Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 8/7 έως και 14/7/2019 από την Αλίντα Κανάκη !



Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα έως 19.7.Μας είναι πλέον γνωστό, ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας και του εμπορίου, που είναι ο πιο συχνός σε ανάδρομες κινήσεις πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, φέρνει αρκετές αναποδιές και καθυστερήσεις στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, για όσους τουλάχιστον έχουν ορθόδρομο Ερμή στον γενέθλιο χάρτη τους. Τα συνηθέστερα είναι οι κακές συνεννοήσεις και παρανοήσεις, λανθασμένη αποστολή μηνυμάτων, που κάποιες φορές μπορούν να μας εκθέσουν ανεπανόρθωτα, σφάλματα και βλάβες  ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθυστερήσεις και αναποδιές σε ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής. Πέρα όμως από την διάσταση αυτή, μεγάλη επιρροή ασκεί και στις συναισθηματικές μας σχέσεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή αισθανόμαστε ότι κάνουμε ένα βήμα πίσω στις σχέσεις μας, καθώς οι παρανοήσεις δημιουργούν σειρά εντάσεων και προβλημάτων. Γνωριμίες με νέα άτομα μπορούν να μας δημιουργήσουν  σειρά προβλημάτων, καθώς τα άτομα πολλές φορές δεν είναι αυτά που φαίνονται εκ πρώτης όψεως. Σχέσεις που συνάπτονται με ανάδρομο Ερμή, μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του διαλύονται, με μια πικρή πιθανότητα ωστόσο να αναβιώσουν στην επόμενη ανάδρομη πορεία του πλανήτη.  Για τον λόγο αυτό καλό είναι να αποφεύγουμε την σύναψη ερωτικών σχέσεων την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του, εκτός και αν γεννηθήκαμε με ανάδρομο Ερμή! Οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, ως προς το ποιόν βάζουμε στην ζωή μας, για να μην πληρώσουμε αργότερα το τίμημα της αμέλειας μας.



Κριός


Επαγγελματικά – καριέρα :


Η εβδομάδα δεν προβλέπεται και τόσο εύκολη, με μεγάλη κινητικότητα και αρκετές ελπίδες για ένα ξεκίνημα που θα αποφέρει καρπούς λίγο αργότερα. Οι απαιτήσεις σας από την δουλειά θα είναι αυξημένες, αυξημένη όμως θα είναι και η ζήτηση που θα έχετε! Από οικονομικής άποψης το επταήμερο  θα είναι αρκετά δύσκολο, μια και ανελαστικές δαπάνες θα ροκανίσουν το εισόδημα σας, με τον Ερμή και αρκετούς μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία. Στοίβες οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις… και σας κυριεύει το άγχος για το πώς θα τα πληρώσετε. Κάποιες μικρές ενέσεις με επιπλέον ρευστό ίσως να υπάρξουν κατά το τέλος της εβδομάδας με την υποστήριξη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και τον 4ο οίκο, δεν θα είναι όμως αρκετές για να σας ανακουφίσουν.
                                          



Αισθηματικά – κοινωνικά :


Σχετικά με τις κοινωνικές ή φιλικές σας σχέσεις, η περίοδος αυτή με το πέρασμα του Ερμή από τον 5ο οίκο σας, προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να γεφυρώσετε το χάσμα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα με άτομα που σας περιβάλλουν, μέσα από την επίλυση των προβλημάτων, και να βελτιώσετε αισθητά το κλίμα αν είστε σε σχέση. Όσο για τους singles του ζωδίου, η εβδομάδα προσφέρει και νέες γνωριμίες που όμως δεν μπορούν να δώσουν κάτι σημαντικό σε βάθος χρόνου, αλλά και επάνοδο προσώπων από το παρελθόν σας στο προσκήνιο που θα ζητούν επανασύνδεση. Στην περίπτωση αυτή, ζυγίστε καλά τα αισθήματα σας, τα υπέρ και τα κατά της σχέσης, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Ταύρος :



Επαγγελματικά – καριέρα :



