Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Άστρα : Τα Συμπαντικά δώρα του Νοεμβρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !


 

Το διάστημα μεταξύ 6 και 19 Νοεμβρίου οδηγούμαστε σταδιακά στην τρίτη και τελευταία για το 2020 σύνοδο των Δία και Πλούτωνα, αυτή τη φορά σε ορθή πορεία. Θα είναι δε η τελευταία συνάντηση τους υπό την σκέπη του Αιγόκερου, που τους φιλοξένησε τα τελευταία χρόνια. Πέρα όμως από την πολύ σημαντική αυτή συνάντηση, υπάρχουν και άλλες πλανητικές όψεις μέσα στο μήνα που χαρίζουν κάποια εύνοια σε ορισμένους τυχερούς του ζωδιακού.

Η σύνοδος Δια-Πλούτωνα θα σημάνει το τελικό στάδιο υλοποίησης ενός project ή ενός σχεδίου που επεξεργάστηκαν ή έβαλαν σε εφαρμογή το προηγούμενο διάστημα οι Κριοί και οι Αιγόκεροι! Το διάστημα μεταξύ 6 και 19 Νοεμβρίου αναμένεται να επικεντρώσουν την προσοχή τους σ αυτό το κομμάτι της ζωής τους, καθώς θα απαιτήσει πολύ μεγάλη προσπάθεια και όλη τους της ενέργεια και την προσοχή, δεδομένου ότι θα πρέπει να μπουν οι τελευταίες πινελιές, πριν από την ολοκλήρωση και την απόλαυση της ανταμοιβής που αναμφίβολα δικαιούνται.

Στους Κριούς η επιτυχία αυτή θα σχετίζεται με την εργασία τους, την επιχείρηση τους ή την κοινωνική τους δράση. Τα γεγονότα που μπορούν να περιμένουν είναι μια προαγωγή στην δουλειά τους, η ολοκλήρωση μιας μεγάλης εμπορικής ή επιχειρηματικής συμφωνίας, ή μια διάκριση για τον εαυτό τους ή την επιχείρηση τους, που θα έχει πέρα από επιχειρηματικό και κοινωνικό αντίκρισμα.    

Στους Αιγόκερους η επιτυχία αφορά τα προσωπικά τους επιτεύγματα, μέσα από τα οποία θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό του κύκλου τους. Η προσωπικότητα τους θα λάμψει και θα ολοκληρωθεί την περίοδο αυτή κάτι, για το οποίο θα είναι περήφανοι στην ζωή τους. Ίσως να ολοκληρώσουν κάτι που να έχει ευρύτερο κοινωνικό αντίκτυπο, που δεν θα σχετίζεται όμως με την επιχειρηματική πλευρά της ζωής, και να απολαύσουν πέρα από τα εύσημα και μιας ανταμοιβής.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15 Νοεμβρίου, σε συνδυασμό με την σύνοδο Δία-Πλούτωνα, αναμένεται να φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε Σκορπιούς και Υδροχόους, σηματοδοτώντας μια περίοδο δύο τουλάχιστον εβδομάδων με σπουδαία επιτεύγματα και γενναιόδωρες ανταμοιβές για τα δύο αυτά ζώδια!

Η επιτυχία για τους Υδροχόους θα έρθει στα επαγγελματικά τους και το διάστημα αυτό θα έχουν τις ευκαιρίες αλλά και την δυνατότητα να προβάλουν τα προσόντα τους αποτελεσματικά και να κερδίσουν μια θέση, μια προαγωγή ή την αναγνώριση που θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν επαγγελματικά ή να φτάσουν στην κορυφή της επιχείρησης που απασχολούνται ή στον κλάδο που δραστηριοποιούνται, εάν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Για τους Σκορπιούς από την άλλη, η εύνοια θα αφορά τα προσωπικά τους επιτεύγματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την επαγγελματική τους ζωή. Το διάστημα αυτό μπορούν να κατακτήσουν τον θαυμασμό του περίγυρου τους, φήμη και δημοτικότητα και αναμφίβολα των σεβασμό μιας ευρύτερης ομάδας. Ίσως θεωρηθούν υπόδειγμα πετυχημένου χειρισμού καταστάσεων και παράδειγμα προς μίμηση σε έναν ευρύτερο κύκλο, επαγγελματικό ή κοινωνικό

Στις 18 με 20 Νοεμβρίου θα έχουμε ένα εξάγωνο Κρόνου-Ήλιου, που θα προσθέσει την θετική του ενέργεια και θα παρέχει μια επιπλέον ώθηση σε Σκορπιού και Υδροχόους. Κοντά στα δύο αυτά ζώδια θα βρεθεί και ο Λέων, που θα μπορέσει να απολαύσει κάποιες στιγμές εύνοιας. Το εξάγωνο αυτό αναμένεται να φέρει στα τρία αυτά ζώδια την ανταμοιβή των κόπων τους από μια μακροχρόνια ενασχόληση με ένα έργο, που έφτασε η εποχή να αποφέρει τους καρπούς του. Για Σκορπιούς και Λέοντες η ανταμοιβή αυτή θα αφορά περισσότερο την δράση τους στην προσωπική σφαίρα της ζωής τους, ενώ για τους Υδροχόους τα κέρδη θα είναι καθαρά επιχειρηματικά ή εργασιακά.

Τέλος, στις 29 και 30 Νοεμβρίου, η σύνοδος Δία-Κρόνου και τα τελευταία βήματα του Ερμή τον Σκορπιό, πριν περάσει στον Τοξότη στις 1 Δεκεμβρίου,  αναμένεται να ευνοήσουν Σκορπιούς, και Υδροχόους, καθώς και Διδύμους και Παρθένους. Θα τους δοθεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία, ίσως μεγαλύτερη από ότι αξίζουν, και θα χρειαστεί να εργαστούν στο άμεσο μέλλον σκληρά για να αποδείξουν ότι την δικαιούνταν. Στους Σκορπιούς η ευκαιρία αυτή θα αφορά την προσωπική σφαίρα των ενδιαφερόντων τους, στους Υδροχόους την επαγγελματική-επιχειρηματική τους ζωή, στους Διδύμους μια ευκαιρία δουλειάς, ενώ στους Παρθένους η τύχη θα τους χαμογελάσει στην απόκτηση πτυχίων, αδειών ή δημοσίων εγγράφων. Ίσως δε, να έχουν μια πολλά υποσχόμενη συνάντηση, μια συνέντευξη ή την ευκαιρία συμμετοχής σε έναν διαγωνισμό για την κατάκτηση μιας πολλά υποσχόμενης θέσης εργασίας.

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.