Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Αφροδίτη στους Διδύμους 9 Ιουνίου με 3 Ιουλίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !



Στις 9 Ιουνίου 2019 η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της αποπλάνησης, περνάει στο ζώδιο των Διδύμων, στο ζώδιο της επικοινωνίας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιουλίου. Και όταν ο έρωτας συναντά την επικοινωνία, το καλοκαίρι ξεκινάει με πολλές υποσχέσεις!

Κατά το διάστημα της διέλευσης της Αφροδίτης από τους Διδύμους το φλερτ αποκτά διαστάσεις εθνικού αθλήματος. Φλερτάρουμε και μας φλερτάρουν, επικοινωνούμε τα συναισθήματα μας με μεγαλύτερη άνεση και μας έλκουν άτομα που χαρακτηρίζονται έξυπνα ή εύστροφα, ανάλογα με τον τρόπο που αντιδρούν ή δρουν στο ερωτικό παιχνίδι. Δεν θέλουμε να αισθανόμαστε περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι, είτε πρόκειται για μια σχέση, είτε με συναισθήματα βαθιά και βασανιστικά, και εκείνο που επιδιώκουμε είναι να περνάμε καλά, να διασκεδάζουμε και να απολαμβάνουμε την στιγμή. Βαριόμαστε εύκολα, αποφεύγουμε δογματισμούς και βαρετούς ή μονόχνοτους ανθρώπους, κοινωνικά ή ερωτικά, και αποζητούμε την περιπέτεια.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Στην διέλευση αυτή μεγάλη βαρύτητα αποκτά η επικοινωνία και η πνευματική συμβατότητα των ανθρώπων. Μας έλκουν οι αυθόρμητοι αλλά και απρόβλεπτοι χαρακτήρες, γιατί αυτοί μπορούν να μας κινήσουν το ενδιαφέρον και να μας απομακρύνουν από την μουντή πραγματικότητα. Αλλά και ερωτικά μας έλκουν άτομα που εκτιμούν την ποικιλία και τις εναλλαγές στην ερωτική πράξη. Και μείς όμως είμαστε πιο ζωντανοί και ενεργητικοί, πιο ανάλαφροι και πρόθυμοι να βγούμε από το καβούκι μας και να διασκεδάσουμε. Επικοινωνούμε με μεγαλύτερη ευκολία, ενδιαφερόμαστε περισσότερο για όσα διαδραματίζονται γύρω μας και μπορούμε στην φάση αυτή να διευρύνουμε τον κοινωνικό ή φιλικό μας κύκλο.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Όσοι είστε σε σχέση και αντιμετωπίζετε κάποια μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα, με το πέρασμα αυτό της Αφροδίτης έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με το ταίρι σας και μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Και ας μη ξεχνάμε ότι μπορείτε να αναζωογονήσετε την ερωτική σας ζωή μέσα στη σχέση, αρκεί να ξεφύγετε από τα γνωστά και τετριμμένα.

Όσο για τους αδέσμευτους, το μήνα αυτό θα βρίσκεστε στον παράδεισο! Επαφές, γνωριμίες, διασκέδαση, φλερτ και έρωτας! Μόνο που δεν θα σας ενδιαφέρει τόσο για πιθανή δέσμευση και ένας μακροχρόνιος δεσμός, όσο το να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά! Και από αυτή τη φάση της ζωής σας ίσως αποκομίσετε τελικά κάποιες πολύ σημαντικές καινούργιες γνωριμίες που θα επιβιώσουν στην ζωή σας και θα διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στην συνέχεια.  Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, μπορεί το διάστημα αυτό να σας εκμυστηρευτεί τον έρωτα του ένα άτομο από το φιλικό σας περίγυρο.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι της περιόδου είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και σ αυτά του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) ή όσιο έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Να έχουμε ένα καλό και ερωτικό καλοκαίρι λοιπόν!

Αλίντα Κανάκη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.