Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Eβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22/7 έως και 28/7/2019 από την Αλίντα Κανάκη !




Ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία, έχει περάσεις ήδη στο ζώδιο του  Καρκίνου, όπου θα ολοκληρώσει στις 1 Αυγούστου την ανάδρομη πορεία του στις 23ο περίπου του Καρκίνου. Η επικοινωνία θα είναι δύσκολη έως προβληματική την περίοδο αυτή, όπως γνωρίζουμε ήδη και οι αντιπαραθέσεις πολλές και συχνές, το ίδιο και τα λάθη και οι παραλήψεις. Αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, όπως επίσης και να ανακυκλώσετε ειδήσεις ή φήμες, καθώς πολλά από αυτά που θα ακουστούν μπορεί να μην ευσταθούν. Με το πέρασμα του στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανό να φέρει αντιπαραθέσεις με γονείς που θα οφείλονται σε παρανοήσεις. Αποφύγετε ιδίως μέσα της εβδομάδας να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή να κάνετε μεταβιβάσεις ακινήτων. Θα πρέπει να έχουμε γενικά κατά νου ότι  μέχρι το τέλος Ιουλίου θα είναι πολύ δύσκολο να σημειώσουμε πρόοδο στα σχέδια μας, κυρίως λόγω των πολλών ανάδρομων πλανητών που επιβραδύνουν τις εξελίξεις. Ας θυμηθούμε ότι πέρα από τον Ερμή έχουμε ήδη σε ανάδρομη κίνηση τους Δία, Κρόνο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα! Προς στιγμήν είναι καλύτερα να επανεξετάσουμε την πορεία μας, να αναθεωρήσουμε, εάν χρειάζεται, τα μελλοντικά μας σχέδια και να είμαστε πανέτοιμοι για δράση όταν οι εποχές θα είναι πιο ευνοϊκές, τουλάχιστον από αστρολογικής άποψης. Και μια που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά αυτή τη χρονική στιγμή, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να χαρούμε τον ευλογημένο ήλιο και την θάλασσα μας!





Κριός


Επαγγελματικά – καριέρα :



Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξετε γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω. Θα βγουν επίσης στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να τα λύσετε όλα τα θέματα και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που  περιμένατε και θα αγχωθείτε για το πως θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ο Ουρανός στον 2ο οίκο σας προαναγγέλλει κέρδη αλλά και ζημίες.                                        




Αισθηματικά – κοινωνικά :


Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα, έστω και σιωπηλοί, να πείσετε το ταίρι σας. Το κλίμα είναι περισσότερο ερωτικό, ξυπνώντας κάθε είδους επιθυμίες  για συναρπαστικές περιπέτειες με τον σύντροφο σαςΓια εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Συγκρατηθείτε, αλλά μην παραιτείστε από οποιαδήποτε φιλοδοξία σας σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Ας μην είναι το ταίρι σας το εμπόδιο σας στην καταξίωση. Για τους singles του ζωδίου, είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, γι’ αυτό δώστε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα και τον 5ο οίκο σας στο τέλος της εβδομάδας. Θα συναντήσετε αξιόλογους ανθρώπους, τους οποίους μπορείτε να εμπιστευθείτε. Είναι πιθανό να στηρίξετε τις ελπίδες σας σε κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από σας και ίσως αναπτυχθεί ένα ρομαντικό ειδύλλιο από εκεί που δεν το περιμένετε, με πολύ καλές προοπτικές στο μέλλον.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Ταύρος :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Αν και τα πράγματα στον οικονομικό τομέα σας έχουν πιέσει τον τελευταίο καιρό, θα είναι πιο ευνοϊκά και ευχάριστα τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Θετικές εξελίξεις προβλέπουν τα άστρα για την καριέρα σας, όπου έχετε ρίξει το βάρος σας, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη των συνεργατών σας. Αναβάλλετε οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα, γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή, με έναν ανάδρομο Ερμή έως τις 1/8



Αισθηματικά – κοινωνικά :



