Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Άστρα : Νοέμβριος 2020 – Οι ευνοημένοι του μήνα από την Αλίντα Κανάκη !


Τρία ζώδια θα ευνοηθούν σκανδαλωδώς μέσα στον Νοέμβριο και άλλα τόσα θα έχουν κάποιες εξαιρετικές ευκαιρίες και παράθυρα τύχης τον μήνα αυτό. Ποιοι είναι όμως οι τυχεροί και σε ποιο τομέα της ζωής τους ευνοείται το κάθε ένα από τα ζώδια αυτά; 

Οι Κριοί υπέφεραν καθ όλο το φθινόπωρο από την αδυναμία τους να υλοποιήσουν τα όνειρά τους ή να φέρουν σε πέρας τα καθήκοντά τους, που θα τους έφερναν ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων τους, καθώς ο κυβερνήτης τους, ο Άρης, ήταν ανάδρομος. Η στασιμότητα στην οποία τους καταδίκασε ο Άρης ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να τους συμβεί, καθώς δεν είχαν την ενέργεια, είχαν περιορισμένες δυνατότητες αλλά και πολλά εμπόδια να παλέψουν. Όσοι Κριοί ήταν αρκετά διορατικοί, θα έχουν εκμεταλλευτεί την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Άρη σαν μια περίοδο ανασυγκρότησης των δυνάμεων τους και επανεξέτασης των στόχων τους, ώστε να είναι έτοιμοι για μια νέα εφόρμηση. Τώρα, μετά τις 14 Νοεμβρίου που ο Άρης επιστρέφει ορθόδρομος, θα έχουν κάθε ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρά σας. Άτομα που έπρεπε να τα ανεχτούν όλο αυτό το καιρό θα μπορέσουν να τα απωθήσουν από το περιβάλλον τους, θα καταφέρουν να κάνουν αποφασιστικά βήματα προόδου στην επιχείρηση τους, όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, και να ολοκληρώσουν κάποιο επίτευγμα που μπορεί να τους αποφέρει πολλά χρήματα!

Το δεύτερο από τα ευνοημένα ζώδια του μήνα είναι οι Δίδυμοι! Το ζώδιο τους θα ευνοηθεί στον επαγγελματικό τομέα και όσοι αναζητούν εργασία, θα καταφέρουν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο, έστω και μερικής απασχόλησης. Το σημαντικό θα είναι ότι θα ανοίξει μια πόρτα, θα περάσουν με επιτυχία την δοκιμαστική περίοδο και θα απασχοληθούν πιθανά σε ένα τομέα που θα τους ενδιαφέρει. Ένας άλλος τομέας που φαίνεται να ευνοείται μέσα στον Νοέμβριο, είναι αυτός των ιατρικών εξετάσεων, καθώς θα καταφέρετε αυτό που επιδιώκετε εδώ και καιρό, που μπορεί να είναι ένα ραντεβού σε ένα γιατρό που δυσκολευόσασταν να βρείτε, έως μια θεραπεία ή μια επέμβαση που καθυστερούσε λόγω συνθηκών. Επίσης, εύνοια παρατηρείτε και σε σχέση με τα κατοικία στο ζώδιο σας, και εάν έχετε χάσει το κατοικίδιο σας, το διάστημα αυτό θα το βρείτε. Μπορεί όμως να αποκτήσετε και το ζωάκι που πάντα ονειρευόσασταν, εκπληρώνοντας έναν από τους διακαείς πόθους σας.

Και το τρίπτυχο των τυχερών του μήνα κλείνει με το ζώδιο της Παρθένου, που ευνοείται στη μελέτη, στα πάσης φύσης έγγραφα και τα ταξίδια! Οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα συναντήσουν νέα και ενδιαφέροντα άτομα, θα καταφέρουν να συναντηθούν με άτομα που είχαν να δουν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ή ίσως λάβουν έγγραφα που περίμεναν πολύ καιρό να φτάσουν στα χέρια τους. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για σπουδές αλλά και μελέτες, για την εκμάθηση μια ξένης γλώσσας ή για να ξεκινήσουν να εργάζονται πάνω σε ένα κείμενο, που μπορεί να είναι η σύνταξη ενός άρθρου ή η συγγραφή ενός βιβλίου.

Πέρα όμως από τα τρία αυτά ζώδια, κάποια παράθυρα τύχης ανοίγουν και για κάποιους άλλους του ζωδιακού. Στις 10 Νοεμβρίου το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα ευνοήσει Σκορπιούς και Λέοντες! Όσο πιο ισορροπημένοι είναι και γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουν από την ζωή, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουν να εισακουστούν από το Σύμπαν και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους. Την μέρα αυτή τα πάντα είναι δυνατά και μπορούν να συμβούν πραγματικά θαύματα!

 

Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 15 Νοεμβρίου φέρνει και πάλι τους Σκορπιούς στο προσκήνιο. Τις μέρες αυτές οι Δίας και Πλούτωνας κυριαρχούν και φέρνουν μεγάλες αλλαγές και εξαιρετικά σημαντικά γεγονότα στην κοινωνική ζωή, στην πολιτική σκηνή και στην οικονομική πραγματικότητα. Οι όψεις τους προαναγγέλλουν την ανώτερη βία και θα επηρεάσουν μεγάλες ομάδες ανθρώπων ή και ολόκληρους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Παρ όλη την αναστάτωση που θα φέρουν για μια ακόμη φορά οι πλανήτες αυτοί στην καθημερινότητα μας, το σίγουρο είναι ότι θα διασφαλίσουν, οι Σκορπιοί να έχουν μεγάλη εύνοια!

Στις 19 Νοεμβρίου τέλος, η θετική όψη Σελήνης-Δία-Πλούτωνα θα φέρει μεγάλη τύχη στους Αιγόκερους, ανοίγοντας ένα εξαιρετικό παράθυρο ευκαιριών. Ευνοούνται όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου αναζητούν νέες προοπτικές και ευκαιρίες αυτοπραγμάτωσης, ονειρεύονται σπουδές ή μια καριέρα στο εξωτερικό, κυνηγούν μια καριέρα στα ΜΜΕ ή στην πολιτική σκηνή ή να απλά να κερδίσουν πολλά χρήματα. Όσοι γενικά έχουν σαφείς στόχους και όνειρα και τα κυνηγάνε με πάθος και επιμονή. Το θαύμα μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Καλό μήνα, με τύχη και καλές επιλογές!

Αλίντα Κανάκη

 

  

 

  



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.