατεύθυνση, για άλλους η επιλογή ενός συντρόφου, για ορισμένους ίσως να είναι η επιλογή ενός επιχειρηματικού εταίρου ή ο τόπος εγκατάστασης. Θα έχετε την πολυτέλεια της επιλογής, γεγονός που δείχνει την μοναδική εύνοια της τύχης, και ανάλογα με την δράση σας και την πορεία που θα δώσετε στην ζωή σας, θα απολαύσετε τα αντίστοιχα αποτελέσματα.Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου από την διέλευση του Ήλιου στην Παρθένο και καθιστά σαφές, ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Εάν είστε παντρεμένοι, προσπαθήστε να μην επιβάλετε τις απόψεις σας στο άλλο σας μισό. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα διαδραματίσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στον μήνα. Το ίδιο ισχύει και με τις σχέσεις με φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες. Στις 22 του μήνα περνάει ο Ήλιος στονΖυγό και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ίσως να γίνουν περισσότερο εμφανείς το διάστημα αυτό κάποιες εμμονές που έχετε με ορισμένα ζητήματα, την πηγή των οποίων θα πρέπει να προσπαθήσετε να εντοπίσετε.Ο Ερμής κινείται μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να μετακινηθεί στο διάστημα από τις 9 μέχρι τις 26/09 στον 7ο. Από την θέση του αυτή αγγίζει τα επαγγελματικά σας, όπου και θα υπάρξει αρκετή αναστάτωση. Για κάποιους μπορεί να φέρει η περίοδος αυτή  μια προαγωγή, για άλλους ένα νέο αντικείμενο εργασίας, για ορισμένους μια δεύτερη δουλειά μερικής απασχόλησης, ενώ για κάποιους μια αναπάντεχη απόλυση. Όποιο και να είναι το σενάριο που θα εξελιχθεί για τον καθένα, θα κληθείτε να προσαρμοστείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα σε νέες συνθήκες ή διαφορετικούς ρυθμούς. Όταν περάσει δε στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, γιατί ενδέχεται να υπάρξουν έριδες με συνεργάτες, προϊσταμένους, συνεταίρους ή εμπορικούς εταίρους. Η οικονομική σας ευημερία θα εξαρτηθεί μέσα στον μήνα από την δύναμη της θέλησης σας, τον χαρακτήρα σας αλλά και από το απόθεμα των δυνάμεων σας. Η τύχη στα χρήματα θα κάνει εμφανή την παρουσία της, μόνο εάν έχετε επιμονή και υπομονή. Η Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας ωστόσο, βγάζει κούραση, κατάθλιψη και αδυναμία. Δεν συνιστάται να λάβει κανείς σημαντικές αποφάσεις για οικονομικής φύσης ζητήματα τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέχρι τις 23Σεπτεμβρίου το ζώδιο του Ζυγού και τον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες. Την τελευταία βδομάδα του μήνα περνάει η Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον 9ο ηλιακό σας οίκο και από την θέση της αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό.

 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου στη Παρθένο δείχνει ότι οι σχέσεις σας, φιλικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές, θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Περίπλοκες καταστάσεις και δύσκολα ζητήματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν, ώστε να μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την οριστική τους διευθέτηση. Είναι ωστόσο πιθανό, κάποιες από τις σχέσεις σας να κλείσουν αναγκαστικά τον κύκλο τους. Μην βιαστείτε σε καμία περίπτωση να πάρετε αποφάσεις για ζητήματα που μπορεί να καθορίσουν την τύχη μιας σχέσης.

 

Η Πανσέληνος- Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας στις 18/09 θα στρέψει την προσοχή επάνω σας, στον χαρακτήρα, στην καριέρα, στα ενδιαφέροντα σας, και αναμένεται να φέρει το τέλος κάποιων σχέσεων, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Θα ξεκαθαρίσει όμως και κάποιες θολές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε πολύ πιο εύκολα τις κερδοφόρες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 2,8, 16, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο: 5, 14, 22, 27

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.