Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !






Κριός


Την περίοδο αυτή περνάτε ένα στάδιο αναπρογραμματιστούν των επαγγελματικών σας στόχων και προτεραιοτήτων. Μέχρι στις 17 Απριλίου καλό θα ήταν να μην κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας. Είναι η ημερομηνία που ο Ερμής, που κυβερνά το σπίτι της εργασίας και της υγείας σας, εισέρχεται στο ζώδιο σας. Με τον Άρη από το 3ο οίκο σας, θα σας βοηθήσει να πλασάρετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό σας και να πετύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα! Είναι η περίοδος που μπορείτε να βρείτε και μια νέα θέση με επιτυχία, εάν είστε άνεργοι ή να αλλάξετε επαγγελματική στέγη! Στις 20/4 ο Ήλιος περνάει στο 2ο οίκο σας και η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό. Οι πλανητικές αυτές μετακινήσεις υποδηλώνουν ότι τα έσοδά σας εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς, από τις κινήσεις και τις προσπάθειες σας. Μπορείτε να αυξήσετε κατά πολύ το εισόδημα σας, εάν το κυνηγήσετε. Στο 2ο οίκο σας όμως ξεκινούν την ανάδρομη πορεία τους ο  Πλούτωνας και Κρόνος στις 24 και 30 Απριλίου αντίστοιχα. Είναι η ώρα να αξιολογήσετε τα αποτελέσματα και την πορεία σας στον τομέα της καριέρας και να χαράξετε μελλοντικούς δρόμους και νέες στρατηγικές.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο 12ο οίκο σας, αυτό των συνεργασιών και του γάμου, μέχρι τις 20/4. Η ευάλωτη πλευρά σας θα βγει στην επιφάνεια και η ευαισθησία σας μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια συμφιλίωσης μέσα από την επίλυση σημαντικών διαφορών με τον σύντροφό σας. Οι πλανητικές θέσεις και διελεύσεις του μήνα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε νέες ισορροπίες στην σχέση ή στον γάμο σας, με την επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων και την αποκατάσταση της ηρεμίας στην σχέση. Για ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί και η σεξουαλική ζωή έχει ατονήσει, ο μήνας αυτός προσφέρεται και για αναθέρμανση του τομέα αυτού. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 20 του μήνα, και στη συνέχεια τη θέση του παίρνει η Αφροδίτη. Ο Ερμής εισέρχεται επίσης στο ζώδιο σας στις 17/4. Η δύναμη της αποπλάνησης σας είναι πολύ μεγάλη και μπορείτε να μαγέψετε τους γύρω σας! Με τον Άρη στο 3ο οίκο σας, έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες να συναντήσετε νέα άτομα και να ξεκινήσετε νέες σχέσεις, εάν είστε singles.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Ταύρος


Τον Απρίλιο συνιστάται να ενταχθείτε ή να μετέχετε σε ομάδες εργασίας, αγαπητοί Ταύροι, καθώς αυτές θα σας προσφέρουν μεγαλύτερες ευκαιρίες να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Ακόμη και αν είστε άνεργοι, η ένταξη σε μια εθελοντική ομάδα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να ανοίξει τους δρόμους για μια νέα θέση εργασίας. Για τους περισσότερους του ζωδίου σας η περίοδος αυτή είναι ιδανική να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και γνώσεις. Προσοχή στα διαστήματα μεταξύ 9 και 11 Απριλίου, καθώς και μεταξύ 26 και 29/4 που θα σας γίνουν προτάσεις συνεργασίας! Για να βελτιώσετε τις αποδόσεις σας, εάν δραστηριοποιείστε στον ιδιωτικό τομέα, καλό θα ήταν να βελτιώσετε την παρουσία σας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ώστε να αυξήσετε την προβολή σας και αυτή της δουλειά σας. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και το ένστικτό σας, σας βοηθάει να διαχειριστείτε σωστά τα χρήματα σας.
Η κοινωνική ζωή σας θα είναι πολύ δραστήρια κατά τον Απρίλιο, κάτι που θα είναι ευεργετικό για όσους μεταξύ σας είναι στην αναζήτηση ενός νέου συντρόφου! Αν ανήκετε στους singles του ζωδιακού, έχετε πολύ καλές πιθανότητες να συναντήσετε άτομα που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας, αλλά δεν θα πρέπει να ανεβάσετε τον πήχη πολύ ψηλά, και ούτε να βιαστείτε να περάσετε σε επόμενα στάδια τη σχέση, εάν δεν είναι ώριμη. Φροντίστε να βάλετε σταθερά θεμέλια πριν να χτίσετε πύργους… Όσοι είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, φροντίστε να αφιερώνετε λίγο χρόνο στο ταίρι σας, γιατί έχετε την τάση να χάνεστε στις υποχρεώσεις σας αυτή την περίοδο. Ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά στο σπίτι της αγάπης και των σχέσεων του ζωδίου σας, περνάει στις 17/4 στο 12ο οίκο σας και ακολουθείται από την Αφροδίτη στις 20/4. Οι διελεύσεις αυτές θα μπορούσαν να σας φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σας, περνώντας περισσότερο χρόνο στην συντροφιά ο ένας του άλλου, θα μπορούσαν όμως να προκαλέσουν και μια παράνομη σχέση που θα περιπλέξει την κατάσταση. Ο Πλούτωνας, ο ηγέτης του οίκου σας των συνεργασιών, ξεκινάει την πολύμηνη ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 24/4, κάτι που για σας σημαίνει πως ήρθε η ώρα να επαναξιολογήσετε τις αρχές σας, πάνω στις οποίες οικοδομείτε τις σχέσεις σας, να ζυγίσετε τις σχέσεις μεγάλων αποστάσεων που πιθανόν έχετε ή ότι θα πρέπει ευθυγραμμιστείτε ως προς τις βασικές αρχές συνύπαρξης και συμβίωσης με το ταίρι σας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Δίδυμοι



