Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Eβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 15/7 έως και 21/7/2019 από την Αλίντα Κανάκη !



Η εβδομάδα ξεκινά με την μερική σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 24ο 04΄του Αιγόκερου. Η μερική σεληνιακή έκλειψη της 16-17 Ιουλίου θα είναι ορατή κυρίως στην Αφρική, στον νοτιοανατολικό Ατλαντικό Ωκεανό και στον Ινδικό, στην Ανταρκτική,  στην ανατολική Ευρώπη και την δυτική Ασία, και πολύ λιγότερο στην Αυστραλία, και την λατινική Αμερική. Επηρεάζει και αυτή περισσότερο όσους ανήκουν  στα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, κυρίως μεταξύ περίπου 20ης και 30ης μοίρας, καθώς και κάποιους Δίδυμους και Τοξότες!

Πραγματοποιείται σε ζώδιο της γης και προδιαθέτει για κακή κρίση και διαταραγμένη λογική! Θα αισθανθούμε να μην λειτουργεί αποτελεσματικά η μνήμη μας και τα έντονα συναισθήματα μας να έχουν ψυχοσωματικές επιπτώσεις. Υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων και εκδήλωσης ασθενειών, ενώ οι υποδομές των χωρών θα δοκιμαστούν.


Είναι η περίοδος που πρέπει να εργαστούμε συνειδητά για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας. Να κατασταλάξουμε τι είναι αυτό που επιθυμούμε στην συναισθηματική μας ζωή, τι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στο ταίρι μας και τι θέλουμε σε αντάλλαγμα στην σχέση. Τώρα μπορούμε να ανοίξουμε την καρδιά μας στον σύντροφό μας και να επικοινωνήσουμε επί της ουσίας, ακόμη και αν φοβόμαστε για την τελική έκβαση.

Είναι μια έκλειψη που είναι στενά συνδεδεμένη με τον Πλούτωνα, που σημαίνει ότι πρόκειται για μια στιγμή της ζωή μας που μπορεί να μας μεταμορφώσει. Νέα ξεκινήματα που έγιναν τις πρώτες μέρες του έτους, με τις πρώτες εκλείψεις της χρονιάς, μπορούν τώρα να αξιολογηθούν με σχετική ασφάλεια, ως προς την επιτυχία της πορείας που ακολουθήσαμε και ως προς το πόσο μακριά έχουμε φτάσει μέσα στους έξι αυτούς μήνες.






Κριός


Επαγγελματικά – καριέρα :


                                          

Ο τομέας της καριέρας σας, φίλοι Κριοί, το τρίτο επταήμερο του Ιουλίου δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολο. Προς το τέλος της εβδομάδας, με την βοήθεια και συνδρομή ατόμων από τον επαγγελματικό σας χώρο, που στηρίζουν την προσπάθεια σας, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Οι αλλαγές που από καιρό προγραμματίζατε, αρχίζουν να υλοποιούνται σιγά-σιγά με την θέση του Ουρανού στον 2ο οίκο σας. Προσοχή μόνο στην επικοινωνία σας κατά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, που κρύβει παγίδες και κάποιες εντάσεις με τον ανάδρομο Ερμή. Στον οικονομικό τομέα ιδιαίτερη προσοχή θα απαιτηθεί στις εκκρεμότητες σας με φορολογικές αρχές, αλλά και στις σχεδιαζόμενες επενδύσεις.



Αισθηματικά – κοινωνικά :


