Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Zώδια :Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11/2 έως και 17/2/2019 από την Αλίντα Κανάκη !




Η ενέργεια του Άρη από  το ζώδιο του Κριού, σε όψη με τον Ουρανό μεταξύ 11 και 14 Φεβρουαρίου θα φέρει αυθορμητισμό, ενδεχομένως και επιθετικότητα. Μεμονωμένα άτομα ή ομάδες θα ωθηθούν στην δράση και θα θελήσουν να εκτονώσουν την συσσωρευμένη τους επιθετικότητα, που θα οδηγήσει σε ανούσιες ενέργειες στις περισσότερες περιπτώσεις. Η αλληλεπίδραση της όψης Άρη-Ουρανού με τον Δια από τον Τοξότη θα δώσει στις δράσεις ένα μανδύα σταυροφορίας, που όμως η επίδραση της μόνο θετική ή ουσιαστική δεν θα είναι, καθώς θα αναστατώσει τις ζωές μας.

Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο τα πράγματα μπορεί να γίνουν αρκετά περίπλοκα και αγχωτικά! Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να καταγραφούν αντιπαραθέσεις, επιθετικές ενέργειες μεγάλης κλίμακας, σοβαρά ατυχήματα, ανεξέλεγκτες εκρήξεις θυμού και κοινωνική αναρχία ή ακυβερνησία! Σε προσωπικό επίπεδο θα αισθανθούν πολλοί από μας την εσωτερική πίεση να περισσεύει και να γίνεται όλο και πιο δύσκολα διαχειρήσιμη, κάτι όμως που μπορεί να μας ωθήσει στην δράση και την αποτίναξη των δεσμών που μας καθηλώνουν και μας ταλαιπωρούν. Θα βρούμε το κουράγιο να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή μας, ίσως δε με ένα έξυπνο ή νεωτεριστικό τρόπο.

Στις 14 Φεβρουαρίου ξεκινάει το πέρασμα του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, μια θέση που δεν την χαρακτηρίζει η αρμονία… Είναι ωστόσο μια εξαιρετική περίοδος να ολοκληρώσουμε ενέργειες και δράσεις που ξεκίνησαν, όσο ο Άρης βρισκόταν στο ζώδιο του Κριού. Ιδανικό είναι το πέρασμα αυτό και για ένα γενικό ξεκαθάρισμα στόχων, δράσεων και σχέσεων, με γνώμονα την πραγματική τους αξία για την ζωή μας, επαγγελματική ή κοινωνική. Με τον τρόπο αυτό θα αποβάλλουμε κάθε τι περιττό και θα μπορέσουμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε ότι αξίζει πραγματικά να διατηρηθεί.






 ΚΡΙΟΣ 


Με την έναρξη της εβδομάδας ο Ερμής κυβερνήτης της εργασίας, της υγείας βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο οίκο σε πτώση. Σε θέματα εργασίας και υγείας θα υπάρχει δύσκολη συνεννόηση και μπλοκαρισμένες επικοινωνίες. Το διάστημα που ξεκινάει σου δίνει ιδιαίτερη εύνοια στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία! Η διέλευση του Άρη από τον 10ο οίκο στις 14 Φεβρουαρίου σου δίνει ιδιαίτερη εύνοια στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία! Καθώς δεν υπολογίζεις κούραση ή κινδύνους, φαίνεται να έχεις  όλα τα εχέγγυα για την επιτυχία. Πρέπει όμως να προσέξεις, αν δεν ανήκεις στο ελεύθερο επάγγελμα, να αποφύγεις ρήξεις με προϊσταμένους ή συναδέλφους, επειδή δεν θα βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σου. Εργάσου σιωπηρά και μεθοδικά, αποφεύγοντας τους παλληκαρισμούς και η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου. Αν είσαι σε σχέση η εβδομάδα αναμένεται να είναι αρκετά πιο σταθερή και ήρεμη από συναισθηματικής άποψης, χωρίς ωστόσο να εκλείπουν οι πηγές ανησυχίας ή τριβών. Ο Δίας θα αναζωπυρώσει το ερωτικό σου ένστικτο και θα είναι υπεύθυνος για μεγάλες ερωτικές στιγμές που θα βιώσεις με το ταίρι σου. Θα συνεπικουρήσει σ αυτό η Αφροδίτη, καθώς και ο Άρης, ο πλανήτης σου, που όμως θα θέσουν και πρακτικά θέματα στο τραπέζι, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο μια ισορροπία. Αν είσαι single η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή, κάτι που θα οφείλεται στο ευεργετικό τρίγωνο της Σελήνης ! Με ανανεωμένο ερωτικό πάθος θα ζήσεις εξαιρετικές ερωτικές στιγμές.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!