Με τον Άρη μόλις να έχει περάσει στο ζώδιο σας, είστε γεμάτοι ενέργεια, πεινασμένοι για καινοτομία και δράση! Προσοχή όμως στην υπερβολική σας ορμή! Ελέγξτε την επιθετικότητα σας για να μπορέσετε να ωφεληθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την δυναμική της περιόδου! Εάν ψάχνετε για δουλειά, ξέρετε πώς να πλασάρετε τα προσόντα σας, ώστε να φανείτε ιδανικοί για την θέση που σας ενδιαφέρει. Εάν πάλι θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στον ιδιωτικό τομέα, οι οιωνοί είναι θετικοί! Περιορίστε όμως τις προσδοκίες σας για να μην απογοητευτείτε. Με τον Δία ανάδρομο μετά τις 10/4 στο 7ο οίκο σας, δεν ευνοούνται συνεταιρισμοί ή συνεργασίες. Αξιολογήστε εκ νέου τις τρέχουσες συνεργασίες σας και σκεφτείτε μήπως θα έπρεπε κάποιες από αυτές να τερματιστούν. Στον οικονομικό τομέα θα έχουν αντίκτυπο οι δύο ανάδρομες πορείες των Πλούτωνα και Κρόνου από το 8ο οίκο σας, που ξεκινούν στις 24 και 30 Απριλίου αντίστοιχα, καθώς επηρεάζουν τα οικονομικά σας, τους φόρους, τα δάνεια και το εισόδημα σας. Εάν περιμένετε να σας επιστρέψουν χρήματα που έχετε δανείσει, μην ελπίζετε σε κάτι θεαματικό… Στον αισθηματικό τομέα, ο Δίας, ο πλανήτης που κυβερνά το 7ο οίκο σας των σχέσεων και του γάμου, περνάει σε ανάδρομη πορεία στις 10/4 που θα διαρκέσει μέχρι τις 12/8. Μέσα στο διάστημα αυτό έχετε όλο το χρόνο στην διάθεση σας να αναθεωρήσετε να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας. Εάν έχετε μια μόνιμη σχέση ή είστε παντρεμένοι, μπορείτε μέσα σ αυτή τη χρονική περίοδο να βελτιώσετε σημαντικά τα κακώς κείμενα και να κάνετε μια νέα εκκίνηση. Μπορεί επίσης να σας οδηγήσει σε ένα γάμο, εάν είστε με το ταίρι σας κάποια χρόνια μαζί, ή αντίθετα σε διαζύγιο, εάν κρίνετε ότι δεν μπορεί να σωθεί πια ο γάμος σας. Αν και η κοινωνική σας ζωή είναι εξαιρετικά ενεργή λόγω των πλανητικών διελεύσεων, οι περισσότεροι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα είστε πολύ προσεκτικοί με τις νέες γνωριμίες και την πιθανότητα έναρξης μιας καινούργιας σχέσης. Στις 19 Απριλίου όμως η Πανσέληνος ενεργοποιεί το 5ο οίκο σας (της αγάπης και του φλερτ) που ενισχύεται από την Αφροδίτη, η οποία εισέρχεται στις 20/4 στο 11ο οίκο σας των κοινωνικών δεσμών, των φίλων και των ομάδων, και μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική ερωτική έλξη αν ανήκετε στους singles του ζωδιακού ! Αυτή η απρόσμενη γνωριμία μπορεί επίσης να αποτελέσει την αφορμή να τερματιστεί μια συναισθηματική σχέση που χαροπαλεύει.   



