Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Πανσέληνος στους Ιχθείς 14 Σεπτεμβρίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !




Η Πανσέληνος της 14 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιείται στις 21ο 05΄ στο ζώδιων των Ιχθύων, στην ίδια μοίρα που βρίσκεται αυτή τη χρονική στιγμή και ο Ποσειδώνας. Φέρνει μεγάλη δοκιμασία σε ζητήματα πίστης λόγω του τετραγώνου που σχηματίζουν οι Δίας και Ποσειδώνας. Ο Άρης συμμετέχει ενεργά στην όψη αυτή σχηματίζοντας τετράγωνο, που αυξάνει τον κίνδυνο εξαπάτησης και σύγχυσης, εξαιτίας της κακής διάθεσης που θα έχουμε, του θυμού και των παρορμητικών κινήσεων μας. Η Πανσέληνος αυτή συνδέεται επίσης με τον αστερισμό του Φοίνικα, ενώ είναι υποστηρικτική του Πλούτωνα, κάτι που υποδηλώνει ότι θα είναι ένα φεγγάρι για θετικούς μετασχηματισμούς και αναγέννηση. Επειδή όμως οι όψεις που συνδέονται με την Πανσέληνο της 14 Σεπτεμβρίου είναι πολλές και σημαντικές, ας τις εξετάσουμε αναλυτικά.

Αρχικά, με την Πανσέληνο να σχηματίζεται απέναντι από τον Ήλιο, για τις επόμενες δύο εβδομάδες στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται το σπίτι, η οικογένεια και οι στενές μας σχέσεις.  Η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης θα φέρει στην επιφάνεια τις αντιθέσεις και τις αντίρροπες δυνάμεις στην ζωή μας, όπως είναι η καριέρα σε σχέση με την προσωπική ζωή, αυτά που χρειαζόμαστε σε σχέση με αυτά που επιθυμούμε, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια εσωτερική ένταση λόγω των εξωτερικών πιέσεων. Με την διαίσθηση και την αυξημένη συναισθηματική σας δύναμη μπορείτε να ξεπεράσετε προκλήσεις, να εξετάσετε τις προσωπικές σας σχέσεις κάτω μια αμερόληπτη και ισορροπημένη ματιά και να αποφύγετε αρνητικά συναισθήματα και την δυσαρμονία στην ζωή σας.

Η πιο ισχυρή από τις όψεις της Πανσελήνου είναι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια θετική όψη που μας δίνει ισχυρή διαίσθηση αλλά και την ικανότητα να θέτουμε υπό έλεγχο τα δυνατά μας συναισθήματα, για να μην επιβαρύνουμε τους γύρω μας ή να μην δημιουργήσουμε προβλήματα όπου δεν υπάρχει λόγος και αιτία. Ο Πλούτωνας με την όψη αυτή αναμένεται να προωθήσει την διαδικασία της ανανέωσης, κυρίως της πνευματικής, που θα υποστηριχτεί από τη Πανσέληνο αλλά και τον Ποσειδώνα, σε συνάρτηση με τον αστερισμό του Φοίνικα!

Το εξάγωνο της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα ενισχύει το υποσυνείδητο! Βαθιά θαμμένα συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα αποκαλυφθούν. Θα έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στα συναισθήματα σας, στις πράξεις και τις αντιδράσεις σας, στις ενστικτώδεις συμπεριφορές σας. Η  επικοινωνία σας σε προσωπικό επίπεδο θα δείχνει ακριβώς αυτό που αισθάνεστε, καθώς επίσης και το πώς αισθάνομαι οι άλλοι για σας. Μια πολύ σημαντική για σας σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ένα βαθύτερο επίπεδο την περίοδο αυτή, μπορεί όμως και να τερματιστεί, εάν αντιμετώπιζε προβλήματα, ώστε να ξεκινήσει ένας καινούργιος κύκλος στην προσωπική σας ζωή.