ΤΑΥΡΟΣ 



Η σύνοδος του Άρη στο ζώδιο σου ευνοεί την δημιουργία  αυτή την εβδομάδα γεμάτη δυναμισμό, πάθος για επιτυχία, τονωμένη φιλοδοξία και ένα έντονο ηγετικό προφίλ να κάνει αισθητή την παρουσία σου στον επαγγελματικό χώρο. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και δράσεις που θα σε  βγάλουν από τους συνηθισμένους ρυθμούς δουλειάς, θα πάρεις αποφάσεις που ίσως να είναι νεωτεριστικές για τα δικά σου δεδομένα και θα είσαι περισσότερο τολμηρή από ότι συνήθως. Με την διέλευση του Άρη στον 1ο οίκο στις 14 Φεβρουαρίου διεκδίκησε τα δικαιώματά σου, αδιαφορώντας εάν από τη συμπεριφορά σου θίγονται κάποιοι άλλοι. Στον αισθηματικό τομέα αν είσαι  σε μόνιμη σχέση, κατά την περίοδο αυτή το ταίρι σου θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Όλα θα ξεκινάνε και θα καταλήγουν σ αυτό! Θα κάνεις τα πάντα για να είναι ευτυχισμένο και θα το πετύχεις σε μεγάλο βαθμό! Αν είσαι single Θα έχεις μια εξαιρετικά μεγάλη δύναμη αποπλάνησης, που θα σε κάνει να απορείς και εσύ η ίδια , ενώ θα διαπιστώσεις ότι πολλές φορές δεν θα χρειάζεται να κάνεις  την παραμικρή κίνηση για να προσελκύσεις το ερωτικό ενδιαφέρον των γύρω σου. Η θέση του ουρανού υπόσχεται αλλαγές. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες!


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!




ΔΙΔΥΜΟΙ 




Η εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ καλή για καινούργιες δράσεις, ομαδική δουλειά και καινοτόμες παρεμβάσεις. Η σύνοδος του Άρη ενισχύει την δημιουργία. Κατά τα μέσα της εβδομάδας τα φιλόδοξα σχέδια σου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς θέματα συναισθηματικής φύσης φαίνεται να έρχονται σε πρώτο πλάνο και να σε απασχολούν με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Χρήματα θα εισρεύσουν στα ταμεία σου σε ικανοποιητικό βαθμό, κυρίως μέσα από συνέργειες και συνεργασίες! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, εκτός και αν κάνεις κάποια παράτολμη ενέργεια και τινάξεις τα οικονομικά σου  στον αέρα. Με την διέλευση του Άρη στον 12 οίκο στις 14 Φεβρουαρίου να είσαι σε ετοιμότητα για να αποφύγεις  δολοπλοκίες, μηχανορραφίες και συκοφαντίες εις βάρος σου από κάποιους καλοθελητές. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, η θέση του Δία σε ευνοεί ! Από τα μέσα της εβδομάδας ξεκινά ένα θετικό διάστημα για την διευθέτηση προβλημάτων της καθημερινότητα σου και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων επικοινωνίας.  Οι ρομαντικές αποδράσεις μπορούν να διαδραματίσουν ένα καταλυτικό ρόλο στη μεταξύ σου σχέση και να φέρουν μια καινούργια ισορροπία.. Αν είσαι single αυτή ακριβώς η περίοδος, με το τρίγωνο της σελήνης στο ζώδιο σου, σε ευνοεί, δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και ερωτικές επαφές. Η ακτινοβολία σου θα είναι έντονη, η προσωπικότητα σου  θα λάμπει και η εκπλήρωση των πόθων σου  δεν θα αργήσει να έρθει!



Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Ο Άρης κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 10ο οίκο στο ζώδιο του. Στα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σου θα δραστηριοποιηθείς θα εκδηλώσεις πρωτοβουλίες με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα. Ακόμη και αν εργάζεσαι  κάτω από αντίξοες συνθήκες, έχεις μεγάλο φόρτο εργασίας ή αισθάνεσαι  ότι δεν έχεις  την ελευθερία κινήσεων που δικαιούσαι  ώστε να μεγαλουργήσεις ,κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα αποδειχτείς ότι οι προσπάθειες σου δεν πάνε χαμένες. Η σύνοδος της Σελήνης και του Ουρανού είναι κάτι που υπόσχεται επιτυχία και αναγνώριση των κόπων σου, μια πιθανή προαγωγή ή ένα απρόσμενο δώρο της τύχης. Με την διέλευση του Άρη στον 11ο οίκο στις 14 Φεβρουαρίου η υποστήριξη των άλλων θα σου φανεί πολλαπλά χρήσιμη, και μάλιστα ανθρώπων που έχουν κοινά με σένα ενδιαφέροντα. Αντιδράσεις μπορεί να αντιμετωπίσεις από εκείνους που δεν κατανοούν τα οράματα και τους στόχους σου  και προς τα πού αυτά προσανατολίζονται. Αν είσαι σε σχέση η ατμόσφαιρα είναι λίγο περίεργη  για τα συναισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα  για την βελτίωση του κλίματος σε μια υπάρχουσα σχέση. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα μεταστρέφεται και υπάρχει μια έντονη θλίψη, μοναξιά και ατμόσφαιρα απογοήτευσης .Υπεύθυνη θα είναι η επιρροή του Κρόνου για το κλίμα αυτό, που θα φέρει στην επιφάνεια τα αδύναμα σημεία της σχέσης σου ή θα αποκαλύψει κάποιες κρυφές πτυχές που θα σου προκαλέσουν απογοήτευση και θλίψη. Προσοχή θα χρειαστεί για τις singles του ζωδίου στις καινούργιες σχέσεις που πρόκειται να δημιουργηθούν την περίοδο αυτή, ιδίως μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, γιατί υπάρχει η πιθανότητα εκμετάλλευσης των συναισθημάτων σου  από άτομα που έχουν κρυφές σκέψεις και βλέψεις. Είναι πολύ πιθανό να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης…

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!




ΛΕΩΝ 




Με το ξεκίνημα της εβδομάδας η θέση του  Άρη θα σε βοηθήσει να προβάλεις  την ηγετική σου φυσιογνωμία, θα τονώσει το αγωνιστικό σου πνεύμα, θα έχεις  αυξημένες φιλοδοξίες και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν. Από οικονομικής άποψης δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς οι ροές μετρητών στα ταμεία σου θα είναι κανονικές. Η μόνη απειλή για τα οικονομικά σου είναι ο κακός σου εαυτός και οι λανθασμένες κινήσεις που μπορεί να κάνεις και να προκαλέσεις ζημιές στο πορτοφόλι σου. Η διέλευση του Άρη στον 10ο οίκο σου στις 14 Φεβρουαρίου σου δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης. Αν είσαι σε σχέση θα  επιθυμήσεις  να πάρεις κι εσύ τη μερίδα ευτυχίας που σου ανήκει. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργία έχουν τον πρώτο λόγο. Αν είσαι σε σχέση  θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να προέρχεται το πρόσωπο που θα σε  συνταράξει από τον χώρο της δουλειάς ή των σπουδών σου, είναι μια πάρα πολύ καλή περίοδος να πραγματοποιήσει κανείς καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να έχει κάνει καλές επιλογές. Συν Αθηνά και χείρα κίνει… 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!