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Καρκίνος



Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 5 Απριλίου, ενεργοποιεί το σπίτι της σταδιοδρομίας , της επιτυχίας και της κοινωνικής και επαγγελματικής σας φήμης. Σας δίνει την ενέργεια και την ώθηση που είναι απαραίτητη για να ξεκινήσετε ένα νέο επαγγελματικό κύκλο ή μια καινούργια κατεύθυνση στη ζωή σας. Ο Άρης, ο κυβερνήτης της καριέρας και των φιλοδοξιών σας, περνάει από το 12ο οίκο  σας, ενώ ο Δίας αρχίζει στις 10/4 την ανάδρομη κίνηση του στο 6ο οίκο σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να αξιολογήσετε και να αναθεωρήσετε στρατηγικές και μακροχρόνια πλάνα και ενδεχομένως να κυνηγήσετε μια νέα θέση εργασίας σε ένα καινούργιο επαγγελματικό περιβάλλον. Ίσως να χρειαστεί κάποιο επανεκπαίδευση για να βελτιώσετε το γνωστικό σας πεδίο και να καλύψετε τα κενά που πιθανόν να υπάρχουν αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα σας.  Η συμμετοχή σας σε ομάδες έργου ή σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ίσως σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να ανοίξουν καινούργιες πόρτες από εκεί που δεν το περιμένατε.Ο μήνας Απρίλιος θα φέρει ένα ρομαντισμό και μια ονειροπόλα διάθεση, αλλά δεν θα λείψουν και οι επιπλοκές από μια παλαιότερη ερωτική σχέση. Οι δεσμευμένοι θα συνειδητοποιήσουν κατά την διάρκεια του μήνα ότι θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να διατηρήσετε τον γάμο ή την σχέση σας. Πρέπει να βάλετε όρια στις απαιτήσεις του συντρόφου σας και να αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σκηνές ζηλοτυπίας, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις εκρήξεις ζήλιας και τις αντιπαραθέσεις. Αν είσαι single του ζωδίου σας ίσως να επηρεαστείτε από τις μητέρες σας σε πολύ μεγάλο βαθμό σε ζητήματα συναισθηματικής φύσης, κάτι που δεν συνιστάται! Οι πλανητικές διελεύσεις του Απριλίου σας ενθαρρύνουν να απογαλακτιστείτε και να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια, υλοποιώντας τις δίκες σας επιθυμίες. Η ανάδρομες πορείες των Πλούτωνα (από 24/4) και Κρόνου (από 30/4) εφιστούν την προσοχή σας στο γεγονός, ότι θα χρειαστεί πολλή και σοβαρή δουλειά στον τομέα των συναισθηματικών σας σχέσεων και για μεγάλο χρονικό διάστημα, εάν θέλετε να σώσετε την σχέση ή τον γάμο σας!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Λέων