Για ένα ακόμη επταήμερο με τον Ουρανό στον 1ο οίκο σε πτώση, τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και κατέχουν την μερίδα του λέοντος στον καθημερινό προβληματισμό σας… Προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε λίγο από την καθημερινή διαχείριση της καριέρας σας, ώστε να δείτε με λίγη περισσότερη σαφήνεια την συνολική εικόνα. Αναρωτηθείτε όχι μόνο τι θέλετε να πετύχετε στο άμεσο μέλλον, αλλά και τι μπορείτε κάτω από τις δεδομένες συνθήκες να πετύχετε, για να μην απογοητεύσετε και πέφτετε χωρίς λόγο ψυχολογικά. Στα γενικότερα οικονομικά πλαίσια δεν θα ήταν έκπληξη, εάν δεν καταφέρετε να καλύψετε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας και να της μεταφέρετε στην  επόμενη εβδομάδα, μην παρασύρεστε όμως από συναισθηματικούς λόγους και ξεμείνετε από μετρητά…
                                           



Αισθηματικά – κοινωνικά :




Δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σας θα αντιμετωπίσετε σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, καθώς θα αποδειχθεί ακραίος στην συμπεριφορά και εριστικός. Εάν αφεθείτε και εκφραστείτε ελεύθερα, ίσως να κάνετε μεγάλη ζημιά στην σχέση σας. Θα πρέπει τουλάχιστον κατά το διάστημα αυτό να είστε συγκαταβατικοί, διπλωμάτες, υπομονετικοί και να κάνετε μεγάλη, μα πολύ μεγάλη υπομονή!!! Όσο για τους singles του ζωδίου, είναι λίγο περίεργο το επταήμερο  και οι πλανητικές επιρροές για να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση με προοπτικές. Θα είστε άλλωστε εξαιρετικά απασχολημένοι και αγχωμένοι με τα επαγγελματικά σας, για να έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε σοβαρά με τα αισθηματικά σας. Περάστε λοιπόν καλά και αφήστε τα μεγάλα και σπουδαία για καλύτερες μέρες!




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Δίδυμος :



Επαγγελματικά – καριέρα :



Από την αρχή της εβδομάδας  θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά στον τομέα της καριέρας σας και να ανοίξετε νέους δρόμους! Η περίοδος είναι θετική για τα επαγγελματικά σας και σας δίνονται μεγάλες δυνατότητες για βελτίωση της επαγγελματικής σας κατάστασης. Αυτό το επταήμερο όμως  ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο να εισπράξετε χρήματα που έχετε δουλέψει, με αποτέλεσμα να αγχωθείτε για το πώς θα καλύψετε τις ανάγκες σας. Μπορείτε να κάνετε κάποιους διακανονισμούς που θα ευνοηθούν από το πλανητικό σκηνικό, εάν δείτε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε με τον τρόπο που θα θέλατε στις υποχρεώσεις σας. Προς τα τέλη της εβδομάδας οι εισροές χρημάτων γίνονται πιο ομαλές με το εξάγωνο της Αφροδίτης να δίνει ευκαρίες, οι υποχρεώσεις όμως παραμένουν αυξημένες.




Αισθηματικά – κοινωνικά :


Ειδικά κατά το πρώτο μισό του επταήμερου ίσως χρειαστεί να επιστρατέψετε λίγο περισσότερο τις διπλωματικές σας ικανότητες και την ευστροφία σας, για να μην διαταράξετε ακόμη περισσότερο μια ελαφρά διαταραγμένη σχέση. Θα πρέπει να κάνετε ίσως ότι δεν καταλαβαίνετε ή δεν βλέπετε, μια και οι πλανητικές συνθήκες μπορούν να είναι η αιτία για αψυχολόγητες αντιδράσεις ή ενέργειες από τους γύρω σας ή το ταίρι σας. Όσο για τους singles  ή όσους βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό σε ένα νέο σταυροδρόμι, ρίξτε το παρελθόν πίσω σας, γιατί δεν μπορείτε να το αναστήσετε με τίποτε, και κοιτάξτε μπροστά! Με το εξάγωνο του Ουρανού να ευνοεί το ωροσκόπιο σας. Γιατί τη ζωή τη ζούμε τώρα! Ούτε χθες, ούτε αύριο!!!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Καρκίνος :


