Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Κοσμική Αστρολογία και Τεκτονικές μετατοπίσεις - Από την Αλίντα Κανάκη !




Η περίοδος σεισμικής αναταραχής συνεχίζεται - τον Μάρτιο του 2019 –με την διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου και την  η μετάβαση του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου . 

Έχει παρατηρηθεί και έχει καταγραφεί στατιστικά, ότι ορισμένα ουράνια σώματα σε συγκεκριμένες φάσεις της κίνησης τους ασκούν πολύ μεγαλύτερες από το κανονικό πιέσεις στην γήινη επιφάνεια, βαρυτικά πεδία, ηλιακή δραστηριότητα, πεδία στρέψης κ.λ.π με συνέπεια να πιέζουν τις τεκτονικές πλάκες του γήινου φλοιού και να επιταχύνουν, εάν όχι να προκαλούν, τεκτονικές μετατοπίσεις ή ηφαιστειακές εκρήξεις. Τα ουράνια αυτά σώματα είναι:

Η Σελήνη, δορυφόρος μας, που ασκεί μεγαλύτερες πιέσεις στη Νέα Σελήνη, καθώς και στην Πανσέληνο.

Η είσοδος των γιγάντων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος σε ανάδρομη κίνηση, καθώς και η έξοδος τους από αυτή. Οι πλανήτες αυτοί είναι οι Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Οι Δίας και Κρόνος προκαλούν μεγάλες σε ένταση σεισμικές δονήσεις, ενώ οι Ουρανός και Ποσειδώνας μικρότερης έντασης, αλλά εξ ίσου καταστροφικές, καθώς παρατηρούνται συνήθως σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Σεισμικά ή ηφαιστειακά επικίνδυνες μέρες είναι και αυτές που οι πλανήτες περνάνε στο επόμενο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, χωρίς ωστόσο να δίνουν μεγάλης έντασης φαινόμενα. Από τους μικρούς ή εσωτερικούς πλανήτες καταστροφικότερος είναι ο Άρης, ενώ στον Πλούτωνας αποδίδεται κυρίως η έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα.

Στις πιο πάνω χρονικές στιγμές και λίγες μέρες πριν ή μετά τις μετατοπίσεις των πλανητών ενδέχεται να εμφανιστούν έντονες δονήσεις σε σεισμικά ενεργές περιοχές, κυρίως σε σημεία όπου έρχονται σε επαφή δύο ή περισσότερες τεκτονικές πλάκες.

Την περίοδο αυτή η Γη, με τον Πλούτωνα στο Αιγόκερω,  βρίσκεται σε μια φάση έντονης σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας. Για το μήνα Μάρτιο – Απρίλιο  οι επικίνδυνες ημερομηνίες εκδήλωσης σεισμών και εκρήξεων ηφαιστείων (με μερικές μέρες απόκλισης 10  + / - ) είναι οι ακόλουθες:

Η σούπερ Πανσέληνος στις 21 Μαρτίου 2019 –σεισμικός συντονισμός, τσουνάμι, πιθανότητα έκρηξης ενεργών Ηφαιστίων

Η μετάβαση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων 28 Μαρτίου 2019 –σεισμικός συντονισμός.

Η επαναφορά (στροφή ) του Ερμή σε ορθή πορεία στις 28 Μαρτίου 2019-σεισμικός συντονισμός.

Η ανάδρομη κίνηση του Δία στις 10 Απριλίου 2019 σεισμικός συντονισμός


Αλίντα Κανάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.