Η εβδομάδα του μήνα ξεκινάει με αρκετά προβλήματα στην σχέση ή στον γάμο σας, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αρκετά βαριά με την επιρροή της μερικής σεληνιακής έκλειψης – Πανσελήνου στον Αιγόκερω . Ίσως να βρεθείτε προ απροόπτων, ίσως ακόμη να εκπλαγείτε από τις απρόσμενες εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση ή ο γάμος σας. Κάθε προσπάθεια σας για εξομάλυνση της κατάστασης μπορεί να πέσει στο κενό την περίοδο αυτή, δεν πρέπει όμως να το βάλετε κάτω. Όσο για τους singles του ζωδίου, ίσως διαπιστώσετε ότι ένα άτομο που κινείται στον χώρο σας, επαγγελματικό ή κοινωνικό, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για σας και κατά κάποιο τρόπο σφίγγει την πολιορκία του.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Ταύρος :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Η εβδομάδα, φίλοι Ταύροι, με τις δύο εκλείψεις του Ιουλίου  και τον Ερμή σε ανάδρομη κίνηση, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τους εύκολες, τουλάχιστον για τον τομέα της καριέρας σας. Θέματα συνεργασιών επανέρχονται για μια ακόμη φορά στο τραπέζι και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, με κίνδυνο να παρεξηγηθείτε με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας. Μετά τα μέσα του επταημέρου η δραστηριότητα σας κορυφώνεται και η καθημερινότητα σας ίσως γίνει λίγο απρόβλεπτη και ανατρεπτική. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί στις επενδύσεις σας, μια και αν δεν λάβετε τα μέτρα σας εγκαίρως, μπορεί να παρουσιάσετε ζημίες. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας ενδείκνυνται για τακτοποίηση εκκρεμών οικονομικών υποθέσεων.





Αισθηματικά – κοινωνικά :


Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, η εβδομάδα θα παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες, μια και το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στην επιφάνεια τα άλυτα προβλήματα της σχέσης σας. Τα προβλήματα θα οξυνθούν με την μερική σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 17 του μήνα και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βρείτε σε συνεννόηση με την σύντροφό σας τις λύσεις που θα δώσουν μια ανάσα ζωής στην σχέση ή στον γάμο σας. Οι singles, του ζωδίου φαίνεται ότι τα ερωτικά σας τα έχετε απωθήσει κάπου στο μυαλό σας και δεν σας απασχολούν ιδιαίτερα.  Είστε λίγο πιο κλεισμένοι στον εαυτό σας, δυσκολεύεστε να έρθετε σε επαφή με τους γύρω σας και να φλερτάρετε.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Δίδυμος :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Με ανάδρομους Δία και Ερμή και αρκετούς μεγάλους πλανήτες , θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας στα θέματα καριέρας. Ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε έναν συνεταιρισμό, ενδεχομένως να συζητάτε κάποιες αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί διαρκώς εμπόδια και καθυστερήσεις. Κάντε λίγο υπομονή, χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και διπλωματία και προετοιμάστε το έδαφος ώστε την κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας του Ερμή, σε συνδυασμό με την μερική σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 17 Ιουλίου , μπορούν να φέρουν σημαντικές καθυστερήσεις και ανατροπές σε όσα προγραμματίζετε, μετά τις 20.7 μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια τακτοποίησης παλιών οφειλών, αν και θα αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια και δυσκολίες.





Αισθηματικά – κοινωνικά :



Η Τρίτη εβδομάδα του μήνα θέλει την προσοχή σας στον αισθηματικό τομέα, για όλους εσάς που έχετε μια μόνιμη σχέση, καθώς θα προκύψουν εντάσεις και απρόοπτα, εξαιτίας της εμπλοκής τρίτων προσώπων στην σχέση σας. Εάν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία, η ζημιά που μπορεί να προκληθεί μπορεί να είναι σημαντικά μεγάλη. Ως προς τους singles, η ενασχόληση σας με τα ερωτικά σας θα είναι έντονη και πολλές θα είναι οι επιτυχίες σας. Με την μερική σεληνιακή έκλειψη της Σελήνης  στον Αιγόκερω – Πανσέληνος 17.7 δημιουργείται η ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη. Ένας νέος καρμικός έρωτας θα μπορούσε να παρουσιαστεί αυτή την περίοδο που θα σας συναρπάσει.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Καρκίνος :


Επαγγελματικά – καριέρα :


Στον επαγγελματικό τομέα, φίλοι Καρκίνοι, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή αυτή την εβδομάδα, μια και δεν θα λείπουν τα απρόοπτα. Ο μήνας Ιούλιος  έχει εκλείψεις, έχει και ανάδρομο Ερμή, κάτι που κάνει το κλίμα σχεδόν ανατρεπτικό. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα εν τη γενέσει τους καταστάσεις που μπορούν να τους φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Όσο για εκείνους που έχουν εξαρτημένη σχέση εργασίας, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στον τομέα της καριέρας τους. Το μέλημα σας θα πρέπει να είναι η σταθερότητα στην διαχείριση των οικονομικών σας πόρων και να αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες που θα οδηγήσουν στο αντίθετο ακριβώς αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκάτε.




