Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Παρθένος Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Το 2015 προβλέπεται να είναι μια δύσκολη χρονιά για τους Παρθένους. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα απολαύσετε οφέλη, αλλά θα χρειαστεί σκληρή δουλεία για να ανταμώσετε την αναμενόμενη επιτυχία και τους καρπούς που θα φέρει. Τους πρώτους τρεις μήνες όλα θα κυλήσουν  ομαλά. Θα προσελκύσετε την προσοχή των άλλων και οι σχέσεις σας, τόσο στον κοινωνικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα, θα χαρακτηρίζονται από αρμονία και αισιοδοξία. Θα γεμίσετε από νέες ελπίδες και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Το 2015 είναι ένα καλό έτος για να επιτύχετε συμβιβασμούς, όμως θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας για να αποφύγετε παρεξηγήσεις.  Πέραν αυτού θα ζήσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, που μερικές φορές θα είναι ισχυρές και επίμονες. Θα πρέπει στις στιγμές αυτές να συμβιβάζεστε, βλέποντας τα πράγματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και προσαρμόζοντας απόψεις και ανάγκες στα δεδομένα της στιγμής.

Οι τελευταίοι μήνες του έτους θα είναι ειρηνικοί και αρμονικοί, αρκεί να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα και να κάνετε σωστές επιλογές. Ο σωστός προγραμματισμός είναι απαραίτητος για να ευοδώσουν οι προσπάθειες σας. Το 2015 προβλέπεται να υπάρξουν μεγάλες προκλήσεις, αγώνες και αλλαγές, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Υπερβολική κούραση και κακουχίες λόγω της σκληρής δουλειάς θα σας ταλαιπωρήσουν, όμως το αποτέλεσμα προβλέπεται να είναι συνολικά θετικό .

Επαγγελματικά

Το 2015  προβλέπεται να είναι μια δημιουργική χρονιά στον επαγγελματικό τομέα για τους Παρθένους. Θα  υπάρξουν  πολλές προκλήσεις  και μια έντονη κινητικότητα στον τομέα της καριέρας. Αν  αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με σύνεση  και ενεργήσετε  σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, το 2015 σας επιφυλάσσει μεγάλες αλλαγές.

Οι θετικές όψεις των πλανητών  θα ενισχύσουν θεαματικά τους στόχους σας και θα φέρουν αναγνώριση και νέα επαγγελματικά σχέδια. Οι διαπραγματεύσεις στον τομέα του εμπορίου θα είναι πολύ επωφελείς, ακόμα κι αν πρέπει να προχωρήσετε σε επώδυνα μέτρα. Θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας, αν και οι ανταγωνιστές σας θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια στο δρόμο σας, για να αποτύχετε σ αυτό που χρόνια τώρα προσπαθείτε. Τα γεγονότα και η απτή πραγματικότητα θα σας δραστηριοποιήσουν και οι αποφάσεις θα γίνουν το κλειδί για την επιτυχία στο μέλλον. Με επιτυχείς διαπραγματεύσεις θα επιλύσετε προβληματικές καταστάσεις. Ορισμένα προβλήματα ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά τα μέσα καλοκαιριού.

Αν ψάχνετε για μια θέση εργασίας ή θέλετε να επεκταθείτε στο εμπόριο, τον Ιούνιο και θα έχετε μεγάλη διαίσθηση αλλά και ευκαιρίες στους τομείς αυτούς. Αυτή η χρονιά θα αποτελέσει ορόσημο για να τολμήσετε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να προωθήσετε την καριέρα σας θεαματικά. Οι περισσότεροι από εσάς προβλέπεται να αποκτήσουν μια νέα θέση εργασίας, ένα νέο γραφείο ή να δεχτούν μια προαγωγή. Θα σας πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσετε αυτή την αλλαγή και θα χρειαστεί να δουλέψετε υπερβολικά για να βγάλετε τα πράγματα εις πέρας .

Οικονομικά

Από τις αρχές του έτους τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολούν λιγότερο από ότι την προηγούμενη χρονιά. Θα δαπανήσετε χρήματα με σωστό τρόπο και θα αισθάνεστε αρκετά ικανοποιημένοι, οραματιζόμενοι με αισιοδοξία το μέλλον σας και ικανοποιώντας με σχετική άνεση τις υλικές σας ανάγκες. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν κάμψη, εξαιτίας απρόβλεπτων δαπανών και εξόδων. Η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε μεγάλα σχέδια, ένα σπίτι, έπιπλα, ένα αυτοκίνητο. Πρέπει να εμπιστευτείτε τις πρακτικές σας δεξιότητες για να μετουσιώσετε τις σκέψεις σας σε πραγματικότητα.

Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα και να σας φορτώσουν σε πρόσθετες δαπάνες που δεν θα είναι πάντα εύλογες και αναγκαίες. Ο Ερμής ευνοεί μυστικές διαπραγματεύσεις που θα σας αποδώσουν μελλοντικά. Λεπτομερώς θα πρέπει εξετάζετε όλες τις πτυχές και παραμέτρους, πριν αποφασίσετε να ξοδέψετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχός σας! Μεταθέστε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, τουλάχιστον για την επόμενη μέρα. Εξαιτίας των αλλαγών που προβλέπονται στον επαγγελματικό σας τομέα θα χρειαστεί να είστε λιγάκι προσεκτικοί στον τομέα των χρημάτων. Προς τα μέσα του  έτους προβλέπεται να λάβετε χρήματα από μια απροσδόκητη πηγή.

 Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2015 προβλέπεται οι Παρθένοι να έχουν στον τομέα των σχέσεων μια δύσκολη χρονιά, λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων που θα παρουσιαστούν. Θα πρέπει να αποφύγετε να εξιδανικεύετε την αγάπη λόγω των έντονων συναισθημάτων σας! Ο σύντροφος σας θα επιδιώξει να θέσει όρια στην ανεξαρτησίας σας, ιδιαίτερα κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους.  Προσπαθήσετε να αναπτύξετε τις σχέσεις σας και να καθορίσετε τα σωστά όρια που δεν θα διαταράξουν τη σχέση σας. Πολλοί από εσάς προβλέπεται να τερματίσετε μια σχέση και να απογοητευτείτε.

Από την άλλη πλευρά, η θέση του Ουρανού θα προκαλέσει  παραφωνία και θα ξυπνήσει ο φόβος της απόρριψης που έχει τις ρίζες της από το μακρινό παρελθόν. Θα υπεισέρθετε σε λεπτομέρειες και θα αισθανθείτε μια ιδιαίτερη ανάγκη να βεβαιωθείτε ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι αξιόπιστο. Όσοι είναι σε σχέση θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να προχωρήσουν σε αλλαγές με πολύ προσοχή και αφού εξετάσουν όλα τα δεδομένα από κάθε πλευρά.

Εάν είστε άγαμοι, μπορείτε να ενδώσετε σε  κάποια νέα ειδύλλια, καθώς και σε ασυνήθιστες, εξωτικές συναντήσεις, με καλό φαγητό και απολαύσεις που θα σας συναρπάσουν. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση,  ο σύντροφος σας θα αποτελέσει πηγή δύναμης  στις προκλήσεις  που η ζωή θα σας φέρει. Το 2015 δεν είναι κατάλληλη χρονιά για μόνιμες σχέσεις και δεσμεύσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να συμβουλευτείτε φίλους που εμπιστεύεστε, για να αποφύγετε λάθη που θα σας χαλάσουν την διάθεση.

Υγεία

Αυτό το έτος η  υγεία  σας θα υποφέρει από αυξημένο στρες. Θα υπάρξουν έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και έντονα συναισθήματα περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Η  ευαισθησία σας θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η γενική κατάσταση της υγείας σας θα έχει άμεση σύνδεση με τη σχέση σας.  Μερικοί από εσάς ενδέχεται να επενδύσετε με όλη την καρδιά στη σχέση σας και θα βελτιωθεί όχι μόνο η ψυχολογία σας, αλλά και η φυσική σας κατάσταση. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το πεπτικό σας σύστημα και ασθένειες που σχετίζονται μ αυτό, και που πιθανόν να σας ταλαιπωρούν, να εξαφανιστούν. Θα εστιάσετε στην οικογένεια και στην αρμονία με τον περιβάλλοντα κόσμο. Αποφύγετε εντάσεις και κάντε ένα βήμα πίσω για να κρατήσετε ισορροπία στην υγεία σας.

Ταξίδια

Το 2015 δεν είναι η χρονιά που ευνοούνται τα ταξίδια, εκτός από μικρές αποδράσεις που θα σας δώσουν τη ευκαιρία να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστείτε από το φόρτο εργασίας και τις προκλήσεις που προβλέπεται να αντιμετωπίσετε.

Συμβουλή
Φέτος θα είστε έτοιμοι να κλείσετε οριστικά κάποια κεφάλαια τη ζωή σας από το παρελθόν. Σκεφτείτε όμως δύο φορές πριν αποφασίσετε να διακόψετε μια σχέση! Μια ψυχαναγκαστική επιθυμία για διασκέδαση θα εμφανιστεί ιδιαίτερα κατά τους τελευταίους μήνες του 2015.  Φροντίστε να φέρετε πίσω τη χαρά στη ζωή σας, έτσι ώστε να μην καταλήξετε σε κατάθλιψη.

Οι όψεις του ωροσκoπίου σας δεν ευνοούν οικονομικές συναλλαγές με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Σκεφτείτε καλά πριν δανείσετε χρήματα και υπογράψετε με πολύ προσοχή δάνεια και οικονομικές ρυθμίσεις, που αν δεν τα χειριστείτε σωστά, ίσως σας φέρουν μελλοντικά σε δύσκολη θέση.

Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας σε θέματα που ενδεχομένως να προκύψουν στην οικογένεια. Ευκαιρίες  ανάπτυξης θα αναπτερώσουν το ηθικό σας από τα μέσα του έτους και μετά. Το 2015 είναι η χρονιά που θα ανακαλύψετε τις κρυφές όψεις της προσωπικότητας σας και τα κρυφά σας ταλέντα.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.