 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 




Η θέση του Άρη σε ευνοεί. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά μέσα από την δικτύωση σου και με την συμπαράσταση των γύρω σου, συναδέλφων και προϊσταμένων. Η δουλειά σου τώρα θα αρχίζει να παίρνει μορφή και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Από οικονομικής άποψης η εβδομάδα  έχει εκπλήξεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει αύξηση των εισοδημάτων σου  από μια καινούργια συμφωνία που θα κάνεις και θα αποδειχτεί συμφέρουσα ή από μια αύξηση που θα σου δώσει το αφεντικό σου. Με την διέλευση του Άρη στον 9ο οίκο είναι καλύτερα να το εκμεταλλευθείς για πνευματικές ασχολίες, μελέτη και ενασχόληση με πνευματική γενικά εργασία. Υπερασπίσου  το δίκιο σου αλλά όχι με φανατισμό και προπαντός απόφυγε να έλθεις  σε ρήξη με το νόμο. Μην ξεκινάς τώρα νομικές διεκδικήσεις ή δικαστικούς αγώνες. Στον αισθηματικό τομέα το τετράγωνο του Δία παρεμβάλει εμπόδια. Αν είσαι σε σχέση το κλίμα είναι λίγο περίεργο αυτή την εβδομάδα. θα σε βασανίζουν πάρα πολλές αμφιβολίες που θα αφορούν το σύντροφο σου. Θα αισθάνεσαι  ότι δεν σε καταλαβαίνει, ότι έχεις χάσει την επαφή, ότι είναι απόμακρος και ότι τα συναισθήματα του απέναντι σου έχουν αλλάξει. Θα αρχίσεις πιθανόν να αισθάνεσαι  την απειλή από ένα άλλο άτομο που προσπαθεί να δυναμιτίσει τη σχέση σας. Αν είσαι single του ζωδίου θα  αναζητήσεις το έτερον σου ήμισυ, εάν αυτό είναι που θέλεις στη ζωή. Καλό θα ήταν να αποφύγεις  πισωγυρίσματα σε μια σχέση του παρελθόντος, μια και απλά θα ταλαιπωρηθείς και ίσως να πληγωθείς χωρίς λόγο.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!




ΖΥΓΟΣ 




Με την έναρξη της εβδομάδας οι συνεργασίες είναι αυτές που θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στα θέματα καριέρας! Από τις σχέση σου με τους γύρω σου, συνεργάτες ή συναδέλφους θα εξαρτηθεί εάν θα κάνεις βήματα προόδου ή οπισθοχώρησης. Έχεις πάντως την δυνατότητα να εμπνεύσεις και να κινητοποιήσεις τα άτομα που βρίσκονται γύρω σου σε ένα καινούργιο project, να διευρύνεις  τον κύκλο των γνωριμιών σου και να γνωρίσεις άτομα που θα μοιράζονται τις ίδιες ιδέες ή ανησυχίες με σένα, κάτι που θα σε  βοηθήσει να βρεις τα στηρίγματα που έχεις  ανάγκη αυτή τη χρονική στιγμή. Το πέρασμα του Άρη από τον όγδοο οίκο, στις 14 Φεβρουαρίου  θα σημάνει για σένα  κάποια γεγονότα, που δεν είναι δυνατόν να προβλεφτούν, επειδή μπορεί να είναι από πολύ καλά μέχρι πολύ άσχημα. Μπορεί να έλθεις σε αντίθεση με ανθρώπους, που θα έχει επίπτωση κυρίως στα οικονομικά σου. Αν είσαι σε σχέση η σύνοδος του Ερμή θα κάνει φανερή την ανάγκη για μια αλλαγή ή αναπροσαρμογή των όρων της σχέσης σου! Πέρα από αυτό όμως, το ταίρι σου  και η σχέση σου θα αποτελεί για σένα  το πρώτο σου  μέλημα. Η Αφροδίτη θα είναι υπεύθυνη για το ενδιαφέρον σου για την αναζήτηση των ψυχολογικών προεκτάσεων της ερωτικής σου σχέσης αλλά και την εξερεύνηση των πτυχών που θεωρείς «ταμπού», και μέσα από τη διαδικασία αυτή θα διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Με ένα επικοινωνιακό Ερμή να σου  δίνει φτερά στις επαφές με τους γύρω σου, έχεις  την τύχη με το μέρος σου αν είσαι single με καλές προοπτικές για καινούργιες γνωριμίες!


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!