Στον οικονομικό τομέα φαίνεται να παίρνετε μια βαθιά ανάσα αυτό το μήνα, τώρα που ο Ερμής έχει επιστρέψει στην ορθή του πορεία! Η επιχείρηση σας μπορεί να αυξήσει την κερδοφορία της, τα εισοδήματα σας να ενισχυθούν από έκτακτες πηγές ή να βρείτε νέου τρόπους αποπληρωμής των εκκρεμών υποχρεώσεων σας.  Αποφύγετε ωστόσο τα κερδοσκοπικά ή τα τυχερά παιχνίδια, καθώς και τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις, γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό. Στον επαγγελματικό τομέα η τύχη φαίνεται να σας χαμογελάει μετά τις 20/4, όταν ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας, περνάει στον 10ο οίκο, αυτό της σταδιοδρομίας,  της επιτυχίας και της φήμης σας. Είστε πλέον πολύ πιο ορατοί στους επαγγελματικούς κύκλους που κινείστε και θα αναγνωριστούν οι ικανότητες και τα ταλέντα σας, κάτι που θα οδηγήσει σε μια νέα επαγγελματική προσφορά με άμεσο αντίκτυπο στα εισοδήματα σας! Στα τέλη του μήνα οι Πλούτωνας και Κρόνος ξεκινάνε την πολύμηνη ανάδρομη πορεία τους στο 6ο σπίτι σας, αυτό της εργασίας και της υγείας. Παρά λοιπόν την επιτυχία που μπορεί να έχετε στην δουλειά σας, δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια. Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με έντονη ρομαντική διάθεση και παθιασμένη σεξουαλικότητα! Οι περισσότεροι μεταξύ σας θα αισθάνεστε την ανάγκη να δώσετε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σας, να του αφιερώσετε χρόνο και να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας. Όσοι έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ή είστε παντρεμένοι θα αισθανθείτε ειδικά στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ότι ήρθατε πιο κοντά στον σύντροφό σας και θα κάνετε καινούργια μακροχρόνια σχέδια. Εάν όμως είστε singles  και ξεκινήσετε κάτι καινούργια την περίοδο αυτή, ίσως να παραπλανηθείτε από την γοητεία και την έντονη ερωτική έλξη και να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης. Γι αυτό θα πρέπει να κάνετε προσεκτικές επιλογές ερωτικών συντρόφων. Ο 11ος οίκος σας ενεργοποιείται από το πέρασμα του Άρη και η κοινωνική σας ζωή είναι εξαιρετικά ενεργή. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και νέες φιλίες. Ο Δίας ξεκινάει στις 10/4 την ανάδρομη πορεία του στο  5ο οίκο σας, αυτό των φλερτ και του έρωτα, τονίζοντας την ανάγκη να αναθεωρήσετε τον τρόπο που βλέπετε το χτίσιμο μιας σχέσης, καθώς και τον τρόπο έκφρασης της αγάπης σας. Αναλογιστείτε όσα βιώσατε στο συναισθηματικό,αξιολογήστε περασμένες σας σχέσεις και θα μπορέσετε να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, ως προς το τι κάνετε λάθος…



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Παρθένος


Το 11ο οίκο σας, ενεργοποιημένο από την διέλευση του Άρη, φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σας για επιτυχία στην ζωή, για καριέρα και σε πρώτο πλάνο τις μεγάλες σας φιλοδοξίες. Θα πρέπει όμως να κάνετε και τις κινήσεις που απαιτούνται για να υλοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, γιατί δεν θα σας χαριστεί τίποτε! Στην φάση αυτή είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας και να κυνηγήσετε το όνειρό σας, είστε όμως και πολύ πιεστικοί και διεκδικείτε με φορτικό τρόπο τον ηγετικό ρόλο! Χρειάζεται προσοχή για να μην προκαλέσετε την αντίδραση των συνεργατών σας. Προσοχή χρειάζεται επίσης και στα λεγόμενα σας, για να μην εκθέσετε εμπιστευτικές πληροφορίες τρίτων. Μια διαμάχη με άτομο ευθύνης στον χώρο εργασίας σας δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, εάν δεν είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Στο μέτωπο των οικονομικών σας, η συνδρομή του συντρόφου σας μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ένα χρέος που αλλιώς δεν μπορείτε να αποπληρώσετε. Εκμεταλλευτείτε επίσης ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και καινούργιες συνεργασίες που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημα σας.  Προσοχή ωστόσο στα φορολογικά σας, για να μην πέσετε την τσιμπίδα της εφορίας! Η Πανσέληνος της 19/4 ενεργοποιεί το σπίτι των οικονομικών σας, με ευεργετικές συνέπειες σε μια παλιά οφειλή. Μετά τις 20 του μήνα θα είναι πολύ πιο εύκολο να προσελκύσετε καινούργιους οικονομικούς πόρους καθώς και να σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο η καριέρα σας. Για τα συναισθηματικά σας ο Απρίλιος είναι ένας σημαντικός μήνας! Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, διέρχεται από το σπίτι των σχέσεων και του γάμου μέχρι τις 17/4, μαζί με την Αφροδίτη (μέχρι τις 20/4) και τον Ποσειδώνα. Είναι η ευκαιρία που περιμένατε να βρείτε ισορροπίες στην συναισθηματική σας ζωή, αλλά να γαληνέψετε και σεις σαν άτομα! Τα προβλήματα επικοινωνίας εκλείπουν και ο ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος παίρνει τη θέση τους. Όσοι διατηρείτε σχέσεις από απόσταση, ίσως βρεθεί ο τρόπος να έρθετε πιο κοντά! Λόγω του Ποσειδώνα όμως θα υπάρχει η τάση εξιδανίκευσης των καταστάσεων, κάτι που θα σας παρασύρει σε ψευδαισθήσεις… Λόγω επίσης του Ποσειδώνα, του πλανήτη των ψευδαισθήσεων, πολλοί από σας θα επιδιώξετε ένα γάμο, επισπεύδοντας και πιέζοντας τις καταστάσεις, χωρίς όμως να υπάρχουν οι στέρεες βάσεις που απαιτούνται. Αν ανήκετε στους singles του ζωδιακού , υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συναντήσουν εάν άτομο που θα τους κινήσει την προσοχή. Εξ αιτίας όμως των ανάδρομων κινήσεων Πλούτωνα (από τις 24/4) και Κρόνου (από τις 30/4), τα πράγματα δεν θα προχωρούν με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσατε ή η προσπάθεια για θεμελίωση μια καινούργιας σχέσης θα ναυαγήσει στα πρώτα στάδια.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Ζυγός


