Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Απριλίου για τα ζώδια από την Αλίντα Κανάκη !




Κριός  (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)





Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα είναι εξαιρετικά αρμονικό για τους δεσμευμένους ή παντρεμένους του ζωδίου σας, μια ευτυχισμένη περίοδο στη σχέση σας, ενώ αν τελεστεί γάμος αυτή την χρονική στιγμή, θα έχει υπόσχεση επιτυχίας! Από εκεί και μετά το κλίμα αρχίζει να μεταστρέφεται και να κάνουν την εμφάνιση τους προβλήματα που οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες. Δεν θα είναι ανυπέρβλητα, θα πρέπει όμως να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας, να ακούσετε με προσοχή τα όσα έχει να σας πει και με ανοιχτό μυαλό και καλή διάθεση να κάνετε κάποια βήματα επαναπροσέγγισης και επίλυσης των προβλημάτων. Όπως καταλαβαίνετε, απαιτείται διάθεση συμβιβασμού για να επαναφέρετε την ηρεμία στην προσωπική σας ζωή, εάν βέβαια η σχέση που έχετε σας είναι πολύτιμη. Σε αντίθετη περίπτωση, απλά θα τραβήξει με τον καιρό ο καθένας το δρόμο του… Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 20 του μήνα, και στη συνέχεια τη θέση του παίρνει η Αφροδίτη. Ο Ερμής εισέρχεται επίσης στο ζώδιο σας στις 17/4. . Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 20 του μήνα, και στη συνέχεια τη θέση του παίρνει η Αφροδίτη. Ο Ερμής εισέρχεται επίσης στο ζώδιο σας στις 17/4.

Για τους αδέσμευτους, καλό θα ήταν να αφήσουν τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και να προσπαθήσουν να κοινωνικοποιηθούν και πάλι. Φιλικές παρέες μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, να πάρετε απόσταση από την καθημερινότητα σας και με πιο ξεκάθαρη ματιά να δείτε και να αξιολογήσετε την πορεία σας. Προβλήματα ή παρεξηγήσεις με φίλους που προϋπήρχαν μπορούν να επιλυθούν και να αποκατασταθεί η ηρεμία. Όσο για νέους έρωτες, δεν αφήνετε πολλά περιθώρια, μια και την σκέψη σας απασχολούν πολλά άλλα πράγματα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα κλειστείτε σε μοναστήρι! Όλο και κάτι θα υπάρξει, πλην όμως περιστασιακό…


Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Ήλιος κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της
δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού στον 1ο οίκο
σε έξαρση. Στα ερωτικά σας και σε θέματα παιδιών θα επικεντρώσετε
την προσοχή και θα επιδιώξετε με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα
και μέσα από την προσωπική σας λάμψη και αυτοεκτίμηση τα κεκτημένα σας .




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Ταύρος   (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)



Ο Απρίλιος  είναι μήνας ηρεμίας, γαλήνης και ευτυχίας για το ζώδιο σας, ένας μήνας που ευνοεί τους γάμους ή τις μόνιμες δεσμεύσεις, καθώς εγγυάται έναν ήρεμο και γαλήνιο έγγαμο βίο! Ο μόνος τρόπος να τορπιλιστεί το αρμονικό και ήρεμο κλίμα, είναι η εμπλοκή τρίτων προσώπων στη  σχέση και τα προσωπικά σας, καθώς με τον τρόπο αυτό διέλευση της Αφροδίτη στις 21.4 από τον Κριό και στον 12ο οίκο σας θα ενεργοποιηθεί και θα πυροδοτήσει το φυτίλι για μια σειρά εκρήξεων, που μπορούν να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες… Ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά στο σπίτι της αγάπης και των σχέσεων του ζωδίου σας, περνάει στις 17/4 στο 12ο οίκο σας και ακολουθείται από την Αφροδίτη.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε πολλές περισσότερες δυνατότητες για περιστασιακές επαφές αλλά και για γνωριμίες που θα υπόσχονται κάτι καλό για το μέλλον. Για κάποιους μεταξύ σας αυτός ο μήνας μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά σημαντικός, μια και θα κάνετε μια γνωριμία που θα αλλάξει την πορεία της ζωής σας. Δώστε χρόνο στην γνωριμία για να αναπτυχθεί και να δείξει την πραγματική δυναμική της.


Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Κρόνος σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον ερωτικό με πειθαρχημένη
συμπεριφορά.
Ο Ποσειδώνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει τον ερωτικό σας τομέα ενισχύοντας
τη φαντασία με ονειρικό χρώμα.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Δίδυμος  (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)



Σε συναισθηματικό επίπεδο έχετε την βοήθεια των πλανητών, ώστε να μπορέσετε να αμβλύνετε τις όποιες διαφορές σας χωρίζουν με το ταίρι σας. Ειδικά κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που ταλανίζει μια ενδεχόμενα διαταραγμένη σχέση. Καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία της προσπάθειας σας θα είναι να μην προσπαθήσετε, κατά την προσφιλή σας μέθοδο, να αποφύγετε την προσωπική σας ευθύνη για ότι έχει συμβεί. Μέσα από την συζήτηση επί της ουσίας των προβλημάτων σας και την έμπρακτη διάθεση να γεφυρώσετε το χάσμα, μπορείτε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας και να επέλθει η ηρεμία. Στις 19 Απριλίου όμως η Πανσέληνος ενεργοποιεί το 5ο οίκο σας (της αγάπης και του φλερτ) που ενισχύεται από την Αφροδίτη, η οποία εισέρχεται στις 20/4 στο 11ο οίκο σας των κοινωνικών δεσμών, των φίλων και των ομάδων, και μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική ερωτική έλξη στον αισθηματικό τομέα που θα σας συναρπάσει. 

Οι αδέσμευτοι  μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες επικοινωνίας που αντιμετωπίζετε σε φιλικό επίπεδο, να κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως να έρθετε σε στενή επαφή με κάποια άτομα που θα μπορούσαν να μιλήσουν στην ψυχή σας. Αποφύγετε όμως να εμπλέξετε εργασία και έρωτα, γιατί αφενός θα αποσπάσει σε μια κρίσιμη περίοδο την προσοχή σας από την δουλειά, και αφετέρου θα δημιουργηθούν πολλά άλλα παράπλευρα προβλήματα.



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :



Ο Άρης σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (μετριάστε την επιθετικότητα
και εριστικότητα).

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Κριού
την 21-04-2019 στον 11ο οίκο σας. θα δείξετε αποφασιστικότητα, και πρωτοβουλία στον τομέα των σχέσεων.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Καρκίνος  (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)


Ο Απρίλιος  είναι ένας ερωτικός μήνας για σας, χωρίς ωστόσο μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ή κοινωνική σας ζωή! Είναι ένας μήνας ήρεμος, ισορροπημένος θα λέγαμε, κυρίως για όσους έχουν μακροχρόνιες σχέσεις ή είναι παντρεμένοι. Θα είναι μια περίοδος ευτυχισμένη που θα χαρακτηρίζεται από ειλικρινή συναισθήματα!  Ο μήνας προσφέρεται για επίλυση παρεξηγήσεων με τον σύντροφό σας, εάν υπάρχουν κάποιες, και εάν εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση, μπορεί να σας χαρίσει στην συνέχεια μοναδικές ερωτικές στιγμές. Η ανάδρομες πορείες των Πλούτωνα (από 24/4) και Κρόνου (από 30/4) εφιστούν την προσοχή σας στο γεγονός, ότι θα χρειαστεί πολλή και σοβαρή δουλειά στον τομέα των συναισθηματικών σας σχέσεων και για μεγάλο χρονικό διάστημα, εάν θέλετε να σώσετε την σχέση ή τον γάμο σας!

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, περιστασιακές και μην, αρκεί να αναλάβουν δράση. Είναι ένας μήνας εξαιρετικά κοινωνικός για σας, με πολύ διασκέδαση και καλή επικοινωνία. Θα πρέπει όμως να δραστηριοποιηθείτε και να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει, να δημιουργήσετε δηλαδή τις ευκαιρίες εκείνες, που θα μπορούσαν να φέρουν μια ουσιαστική αλλαγή στα συναισθηματικά σας.



