Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Τα ζώδια Δευτέρα– 27/6/2016



Σήμερα Δευτέρα φίλοι των άστρων η Σελήνη περνά στον πύρινο Κριό για να φέρει στο προσκήνιο μια νέα αρχή και σημαντικές αλλαγές τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η γλυκιά Αφροδίτη κάνει αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ενεργοποιώντας την φαντασία και την δημιουργικότητα.

ΚΡΙΟΣ


Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να αντιμετωπίζετε τα πάντα με καχυποψία. Αποφύγετε διαμάχες και λογομαχίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Επανεξετάστε τους στόχους σας. Μήπως πρέπει κάτι να αλλάξετε ή να διαγράψετε, γιατί δεν σας εκφράζει πια; Η μέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση...

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ισορροπήστε το συναισθηματικό πάρε – δώσε με τον σύντροφο σας. Δώστε αγάπη και τρυφερότητα, για να έχετε ανάλογη αντιμετώπιση. Η χειραγώγηση δεν μπορεί πλέον να περάσει…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η φαντασία σας είναι αυτή τη χρονική στιγμή πειθαρχημένη και παραγωγική και η αφοσίωση σας στην υπηρεσία του δικαίου και της αρετής παραδειγματική. Προσοχή μόνο στην υγεία σας!

ΛΕΩΝ

Η σωστή διαχείριση των εξόδων θα σας βοηθήσει στο άμεσο μέλλον. Περάστε μια ήρεμη και ερωτική βραδιά με τον σύντροφο σας, αποφεύγοντας ωστόσο σπατάλες και φτηνούς εντυπωσιασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αίσθηση ότι βαδίζετε πλέον στον δρόμο Θέλατε και που σας καθοδηγεί να ακολουθήσετε το βαθύτερο είναι σας, σας κάνει να νιώθετε γαλήνη, κάτι που εκπέμπετε στους γύρω σας!

ΖΥΓΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τον οικονομικό τομέα. Η φαντασία σας αντιμάχεται την λογική σας σήμερα σε μια αμφίβολης έκβασης αναμέτρηση. Μην υπογράφετε για κάθε ενδεχόμενο συμβόλαια και καινούργιες συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεστε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σας. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σας ανθρώπους. Γύρω σας υπάρχουν αρκετοί που σας αγαπούν, δεν κάνατε όμως τον κόπο να ασχοληθείτε μαζί τους…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στις εξαπατήσεις! Οικονομικές παγίδες στήνονται γύρω σας και κάποιοι σας υπονομεύουν. Μια μικρή αδιαθεσία σας ταλαιπωρεί προσωρινά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τύχη σας χαμογελάει και σας ωθεί σε νέους δρόμους. Δεν μένει παρά να διώξετε τους φόβους σας και να κάνετε τις σωστές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχή σας δεν επικροτεί τις «λογικές» επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Αφεθείτε να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει!

ΙΧΘΕΙΣ

Μια έξοδος με καλούς φίλους θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας, το έχετε μεγάλη ανάγκη.


Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ





 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.