Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Άντρες : Οι Σύντροφοι και εραστές που αγαπήσαμε από την Αλίντα Κανάκη !



Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντας κατά βάση σε κάποια βασικά «μοντέλα» από άποψη χαρακτήρα και συμπεριφοράς. Άλλοι είναι προστατευτικοί και στοργικοί, άλλοι καλοί εραστές και σύντροφοι, άλλοι περισσότερο δημιουργικοί, εργατικοί ή προκομμένοι. Η γκάμα που τίθεται στην διάθεση της κάθε γυναίκας είναι ευρεία και για κάθε μια μας υπάρχει και το τέλειο ταίρι. Το άρθρο αυτό σκοπό έχει να σας βοηθήσει να κάνετε καλή επιλογή συντρόφου, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, εξετάζοντας τα βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά των συντρόφων και εραστών σας.

Κριός  – Ο στιβαρός

Είναι ο άντρας ο περιπετειώδης, έτοιμος για δράση ανά πάσα στιγμή, καθ όλο το 24ωρο!  Είτε πρόκειται για δράση μέσα στους τέσσερις τοίχους της κρεβατοκάμαρας, είτε για «κυνήγι» στον δρόμο, ένας Κριός σπάνια βρίσκει ησυχία. Αγαπά τις έντονες δραστηριότητες που πολλές φορές απαιτούν μυϊκή δύναμη, αγαπούν τα βίαια σπορ και κάποιες φορές είναι καβγατζήδες, μια και μέσα από έναν καλό καβγά μπορούν να εκτονώσουν την περισσή τους ενέργεια.


Ταύρος  – Ο αισθησιακός

Για έναν Ταύρο, πρωταρχική σημασία έχουν οι απολαύσεις της ζωής. Είτε πρόκειται για ένα καλό δείπνο, είτε για την σεξουαλική πράξη, η αισθητική πλευρά και η ουσιαστική απόλαυση είναι εξαιρετικής σημασίας. Ο Ταύρος είναι σταθερός στις θέσεις του και όταν ρίξει άγκυρα σε μια γυναίκα, εκεί και θα παραμείνει. Άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του ταύρου είναι η οικονομική ασφάλεια που επιδιώκει και παρέχει στα αγαπημένα του πρόσωπα.


Δίδυμος  – Ο γελωτοποιός

Με ένα Δίδυμο, αν μην τι άλλο έχετε εξασφαλίσει άφθονο γέλιο. Λίγο οι γκριμάτσες του, λίγο η τάση του μέσα από την εύθυμη πλευρά του χαρακτήρα του να σας κρατήσει σε εγρήγορση, και έχετε περάσει απολαυστικά μαζί του. Είναι εξαιρετικά επικοινωνιακός και κοινωνικός, εύκολος στις γνωριμίες και τις επαφές, αλλά και στο να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, μια και μέσα από την δοκιμή αποκτά κατά την άποψη του τις εμπειρίες που του είναι απαραίτητες για να συνεχίσει την πορεία του.


Καρκίνος  - Το απόλυτο συναίσθημα

Που να βρει καταφύγιο ένας άντρας με όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα που μπορούν σε ανύποπτο χρόνο να του φέρουν ένα δάκρυ στο μάτι… Η σύντροφος του ή θα πρέπει να έχει στιβαρές πλάτες για να του προσφέρει παρηγοριά και στήριξη, ή θα πρέπει να είναι ακόμη πιο ευαίσθητη από αυτό, ώστε να μπορεί να της προσφέρει αυτός το ασφαλές καταφύγιο που χρειάζεται. 


Λέων  – Ο Βασιλιάς Ήλιος

Αυτή η τελειότητα της Δημιουργίας, θεωρεί ότι αξίζει τουλάχιστον 24 ώρες το 24ωρο τον θαυμασμό και την επιδοκιμασία του περίγυρου του. Η σύντροφος του δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, να αποκλίνει από το σύνολο. Σαν αντάλλαγμα της αφοσίωσης και του θαυμασμού που του τρέφει, της επιτρέπει να του κλέβει λίγη από την λάμψη του και να εμφανίζεται στο πλευρό του εν είδη βασιλικού ζεύγους.