Επαγγελματικά – καριέρα :


Αυτό το επταήμερο με τον Άρη από τον Λέοντα στον 2ο οίκο σας, θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς σε μεγάλη έκταση για να μπορέσετε να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα! Ξεχάστε το υπερμέγεθες «εγώ» σας, αφήστε τις γκρίνιες και τις μοιρολατρίες στην άκρη, ξεχάστε εν ολίγοις αυτά που ξέρατε, γιατί ζούμε σε εποχές που είναι πολύ απαιτητικές. Θα πρέπει να προσφέρετε την βοήθεια σας σε συνεργάτες ή συναδέλφους για να σας βοηθήσουν με την σειρά τους και αυτοί. Το ομαδικό παιχνίδι είναι αυτό που μπορεί να εγγυηθεί ως ένα βαθμό την επιβίωση σας! Προς το τέλος της  εβδομάδας  το κλίμα στα οικονομικά σας βελτιώνεται κάπως, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το γιορτάσετε τσακίζοντας τον λογαριασμό σας στην αγορά…




Αισθηματικά – κοινωνικά :



Με εξαίρεση το διάστημα στις αρχές της εβδομάδας  που ίσως σας βασανίσουν αμφιβολίες που να αφορούν τα αισθήματα σας ή την αφοσίωση του συντρόφου σας, οι μέρες είναι ιδανικές για προσέγγιση του συντρόφου σας και επίλυση με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες των όποιων διαφορών υπάρχουν με την θέση του Πλούτωνα στον 7ο οίκο σας. Φροντίστε να δείχνετε τα συναισθήματα της αγάπης και αφοσίωσης σας στο ταίρι σας, μέσα από κινήσεις ή δράσεις που ξέρετε ότι του αρέσουν και τον ευχαριστούν.
Και για τους singles του ζωδίου όμως υπάρχουν καλές προοπτικές να συναντήσουν μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνουν αυτό το επταήμερο, το έτερο τους ήμισυ!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Λέων :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Από επαγγελματική άποψης η εβδομάδα δεν είναι κακή με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σας να σας ευνοεί ! Ξεκινάει με κάπως αργούς ρυθμούς αλλά όσο προχωράει, τόσο και οι ταχύτητες ανεβαίνουν! Ευκαιρίες για επεκτάσεις ή κάτι τελείως καινούργιο θα υπάρξουν μετά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Από το Πέμπτη και μετά τα έξοδα σας αυξάνονται και χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός των οικονομικών σας! Κάποιες αποφάσεις που θα έχουν σχέση με τοποθετήσεις χρημάτων, χρηματικές προσφορές που μπορεί να σας κάνουν ή νέες συμφωνίες που θα κλιθείτε να υπογράψετε, καλό θα ήταν να τις οριστικοποιήσετε εάν μπορείτε μετά το τέλος του ανάδρομου Ερμή προς το τέλος του μήνα, μια και τα δεδομένα θα αλλάξουν σύντομα και αυτά που θα συμφωνήσετε τώρα θα αποδειχτούν ασύμφορα μετά από λίγο.





 Αισθηματικά – κοινωνικά :


Το πρώτο μισό του επταημέρου είναι λίγο πιο δύσκολο για τα συναισθηματικά σας . Είναι λίγο εκείνος ο Ποσειδώνας που σας κάνει να φαντάζεστε διάφορα και να κατηγορείτε το ταίρι σας για πράγματα, χωρίς να έχετε στα χέρια σας απτές αποδείξεις. Προσπαθήστε, εάν βρίσκεστε σε σχέση να διευθετήσετε τις όποιες διαφορές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με το εξάγωνο της Αφροδίτης να σας ευνοεί ! Ας πρυτανεύσει η λογική για να μπορέσετε να διατηρήσετε τη σχέση ή το γάμο σας αλώβητο! Θα υπάρξει κατά διαστήματα μια  τάση υπερβολής στον ερωτικό τομέα, καθώς και η απαίτηση για περισσότερη ανεξαρτησία και μεγαλύτερη ικανοποίηση από την πλευρά του συντρόφου σας. Όσο για τους singles του ζωδίου, η φαντασία τους μπορεί αν τους οδηγήσει σε περίεργες ατραπούς, να δίνουν ελπίδα σε επιφανειακές και εφήμερες καταστάσεις, ή να θεωρούν καταδικασμένες εκ των προτέρων επαφές που μπορούν να δώσουν πολλά στο μέλλον.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Παρθένος :