Αισθηματικά – κοινωνικά :



Η μερική σεληνιακή  έκλειψη τις 17.7 στον Αιγόκερω  θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας, μια και θα έχετε έντονη την ανάγκη της ψυχικής επαφής με τον σύντροφό σας, κάτι που θα μπορούσε να αναθερμάνει μια σχέση. Προσοχή θα χρειαστεί στα λεγόμενα και στις πράξεις σας μετά τις 18 του μήνα, που ξεκινά μια περίοδος με εντάσεις και συχνούς διαπληκτισμούς. Όσο για τους singles του ζωδίου, η έκλειψη σας δημιουργεί την ανάγκη να αναζητήσετε μια ερωτική συντροφιά με την οποία να μπορείτε να αποκτήσετε και ψυχική επαφή. Προς το τέλος του επταημέρου προσοχή θα χρειαστεί ως προς το ποιους εμπιστεύεστε, γιατί κάποιοι ίσως να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται…



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Λέων :




Επαγγελματικά – καριέρα :



Η εβδομάδα, φίλοι Λέοντες, αν και κατά γενική ομολογία ένας δύσκολη,
εσάς δεν φαίνεται να σας επηρεάζει ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας έρθουν έτοιμα και ουρανοκατέβατα, κάθε άλλο μάλιστα. Θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας με την θέση του Ουρανού στον 10ο οίκο σας,  αλλά και να μπορέσετε να τηρήσετε τα χρονοδιαγράμματα σας. Από οικονομικής άποψης, εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι πάσης φύσης εκκρεμότητες σας, τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσετε κατά προτεραιότητα.



 Αισθηματικά – κοινωνικά :


Από συναισθηματικής άποψης, αυτό το επταήμερο δεν είναι και πολύ καλό μαζί σας. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένταση στις σχέσεις σας, οικογενειακές και συναισθηματικές, που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα άκρα. Κάποιες στιγμές θα αισθάνεστε ότι τα πράγματα εξισορροπούν, την επόμενη στιγμή ότι έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το κλίμα θα είναι βαρύ  με την Πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης στις 17 Ιουλίου. Εάν είστε έτοιμοι ψυχολογικά για αλλαγές σε συναισθηματικό επίπεδο, μην προχωρήσετε στην λήψη τελικών αποφάσεων πριν την έκλειψη. Οι singles  του ζωδίου δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουν κάποια απρόοπτα από φιλικά τους πρόσωπα, που θα τους εκνευρίσουν και θα τους κάνουν να ξανασκεφτούν τις φιλικές τους σχέσεις. μην προχωρήσετε  όμως σε κάτι πιο μόνιμο πριν το τέλος του μήνα.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Παρθένος :




Επαγγελματικά – καριέρα :



Ο εβδομάδα μπαίνει αρκετά δυναμικά στον τομέα της καριέρας σας, φίλοι Παρθένοι, και σε σχέση με άλλα ζώδια, δεν θα πρέπει να παραπονιέστε! Οι προοπτικές που θα παρουσιαστούν για την επαγγελματική σας εξέλιξη θα είναι αξιόλογες, θα πρέπει να είστε όμως κατασταλαγμένοι ως προς το τι θέλετε και τι σας ενδιαφέρει προσωπικά να κάνετε, αλλά και καλά προετοιμασμένοι να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας. Προς τα μέσα της εβδομάδας και γύρω από την σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο 17.7 καλό θα ήταν να αποφύγετε διαφωνίες, μια και θα μπορούσαν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς επίσης να είστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας, για να αποφύγετε λάθη, παραλήψεις, ίσως και την πιθανότητα ατυχήματος.