Οτιδήποτε βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεση στην ζωή σας, μπορεί εν δυνάμει να ξαναγεννηθεί με την όψη αυτή. Μπορείτε να φτάσετε στην ρίζα κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζετε ή στην αιτία που σας οδήγησε σε εθισμούς ή κακές συνήθειες. Είναι η εποχή που μπορούν να λυθούν μυστήρια, να ξεσκεπαστούν μυστικά και να διαλευκανθούν εγκλήματα! Η διαίσθηση σας επίσης είναι εξαιρετικά έντονη και μπορεί να σας οδηγήσει σε μεταφυσικά μονοπάτια.

Η Πανσέληνος σε σύνοδο με τον Αστερισμό του Φοίνικα (ο Β του Φοίνικα στις 20ο 43΄, ενώ ο Ν του Φοίνικα στις 23ο 40΄ των Ιχθύων), ενισχύει την αναγεννητική δύναμη του Πλούτωνα. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Φοίνικας υπήρξε ένα μυθικό πτηνό που είχε την ικανότητα να ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Αστρολογικά, ο αστερισμός του Φοίνικα μας προικίζει με  ένα  πνεύμα  πρωτοπορίας, μας δίνει φιλοδοξίες και δύναμη, κυρίως πνευματική, μαζί με μακροβιότητα και φήμη που διαρκεί στο χρόνο! 

Η σύνοδος Πανσελήνου-Ποσειδώνα αυξάνει την συναισθηματική μας ευαισθησία αλλά και τα επίπεδα ανασφάλειας και σύγχυσης που θα αισθανόμαστε. Το να ερμηνεύσουμε λανθασμένα τα λεγόμενα ή τις κινήσεις των γύρω μας αποτελεί πολύ μεγάλη πιθανότητα, και είναι κάτι που θα μας οδηγήσει σε αυταπάτες, ενοχές και σε εξαπατήσεις ή σκάνδαλα. Τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τα όνειρα γίνονται δυσδιάκριτα και μπορεί να μας οδηγήσουν σε ουτοπικές καταστάσεις και η απλή υποψία μπορεί να μας οδηγήσει σε παράνοια! Με την όψη αυτή είμαστε επίσης πολύ πιο ευάλωτοι σε δηλητηριάσεις, αρρώστιες, μολύνσεις αλλά και σε εξαρτήσεις! 

Το τετράγωνο Πανσέληνου-Δία μας οδηγεί σε υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας και σε υπερβολές στις δράσεις μας. Παρατηρείται επίσης μια αστάθεια και ασυνέπεια στις απόψεις μας και μια έντονη διακύμανση στην διάθεση μας, που μπορεί να μας οδηγήσει σε παραστρατήματα. Είναι η περίοδος που θα χαμηλώσουμε τον πήχη στις σχέσεις ή θα έχουμε έλλειψη εμπιστοσύνης σε άτομα, με συνέπεια οι πράξεις μας να μας οδηγήσουν σε αμήχανες καταστάσεις ή να εμπλακούμε σε σκάνδαλα. Επίσης θα πρέπει να προσεχθεί η υπερβολή στο φαγητό, στα ψώνια αλλά και στην χρήση παραισθησιογόνων ουσιών! 

Η αντίθεση Πανσελήνου-Άρη μπορεί να σας κάνει κακόκεφους, κακότροπους, εγωκεντρικούς και εγωιστές, ενοχλητικούς και ευερέθιστους. Ο έντονος θυμός και η τάση να δρούμε ενστικτωδώς, πριν να σκεφτούμε, αυξάνει τον κίνδυνο, κάποιες ανούσιες παρεξηγήσεις να οδηγηθούν ακόμη και σε πόλεμο χαρακωμάτων. Οι ερωτικές σχέσεις θα υποφέρουν την περίοδο αυτή από παρορμητικές ενέργειες αλλά και από τα επιθετικά ένστικτα που θα μας βγάλει στην επιφάνεια η όψη αυτή. Διοχετεύστε την ενέργεια σας στη σκληρή δουλειά, σε άσκηση και στον υγιή ανταγωνισμό για να αποφύγετε τις εχθρότητες.