Παρθένος  – Ο προγραμματισμένος

Τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη, ακόμη και τα συναισθήματα θα πρέπει να εξυπηρετούν ένα πρακτικό ρόλο στην ζωή. Το πλάνο και ο προγραμματισμός είναι το κυρίαρχο στην ζωή ενός Παρθένου! Και στα πλαίσια του πλάνου οργάνωσης της καθημερινότητας του θα αφήσει κάποια κενά για τα «απρογραμμάτιστα» και απρόβλεπτα της ζωής. Ο προγραμματισμός του απρογραμμάτιστου…


Ζυγός – Ο κύριος σαβουάρ βίβρ

Καλοντυμένος και γυαλισμένος περιφέρεται ο Ζυγός σε χώρους κοινωνικών συναναστροφών, με τρόπους Δανδή! Με πολλά άμεσα και έμμεσα κομπλιμέντα, που όμως δεν ξεπερνούν κάποια αποδεκτά όρια αξιοπρέπειας, προσεγγίζει το αντικείμενο του πόθου του, της ανοίγει τις πόρτες, προσφέρει κάθισμα και λουλούδια και κάνει την γυναίκα να αισθάνεται βασίλισσα. Την ώρα της τελικής επίθεσης όμως στέλνει διφορούμενα μηνύματα, ασχέτως αν φλέγεται από το πάθος.


Σκορπιός  – Ο δαμαστής

Ερωτικά επιδέξιος, σχεδόν διατροφικός, ο Σκορπιός σκορπά ρίγη συγκίνησης μεταξύ του κόσμου των γυναικών. Είναι απλά ακαταμάχητος στο ερωτικό πεδίο, ικανός να υποτάξει με τον τρόπο του και το ιό ατίθασο θηλυκό, να το οδηγήσει στους επτά ουρανούς, στα όρια της διαστροφής και του πόνου, και αν το ταίρι του το επιτρέψει, πολύ πιο πέρα από αυτά. Μια μοναδική εμπειρία για όσες το αντέχουν…


Τοξότης  – Ο υπερβολικός

Για ένα Τοξότη δεν έχει τόση σημασία τι θα κάνει, αλλά πως θα το κάνει. Ζει και αγαπάει απλά σε υπερβολικό βαθμό! Ακόμη και στις υποσχέσεις του δεν κάνει εκπτώσεις, και αν δεν μπορέσει να τηρήσει τον λόγο του, ε δεν βαριέσαι, δεν έγινε και τίποτε… Καλή διάθεση να υπάρχει. Διασκεδάζει ακόμη και τα στραπάτσα που παθαίνει στην ζωή του, από τα οποία, για έναν ανεξήγητο λόγο καταφέρνει να προσγειώνεται σαν επτάψυχη γάτα στα πόδια.


Αιγόκερως  – Ο επίμονος

Ο Αιγόκερως είναι ένας σχεδόν μονόχνοτος άντρας, για τον οποίο η κάθε πράξη θα πρέπει να έχει ένα προσμετρίσιμο αποτέλεσμα. Λαμβάνει πολύ σοβαρά τις ευθύνες του, καθώς και την ζωή του εν γένει. Σαν εργάτης έχει μεγάλη διάρκεια, επικεντρώνει απόλυτα την προσοχή του σ αυτό που κάνει και δεν χαλαρώνει παρά μόνο όταν ολοκληρώσει το έργο του ή την αποστολή του.


Υδροχόος – Ο ερωτύλος

Ο Υδροχόος όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται απόλυτα και με ορμή εφήβου! Προσφέρει απλόχερα την καρδιά του στην πρώτη που θα βρεθεί μπροστά του και όσο διαρκεί ο ενθουσιασμός του πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μόλις του περάσει το παραλήρημα, διαπιστώνει το πόσο λανθασμένη ήταν η επιλογή του και αναχωρεί για την επόμενη περιπέτεια, αποφεύγοντας να αναμετρηθεί με τα λάθη του. Έναν Υδροχόο μπορεί κανείς να τον δέσει στο άρμα του με το να του παραχωρήσει τη ελευθερία του. Τότε πια δεν θα την θέλει…


Ιχθείς  – Ο ρομαντικός

Ούτε ψάρι, ούτε άνθρωπος, ο Ιχθύς είναι ο τελευταίος των ρομαντικών ψυχών που πιστεύει ακράδαντα στην αιώνια αγάπη και αφοσίωση! Πρακτικός και ευαίσθητος, ρομαντικός και ντροπαλός, ο Ιχθύς είναι η ιδανική μίξη του άντρα που λύνει τα καθημερινά προβλήματα και μπορεί να απολαύσει χέρι-χέρι με την σύντροφό του ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.  



Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.