Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Άστρα : Ιανουάριος 2021 Ουρανο–κατέβατες αλλαγές και παγίδες!


 

Ο Ουρανός είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της χρονιάς που εισερχόμαστε και θα μας δείξει τις διαθέσεις του ήδη από τις πρώτες μέρες του χρόνου! Μας υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις και καλό θα ήταν να δέσουμε τις ζώνες ασφαλείας μας, γιατί το ταξίδι ξεκινά και οι αναταράξεις θα είναι πολλές.

Το 2021 βρίσκει τον Ουρανό στον Ταύρο, ανάδρομο από τον Αύγουστο του 2020. Θα βρεθεί σε στάση για να γυρίσει σε ορθή φορά στις 14 Ιανουαρίου και κατά την διάρκεια του μήνα θα σχηματίσει κάποια τετράγωνα με τους πλανήτες από τον Υδροχόο που αναμένεται να μας ξεβολέψουν. Οι αλλαγές όμως που θα φέρει μέσα στον μήνα θα συναντήσουν σημαντικά εμπόδια, λόγω περιορισμένων οικονομικών πόρων ή ανεπαρκούς υλικοτεχνικής υποδομής. Θα υπάρχει η αίσθηση ότι οι αλλαγές είναι πρόωρες ή σε ακατάλληλο χρόνο, στερώντας μας έτσι την χαρά της νέας εμπειρίας.

Τον ισχυρότερο αντίκτυπο των όψεων του Ουρανού αναμένεται να τον δεχτεί το ζώδιο του Ταύρου που τον φιλοξενεί. Οι αλλαγές θα πυροδοτηθούν στο ζώδιο αυτό στην πλειοψηφία τους από αγχωτικά και ασυνήθιστα γεγονότα και μπορεί να έχουν αντίκτυπο από αλλαγές στην προσωπικότητα τους, σε βασικούς τους στόχους, ακόμη και στην εμφάνιση τους. Μόνο μια μικρή μειοψηφία των Ταύρων θα προχωρήσει σε αλλαγές λόγω εσωτερικών κινήτρων, αλλαγές που θα τις προκαλέσουν οι ίδιοι και άρα θα έχουν τον πλήρη έλεγχο των συμβάντων. Με την επάνοδο του πλανήτη στην ορθή του φορά θα πραγματοποιηθούν όλα εκείνα που έχουν προγραμματιστεί τους προηγούμενους μήνες, το αξιοσημείωτο όμως είναι, ότι οι αλλαγές θα γίνουν απότομα, χωρίς περιθώρια αναπροσαρμογών, χωρίς συμβιβασμούς.

Το τετράγωνο του Ουρανού στα μέσα του μήνα με τους πλανήτες που φιλοξενούνται στον Υδροχόο θα φέρει αρκετή αναστάτωση και στους Υδροχόους. Η όψη αυτή θα τους αναγκάσει να αναζητήσουν εναλλακτικές διαδρομές, μήπως και μπορέσουν να περισώσουν ότι μπορούν. Πολλά σχέδια θα τιναχτούν στον αέρα, απίστευτες και παράλογες καταστάσεις θα αναστατώσουν την προσωπική τους ζωή και θα πρέπει να αποδεχτούν το δεδομένο ότι δεν θα έχουν κανέναν απολύτως έλεγχο σε τίποτε και άρα ούτε θα μπορέσουν στις περισσότερες περιπτώσεις να ανατρέψουν το εκάστοτε αποτέλεσμα.

Οι πιο σημαντικές αλλά και δύσκολες όψεις του μήνα αναμένεται να είναι το τετράγωνο Ουρανού-Δία (17.1) και η σύνοδος Ουρανού-Άρη (20.1), που θα έχουν επιρροή από τις 14 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου. Το τετράγωνο με τον Δία θα φέρει γεγονότα που θα μοιάζουν με μοναδικές ευκαιρίες! Θα αισθανθούμε ότι πιάσαμε το 10 το καλό και θα τρέξουμε να διασφαλίσουμε την καλή μας τύχη! Θα δράσουμε όταν εμπλακεί ο Άρης στην όψη, μετά τις 20 Ιανουαρίου, με παρόρμηση και χωρίς δεύτερη σκέψη. Μόλις όμως εξασθενήσει η επιρροή του τετραγώνου θα αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε πόσο μεγάλο λάθος κάναμε!

Πιθανά να βρεθούμε μπλεγμένοι σε κάποια δραστηριότητα που θα καταπίνει την ενέργεια μας, θα εξανεμίζει τους οικονομικούς πόρους και την περιουσία μας και δεν θα υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να ξεφύγουμε. Οι λαμπρές προοπτικές θα αποδειχτούν ο χειρότερος μας εφιάλτης. Οι πιο επιρρεπείς θα είναι οι Κριοί, οι Ταύροι, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι. Ας έχουν το νου τους λοιπόν, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

Πριν το τετράγωνο Ουρανού-Δία όμως θα προηγηθεί ένα τετράγωνο Ουρανού-Ερμή στις 12 Ιανουαρίου, με τον Ουρανό ακόμη ανάδρομο. Είναι μια όψη που μπορεί να ωθήσει κάποιους σε ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι, το οποίο δεν θα έχει καθόλου καλά αποτελέσματα, σε μια παράξενη γνωριμία, που θα αποδειχτεί στο μέλλον προβληματική ή σε μια ξαφνική και απότομη επιδείνωση κάποιων σχέσεων. Ποιο εκτεθειμένοι θα είναι για μια ακόμη φορά οι Ταύροι και οι Υδροχόοι, αυτή τη φορά μαζί με Διδύμους και Παρθένους. Είναι μια εξαιρετικά δυσμενής μέρα για μετακινήσεις και συναντήσεις και μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα νέα ή ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Μια ακόμη δύσκολη όψη προς τα τέλη του μήνα θα είναι στις 26.1 ένα τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού. Όπως και στα υπόλοιπα τετράγωνα του μήνα, προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν Ταύροι και Υδροχόοι, και λόγω της εμπλοκής του Ήλιου, σε μικρότερο βαθμό και οι Λέοντες. Τις μέρες γύρω από το τετράγωνο αυτό θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή κάποιων, μια αναστάτωση στα σχέδια τους ή θα βιώσουν μια απροσδόκητη στροφή της μοίρας, κυρίως λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς τους, των υπερβολών τους ή του υπέρμετρου άγχους τους.

Υπάρχει όμως και κάτι καλό τον μήνα αυτό, που αναμένεται να μας δώσει ο Ουρανός! Στις 13 Ιανουαρίου θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τις μέρες γύρω από την ευεργετική αυτή όψη θα έχουν την ευκαιρία οι Ταύροι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι να βιώσουν κάτι ασυνήθιστο, να αποκτήσουν μια εξαιρετικά όμορφη εμπειρία. Άλλα πιθανά σενάρια των ημερών είναι μια απρόσμενα θετική αλλαγή στα οικονομικά τους, η βελτίωση των κοινωνικών τους επαφών ή ακόμη και μια αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση, που θα βελτιώσει αισθητά την ψυχολογία τους.

Αλίντα Κανάκη

 

       

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.