Επαγγελματικά – καριέρα :



Το πρώτο μισό του επταημέρου είναι σαφώς πιο φιλικό απέναντι στο ζώδιο σας για επαφές, συζητήσεις, ανοίγματα, επεκτάσεις και οτιδήποτε καινούργιο έχετε σκοπό να κάνετε στον τομέα της καριέρας σας! Κατά τα άλλα, πολλά πράγματα θα είναι λίγο θολά κατά την διάρκεια της εβδομάδας και θα σας γεμίσουν άγχος και ανασφάλεια, προς το τέλος της, αρχίζουν όμως να ξεκαθαρίζουν και να παίρνουν μια πιο σταθερή μορφή. Κρατήστε λοιπόν επιφυλάξεις και μην κάνετε παρακινδυνευμένες ενέργειες για να μην διαπιστώσετε ότι επιλέξατε λανθασμένη πορεία… με τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα !  Αποφύγετε να υπογράψετε δεσμευτικές οικονομικές συμφωνίες χωρίς να ελέγξετε εξονυχιστικά τους όρους, γιατί μπορεί να μην είναι τόσο επωφελείς όσο αρχικά φαίνονται.  





 Αισθηματικά – κοινωνικά :


Για τα συναισθηματικά σας η εβδομάδα, χωρίς να είναι τέλεια, θα σηματοδοτήσει μια θετική περίοδο! Λίγη περισσότερη προσοχή θα χρειαστεί προς την περίοδο 10.7 και μετά, γιατί οι πρόσφατες σχέσεις, ιδίως του καλοκαιριού, μπορούν να περάσουν μια σημαντική κρίση. Είναι το πρώτο σοβαρό δοκιμαστικό τεστ που θα δείξει τις αντοχές και αντιστάσεις μιας σχέσεις και το αν θα καταφέρει να βγει αλώβητη από έντονες αναταράξεις. Είναι επίσης η περίοδος που ενδέχεται να διαπιστώσετε ή να αισθανθείτε ότι μια σχέση σας, ερωτική, φιλική ή επαγγελματική, δεν σας προσφέρει όσα προσδοκάτε, και να θελήσετε να δράσετε ανάλογα. Με τη βοήθεια του πλανητικού σκηνικού υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για μια νέα γνωριμία για τους singles του ζωδίου σας. Μην βιάζεστε όμως και φαντασιώνεστε δεσμεύσεις, συγκατοικήσεις και άλλα παρόμοια, πριν να είστε σίγουροι ότι η γνωριμία αυτή έχει καλές προοπτικές για κάτι μακροχρόνιο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στον 7ο οίκο να επηρεάζει το ωροσκόπιο σας. Σοφό θα ήταν να χαρείτε αυτό που σας ήρθε, χωρίς πολλές σκέψεις, οράματα και μελλοντικά πλάνα για γάμους κα ιστορίες με δράκους…




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ζυγός :




Επαγγελματικά – καριέρα :



Το πλανητικό σκηνικό διάκειται αρκετά ευνοϊκά απέναντι σας, σχεδόν καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Είναι μια περίοδος που ξεκινάει τώρα και συνεχίζεται μέσα του επταημέρου, που μπορείτε με τα λογικά και καλά μελετημένα επιχειρήματα σας να πείσετε τους ακροατές σας και να χαράξετε μια νέα πορεία στον επαγγελματικό τομέα με την θέση του Πλούτωνα από τον 4ο οίκο να σας ευνοεί. Κλείστε ανοιχτά οικονομικά μέτωπα και κάντε ένα καλό νοικοκύρεμα στα οικονομικά σας. Η εβδομάδα μπορεί να κλείσει και να σας αφήσει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αρκεί να κινηθείτε έγκαιρα και έξυπνα!