 Αισθηματικά – κοινωνικά :


Ίσως αισθανθείτε καταπιεσμένοι από τον σύντροφο ή σύζυγό σας αυτό το επταήμερο και θα θελήσετε να βρείτε διέξοδο από την κατάσταση που έχετε περιέλθει. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι από μόνο του δύσκολο και επιλέξτε για αρχή να γίνετε λίγο πιο ευθύς και ειλικρινής με τον σύντροφό σας. Κάποια πράγματα μπορεί να βρουν την λύση τους, κάποια ίσως λυθούν εν καιρώ...
Όσο για τους singles  του ζωδίου, περάσατε αρκετά τους τελευταίους μήνες και είναι λογικό να έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας, θα ήταν άδικο όμως να συμπεριφερθείτε με ψυχρότητα σε όσους σας στάθηκαν στα δύσκολα. Απλά στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να μην αφήνετε τις ευαισθησίες σας να εκδηλώνονται...




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ζυγός :




Επαγγελματικά – καριέρα :


Οι προοπτικές στον επαγγελματικό σας χώρο είναι αρκετά καλές αυτό το επταήμερο, χωρίς να λείπουν  τα απρόοπτα. Για να μπορέσετε να βελτιώσετε την θέση σας, εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, φροντίστε να φανείτε εφευρετικοί και δημιουργικοί, μια και το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες όμως ευνοούνται να εφαρμόσουν νέες ιδέες ή να κάνουν κάποιες αναπροσαρμογές στον χώρο της εργασίας τους, αρκεί να τις προετοιμάσουν και να τις δρομολογήσουν κατά το τέλος του μήνα. Η μερική σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας, γι αυτό προσέχουμε για να έχουμε…




Αισθηματικά – κοινωνικά :


Στον συναισθηματικό τομέα, η ανασφάλεια σας θα εκφραστεί με το να έχετε την έντονη ανάγκη και επιθυμία να σας δείχνει ο ερωτικός σας σύντροφος την αγάπη του και να σας λέει πόσο πολύ σας αγαπά… Είναι μια περίοδος που θα αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας, ποιες από τις σχέσεις σας, ερωτικές, φιλικές ή κοινωνικές, αξίζουν τον κόπο να τις παλέψετε και να ασχοληθείτε μαζί τους και ποιες έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Οι singles του ζωδίου έχουν πολύ καλύτερη τύχη να βρουν έναν νέο ερωτικό σύντροφο κατά το τέλος της εβδομάδας, παρά ταύτα όμως…. ο ανάδρομος Ερμής και ότι ξεκινήσετε την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του δεν έχει τύχη για μακροχρόνια πορεία.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Σκορπιός :




Επαγγελματικά – καριέρα :



Κινητικότητα θα παρατηρηθεί στον επαγγελματικό σας τομέα, φίλοι Σκορπιοί, και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά στο τρίτο επταήμερο μήνα που φιλοξενεί δύο εκλείψεις! Θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις, ίσως χρειαστεί να ψαλιδίσετε τα όνειρα σας και να συμβιβαστείτε με λίγο λιγότερα, θα πρέπει εν πάση περιπτώσει να κάνετε τις επιλογές σας αλλά και τους συμβιβασμούς σας. Μετά τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται πιο ομαλά και με λιγότερα απρόοπτα, και θα είναι μια καλή περίοδος για ανοίγματα και επεξεργασία μελλοντικών σχεδίων με τον Δία από τον Τοξότη στον 2ο οίκο σας.




Αισθηματικά – κοινωνικά :



Κάποια σημαντική αλλαγή καταγράφεται αυτή την περίοδο, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την σχέση σας. Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε ότι πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα στην σχέση σας, να βλέπετε τον σύντροφό σας με διαφορετική ματιά και με μεγαλύτερη σοβαρότητα και σεβασμό. Εάν όμως βρίσκεστε σε μια σχέση που απλά την ανέχεστε, γιατί δεν βρήκατε ακόμη το κουράγιο να ανοίξετε την πόρτα και να φύγετε, το διάστημα αυτό ίσως αποφασίσετε να την κάνετε την κίνηση αυτή.
Οι singles  του ζωδίου σας, φαίνεται ότι θα επηρεαστούν από το κλίμα που θα δημιουργήσουν τα πλανητικά και ίσως θελήσουν και αναζητήσουν κάτι πιο ουσιαστικό στην ζωή τους. . Φροντίστε να ξεκινήσετε οτιδήποτε νέο μετά το τέλος Ιουλίου που θα έχουν περάσει οι εκλείψεις, θα έχει επανέλθει και ο Ερμής στην ορθή του φορά...





Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Τοξότης :



Επαγγελματικά – καριέρα :


                                          
Στον εργασιακό σας τομέα, φίλοι Τοξότες, από την μια θα υπάρχει ένταση και πίεση χρόνου να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας στην ώρα τους, από την άλλη όμως θα βλέπετε ότι παρ όλες τις προσπάθειες σας τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Ίσως κατά την περίοδο αυτή να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο αντικείμενο εργασίας σας, ακόμη και στον τόπο εργασίας με την σύνοδο του Πλούτωνα να ενισχύει τις προσπάθειες σας. Μετά τα μέσα της εβδομάδας  οι εισροές ομαλοποιούνται, θα πρέπει όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με Τράπεζες και εφορίες, καθώς και με την υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων.





Αισθηματικά – κοινωνικά :




Στον συναισθηματικό τομέα το τρίτο επταήμερο του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες προστριβές και έριδες που θα δημιουργήσουν μια περίεργη ατμόσφαιρα στην σχέση ή στον γάμο σας. Εάν η σχέση σας στηρίζεται σε γερά θεμέλια δεν έχετε να φοβηθείτε και πολλά, μια και μπόρα είναι και θα περάσει. Περισσότερα προβλήματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν όσοι έχουν μια προβληματική σχέση ή εάν η σχέση τους είναι καινούργια και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη. Οι singles  του ζωδίου θα έχουν μια έντονη κοινωνική ζωή και ίσως να βρεθεί στο διάβα τους ένα πρόσωπο που θα τους τραβήξει την προσοχή. Μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να επενδύσετε, μια και οι πλανητικές συνθήκες δεν ευνοούν ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα.  Δώστε του χρόνο και το επόμενο διάστημα θα σας δείξει εάν αξίζει τον κόπο να κάνετε την προσπάθεια.






Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Αιγόκερως :



Επαγγελματικά – καριέρα :



Η πίεση στα εργασιακά σας απομακρύνεται, φίλοι Αιγόκεροι, δεν σημαίνει όμως αυτό ότι θα βγείτε να πανηγυρίσετε. Η  εβδομάδα είναι δύσκολη και απρόβλεπτη, αν και θα σας δώσει κάποιες ευκαιρίες να κάνετε κάποιες αλλαγές και αναπροσαρμογές στην καριέρα σας, κυρίως στο πρώτο μισό του επταημέρου. Το πλανητικό σκηνικό όμως  δεν προσφέρεται για δραστικές αλλαγές, επαναστατικές κινήσεις και νέα ξεκινήματα, τουλάχιστον κατά το δεύτερο μισό του επταημέρου. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, μια και θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε, αλλά και αυξημένα έξοδα!



Αισθηματικά – κοινωνικά :


Οικονομικά και αισθηματικά διαπλέκονται αυτή την περίοδο και δημιουργούν μια σύνθετη κατάσταση που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα αρμονική. Ίσως η πίεση από τα οικονομικά σας να μεταφέρεται στην σχέση, ίσως όμως τα κοινά οικονομικά της σχέσης ή του γάμου να αποτελέσουν πηγή έντασης. Ανεξάρτητα με το ποια θα είναι η αφορμή, το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας. Εάν πρόκειται για μια σχέση που έχει βάθος και ποιότητα, τα προβλήματα θα είναι απλά παροδικά και θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά. Οι singles  του ζωδίου με την Αφροδίτη να τους χαρίζει περίσσια ακτινοβολία δεν θα έχουν κανένα παράπονο με τις κατακτήσεις τους. Μην αποτολμήσετε μόνο να ξεκινήσετε κάτι πιο σταθερό αυτή την εβδομάδα, τουλάχιστον μέχρι και την μερική έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο σας στις 17.7