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά στον ερωτικό τομέα  διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια.
Ο Κρόνος σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει τον ερωτικό σας τομέα με
πειθαρχημένη συμπεριφορά. Γίνεται ανάδρομος από την 25-04-2019 με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται καθυστερήσεις .




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Λέων  (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)






Στον συναισθηματικό τομέα όμως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου  θα είναι πιο ήρεμο! Εάν υπάρχουν κάποιες ανοιχτές πληγές στην σχέση σας που θα πρέπει να επουλωθούν, τώρα θα πρέπει να κάνετε τις προσπάθειες σας. Εάν δεν μεριμνήσετε εγκαίρως, σας περιμένουν δύσκολες μέρες! Τα απωθημένα θα έρθουν με άσχημο τρόπο στην επιφάνεια, ιδίως την περίοδο γύρω από την Πανσέληνο. Ακόμη και οι προσπάθειες συμβιβασμού, εκτός του ότι θα πέφτουν στο κενό, θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν μια νέα σειρά εκρήξεων. Ο 11ος οίκος σας ενεργοποιείται από το πέρασμα του Άρη και η κοινωνική σας ζωή είναι εξαιρετικά ενεργή. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και νέες φιλίες.

Αχαλίνωτο ερωτικό πάθος προδιαγράφει για στους ελεύθερους του ζωδίου ο Απρίλιος ! Περιοριστείτε όμως στις ευκαιριακές γνωριμίες, φροντίζοντας να περνάτε καλά, και μην βιάζεστε να επενδύσετε σε κάτι πιο σταθερό, γιατί θα χάσετε την ηρεμία σας και δεν θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα.



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Η Σελήνη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης λειτουργώντας
πιο συναισθηματικά.
Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά στον ερωτικό τομέα  χαρίζοντας τύχη και δύναμη.

  Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)



Λίγο περίεργα θα κυλήσει ο Απρίλιος  για τα συναισθηματικά των δεσμευμένων, μια και θα υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα αναρωτηθείτε εάν είναι σοφό να παραμείνετε στην σχέση που έχετε, εάν πραγματικά σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη. Θα απαιτηθεί από εσάς να είστε απολύτως ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με το ταίρι σας, καθώς και απολύτως αντικειμενικοί ως προς την κατάσταση που επικρατεί. Μην σας φοβίζουν ριζοσπαστικές αλλαγές, καθώς αυτές, όπως και να εξελιχθούν, θα αποβούν προς όφελος σας! Εάν πρόκειται για μια πρόσφατη σχέση ή έναν έρωτα του Άνοιξης , η πρώτη πραγματική δοκιμασία θα έρθει γύρω στην περίοδο της Πανσελήνου. Εκεί θα φανεί εάν έχει τα εχέγγυα να αντέξει στο χρόνο. . Εξ αιτίας όμως των ανάδρομων κινήσεων Πλούτωνα (από τις 24/4) και Κρόνου (από τις 30/4), τα πράγματα δεν θα προχωρούν με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσατε ή η προσπάθεια για θεμελίωση μια καινούργιας σχέσης θα ναυαγήσει στα πρώτα στάδια.



Για τους ελεύθερους, δεν είναι ίσως μια καλή εποχή να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση, γιατί εσείς οι ίδιοι δεν είστε αυτή την περίοδο σε θέση να επενδύσετε τόση ενέργεια, όση χρειάζεται μια καινούργια σχέση. Διατηρήστε τις γνωριμίες σας στην σφαίρα του εφήμερου και περάστε απλά καλά. Για κάποιους μεταξύ σας ωστόσο μπορεί να αποδειχτεί ότι ο Απρίλιος  είναι ο μήνας του πεπρωμένου! Μια καινούργια γνωριμία θα ωριμάσει με τον καιρό και θα φέρει ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή! 