Κατά τον Απρίλιο το σπίτι της εργασίας σας είναι ενεργοποιημένο με την διέλευση του Ερμή (μέχρι τις 17/4), της Αφροδίτης (μέχρι τις 20/4) και του Ποσειδώνα, που σημαίνει ότι μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητες σας για μια καλύτερη θέση εργασίας, ενδεχομένως μέσα από την κάλυψη γνωστικών κενών στο αντικείμενο σας. Η Νέα Σελήνη στις 5/4 προσφέρει την δυνατότητα στους αυτοαπασχολούμενος να ξεκινήσουν ένα συνεταιρισμό για να βελτιώσουν την διείσδυση τους στην αγορά και να αυξήσουν τις αποδόσεις τους. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με συμβουλευτικές υπηρεσίες και δημόσιες σχέσεις! Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή με ξένους εταίρους και να αναπτύξετε μακροχρόνια τις δραστηριότητες σας στο εξωτερικό. Στον οικονομικό τομέα θα έχετε την ευκολία να προσελκύσετε επενδύσεις που ενδεχομένως χρειάζεστε για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας ή ακόμη και την οικονομική στήριξη του συντρόφου σας, εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Καλό θα ήταν όμως να προσπαθήσετε να τα καταφέρετε με τις δικές σας δυνάμεις και να αποφύγετε τις εξαρτήσεις που θα σας καταστήσουν υπόλογους σε κάθε σας απόφαση. Μετά τις 24 Απριλίου, με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να εισέρχονται σε ανάδρομη πορεία, ίσως να μην είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα για τα εισοδήματα σας, καθώς μπορεί να υπάρξει μια συρρίκνωση. Οι αρχικές εκτιμήσεις σας για το κόστος μιας επένδυσης ή μια κατασκευής μπορεί να αποδειχτούν πολύ χαμηλές και να αναγκαστείτε να κάνετε τους υπολογισμούς σας από την αρχή. Η Νέα Σελήνη στις 5/4 ενεργοποιεί το 7ο οίκο σας, αυτό του γάμου και των συνεργασιών, με συνέπεια να έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να βελτιώσετε την σχέση με το ταίρι σας. Μέσα από την διαδικασία της αυτοκριτικής θα μπορούσατε να εντοπίσετε τα σημεία που η σχέση σας χωλαίνει και να προσπαθήσετε από κοινού να κάνετε σημαντικές αλλαγές, ώστε να μπορέσετε να εξελιχθείτε σαν ζευγάρι. Θα ήταν ιδανικό να στηρίξει ο ένας τις προσπάθειες του άλλου, όταν πρόκειται για προσωπικούς στόχους. Είναι κάτι που θα σας φέρει πολύ πιο κοντά. Κάποιοι μεταξύ σας που διατηρείτε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε με έναν αρραβώνα ή ένα γάμο. Στις 17 Απριλίου περνάει στον 7ο οίκο σας ο Ερμής, και στις 20 του μήνα ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, αυξάνοντας την ακτινοβολία και την σαγήνη σας. Η αμοιβαία υποδοχή του Ερμή με τον Άρη από τις 17/4 ευνοεί τους ,singles του ζωδιακού, καθώς υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να γνωρίσουν το αντικείμενο του πόθου τους, ιδίως σε ένα χώρο εκπαίδευσης ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού! Στις 20/4 ο Ήλιος περνάει στο σπίτι της σεξουαλικότητας σας, οπότε η λίμπιντο σας εκτοξεύεται, με ευεργετικά αποτελέσματα για τη σχέση σας!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Σκορπιός