Μικροεντάσεις και διαφωνίες ίσως καταγραφούν στη σχέση σας με το ταίρι σας αυτό το επταήμερο. Στα ερωτικά, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα υποκύψετε σε κάποιους πειρασμούς και καλό είναι να ξέρετε ότι τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό, με αποτέλεσμα να έχετε άσχημα ξεμπερδέματα, γιατί θα πληγώσετε ανθρώπους που δεν σας φταίνε.. με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 9ο οίκο σας. Οι singles του ζωδίου θα απολαμβάνετε την ανεξαρτησία σας, η σεξουαλικότητα σας θα ανέβει στα ύψη και θα πειραματιστείτε πολύ, αποκτώντας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες μέσα από εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Δίδυμος :



Επαγγελματικά – καριέρα :



Οι  αστρολογικές προβλέψεις του επταημέρου προβλέπουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία  δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις. Ίσως αλλάξετε γνώμη αργότερα και δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω. Θα βγουν ακόμη στην επιφάνεια παλιές διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να τα λύσετε όλα και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Συναντήσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και γενικά πρόσωπα με επιρροή θα φέρουν θετικές εξελίξεις, που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας πολύ σύντομα με το εξάγωνο του Πλούτωνα να σας ευνοεί.




Αισθηματικά – κοινωνικά :




Προσέξτε ιδιαίτερα αυτόν το επταήμερο μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας και να πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφο σας. Γίνετε πιο τρυφεροί και στοργικοί και απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος με τον Δία από τον Τοξότη στον 7ο οίκο σας να σας ευνοεί. Κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας, για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Οι singles του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις! Αφήσετε το χρόνο να κυλήσει και θα κινηθείτε ανάλογα με τα μηνύματα που θα λάβετε από την άλλη μεριά.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Καρκίνος :


Επαγγελματικά – καριέρα :


Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας! Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, αν θέλετε να έχετε μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσάς, για να πετύχετε όσα θέλετε. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί, μια και έχετε ξοδέψει αρκετά. Θα πρέπει να περιορίσετε τις δαπάνες σας, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε πικρά. Προς το τέλος του μήνα με το πέρασμα του Δία στον 6ο οίκο σας, τα άστρα θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας, τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.



Αισθηματικά – κοινωνικά :


Την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Ερμή (έως τις 1/8) αποφύγετε να είστε δεικτικοί ή επικριτικοί προς τον σύντροφο ή τα παιδιά σας, γιατί θα προκύψουν μεγάλης έκτασης προβλήματα και με αρκετή ένταση, κάτι που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε. Δεν είναι επίσης μια καλή περίοδος να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση. Με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 7ο οίκο σας, είναι ιδανικές μέρες όμως να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, ερωτικές ή φιλικές και να προχωρήσετε σε δράση. Μετά τα μέσα του επταημέρου οι πλανητικές όψεις βοηθούν τους singles  να κάνουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους που θα τους συναρπάσουν. Περάστε καλά, διασκεδάστε, χαρείτε τις πρόσκαιρες ερωτικές σας περιπέτειες, εάν αποφασίσετε να κάνετε όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσετε μια νέα σταθερή σχέση, φροντίστε να είστε σίγουροι για το ποιόν του ανθρώπου που πρόκειται να βάλετε στην ζωή σας.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Λέων :




Επαγγελματικά – καριέρα :



Με το ξεκίνημα της εβδομάδας, αγαπητοί μου Λέοντες, τα άστρα δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξετε γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω με τον Ερμή από τον Καρκίνο και τον 12ο οίκο σας σε ανάδρομη πορεία. Επανεξετάστε προσεκτικά τις τυχόν προτάσεις  που θα σας γίνουν, διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές ή ριζοσπαστικές τάσεις. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους, προσπαθήστε λοιπόν να λύσετε όλα ζητήματα που θα προκύψουν και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε και θα αγχωθείτε για το πως θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.



