Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Σχέσεις και ανάδρομη Πορεία του Ερμή Από τις 5 μέχρι τις 28 Μαρτίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !






Το τέλος του χειμώνα και η αρχή της άνοιξης αχνοφαίνεται στον ορίζοντα και η επερχόμενη αναγέννηση της φύσης φέρνει πολύ καλύτερη ψυχολογική διάθεση, αισιοδοξία και νέα ορμή για ζωή. Ωστόσο ο Ερμής θα δυσκολέψει αυτή τη φορά κάπως το τελείωμα του χειμώνα, καθώς θα είναι ανάδρομος σχεδόν καθ όλο τον Μάρτιο (5-28/3)!

Μας είναι πλέον γνωστό, ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας και του εμπορίου, που είναι ο πιο συχνός σε ανάδρομες κινήσεις πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, φέρνει αρκετές αναποδιές και καθυστερήσεις στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, για όσους τουλάχιστον έχουν ορθόδρομο Ερμή στον γενέθλιο χάρτη τους. Τα συνηθέστερα είναι οι κακές συνεννοήσεις και παρανοήσεις, λανθασμένη αποστολή μηνυμάτων, που κάποιες φορές μπορούν να μας εκθέσουν ανεπανόρθωτα, σφάλματα και βλάβες  ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθυστερήσεις και αναποδιές σε ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής. Πέρα όμως από την διάσταση αυτή, μεγάλη επιρροή ασκεί και στις συναισθηματικές μας σχέσεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή αισθανόμαστε ότι κάνουμε ένα βήμα πίσω στις σχέσεις μας, καθώς οι παρανοήσεις δημιουργούν σειρά εντάσεων και προβλημάτων. Γνωριμίες με νέα άτομα μπορούν να μας δημιουργήσουν  σειρά προβλημάτων, καθώς τα άτομα πολλές φορές δεν είναι αυτά που φαίνονται εκ πρώτης όψεως. Σχέσεις που συνάπτονται με ανάδρομο Ερμή, μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του διαλύονται, με μια πικρή πιθανότητα ωστόσο να αναβιώσουν στην επόμενη ανάδρομη πορεία του πλανήτη.  Για τον λόγο αυτό καλό είναι να αποφεύγουμε την σύναψη ερωτικών σχέσεων την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του, εκτός και αν γεννηθήκαμε με ανάδρομο Ερμή! Οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, ως προς το ποιόν βάζουμε στην ζωή μας, για να μην πληρώσουμε αργότερα το τίμημα της αμέλειας μας.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Με ανάδρομο Ερμή όμως έχουμε πολύ συχνά και επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το πρόσφατο παρελθόν! Σχέσεις που έχουν τερματιστεί στην τελευταία ανάδρομη πορεία του, ίσως να βιώσουν ένα come back, με διάθεση συμβιβασμού και από τις δύο πλευρές, ώστε να δώσουν μια νέα προοπτική στη σχέση τους. Ποτέ δεν μπορούμε όμως να είμαστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα των κινήσεων μας με ανάδρομο Ερμή, καθώς είναι πολύ πιθανό, με το που θα γυρίσει αυτός σε ορθή φορά, να ξαναβρούμε τα προβλήματα μπροστά μας και να οδηγηθούμε σε νέα αδιέξοδα και σε ένα πιθανό καινούργιο χωρισμό.

Για καλό και για κακό λοιπόν προσέχουμε την επικοινωνία μας σε κάθε επίπεδο και με κάθε μέσο, όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του, καθώς και μερικές μέρες πριν την είσοδο του και μετά την έξοδο του από αυτή, αποφεύγουμε σημαντικές αποφάσεις στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, ελέγχουμε την κάθε λεπτομέρεια για να προλάβουμε λάθη ή να ελαχιστοποιήσουμε τη επίδραση τους, εάν δεν μπορέσουμε να τα αποφύγουμε τελείως. Πειραματισμοί και νεωτερισμοί απλά απαγορεύονται μέσα στον Μάρτιο αγαπητοί φίλοι!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.