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Ερμής σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα  διευκολύνοντας
την επικοινωνία και τη σκέψη.
Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στα αισθηματικά σας ενισχύοντας
τη φαντασία με ονειρικό χρώμα.
Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την κάθε  προσπάθεια με
δύναμη για νέα ξεκινήματα στα ερωτικά σας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)



Οι δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος, αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας τόνισαν λίγο περισσότερο τα προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση σας και τα έκαναν περισσότερο από οφθαλμοφανή. Στο ξεκίνημα του ο καινούργιος μήνας θα δώσει το στίγμα του κατά περίπτωση, δείχνοντας σας το δρόμο που θα ακολουθήσει. Εάν παρουσιαστούν καινούργια προβλήματα στη σχέση σας, συνιστάται να τα επιλύσετε το δυνατόν νωρίτερα, για να μην πάρουν διαστάσεις! Εάν η σχέση σας μαστίζεται από μια μακροχρόνια περίοδο αστάθειας και έντασης, υπάρχει το ενδεχόμενο, με την Πανσέληνος της 19/4 να μην αντέξει του κραδασμούς. Εάν πρόκειται όμως για αμελητέα προβλήματα, που λόγω συγκυριών φαίνονται μεγεθύνονται σας μάτια σας, με λίγη καλή θέληση και μέσα από ειλικρινή επικοινωνία με τον σύντροφό σας μπορείτε αυτό το μήνα να τα ξεπεράσετε και να βαδίσετε στο άμεσο μέλλον με πιο σταθερά βήματα. Στις 17 Απριλίου περνάει στον 7ο οίκο σας ο Ερμής, και στις 20 του μήνα ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, αυξάνοντας την ακτινοβολία και την σαγήνη σας.

Η έντονη κοινωνική ζωή θα φέρει αρκετές και ενδεχομένως ενδιαφέρουσες γνωριμίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου! Θα πρέπει όμως να δείξετε με ξεκάθαρο και σαφή τρόπο το ενδιαφέρον σας, για να μπορέσετε να έχετε επιτυχία. Εάν περιμένετε από τους άλλους να κινηθούν, άδικα θα χάσετε το χρόνο σας. Αρπάξτε την ευκαιρία και μην το πολυσκέφτεστε γιατί θα πετάξει… 




Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :



Η Σελήνη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στα ερωτικά σας  λειτουργώντας
πιο συναισθηματικά.
Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας τύχη και
δύναμη ευνοώντας τον ερωτικό τομέα.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Σκορπιός  (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)


Στον αισθηματικό τομέα η εικόνα είναι σύνθετη. Για κάποιους μπορεί να φέρει την ωρίμανση της σχέσης και μια πιθανή συγκατοίκηση με τον σύντροφό τους, ενώ σε κάποιους άλλους, που τα πράγματα δεν πήγαιναν και πολύ καλά τους τελευταίους μήνες, το κλίμα θα γίνεται όλο και πιο τεταμένο. Θα υπάρξουν έριδες και προστριβές, γκρίνιες και ζηλοτυπίες, εντάσεις και ανταγωνισμοί. Μην βιαστείτε να ρίξετε το σφάλμα στην άλλη πλευρά, γιατί όλο και θα βάλετε το χεράκι σας και σεις για να κορυφώσετε την ένταση! Η υποκρισία και η εξαπάτηση που πιθανόν να χρησιμοποιήσετε για να φέρετε τις καταστάσεις εκεί που τις θέλετε, θα ενεργοποιήσουν την δυναμική αντίδραση της Αφροδίτης, που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα! Η Νέα Σελήνη στις 5/4 ενεργοποιεί το 7ο οίκο σας, αυτό του γάμου και των συνεργασιών, με συνέπεια να έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να βελτιώσετε την σχέση με το ταίρι σας. Μετά τις 20 Απριλίου είναι πολύ καλή η περίοδος να προτείνετε στο ταίρι σας, εάν είστε καιρό μαζί, την επισημοποίηση της σχέσης σας. 