Τον Απρίλιο θα πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο, εκεί που θέλετε να βρεθείτε! Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης της σταδιοδρομίας σας, θα βρίσκεται στον 6ο οίκο της εργασίας και της υγείας μέχρι τις 20 Απριλίου και θα αισθάνεστε ότι υποτιμούν τις ικανότητες, τα προσόντα και τις γνώσεις σας. Εάν διατηρείτε την δική σας επιχείρηση, καλό θα ήταν να αποτελέσετε το πρότυπο για τους υπαλλήλους σας, δίνοντας το παράδειγμα με το πρακτικό και οργανωτικό μυαλό σας. Εάν είστε υπάλληλοι και αισθάνεστε ότι ο άμεσος προϊστάμενος σας δεν σας αφήνει από το βλέμμα του, αντί να εκνευρίζεστε και να επαναστατείτε θεωρήστε το σαν πρώτης τάξης ευκαιρία, να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να στηριχτεί επάνω σας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας. Στο μέτωπο των οικονομικών, ο μήνας ίσως να αποδειχτεί λίγο πιο περίπλοκος από ότι θα επιθυμούσατε. Ο Δίας που βρίσκεται στον 2ο οίκο σας, των εσόδων από δουλειά και των προσωπικών πόρων, εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία στις 10/4, με συνέπεια τα εισοδήματα σας να έρχονται με μεγαλύτερη δυσκολία από πριν ή η αγοραστική σας δύναμη να είναι μειωμένη. Αναζητήστε εναλλακτικές πηγές εσόδων και κάντε προσεκτικό χειρισμό των χρημάτων σας!
Στο μέτωπο των αισθηματικών, τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα χαρακτηρίζονται από ρομαντισμό και δίψα για περιπέτεια! Ο σύντροφός σας εισέρχεται και πάλι στο οπτικό σας πεδίο, και έχετε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας! Πολλοί μεταξύ σας θα πειραματιστείτε στον ερωτικό τομέα και θα φτάσετε σε νέα επίπεδα ικανοποίησης με τον σύντροφό σας. Με τον Άρη στο 8ο σπίτι σας, αυτό των μυστικών και της οικειότητας, ίσως είναι μια καλή χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείτε κρυφές πτυχές της σχέσης σας, δίνοντας σας μια δεύτερη ευκαιρία! Εάν είστε single, αξιοποιείστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευνοϊκές διελεύσεις μέχρι τις 20/4 για να βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει ή να κάνετε τις πρώτες σας κινήσεις για την διεκδίκηση ενός ατόμου που έχετε ήδη στο μυαλό σας. Μετά τις 20 Απριλίου είναι πολύ καλή η περίοδος να προτείνετε στο ταίρι σας, εάν είστε καιρό μαζί, την επισημοποίηση της σχέσης σας. 



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Τοξότης


Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 10 Απριλίου, με αποτέλεσμα να επηρεάζει τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική σας ζωή, με παρεξηγήσεις και μια διάχυτη δυσαρέσκεια από μέρους σας. Δεν θα σας αρέσει να σας δίνουν εντολές και οδηγίες αυτή την περίοδο και θα έχετε την τάση να αντιδράτε. Εστιάστε σε διαφορετικά πράγματα, σε πιο δημιουργικά μονοπάτια, καθώς η δημιουργικότητα σας αποτελεί το ισχυρό σας χαρτί. Ο Ήλιος ξεκινάει την διέλευση του από το σπίτι της εργασίας και της υγείας του ζωδίου σας στις 20/4, ανοίγοντας σας νέους δρόμους για επαγγελματική καταξίωση! Ίσως να έρθουν ευκαιρίες για καριέρα στο εξωτερικό! Από οικονομικής άποψης δεν θα κολυμπάτε στα Ευρώ, δεν θα στερηθείτε όμως κιόλας. Από κοινού με άλλους μπορείτε να κάνετε αρκετά επικερδείς επενδύσεις αυτό το διάστημα και να αυξήσετε το εισόδημα σας. Μετά τις 24/4 όμως, με τον Πλούτωνα να περνάει σε ανάδρομη κίνηση και τον Κρόνο να τον ακολουθεί στις 30/4, τα χρήματα θα έρχονται λίγο πιο δύσκολα από ότι συνήθως για το ζώδιο σας. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο 5ο οίκο σας, της αγάπης, του φλερτ και της δημιουργικότητας μέχρι στις 20/4, την ίδια ημερομηνία που θα ξεκινήσει τη διέλευση της η Αφροδίτη από το ίδιο οίκο, συναντώντας τον Ερμή που θα βρίσκεται εκεί από τις 17/4. Έτσι, εάν είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, έχετε ιδιαίτερη εύνοια στα συναισθηματικά ζητήματα! Η ισορροπίες στη σχέση μπορούν να αποκατασταθούν, ενώ τα μεγάλα ιδανικά της αγάπης ξυπνούν, καθώς και η επιθυμία σας να κάνετε την σχέση σας να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Το ταίρι σας μπορεί να σας εκπλήξει με ρομαντικές χειρονομίες και πολλοί από σας ίσως σκεφτείτε να επεκτείνετε την οικογένεια σας, αποκτώντας έναν απόγονο. Όσο για τους singles, το πνεύμα της περιπέτειας ξυπνάει και πάλι και τα φλερτ θα παίρνουν και θα δίνουν. Ίσως όμως να γνωρίσετε το άτομο εκείνο που θα σας ωθήσει να σκεφτείτε να ρίξετε τουλάχιστον για λίγο άγκυρα…