 Αισθηματικά – κοινωνικά :


Με το φλογερό  ζώδιο σας και την απότομη άνοδο της θερμοκρασίας οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν πως θα βγείτε επιτέλους από τη στασιμότητα και θα απογειωθείτε ερωτικά. Εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιο σας να σας κάνει ερειστικούς. Εσείς που είστε single, ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα τραβήξει την προσοχή σας!!! Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαστε διακριτικοί όμως για μην δώσετε στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Παρθένος :




Επαγγελματικά – καριέρα :


Το επταήμερο αυτό αγαπητοί μου Παρθένοι, επικεντρώστε τις προσπάθειες σας στα επαγγελματικά, κινηθείτε μεθοδικά και μείνετε συγκεντρωμένοι  προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες σε ζητήματα που αφορούν το στενό επαγγελματικό περίγυρο, συναδέλφους ή συνεργάτες. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και προσοχή κατά την υπογραφή δεσμευτικών συμφωνιών με τράπεζες. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, ενώ εκκρεμότητες που αφορούν οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα ίσως έρθουν στο προσκήνιο για να επιλυθούν οριστικά. Αυξάνονται οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό τομέα και θα αναγκαστείτε να εργάζεστε περισσότερο για να μπορέσετε να διευθετήσετε σωστά τις υποθέσεις που σας έχουν ανατεθεί. Τα οικονομικά σας δεν βαίνουν ικανοποιητικά αυτό το διάστημα, και ιδίως κατά το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Κρόνου στο ωροσκόπιο σας δημιουργεί ένταση.



 Αισθηματικά – κοινωνικά :


Τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα πρέπει να πάρετε τώρα πρωτοβουλίες και να μην αφήσετε το χρόνο να κυλάει, για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στην σχέση σας και να βάλετε καινούργιες βάσεις για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά-σιγά η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας χαρίζει αρμονία. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντο σας στα ύψη. Κινηθείτε προσεκτικά και μεθοδικά  και αφήστε τις ριζοσπαστικές σκέψεις για αργότερα. Οι singles  του ζωδίου θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας, για να δείτε τι λάθη έχετε κάνει στην ερωτική σας ζωή και πως μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σας.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ζυγός :




Επαγγελματικά – καριέρα :


Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν νέες συνεργασίες που έχετε στα σκαριά από καιρό. Ο πλανητικός συνδυασμός στο ζώδιο σας δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα αυτή την χρονική στιγμή να προωθήσετε την επαγγελματική σας καριέρα. Προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Έχετε αρκετή δύναμη μέσα σας, να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με τον Πλούτωνα από τον 4ο οίκο να σας ευνοεί. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αισθανθείτε την ανάγκη να πάρετε αποφάσεις, για το πως θα κινηθείτε στο μέλλον! Οφείλετε να γίνετε πιο δυναμικοί, ώστε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις δυσκολίες που θα προκύψουν στις σχέσεις σας, φιλικές και επαγγελματικές. Πρέπει να υπερασπίσετε τα συμφέροντα σας, καθώς αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να δικαιωθείτε.



Αισθηματικά – κοινωνικά :


Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει πίεση στην σχέση σας και θα νιώσετε καταπιεσμένοι συναισθηματικά. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, ότι οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι οι καλύτερες, καθώς βιώνετε μια δύσκολη περίοδο με το τετράγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιο σας να σας πιέζει αρκετά. Η περίοδος που διανύουμε ίσως να αποδειχτεί καταλυτική για την μελλοντική πορεία της συναισθηματικής σας ζωής. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις! Προσπαθήστε από κοινού με το ταίρι σας να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και μην τα αφήνετε να διαιωνίζονται, γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι χωρίς να το καταλάβετε. Οι singles του ζωδίου στραφείτε στον εαυτό σας και αποτινάξετε κάθε κακή σας συνήθεια, παραδεχτείτε τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθήστε να κάνετε ένα καινούργιο εποικοδομητικό ξεκίνημα στη ζωή σας, αν θέλετε να νιώσετε ευτυχισμένοι και καλυμμένοι συναισθηματικά.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Σκορπιός :




Επαγγελματικά – καριέρα :



Το επταήμερο αυτό θα είστε γεμάτοι ενέργεια, αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα! Το πλανητικό σκηνικό θα ταράξει λίγο τα νερά της καριέρας σας, χωρίς όμως σπουδαίες συνέπειες. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, γιατί αν εξαντληθείτε τώρα δεν θα καταφέρετε τίποτα από όλα αυτά που ονειρεύεστε. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μεθοδεύστε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σας. Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί, τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν στο έπακρο από τα μέσα της εβδομάδας και μετά με την σύνοδο της Αφροδίτης να σας ευνοεί. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και να ξοδέψετε άσκοπα χρήματα. Ήδη έχετε ξοδέψει πολλά το τελευταίο διάστημα! 