Η Πανσέληνος της 14ης Σεπτεμβρίου ενεργοποιεί το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, μια από τις σημαντικές όψεις του 2019 με μακροχρόνια επίδραση. Στο τελευταίο από τα τρία τετράγωνα ακριβείας του έτους σχηματίζεται στις 21 Σεπτεμβρίου. Καθώς όμως σχηματίζεται μέσα στις δύο βδομάδες από την Πανσέληνο, οι επιδράσεις του είναι εξαιρετικά ισχυρές!  Το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα θα φέρει σε πολλούς από μας απογοητεύσεις, καθώς θα θέσει υπό αμφισβήτηση την πίστη και εμπιστοσύνη μας στους ανθρώπους γύρω μας. Ο κίνδυνος για εξαπάτηση είναι πολύ μεγάλος, καθώς θα αισθανόμαστε τις μέρες αυτές θετικοί, ανοιχτοί και γενναιόδωροι και άρα ευάλωτοι στα άτομα που έχουν κρυφές βλέψεις και σχέδια.

Κάποιοι ωστόσο, με την όψη αυτή ίσως περάσουν στο άλλο άκρο, να είναι παρανοϊκά επιφυλακτικοί με όποιον τους πλησιάζει και να φαντάζονται τα χειρότερα. Αυτοί ωστόσο θα είναι πολύ πιο θωρακισμένοι τις μέρες αυτές, τουλάχιστον από το ενδεχόμενο εξαπάτησης. Γενικά όμως θα πρέπει να αποφύγετε κάθε μορφής τυχερά παιχνίδια, μεγάλα οικονομικά ρίσκα και προτάσεις που να υπόσχονται εύκολο και γρήγορο πλουτισμό, ναρκωτικές ουσίες αλλά και τσαρλατάνους γκουρού και πνευματιστές που δεν γνωρίζετε.

Ο Άρης σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να φέρει ένα αίσθημα παραίτησης, κόπωσης αλλά και ανεπάρκειας. Κακή διοχέτευση ενέργειας, φόβος από τον ανταγωνισμό, απογοήτευση, πλάνη αλλά και σεξουαλική διαστροφή είναι κάποια από τα σημάδια της όψης αυτής. Οι προσδοκίες μας από την καριέρα ή την σεξουαλική μας ζωή είναι μεγάλες και το πιο πιθανό, εκτός πραγματικότητας.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία θα μας δώσει ενέργεια, την παρόρμηση να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και μια ροπή προς την ανάληψη ρίσκων. Επειδή θα αισθανόμαστε δυνατοί, θα είμαστε ενθουσιώδεις και θα έχουμε την αίσθηση ότι η γοητεία μας απλά θα είναι ακαταμάχητη, το ενδεχόμενο να κάνουμε παρορμητικές και άκαιρες κινήσεις που θα οδηγήσουν σε αποτυχίες, αμηχανία ή και ατυχήματα είναι μεγάλο. Θέστε υπό έλεγχο λοιπόν την περίσσια ενέργεια σας και καταστρώστε εκ των προτέρων τις στρατηγικές σας, ώστε να αποφύγετε μεγάλα λάθη αλλά και σωματική και πνευματική εξάντληση.

Η Πανσέληνο στους Ιχθείς, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα αναμένεται να οδηγήσει σε σύγχυση και εξαπατήσεις! Ο Ποσειδώνας όμως αντιπροσωπεύσει επίσης τις ελπίδες, τα όνειρα, την πνευματικότητα, και η Πανσέληνος αυτή ισχυροποιεί και αυτές τις εκφάνσεις του Ποσειδώνα! Η ισχυρή επίσης επίδραση του Πλούτωνα μετατρέπει το φεγγάρι αυτό σε ένα ισχυρό μοχλό μετασχηματισμού και αναγέννησης, που θα έρθει μέσα από την αποβολή των καταστροφικών συμπεριφορών, αλλά και των συναισθηματικών φορτίων περασμένων εποχών της ζωής μας.


Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης



  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.