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Αιγόκερως


Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που ενδεχομένως θα πρέπει να βάλετε την δουλειά και την καριέρα σας σε δεύτερη μοίρα και να φέρετε σε πρώτο πλάνο τις υποχρεώσεις σας στην οικογένεια και το ταίρι σας. Ίσως, και ανάλογα με το είδος της απασχόλησης σας, να θελήσετε να εργαστείτε από το σπίτι για κάποιο χρονικό διάστημα. Έχετε πολύ καλή τύχη να κερδίσετε αρκετά χρήματα αυτό το μήνα από συναλλαγές με ακίνητα, ενώ οι όποιες κερδοσκοπικές σας κινήσεις θα πρέπει να αναπτυχθούν μετά τα μέσα του μήνα, καθώς θα έχουν καλύτερες αποδώσεις. Αποφύγετε όμως τα μεγάλα ρίσκα και τις κινήσεις που καθοδηγούνται από απληστία. Όσοι από σας είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, μπορούν εύκολα να προσελκύσουν επενδυτές  με μια νέα επιχειρηματική ιδέα που θα έχουν. Μετά τις 20 Απριλίου μπορείτε πολύ πιο αποτελεσματικά να πουλήσετε τις ιδέες σας και να έχετε επιτυχία στο εγχείρημα σας. Εάν δε επενδυτής σας είναι το έτερο σας ήμισυ, τα κέρδη σας θα εκτοξευθούν! Αξιοποιήστε στο έπακρο το πέρασμα του Άρη από τον 5ο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, που σας δίνει περισσότερο θάρρος και σθένος να κάνετε τις κινήσεις που είναι απαραίτητες, ώστε να  αναδιοργανώσετε την επαγγελματική σας ζωή και να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο! Κατά τον Απρίλιο η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να ανθίζει, καθώς είστε αρκετά πιο κεφάτοι και εκδηλωτικοί, προσελκύοντας τα βλέμματα των γύρω σας. Εάν είστε singles , μπορεί να βρείτε την αγάπη στο πρόσωπο ενός γείτονα, με τον οποίο θα υπάρξει μια ξαφνική έλξη! Μέχρι τις 20 Απριλίου είναι πολύ καλή η περίοδος να εξερευνήσετε τις δυνατότητες σας, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να κάνετε τις κινήσεις σας. Για τους δεσμευμένους συνιστάται να προσπαθήσουν να βρουν χρόνο και να τον αφιερώσουν στο ταίρι και στην οικογένεια τους. Για τις σχέσεις εξ αποστάσεως συνιστάται να επικοινωνείτε όσο πιο συχνά μπορείτε και με όλα τα σύγχρονο μέσα που προσφέρει η εποχή μας. Τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν με νέες δραστηριότητες για να απαλλαγούν από την πλήξη και να αναζωογονήσουν κατά το δυνατόν τη σχέση τους! Η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να αναθερμανθεί μετά τις 20 Απριλίου, με τον Ήλιο να περνάει στο σπίτι της αγάπης του ζωδίου σας!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Υδροχόος