 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 



Με την έναρξη της εβδομάδας ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, η πίεση αισθητή, ενώ η αντιπαλότητες και οι συγκρούσεις με άτομα του εργασιακού σου  περιβάλλοντος δεν θα λείπουν. Ωστόσο η θέση του Δία μέσα από το ωροσκόπιο σου  σχετίζεται με τα επαγγελματικά, θα βοηθήσει να ξεχωρίσεις με το ταλέντο και τη απόδοση σου  και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα μεγάλο βαθμό αυτοδυναμίας στο χώρο της δουλειάς σου. Από την άλλη, με το εξάγωνο του Ήλιου να φωτίζει το τμήμα του ωροσκοπίου σου που έχει σχέση με τη φήμη και την καταξίωση, δημιουργείς ένα ευνοϊκό περιβάλλον για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις πολλά από όνειρά σου. Με την διέλευση του Άρη στις 14 Φεβρουαρίου από τον 7ο οίκο  η ένταση θα κυριαρχήσει στη ζωή σου, που θα γίνει αντιληπτή τόσο στις συνεργασίες σου, όσο και στην  σχέση  με το σύντροφό σου. Αν είσαι σε σχέση τα πράγματα θα είναι ή μαύρα ή άσπρα, φέροντας την ένταση σε οριακά επίπεδα.  Δεν θα λείπουν όμως τα ακραία ερωτικά ξεσπάσματα, μια και η παρουσία της Αφροδίτης θα φροντίζει να εκτονώνει την τεταμένη ατμόσφαιρα μέσα από το ερωτικό πάθος. Αν είσαι single η εβδομάδα δεν ευνοεί  καινούργια ερωτικά ξεκινήματα, μια και θα υπάρχει πολύ έντονο το στοιχείο της επιθετικότητας στη συναισθηματική σου ζωή !.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!





ΤΟΞΟΤΗΣ 


 

Δεν θα είναι εύκολη και ήρεμη η εβδομάδα.Θα υπάρχει έντονο άγχος, θα έχεις έντονους ρυθμούς καθημερινότητας, κάποιες αντιπαραθέσεις με συναδέρφους ή συνεργάτες, έκτακτες καταστάσεις και μίνι κρίσεις, θα υπάρχουν όμως και οι ευκαιρίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να φανεί η προσπάθεια σου  σε όλη της την έκταση. Η πρόοδος σου παρά τις αντιξοότητες στη δουλειά σου θα γίνουν  εμφανής και οι προοπτικές για το άμεσο μέλλον θα είναι πολύ καλύτερες. Η διέλευση του Άρη από τον 10ο  οίκο θα φέρει επιτυχία και αναγνώριση του έργου σου, θα φέρει όμως και το ανάλογο οικονομικό αντίκρισμα. Θα αμειφτείς πλουσιοπάροχα για τον κόπο σου, και αυτό είναι που θα αμβλύνει το αίσθημα κούρασης που θα αισθάνεσαι. Από συναισθηματικής άποψης, η εβδομάδα θα είναι εξαιρετική! Θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες καθώς θα έχεις την ακτινοβολία, την ενέργεια και το πάθος που απαιτούνται για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πάθους σου. Αν είσαι single και ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο μόνιμο, αυτή είναι η ευκαιρίας σου! Αν είσαι σε σχέση η σύνοδος της Σελήνης βοηθά στην ενδυνάμωση των δεσμών σου  με το σύντροφο σου. Προγραμμάτισε  ρομαντικές αποδράσεις, αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σου  δοθούν να βρεθείς  με το ταίρι σου  και να έρθεις πιο κοντά.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 



Η εβδομάδα θα είναι με μεικτή εικόνα για τα θέματα καριέρας ! Η σύνοδος του Άρη και η θέση του Ερμή ευνοεί  επαφές, συζητήσεις, ανοίγματα, επεκτάσεις και οτιδήποτε καινούργιο έχεις σκοπό να κάνεις στον τομέα της καριέρας σου! Μπορεί να συζητήσεις  τις λεπτομέρειες, άφησε  όμως την οριστικοποίηση οποιονδήποτε οικονομικών όρων για την επόμενη εβδομάδα, όπου τα πράγματα θα είναι πιο συμφέροντα για σένα. Στον οικονομικό τομέα επέρχεται μια σχετική ισορροπία εσόδων – εξόδων, αρκεί βέβαια να κάνεις μια σφιχτή διαχείριση. Ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σου υπάρχουν, αλλά θα φανούν καλύτερα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μην βιαστείς να κάνεις  κινήσεις και κυρίως μη ρισκάρεις το οικονομικό σου μέλλον. Η διέλευση του Άρη από τον 1ο οίκο  τονίζει το εγώ  και την προσωπική σου ελευθερία. Τα αισθηματικά σου φαίνεται να τα βάζεις  σε δεύτερη μοίρα αν είσαι σε σχέση, μια και θα υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που θα σε  απασχολούν. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να είναι πάντοτε αυτονόητο για τον σύντροφό σου… Ίσως να αντιμετωπίσετε γκρίνιες, διαπληκτισμούς ή ζηλοτυπίες που θα φορτίσουν την ατμόσφαιρα, …Αν είσαι single θα έχεις  άλλα πιεστικά θέματα να επιλύσεις, δεν αναμένεται να σε  απασχολήσουν τα ερωτικά σου  ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα …   

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!





