Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Ιούλιος 2020 και ευκαιρίες! Πως και πότε να απαλλαγείτε από δύσκολες καταστάσεις



Στην ζωή υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να τις βιώσουμε και δεν έχουμε κανένα περιθώριο επιλογής, υπάρχουν όμως και άλλες που και λόγο έχουμε και ελεύθερη βούληση. Σ αυτές τις δεύτερες θα αναφερθούμε και τις ευκαιρίες που θα μας δώσουν οι πλανητικές όψεις του Ιουλίου να απαλλαγούμε από ότι αρνητικό φορτίζει την ζωή μας και μας κρατά δέσμιους στα παρελθόν ή στάσιμους σε ένα διαρκές παρόν χωρίς μέλλον.

Η πρώτη σημαντική όψη του μήνα είναι το εξάγωνο ανάδρομου Ερμή-Ουρανού με διάρκεια επιρροής από την 1η  μέχρι και την 22η του μήνα! Είναι μια ιδανική όψη να απαλλαγεί κανείς οριστικά από περιορισμούς και καταπιεστικές σχέσεις στην προσωπική του ζωή, είτε πρόκειται για αυταρχικούς και καταπιεστικούς γονείς, είτε συντρόφους. Απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους και σταματήστε να συσσωρεύετε αρνητική ενέργεια και ένταση που μαυρίζει τη ζωή σας και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά. Αμέσως θα χαλαρώσετε και θα αρχίσετε να αποκτάτε την ψυχική δύναμη που σας έλλειπε, ώστε να σταθείτε στα δικά σας πόδια. Η όψη αυτή στα συγκεκριμένα ζητήματα αφορά ιδιαίτερα τους Καρκίνους, και κατά δεύτερο λόγο Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς.

Η δεύτερη θετική επιρροή της όψης έχει σχέση με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπολίτες μας λόγω της οικονομικής αδράνειας την άνοιξη του 2020. Αφορά όσους έχασαν τη δουλειά τους, βρίσκονταν σε αναστολή εργασιών χωρίς να λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση, φορτώθηκαν χρέη για να μπορέσουν να συνεχίσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους ή αναγκάστηκαν να αναστείλουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, κλείνοντας τις επιχειρήσεις τους λόγω των συνεπειών του κορωνοϊού. Μετά τις 10 Ιουλίου αναμένεται να έρθει κάποια ανακούφιση, αλλά θα είναι προσωρινή, προκειμένου να σταθείτε στα πόδια σας και να βάλετε την επαγγελματική σας ζωή σε τάξη, επιλύοντας τα πιεστικά ζητήματα. Γιατί τα προβλήματα θα επιστρέψουν τον Οκτώβριο-Νοέμβριο με πολύ μεγαλύτερη ένταση και θα πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να επιβιώσετε επαγγελματικά. Η επίδραση του εξαγώνου Ερμή-Ουρανού σε οικονομικά ζητήματα αφορά κατά κύριο λόγο τους Αιγόκερους, και κατά δεύτερο Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς.  

Η μερική σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουλίου, παρά τις αρνητικές αποχρώσεις της, μπορεί να ανακουφίσει κάποιους μεταξύ μας με τα γεγονότα που θα προκαλέσει. Μια πανσέληνος-έκλειψη συνδέεται συνήθως με απώλειες, μπορεί όμως οι απώλειες αυτές να πρέπει να υπάρξουν για να αποδεσμευτείτε και να προχωρήσετε μπροστά. Η τρέχουσα έκλειψη θα φέρει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το τέλος σε επιχειρηματικές ή επαγγελματικές προσπάθειες που πλέον δεν σας εκφράζουν, σας κουράζουν ή σας δυσαρεστούν. Είναι ευκαιρία να κλείσετε μια ζημιογόνα επαγγελματική δραστηριότητα, να απαλλαγείτε από ένα έργο που αντλεί δύναμη, χρήμα, προσπάθεια και δεν αποδίδει τα ανάλογα. Είναι η χρυσή σας ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα επαγγελματικά σας πλάνα, εάν δεν ανταποκρίνονται πλέον στις επιθυμίες σας ή δεν συμβαδίζουν με τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες. Οι ευνοημένοι από την άποψη αυτή είναι οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, ενώ ακολουθούν κατά πόδας Κριοί και Ζυγοί.

Πολλοί μεταξύ μας έχουν μεγάλες ανασφάλειες για τις ικανότητες τους, για την δυνατότητα τους να χτίσουν μια άξια λόγου καριέρα, να κάνουν την σταδιοδρομία ή το επάγγελμα που ονειρευόταν τα χρόνια της αθωότητας, να κατακτήσουν την αγάπη ή απλά να ασχοληθούν με αυτό που αγαπούν και τους προίκισε ο Δημιουργός με το αντίστοιχο ταλέντο. Όλοι αυτοί οι συνάνθρωποι μας δημιουργούν εμπόδια από μόνοι τους στην ζωή τους, δίχως να το καταλαβαίνουν, και εγκλωβίζονται σε ένα φαύλο κύκλο ανεκπλήρωτων επιθυμιών και χαμένων ευκαιριών. Μεγάλη ευκαιρία να σπάσουν έναν τέτοιου τύπου φαύλο κύκλο θα έχουν στις 12 Ιουλίου οι Ιχθείς, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Λέοντες με το τρίγωνο Ήλιου-ανάδρομου Ποσειδώνα! Η όψη θα θολώσει τα όρια του δυνατού για αυτούς, ώστε να ξεπεράσουν ασυναίσθητα τα όρια και τους φραγμούς που έχουν θέσει στον εαυτό τους.

Και τέλος, το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα, με τους δύο εμπλεκόμενους πλανήτες ανάδρομους, αρχίζει να επιδρά στις 19 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα. Είναι μια όψη που μπορεί να αλλάξει ως δια μαγείας την τύχη κάποιων, φέρνοντας ανέλπιστες αλλαγές ακόμη και στους πιο δύσκολους τομείς της ζωής τους. Ανάμεσα στα πιθανά σενάρια είναι η απόκτηση ενός ακινήτου που δεν περιμένατε, το να βρείτε μια δουλειά με πολύ πιο υψηλές αμοιβές από αυτές που ελπίζατε, να απολαύσετε την προστασία ενός ισχυρού προσώπου και γενικά να βελτιώσετε και να επεκτείνετε κάποιο από τους τομείς της ζωής σας. Την μεγαλύτερη εύνοια της όψης θα απολαύσουν οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες, καθώς οι δύο εμπλεκόμενοι πλανήτες διέρχονται μέσα από τα ζώδια αυτά, αλλά από κοντά θα είναι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Σκορπιοί.

Καλό και δημιουργικό μας μήνα και καλή επιτυχία στους στόχους και τα πλάνα σας!

Αλίντα Κανάκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.