Ο Απρίλιος δεν αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα! Προέχει το να βελτιώσετε τον προγραμματισμό σας και την οργάνωση της δουλειάς σας, να διατηρήσετε και να βελτιώσετε τους δεσμούς σας με πελάτες να εξωτερικούς συνεργάτες, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ώστε να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βγείτε στο προσκήνιο και να ξεχωρίσετε, αλλά για να κάνετε δουλειά παρασκηνίου, οργανώνοντας καλύτερα το μέλλον σας! Ίσως να χρειαστεί τον μήνα αυτό να κάνετε αρκετά επαγγελματικά ταξίδια ή να έχετε σημαντικές και έντονες διαπραγματεύσεις. Να είστε υπομονετικοί, να μην είστε βιαστικοί να συμπεράνετε, και να είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας, ανάλογα με την εικόνα που θα αρχίσει να σχηματίζεται αυτό το μήνα. Με τον Δια μετά τις 10/4 σε ανάδρομη πορεία στο 11ο οίκο σας, ίσως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσετε κάποιες συνεργασίες. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, τα πράγματα φαίνεται να κυλούν ομαλά, ιδιαίτερα μέσα στα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα. Προσοχή χρειάζεται μόνο εάν θελήσετε να προχωρήσετε σε επενδύσεις. Αποφύγετε τα δάνεια και μην ρίχνετε πολλά χρήματα σε μια επένδυση. Κάντε διασπορά κινδύνων, για να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα.Η συναισθηματική σας ζωή είναι εξαιρετική τον Απρίλιο! Είστε πνευματώδεις, γεμάτοι ζωή και ενέργεια και αλληλεπιδράτε προκλητικά με εν δυνάμει ερωτικούς συντρόφους! Φροντίστε μόνο να μην γίνετε υπερφίαλοι και χάσετε από χέρι… Η λεκτική επιθετικότητα και η ανάγκη σας να επιβάλετε τις απόψεις σας είναι χαρακτηριστικά του ζωδίου σας που μπορούν να κυνηγήσουν ένα ερωτικό σύντροφο μακριά σας. Προσοχή λοιπόν εσείς οι αδέσμευτοι στις κινήσεις σας, εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό. Οι singles του ζωδιακού, ενθαρρύνονται αυτό το μήνα να εξερευνήσουν καλύτερους τρόπους μεταξύ τους επικοινωνίας. Η ανταλλαγή ιδεών σε ζητήματα που τους απασχολούν μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα, ιδίως μετά τις 20 Απριλίου, καθώς η ανάγκη σας για οικειότητα, τρυφερότητα και αγάπη γίνεται πιο έντονη. Είναι η χρυσή σας ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ιχθείς


Η καριέρα σας θα βρίσκεται στο επίκεντρο της σκέψης σας μέχρι τον Αύγουστο, καθώς ο Δίας που βρίσκεται στον 10ο οίκο σας, αυτόν της σταδιοδρομίας και των φιλοδοξιών σας, εισέρχεται μετά τις 10 Απριλίου σε ανάδρομη πορεία. Το διάστημα που θα ακολουθήσει θα αναθεωρήσετε πολλά που έχουν να κάνουν με την παρούσα θέση εργασίας σας, με την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε στο μέλλον και πως θα υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Ίσως να χρειαστεί να ακολουθήσετε επιμορφωτικά προγράμματα για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στο γνωστικό σας αντικείμενο, ώστε να έχετε καλύτερες ευκαιρίες εξέλιξης στο μέλλον ή πιο αξιόλογες θέσεις εργασίας! Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και να καταστρώσετε τις ανάλογες στρατηγικές.  Από άποψη οικονομικών, θα έχετε κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις! Το Νέο Φεγγάρι στις 5 Απριλίου φωτίζει το σπίτι των χρημάτων και των προσωπικών σας πόρων και ενθαρρύνει τις νέες πηγές εισοδημάτων. Η βελτίωση ωστόσο των εισοδημάτων σας δεν μπορεί να έρθει χωρίς προσπάθεια. Σημαντικό ρόλο θα παίξει επίσης η συνετή διαχείριση! Η συναισθηματική σας ζωή θα βρίσκεται στο επίκεντρο κατά τον μήνα Απρίλιο! Πολλές αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, αλλά θα πρέπει πρώτα απ όλα να συνειδητοποιήσετε σε πιο ακριβώς στάδιο βρίσκεστε, ώστε να είστε σε θέση να κάνετε με αξιώσεις τις παρεμβάσεις σας. Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα φαίνεται να εστιάζετε περισσότερο στον εαυτό σας, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, κάτι που δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στο ταίρι σας. Θα πρέπει να έχετε ένα ειλικρινή διάλογο και με ανοιχτό μυαλό να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις θέσης και τις απόψεις και τις άλλης πλευράς. Μόνο από κοινού μπορείτε να κάνετε βήματα προόδου! Η ατμόσφαιρα αρχίζει να ξεκαθαρίζει όσο θα προχωράμε προς τα τέλη του μήνα και αυτή είναι η χρονική στιγμή που πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για την κοινή σας σπορεία. Οι singles  θα είναι κάπως βιαστικοί αυτή την περίοδο να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο, πιέζοντας καταστάσεις. Προσοχή όμως γιατί η διαίσθηση σας, στην οποία στηρίζεστε πολύ, αυτό το μήνα θα σας παίξει άσχημα παιχνίδια… Πάντως η διέλευση του Ερμή και της Αφροδίτης από τον Κριό σας ευνοεί και μπορείτε να κάνετε με καλές προοπτικές το πρώτο βήματα σε κάτι καινούργιο.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.