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Υδροχόος :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Το τοπίο στα επαγγελματικά σας μοιάζει με κινούμενοι άμμο, φίλοι Υδροχόοι τον τελευταίο καιρό, και κάπως έτσι θα συνεχίσει και κατά το τρίτο επταήμερο του Ιουλίου. Θα χρειαστεί να καταβάλετε πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και να αναλώνετε περισσότερη ενέργεια για να διεκπεραιώνετε τις υποθέσεις σας, χωρίς να υπολογίζουμε τυχόν εμπόδια από άσπονδους φίλους-συναδέλφους ή συνεργάτες με κρυφή ατζέντα. Προσοχή στις επενδύσεις και υπογραφή συμβολαίων λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις, λάθη ή παραλείψεις που θα σας στοιχίσουν σε βάθος χρόνου.




Αισθηματικά – κοινωνικά :


Στα αισθηματικά σας η εβδομάδα  θα φέρει στην επιφάνεια και θα μεγεθύνει όλα τα προβλήματα που ενδεχομένως να υπάρχουν στην σχέση σας. Θα εναπόκειται στο χέρι σας από εκεί και πέρα, ποια γραμμή θα ακολουθήσετε. Θα την παλέψετε για να την σώσετε ή θα την αφήσετε να κλείσει τον κύκλο της; Αυτό θα εξαρτηθεί από την ποιότητα της σχέσης αλλά και από τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιδιώξεις. Ζυγίστε μόνο τα πράγματα προσεκτικά πριν αναλάβετε δάση. Για τους singles  του ζωδίου, το πλανητικό σκηνικό φέρνει νέα πρόσωπα στην ζωή σας. Στην παρούσα φάση όμως καλείστε να βάλετε λίγο φρένο στον αυθορμητισμό σας και να επιστρατεύσετε την όποια πείρα σας, για να μην απογοητευθείτε στο άμεσο μέλλον.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ιχθύς :




Επαγγελματικά – καριέρα :



Στον τομέα της καριέρας σας δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες καταστάσεις, καθυστερήσεις, άγχος και νευρικότητα που θα οφείλονται εν πολλοίς στις διαδοχικές εκλείψεις του μήνα και την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Τιθασεύσετε τον άγχος σας και προσπαθήστε να φανείτε αποτελεσματικοί, ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αλλαγές ή επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται περισσότερο  προς το τέλος της εβδομάδας. Ακόμη όμως και την περίοδο που επικρατούν σχετικά δύσκολες συνθήκες, μέσα σε όλες τις αναποδιές που μπορεί να σας συμβούν θα υπάρχουν και θετικά συμβάντα. Αντλήστε κουράγιο από αυτά και μην αφήνετε την ψυχολογία σας να καταρρακωθεί από τα αρνητικά.



                                           

Αισθηματικά – κοινωνικά :



Το πλανητικό σκηνικό θα περιπλέξει λίγο περισσότερο τις «δύσκολες» σχέσεις, μια και είναι έντονη η πιθανότητα να υπάρξει έλλειψη επικοινωνίας, παρανοήσεις και εντάσεις, τουλάχιστον κατά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις και τα λεγόμενα σας, γιατί με το παραμικρό μπορεί να ανάψει η σπίθα που θα έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα.  Εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον σκόπελο αυτό, το υπόλοιπο επταήμερο είναι αρκετά καλύτερο  και μπορείτε να προσπαθήσετε να επαναφέρετε τις ισορροπίες και την ηρεμία, από την ένταση της μερικής σεληνιακής έκλειψη στις 17.7. Οι singles του ζωδίου σας θα ξεχάσετε με φιλικές συναναστροφές τα προβλήματα που σας απασχολούν και δεν αποκλείεται η θεά του έρωτα να σας ευνοήσει με νέες ερωτικές επαφές και γνωριμίες.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




By Astrologer Alinda Kanaki




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.