Όσο για τους αδέσμευτους, ίσως να ανατείλει σύντομα η μέρα, που η ευχή σας για μια νέα σχέση να γίνει πραγματικότητα! Δεν θα αποφύγετε όμως κάποιες εντάσεις σε φιλικό επίπεδο, όπου είναι απίθανα κάποια ξεκαθαρίσματα. Μην κάνετε βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις, γιατί ίσως να αδικήσετε και να πληγώσετε κάποια άτομα που σας στάθηκαν στα δύσκολα και ίσως δεν φταίνε καθόλου για όσα τους καταλογίζετε…  



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Ερμής σε σύνοδο ενισχύει και τονίζει τα ερωτικά σας διευκολύνοντας
την επικοινωνία και τη σκέψη.
Ο Κρόνος σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στα αισθηματικά σας με πειθαρχημένη
Συμπεριφορά  έλεγχο και αυτοσυγκράτηση .




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Τοξότης  (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)



Εάν έχετε φροντίσει να επιλύσετε τις διαφορές που σας χώριζαν από τον σύντροφό σας και που ευθύνονταν για τις εντάσεις, ο μήνας αυτός θα είναι αρμονικός και εξαιρετικά ερωτικός! Σε αντίθετη περίπτωση, ίσως να χρειαστείτε μια έξωθεν βοήθεια που μπορούν να σας την προσφέρουν άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Σε κάθε περίπτωση όμως χρειάζεται προσοχή στα νυχτοπερπατήματα σας, γιατί θα σας κάνουν τσακωτούς και θα αρχίσει το γαϊτανάκι της γκρίνιας και των εντάσεων ξανά από την αρχή. Μετά τις 20 Απριλίου είναι πολύ καλή η περίοδος να προτείνετε στο ταίρι σας, εάν είστε καιρό μαζί, την επισημοποίηση της σχέσης σας. 

Οι ελεύθεροι θα βρεθούν αντιμέτωποι με διλήμματα αυτό το μήνα! Ένας παλιός σας ερωτικός σύντροφος θα εμφανιστεί και πάλι στο προσκήνιο να ταράξει τα νερά, ίσως την χρονική στιγμή που έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε μια καινούργια γνωριμία που σας φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρα. Ζυγίστε τα πράγματα πολύ προσεκτικά πριν πάρετε κάποια απόφαση και ακούστε, πέρα από την λογική, και το ένστικτο σας, που είναι αλάνθαστο!



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :



Η Σελήνη σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον αισθηματικό τομέα  (προσέξτε τον υπερβολικό
συναισθηματισμό).
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια αποφύγετε το πείσμα,
Την κτητικότητα και την  συμφεροντολογία.
Ο Πλούτωνας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά με δύναμη για
νέα ξεκινήματα.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Αιγόκερως  (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)



Η σχέση σας περνάει σε πρώτο πλάνο αυτό το μήνα, και δικαίως, γιατί υπάρχουν ζητήματα που πρέπει επιτέλους να διευθετηθούν!  Οι στιγμές έντασης δεν θα είναι λίγες, ίσως και να υποβόσκει κάποια ζήλια ή η υποψία από την πλευρά του για μια κρυφή σχέση, που με τον καιρό θα γίνεται πιο έντονη. Προσπαθήστε να εκτονώσετε την κρίση όσο νωρίτερα μπορείτε, για να βρείτε την ηρεμία σας. Εάν δεν ασχοληθείτε όσο είναι καιρός, την περίοδο γύρω από την Πανσέληνο η κατάσταση θα είναι μάλλον αφόρητη. Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον μπορούν να σας στηρίξουν και να βοηθήσουν αποτελεσματικά να λύσετε κάποιες από τις ήσσονος σημασίας διαφορές με το ταίρι σας. Η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να αναθερμανθεί μετά τις 20 Απριλίου, με τον Ήλιο να περνάει στο σπίτι της αγάπης του ζωδίου σας!
Φιλικές συναναστροφές και έντονη κοινωνική ζωή προβλέπεται για τους ελεύθερους, ωστόσο δεν αποκλείεται ένα άτομο από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον να έρθει πιο κοντά σας αυτή την περίοδο και να ξεκινήσει μια ερωτική επαφή, με προοπτικές να μετεξελιχθεί στο άμεσο μέλλον σε μια σχέση. Εάν δεν είστε όμως σίγουροι για τα συναισθήματα σας, καλό θα ήταν να μην προχωρήστε, για να μην καταστρέψετε μια φιλία ή μια επαγγελματική σχέση.