Αισθηματικά – κοινωνικά :



Το προηγούμενο χρονικό διάστημα αναδείχθηκαν όλα τα προβλήματα που υπόβοσκαν στην σχέση σας και σας έκανε εν ολίγοις φανερό, εάν η σχέση ή ο γάμος που έχετε, μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της παρούσης περιόδου ή όχι. Εάν τα προβλήματα είναι επιφανειακά, συγκυριακά και υποδεέστερης σημασίας, η εβδομάδα σας προσφέρει μια εξαιρετική πλανητική συγκυρία για να δουλέψετε από κοινού με τον σύντροφός σας και να βρείτε τις λύσεις που πρέπει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο και τον 4ο οίκο να σας ευνοεί. Οι singles του ζωδίου, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στην κοινωνική τους ζωή, με πολλές εξόδους, διασκέδαση και αρκετή σεξουαλική δράση! Περάστε καλά και μην πέσετε με τα μούτρα στην αναζήτηση συντρόφου. Γιατί «αν είναι νάρθει, θε ναρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει…»



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Σκορπιός :




Επαγγελματικά – καριέρα :



Αρκετά ισορροπημένο το πλανητικό σκηνικό στον επαγγελματικό τομέα στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα ! Έχετε ευκαιρίες για να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση που έχετε χαράξει, θα πρέπει όμως να κάνετε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σας και να διαπιστώσετε ποια πράγματα έχουν λειτουργήσει θετικά και τι δεν έχει αποδώσει όσο θα περιμένατε. Δεν είναι κατάλληλη η εποχή να κάνετε ριζοσπαστικές αλλαγές, πετώντας οτιδήποτε παλιό και επενδύοντας σε κάτι τελείως καινούργιο με τον Ερμή και αρκετούς μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία. Εάν προτίθεστε να κάνετε κάποιες επενδύσεις, προσοχή στις βιαστικές κινήσεις και στα ψηλά γράμματα!




Αισθηματικά – κοινωνικά :


Είναι  «θερμή » η εβδομάδα για τα αισθηματικά σας! Θα υπάρξουν έριδες και τριβές, γκρίνιες και ζηλοτυπίες, εντάσεις και ανταγωνισμοί με τον Ουρανό από τον 7ο οίκο να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιο σας. Μην βιαστείτε να ρίξετε το σφάλμα στην άλλη πλευρά, γιατί όλο και θα βάλετε το χεράκι σας και σεις για να κορυφώσετε την ένταση! Οι εντάσεις μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από κάθε λογικό πλαίσιο και να σηματοδοτήσουν την αρχή του τέλους για μια έτσι και αλλιώς προβληματική σχέση. Άσχημο ρόλο μπορούν να παίξουν οι έξωθεν επεμβάσεις, που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να δημιουργήσουν πολύ μεγαλύτερο κομφούζιο, αντί να εξομαλύνουν τις καταστάσεις. Για τους singles  του ζωδίου, η εβδομάδα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αρκεί να ενεργοποιείτε! Βγείτε έξω, κοινωνικοποιηθείτε, γνωρίστε κόσμο! Μην περιμένετε να έρθει στην πόρτα σας, εάν κάτι σας τραβήξει την προσοχή.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Τοξότης :



Επαγγελματικά – καριέρα :


                                          
Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα στα επαγγελματικά σας κατά το επταήμερο , ειδικά για τους αυτοαπασχολούμενους, οι οποίοι θα έχουν κάποιες ευκαιρίες για επεκτάσεις ή νέα ξεκινήματα μικρής όμως διάρκειας. Προσπαθήστε ωστόσο να περιστείλετε κατά το δυνατόν τα έξοδα σας και να αξιοποιήσετε όσο καλύτερα μπορείτε κάποια περιουσιακά σας στοιχεία που ίσως δεν σας αποδίδουν όσο θα έπρεπε ή δεν αποδίδουν καθόλου. Οι ενέργειες σας θέλουν  κάποια προσοχή γιατί μπορεί να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις ή να δεσμευτείτε σε κάτι που θα αποδειχτεί με την πάροδο του χρόνου οικονομικά ασύμφορο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία .





Αισθηματικά – κοινωνικά :



Οι φίλοι μπορούν να διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας, προσφέροντας σας χείρα βοηθείας σε δύσκολες καταστάσεις στην σχέση σας. Το υπόλοιπο είναι αρκετά πιο αρμονικό, με την προϋπόθεση ότι έχετε φροντίσει να εξαλείψετε τις αιτίες των προστριβών. Προσοχή στα μυστικά και στις κρυφές σας κινήσεις, γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να λογοδοτήσετε με την αντίθεση του Ήλιου να παρεμβάλει εμπόδια. Εάν σας ενδιαφέρει η σχέση που αυτή τη στιγμή έχετε, αφιερώστε τις δυνάμεις σας ώστε να την κάνετε λειτουργική και να αποκαταστήστε την αρμονία. Για τους singles  του ζωδίου, υπάρχει μια τάση για αχαλίνωτη περιπέτεια σε ερωτικό επίπεδο, και καλά θα κάνετε στην παρούσα τουλάχιστον φάση να μην σοβαρέψετε κάποια γνωριμία της στιγμής, μια και θα το μετανιώσετε αμέσως μετά. Φροντίστε τουλάχιστον να είστε ειλικρινείς ως προς το τι θέλετε και περιμένετε από το άτομο αυτό και μέχρι ποίου σημείου είστε διατεθειμένοι να φτάσετε εσείς. Μην αφήνετε το ταίρι σας να καλλιεργεί ψευδείς προσδοκίες για τη σχέση σας…




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Αιγόκερως :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Οι πλανητικές συνθήκες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν καλές αυτό τον επταήμερο για τα επαγγελματικά σας. Καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας  θα πρέπει να ακολουθείτε μια ήπιων τόνων προσέγγιση των προβλημάτων με συνεργάτες, συναδέλφους, προϊσταμένους ή πελάτες, μια και η κατά μέτωπο αντιπαράθεση μόνο ζημίες θα σας φέρει με το τετράγωνο του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιο σας. Στον οικονομικό τομέα δεν θα είναι ένας εύκολη  εβδομάδα , καθώς θα υπάρχουν αυξημένα έξοδα αλλά και ενδεχομένως μειωμένα έσοδα, τουλάχιστον κατά τις  πρώτες μέρες. Σταδιακά επέρχεται μια σχετική ισορροπία εσόδων – εξόδων, αρκεί βέβαια να κάνετε μια σφιχτή διαχείριση



Αισθηματικά – κοινωνικά :



Τα αισθηματικά σας φαίνεται να τα βάζετε σε δεύτερη μοίρα κατά το δεύτερο επταήμερο της εβδομάδας και αυτό είναι κατανοητό, μια και θα υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που θα σας απασχολούν με την θέση της Αφροδίτης σε τετράγωνο να προκαλεί εντάσεις στο ωροσκόπιο σας . Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να είναι πάντοτε αυτονόητο και εύκολα αποδεκτό για τον σύντροφό σας… Ίσως να αντιμετωπίσετε γκρίνιες, διαπληκτισμούς ή ζηλοτυπίες που θα φορτίσουν την ατμόσφαιρα, ιδίως κατά τις πρώτες μέρες. Για τους singles ,η κοινωνική τους ζωή θα φέρει μια νέα γνωριμία που θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα θελήσουν να την εξερευνήσουν από κάθε άποψη… Μια νέα καθαρά ερωτική σχέση μπορεί με τον καιρό να εμβαθύνει σε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό που θα αλλάξει τη ζωή σας όχι όμως πολλά υποσχόμενη μελλοντικά.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Υδροχόος :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Το επταήμερο προσφέρει αρκετές ευνοϊκές στιγμές, ώστε να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις και στους στόχους σας, υπάρχουν όμως και αρκετά εμπόδια που θα πρέπει με τους κατάλληλους, έξυπνους χειρισμούς να ξεπεράσετε για να προχωρήσετε. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει η περίοδος γύρω 9-10.7, καθώς απρόβλεπτες καταστάσεις μπορούν να δοκιμάσουν τα νεύρα σας. Στο χέρι σας είναι πάντως να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και συνεπείς, καθώς αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη ώθηση σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. Το υπόλοιπο της εβδομάδας έχει πολλές υποχρεώσεις και έκτακτες δαπάνες που θα σας δημιουργήσουν δυσκολίες με τον Ποσειδώνα στον 2ο οίκο και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία.