 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 


Το πλανητικό σκηνικό διάκειται αρκετά ευνοϊκά απέναντι σου, σχεδόν καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας.Είναι μια περίοδος που ξεκινάει τώρα που μπορείς  με τα λογικά και καλά μελετημένα επιχειρήματα σου  να πείσεις  τους ακροατές σου και να χαράξεις μια νέα πορεία στον επαγγελματικό τομέα. Για να μπορέσει  βέβαια να αποδώσει το καινούργιο χρειάζεται μακρά προετοιμασία και καλός σχεδιασμός, και η περίοδος αυτή ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.Το πέρασμα του Άρη από τον τέταρτο οίκο σου, θα σημάνει κάποια αναμόχλευση περασμένων καταστάσεων, που βέβαια δεν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθούν τώρα. Μόνο η σκληρή εργασία στο σπίτι ή στο γραφείο θα δώσει κάποια διέξοδο, αλλά μην επιχειρήσεις  να τακτοποιήσεις οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί δεν είναι ευνοϊκό το timing. Αν είσαι σε σχέση θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες αυτό την εβδομάδα, που σε άλλους θα είναι μικρότερες, και σε άλλους μεγαλύτερες.Το πρώτο δεκαήμερο προσφέρεται να γεφυρώσεις  μέσα από συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις το χάσμα που ενδεχομένως να υπάρχει, ώστε να βρεις και πάλι τις ισορροπίες που είναι απαραίτητες στην σχέση. Αν είσαι single δεν θα ήταν η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσεις  κάτι καινούργιο, γιατί με ένα σκηνικό εντάσεων να πυρπολεί τα συναισθηματικά σου , το μόνο που θα καταφέρεις είναι να απορυθμίσεις  με τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς τη ζωή σου. Απόλαυσε  τις κοινωνικές σου συναναστροφές, τις πρόσκαιρες επαφές  και άφησε  τα υπόλοιπα να έρθουν στην ώρα τους.



Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!




 ΙΧΘΥΣ 



Δεν  θα είναι  κακή η εβδομάδα για θέματα καριέρας,! Θα  έχεις ευκαιρίες για να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση που έχεις  χαράξει, θα πρέπει όμως να κάνεις  έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σου και να διαπιστώσεις  ποια πράγματα έχουν λειτουργήσει θετικά και τι δεν έχει αποδώσει όσο θα περίμενες. Δεν είναι ωστόσο κατάλληλη η εποχή να κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές, πετώντας οτιδήποτε παλιό και επενδύοντας σε κάτι τελείως καινούργιο. Θα είναι πολύ πιο αποδοτικό να προσπαθήσεις  να κρατήσεις ότι λειτουργεί θετικά και να αλλάξεις  ότι δεν αποδίδει. Με τη διέλευση του Άρη από τον 7ο οίκο  η ένταση θα κυριαρχήσει στη ζωή σου,που θα γίνει αντιληπτή τόσο στις συνεργασίες σου, όσο και στις σχέσεις σου με τον σύντροφό σου. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις  είναι η δική σου  εριστική διάθεση, να μην σε  παρασύρει σε ρήξεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου.Αν είσαι σε σχέση θα αντιμετωπίσεις  κάποια πιθανά προβλήματα επικοινωνίας με το σύντροφό σου, θα έχεις τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες αυτό το χρονικό διάστημα να γεφυρώσεις το χάσμα και να επανέλθει η πολυπόθητη ισορροπία στη σχέση σου κρατώντας χαμηλούς τόνους.
Αν όμως είσαι όμως single  με την θέση της Αφροδίτης να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου  υπάρχουν καλές προοπτικές να συναντήσεις μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα το έτερο σου  ήμισυ!

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!




Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.