Αισθηματικά – κοινωνικά :


Τα άστρα με το ξεκίνημα της εβδομάδας ενδεχομένως να σας προκαλέσουν ερωτικά σκιρτήματα και αναστάτωση μέχρι το τέλος Ιουλίου, με έντονη κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες και έντονη σεξουαλικότητα. Στον έρωτα οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν, αν φανείτε διαλλακτικοί και έχετε διάθεση συνεννόησης. Στην ερωτική σας ζωή, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα περάσετε μια κρίση με τον σύντροφο σας και θα βγουν στην επιφάνεια αδυναμίες και απωθημένα. Εκφράστε ειλικρινά τα θέλω και τα πιστεύω σας, ώστε να καθαρίσετε το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σας. Οι singles του ζωδίου, θα οδηγηθούν σε φλερτ, παράλληλες σχέσεις αλλά και σε παλιές αγκαλιές... Το παρελθόν σας είναι έντονα παρόν αυτό το διάστημα, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, για αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε καλά την εκδοχή, ότι μπορεί να πληγωθείτε ξανά, εάν αφεθείτε και πιστέψετε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Για  αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις! 





Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Τοξότης :



Επαγγελματικά – καριέρα :


                                          
Το πλούσιο πλανητικό σκηνικό τον επταήμερο αυτό δεν ευνοεί επαγγελματικές ανοίγματα! Αποφύγετε να δανείσετε και να δανειστείτε χρήματα τα την διάρκεια της εβδομάδας. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν για να μπορέσετε να είσαστε πιο δημιουργικοί και πιο παραγωγικοί, αφού βρίσκετε σε μια φάση που θέλετε σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας  δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλακείτε σε συνεργασίες με συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας με την αντίθεση του Πλούτωνα. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας, αλλά θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα που θα σας έρθουν και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.





Αισθηματικά – κοινωνικά :


Περίεργες διαφωνίες ίσως καταγραφούν με το ταίρι σας αυτό το επταήμερο, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 1/8, έχουμε και αρκετούς μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία. Δίας, Κρόνος, Ποσειδώνας, Πλούτωνας. Το περίπλοκο πλανητικό σκηνικό φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σας και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στους χειρισμούς σας! Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μια σοβαρή και σταθερή σχέση, ο σύντροφος σας θα εκφράσει τα παράπονα του, γιατί το τελευταίο καιρό τον παραμελείτε. Προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να καλύψετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Θα γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό από τον επόμενο μήνα και μετά.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Αιγόκερως :



Επαγγελματικά – καριέρα :



Πολλά παρασκηνιακά διαδραματίζονται αυτόν το επταήμερο στην επαγγελματική σας ζωή, φίλοι Αιγόκεροι, και δεν ξέρετε πώς να φερθείτε. Όλοι φέρονται λίγο παράξενα, ακόμη και οι δικοί σας τρόποι και συμπεριφορές ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και τον χαρακτήρα σας. Έχετε μια επικριτική στάση απέναντι στα πράγματα και η γλώσσα σας σπάει κόκαλα! Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί αυτή την περίοδο, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις από το τίποτε. Οι όποιες κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένες και οργανωμένες αυτή την περίοδο. Δεν ευνοούνται οι παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις, γιατί η παραμικρή παράβλεψη μπορεί να σας στοιχίσει σημαντικά σε βάθος χρόνου. Τα οικονομικά σας απέχουν αρκετά από το να είναι ανθηρά σε αυτή την φάση της ζωής σας… με τον Δία – Ερμή σε ανάδρομη πορεία.