Αισθηματικά – κοινωνικά :



Οι μακροχρόνιες συναισθηματικές σχέσεις θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες αυτό το επταήμερο, σε άλλους μικρότερου μεγέθους και σε άλλους μεγαλύτερου με την αντίθεση του Κρόνου στο ωροσκόπιο σας. Το πρώτο μισό της εβδομάδας  θα υπάρχουν έντονες προστριβές και εντάσεις και θα πρέπει να προσπαθήσετε να κλείσετε παλιά μέτωπα μέσα από συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις το χάσμα που ενδεχομένως να υπάρχει, ώστε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες που είναι απαραίτητες στην σχέση. Το πλανητικό σκηνικό πυροδοτεί τις εντάσεις και ακόμη και το μικρότερο πρόβλημα μπορεί να πάρει μεγάλες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Και για τους singles  του ζωδίου, το διάστημα αυτό μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά ευεργετικό, καθώς μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί ενδιαφέρουσα. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε και σεις, δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον σας, και μάλιστα χωρίς καθυστερήσεις!





Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ιχθύς :



Επαγγελματικά – καριέρα :



Τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτό το επταήμερο με τον Δία από τον Τοξότη και τον 10ο οίκο να σας ευνοεί ! Έντονη κινητικότητα θα παρουσιαστεί, πολλές επαφές, προτάσεις ή ακόμη και μετακινήσεις για την προώθηση των ιδεών ή προϊόντων για τους ελεύθερους επαγγελματίες, πιθανά επαγγελματικά ταξίδια για το άνοιγμα νέων δρόμων και σύναψη εμπορικών συμφωνιών σε περιοχές που δεν είχατε μέχρις στιγμής στις άμεσες προτεραιότητες σας και γενικά πολλές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Μπορεί κάποιους από σας να τους ενεργοποιήσει η αίσθηση του ανικανοποίητου και να θελήσετε να αναζητήσετε μια νέα διέξοδο που να σας ικανοποιεί περισσότερο. Η εβδομάδα προσφέρεται επίσης για ευνοϊκούς διακανονισμούς, ένα έχετε οφειλές προς το δημόσιο ή τις τράπεζες που σας δυσκολεύουν. 



                                           

Αισθηματικά – κοινωνικά :



Εάν εξαιρέσουμε τις πρώτες μέρες 8-10.7, που θα επικρατεί ένα αλαλούμ και μια γενικευμένη ασυνεννοησία με το ταίρι σας, το υπόλοιπο επταήμερο  κυλάει σχετικά καλά και ήρεμα. Μπορείτε να γεφυρώσετε το χάσμα που ίσως να υπάρχει και να επανέλθει η ηρεμία στην σχέση σας. Για τις καινούργιες σχέσεις είναι μια περίοδος που θα μπορέσετε να διαπιστώσετε, εάν υπάρχει σύμπνοια απόψεων και το κατά πόσο θα μπορέσετε να βαδίσετε με ένα αρμονικό τρόπο μαζί. Όσο για τους singles του ζωδίου, ας έχουν κατά νου, ότι η εβδομάδα μπορεί να τους φέρει αυτό που θα ευχόταν να τους συμβεί το καλοκαίρι, δηλαδή έναν νέο κεραυνοβόλο έρωτα! Και αυτό θα είναι πολύ καλύτερο να συμβεί προς το τέλος του μήνα και μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, ώστε να κινήστε σε μια πιο ρεαλιστική βάση και να μην φαντάζεστε πράγματα που δεν υφίστανται…





Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





By Astrologer Alinda Kanaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.