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Η Σελήνη σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον ερωτικό τομέα (προσέξτε τον υπερβολικό
συναισθηματισμό).
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στα αισθηματικά σας αποφύγετε πείσμα,
κτητικότητα, συμφεροντολογία.
Ο Πλούτωνας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά με δύναμη για
νέα ξεκινήματα στον ερωτικό τομέα.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Yδροχόος   (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)


Η συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ήρεμη και αρμονική.  Όσοι αντιμετωπίζουν ήδη από το προηγούμενο χρονικό διάστημα προβλήματα στην σχέση τους, καλό θα ήταν να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις κατά την πρώτη περίοδο του μήνα. Προς τα μέσα και τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο οι εντάσεις θα κορυφωθούν και υπάρχει έντονη η πιθανότητα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αλλά και οι υπόλοιπες σχέσεις θα αντιμετωπίσουν κάποιες εντάσεις τις δύσκολες μέρες τις Πανσελήνου, θα είναι ώμος πολύ πιο ήπιας μορφής. . Η ανταλλαγή ιδεών σε ζητήματα που τους απασχολούν μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα, ιδίως μετά τις 20 Απριλίου, καθώς η ανάγκη σας για οικειότητα, τρυφερότητα και αγάπη γίνεται πιο έντονη. Είναι η χρυσή σας ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας!


Η αρχή του μήνα είναι πιο ευνοϊκή για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, εάν θέλουν να κάνουν κάτι πιο σταθερό από τις συνήθεις περιστασιακές ερωτικές επαφές. Θα πρέπει να προσέχουν όμως κατά το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου να μην αφήσουν τις όποιες μικρές εντάσεις ή ζήλιες να τινάξουν στο αέρα μια σχέση στα πρώτα της κιόλας βήματα.   


Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Ερμής σε σύνοδο ενισχύει και  τονίζει τον αισθηματικό τομέα διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη.
Ο Κρόνος σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης με την πειθαρχημένη
συμπεριφορά και τον έλεγχο. Ο Άρης σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (μετριάστε την επιθετικότητα και εριστικότητα με τον/την  αγαπημένο σας).



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ιχθείς  (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)


Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, που θα επικρατεί ένα αλαλούμ και μια γενικευμένη ασυνεννοησία με το ταίρι σας, ο υπόλοιπος μήνας κυλάει σχετικά ομαλά. Μπορείτε να γεφυρώσετε το χάσμα που ίσως να υπάρχει και να επανέλθει η ηρεμία στην σχέση σας. Για τις καινούργιες σχέσεις είναι μια περίοδος που θα μπορέσετε να διαπιστώσετε εάν υπάρχει σύμπνοια απόψεων και το κατά πόσο θα μπορέσετε να βαδίσετε με ένα αρμονικό τρόπο μαζί. Το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου θα φέρει την ηρεμία και μια γαλήνη στη σχέση ή στο σπίτι σας και οι αβεβαιότητες που σας βασάνιζαν θα ξεχαστούν.Για τους αδέσμευτους το πιο ευνοϊκό διάστημα για να συναντήσουν το έτερο ήμισυ τους θα ήταν  το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα! η διέλευση του Ερμή και της Αφροδίτης από τον Κριό σας ευνοεί και μπορείτε να κάνετε με καλές προοπτικές το πρώτο βήματα σε κάτι καινούργιο. Η  διέλευση του Ερμή και της Αφροδίτης από τον Κριό σας ευνοεί και μπορείτε να κάνετε με καλές προοπτικές το πρώτο βήματα σε κάτι καινούργιο. Μέσα από τις πολλές γνωριμίες, ερωτικές και κοινωνικές, που θα προκύψουν κατά την περίοδο του Απριλίου , εάν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε το άτομο που θα σας φέρει ηρεμία και γαλήνη…



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Άρης σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον αισθηματικό τομέα
Ο Δίας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στα ερωτικά σας και ευνοεί νέες γνωριμίες.
Ο Ουρανός σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες πρωτοτυπία και ξαφνικές αλλαγές . 



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Αλίντα Κανάκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.