Αισθηματικά – κοινωνικά :


Η ακτινοβολία σας θα είναι αισθητή αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι singles του ζωδίου σας να προσελκύουν πολλούς επίδοξους εραστές. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσετε σε κάτι νέο, πέρα από παθιασμένες αλλά επιπόλαιες  υποσχέσεις. Το μυαλό σας φαίνεται να είναι κολλημένο στα παλιά και να αναπολείτε σχέσεις και πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος. Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφο σας λόγω των αυξημένων επαγγελτικών σας  υποχρεώσεων. Υπάρχει όμως και η ελπίδα αλλά και οι ευκαιρίες να αναθερμάνετε την σχέση σας, εάν το θελήσετε και οι δύο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο στον 7ο οίκο. Η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αρνητικά φορτία του παρελθόντος σας δίνεται αυτή την περίοδο και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Υδροχόος :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Φίλοι Υδροχόοι, σκεφτείτε τα επαγγελματικά σχέδια σας διεξοδικά πριν δράσετε! Οργανώσετε κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους με άτομα από τον επαγγελματικό σας περίγυρο που μπορούν να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια σας. Η επόμενη περίοδος θα είναι ιδιαίτερα κουραστική και έτσι θα πρέπει να χαλαρώσετε και να εκμεταλλευτείτε κάποια άδεια ή εκδρομή που θα προκύψει εντελώς ξαφνικά. Οικονομική βοήθεια και στήριξη από άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος θα δεχθείτε μετά τα μέσα της εβδομάδας με το τρίγωνο του Ήλιου να συνεργάζεται μαζί σας .



Αισθηματικά – κοινωνικά :


Όσοι έχετε μόνιμο και σταθερό δεσμό, προσπαθήστε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κινηθείτε χωρίς επιπολαιότητες και να δείτε καθαρά τα γεγονότα και τις προσφερόμενες λύσεις. Έχετε την τάση να σκεπάζετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί για να νοιώθετε ήσυχα, αυτή την φορά όμως οι καταστάσεις θα απαιτήσουν ριζικές και οριστικές λύσεις, όσο δύσκολο ή επώδυνο και αν είναι. Όσοι είστε single, η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, καθώς θα υπάρξει πολύ μεγάλη κινητικότητα αυτό το επταήμερο, ιδίως μετά τις 20 του μήνα, με νέα πρόσωπα και νέα ενδιαφέροντα, με την Αφροδίτη να σας χαρίζει αρμονία, Θα θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αλλά θα πρέπει να είσαστε ειλικρινείς και με τον εαυτό σας και με τους άλλους, για να μη πέσετε ξανά στα ίδια λάθη.





Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ιχθύς :




Επαγγελματικά – καριέρα :


Οι αστρολογικές προβλέψεις του επταημέρου  δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να εμπιστεύεστε σε τρίτους τα επαγγελματικά σας σχέδια, για να αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σας με την αντίθεση του Πλούτωνα στο ωροσκόπιο σας. Σκεφτείτε πιο δημιουργικά όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις μετά τις 20 του μήνα, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, εγγυώνται γρήγορη άνοδο και απρόβλεπτες εξελίξεις προς όφελος σας. Οι εκκρεμότητες του προηγούμενου μήνα  μπαίνουν σε μια σειρά και η τακτοποίηση τους θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση.


                                          

Αισθηματικά – κοινωνικά :


Το πλανητικό σύστημα και οι πλανήτες σκηνοθετούν αναπάντεχα ερωτικά ενδιαφέροντα με το τρίγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιο σας. Όσοι είστε single , η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αφού θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν. Στο πρώτο μισό της εβδομάδας  ίσως να αναπολείτε προηγούμενες σχέσεις. Τώρα έχετε την ευκαιρία να αναλύσετε τα γεγονότα και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που κάνατε για να κλείσετε παλιά κεφάλαια της ζωής σας. Με την διάθεση σας πολύ ανεβασμένη, θα κάνετε κοινωνικές επαφές και θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτα τους και ενδεχομένως αποβλέπουν σε μια κοινή μελλοντική πορεία.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.