Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Αφροδίτη στους Ιχθείς 26 Μαρτίου με 20 Απριλίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !





Ο πλανήτης του έρωτα και του αισθησιασμού, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 26 Μαρτίου, και το πέρασμα της από το ζώδιο αυτό θα διαρκέσει σχεδόν ένα μήνα. Κατά τη διέλευση της από το ζώδιο που διαφεντεύεται από τον Ποσειδώνα, μπορούμε εύκολα να φανταστούμε ότι την περίοδο αυτή θα επικρατεί μια ερωτική διάθεση, σε μια όμως πιο ονειρική διάσταση!

Το διάστημα που θα ακολουθήσει πολλοί μεταξύ μας θα αφήσουν την συμπονετική τους φύση να βγει στην επιφάνεια, την ονειρική τους διάθεση να απαλύνει την σκληρή πραγματικότητα των ημερών, καθώς και την ανάγκη τους να βρούνε το ταίρι των ονείρων τους, όσοι δεν το έχουν βρει ακόμη. Είναι η περίοδος που αποζητάμε την αγάπη για την αγάπη, και είναι πάρα πολύ εύκολο να εξιδανικεύσουμε καταστάσεις και πρόσωπα, μόνο και μόνο επειδή έχουμε την ανάγκη να αισθανθούμε επιθυμητοί, το επίκεντρο της προσοχής και το αντικείμενο της διεκδίκησης ενός άλλου ατόμου!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Οι έρωτες με την πρώτη ματιά δεν θα είναι λίγοι αυτή την περίοδο και μέσα στην ονειροπόλα ατμόσφαιρα που θα επικρατεί, ο έρωτας που θα βιώσουμε θα αποκτά μυθικές διαστάσεις, υπερκαλύπτοντας κάθε προσδοκία μας. Είμαστε ανοιχτοί σε ένα νέο συναισθηματικό ταξίδι, είμαστε ευαίσθητοι και ενεργειακά φορτισμένοι ώστε να προσελκύουμε τον έρωτα και να τον απολαμβάνουμε στο απόλυτο! Επειδή όμως δεν είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε την πραγματικότητα, καθώς εξιδανικεύουμε τα πάντα, μπορούμε εύκολα να κάνουμε κακές επιλογές συντρόφων και να βιώσουμε μεγάλες απογοητεύσεις και πόνο όταν το πλανητικό σκηνικό ξεφουσκώσει… Καλό θα ήταν να μην εμπιστευόμαστε εύκολα άτομα που δεν γνωρίζουμε, για να μην πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης, και ας συμβουλευόμαστε για το διάστημα αυτό κάποιο άτομο εμπιστοσύνης μας, που μπορεί με μεγαλύτερη ψυχραιμία και πιο καθαρή ματιά να αξιολογήσει τις επιλογές μας.

Τα άτομα που ανήκουν στα ζώδια των Ταύρου, Καρκίνου, Παρθένου, Σκορπιού, Αιγόκερου και Ιχθύων θα είναι την περίοδο αυτή πολύ πιο έκδηλα με τη συναισθηματική τους φύση. Η διάθεση για συμβιβασμό θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ άλλοτε, με συνέπεια τα ελαττώματα του συντρόφου σας, εάν είστε σε σχέση, να αποτελούν μια απλή παρωνυχίδα. Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος και να κλείσετε οδυνηρά ή δύσκολα κεφάλαια στην κοινή σας πορεία, χαράζοντας ένα νέο μονοπάτι που να είναι αποδεκτό και από τους δύο συντρόφους.  Όσο για τους αδέσμευτους, έχετε κάθε δυνατότητα να προσελκύσετε το ταίρι των ονείρων σας, αρκεί να κάνετε προσεκτικές επιλογές, κάτι που θα σας δυσκολέψει, με τον Ποσειδώνα πάνω από το κεφάλι σας… Ας ελπίζουμε όμως και ας ευχηθούμε για την καλύτερη δυνατή έκβαση!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 Από την Αλίντα Κανάκη στο www.fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.