Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Δίδυμοι - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015


Σε γενικές γραμμές το 2015 πρόκειται να είναι μια έντονη χρονιά για τους Διδύμους , με έμφαση στην δέσμευση και σε μεγάλες αποφάσεις.

Ιανουάριος: Είναι σπουδαίος μήνας για  τον τομέα των σχέσεων! Θα έχετε επίσης μια εξαιρετική αύξηση στον οικονομικό τομέα και ευκαιρίες καριέρας .

Φεβρουάριος: Θα είναι ένας ήσυχος σχετικά μήνας από εξωτερικές πιέσεις, έτσι θα είναι  μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείτε στην αξιολόγηση των στόχων σας, να κάνετε υπολογισμούς  για να απαλλαγείτε από κάθε τι που σας εμποδίζει αυτό το έτος.

Μάρτιος: Θα φέρει κάποιες προκλήσεις στον τομέα της υγεία σας που  πιθανόν να σχετίζονται με την ένταση και το στρες. Αν και  το 2015  θα είναι μια σημαντική χρονιά, θυμηθείτε να αφιερώσετε χρόνο για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, καθώς και να δώσετε προσοχή στην ψυχική και σωματική σας ευεξία.

Απρίλιος: Προβλέπεται να προκύψουν  κάποια θέματα υγείας . Θέματα Οικονομικά και καριέρας θα είναι στάσιμα. Στον οικονομικό τομέα όμως προβλέπεται εύνοια, ρομαντισμός και πολύ καλές εξελίξεις.

Μάιος: Θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για να συναντήσετε κάποιο νέο πρόσωπο  και μια νέα σχέση προβλέπεται να ανθίσει από τις αρχές του Ιουλίου.

Ιούνιος: Θα είναι ένας καλός μήνας για τους Διδύμους σε θέματα  σπιτιού και προσωπικής ανάπτυξης. Ο τομέας της υγείας θα είναι επιτέλους σε πολύ καλά επίπεδα.

Ιούλιος: Λόγω της  ανάδρομης πορείας αρκετών μεγάλων πλανητών τον μήνα Ιούλιο, όλες οι σημαντικές αποφάσεις θα καθυστερήσουν, αλλά τα οικονομικά θα είναι εξαιρετικά.

Αύγουστος: Θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για να πάρετε στα σοβαρά τον τομέα της αγάπης και να διαπιστώσετε ότι αυτό συμβαίνει όταν οι σχέσεις εμβαθύνουν. Αυτός ο μήνας είναι μια καλή στιγμή για την ανάληψη υποχρεώσεων στον αισθηματικό τομέα.

Σεπτέμβριος: Προβλέπεται να αναγκαστείτε να  ξεπεράσετε  κάποια εμπόδια στην καριέρα σας, αλλά η ερωτική ζωή θα είναι τέλεια.

Οκτώβριος: Θα υπάρξουν κάποιες προκλήσεις στον Οκτώβριο, αλλά ως επί το πλείστον θα είναι ένας μήνας ανάπτυξης και εξερεύνησης. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος του έτους.

Νοέμβριος: Θα είναι ένας καλός μήνας για ταξίδια. Αυτή είναι η  πιο κατάλληλη στιγμή για να διερευνήσετε διεθνείς διασυνδέσεις και να  ενδυναμώσετε το περιπετειώδες πνεύμα σας.

Δεκέμβριος: Προβλέπετε να  είναι ένας πολύ έντονος μήνας, όπου τα συναισθήματα  σας θα παρουσιάσουν σκαμπανεβάσματα, άλλοτε μικρού εύρους και άλλοτε έντονα.

Για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, το 2015 προβλέπεται να  είναι μια χρονιά προκλήσεων και υποχρεώσεων. Είναι ένα πολύ σημαντικό έτος όπου θα κλιθείτε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις που θα συνεπάγονται πολύ σημαντικές αλλαγές, εξωτερικές ή εσωτερικές μέσω της αυτογνωσίας. Το 2015 είναι μια σημαντική χρονιά για τους Διδύμους, κυρίως για την προσωπική τους ανάπτυξη.

 Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.