Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Αφροδίτη και οικονομική εύνοια Νοεμβρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !


 

Η Αφροδίτη πέρασε στον Ζυγό στις 28 Οκτωβρίου και θα ολοκληρώσει την διέλευση της αυτή στις 21 Νοεμβρίου για να περάσει στον Σκορπιό. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά την συναισθηματική μας ζωή, είναι όμως και ένας από τους δύο πλανήτες, μαζί με τον Δία, που έχουν σχέση με τα οικονομικά. Και η δεύτερη ιδιότητα της είναι αυτή που μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση. Γενικά πάντως, το πέρασμα του πλανήτη της αποπλάνησης από τον Ζυγό φέρνει μια ήρεμη και ισορροπημένη ζωή, διασφαλίζει ότι όλοι είναι κατά το δυνατόν ευτυχισμένοι και διστάζει να πάρει αποφάσεις. Αποστρέφεται επίσης τα οικονομικά ρίσκα. Είναι καλύτερο την περίοδο αυτή να κερδίσετε χρήματα με το ταίρι σας, σαν ομάδα ή να μεταφέρετε προσωρινά κάποιες αρμοδιότητες σε συνεργάτες σας, γιατί δεν θα μπορείτε να πάρετε με την ίδια ευκολία αποφάσεις στην δουλειά σας.

Καθώς διέρχεται τον Ζυγό και τον 1ο ηλιακό του οίκο, είναι αυτονόητο ότι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου ευνοεί το ζώδιο που την φιλοξενεί και του οποίου είναι επίσης κυβερνήτης. Το δεύτερο από τα τυχερά ζώδια των πρώτων δύο δεκαημέρων του μήνα είναι η Παρθένος, καθώς η Αφροδίτη θα διέρχεται από τον 2ο οίκο της, των χρημάτων και των υλικών αγαθών.

Οι Ζυγοί αναμένεται να έχουν αυξημένη αίσθηση της αξίας των χρημάτων την περίοδο αυτή και οι προσεγγίσεις τους σε οικονομικά ζητήματα θα είναι διαισθητικά σωστές. Η ικανότητα τους να οργανώνουν τους ανθρώπους γύρω τους, η διπλωματία και η προσεκτική τους εμφάνιση μπορεί να αποτελέσει το διαβατήριο τους για να αυξήσουν το εισόδημά τους. Είναι όμως γεγονός, ότι καθώς είναι αρκετά εγωκεντρικοί και αγαπούν τον εαυτό τους, θα προτιμήσουν την ξεκούραση και τις απολαύσεις από μια σκληρή δουλειά που θα τους επιτρέψει να κερδίσουν πολλά χρήματα. Γι’ αυτό και θα αποκομίσουν αρκετά λιγότερο οφέλη από την διέλευση αυτή από αυτά που θα μπορούσαν.

Οι Παρθένοι έχουν την τάση να θέλουν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους, να έχουν τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων τους, με αποτέλεσμα να φορτώνουν υπερβολικά πολύ το πρόγραμμά τους και να αργούν να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκινούν. Προσφέρουν όμως ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την περίοδο αυτή μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία αλλά και θα ενδώσουν στον ενδεχόμενο να μοιραστούν τα βάρη με τον σύντροφό τους ή με κάποιον συνεργάτη, κάτι που θα κάνει την ζωή τους πολύ πιο εύκολη και θα βγάλουν χρήματα με μεγαλύτερη ευκολία. Άλλωστε, με το πρακτικό τους μυαλό θα απορρίψουν πηγές εισοδήματος που δεν τους φαίνονται αρκετά ρεαλιστικές.

Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και τα οικονομικά ζητήματα θα συνοδεύονται από έντονα συναισθήματα. Η Αφροδίτη από την θέση της αυτή αγαπά το ρίσκο και τις ριψοκίνδυνες πρακτικές, λατρεύει την έκφυλη πλευρά της που γεννά εισοδήματα. Είναι η περίοδος του χρόνου που θα λάβουν χώρα μεγάλες χρηματοοικονομικές συναλλαγές με υψηλό συντελεστή ρίσκου, ενώ οι οικονομικοί εκβιασμοί και η εκπόρνευση χτυπούν κόκκινο.

Την περίοδο αυτή οι Ζυγοί θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την εύνοια του κυβερνήτη τους, παράλληλα με τον Σκορπιό. Και είναι άξιο απορίας, πως σε μια εποχή μεγάλου οικονομικού ρίσκου θα μπορέσει ένας Ζυγός να βγάλει χρήματα, όταν απεχθάνεται το άγχος και την πίεση. Απλά, γιατί θα επιλέξει τους καλύτερους για την δουλειά και θα τους αναθέσει την διαχείριση των χρημάτων του. Ένα άλλο πολύτιμο για την χρονική στιγμή ταλέντο των Ζυγών, είναι να μπορούν να εκτιμήσουν με μια ματιά το καταναλωτικό αγαθό από το πραγματικά πολύτιμο, όπως είναι τα αντικείμενα αξίας που υπάγονται στην κατηγορία της αντίκας. Το διάστημα αυτό ίσως να βρουν κάτι που θα είναι πραγματικά πολύτιμο και που θα μπορούσε να τους κάνει πλούσιους, να καταλήξει στα χέρια τους μια πολύτιμη ιδιοκτησία ή να κληρονομήσουν κάποιες αντίκες μεγάλης αξίας.

Αναφορικά με τον Σκορπιό, που θα φιλοξενεί την Αφροδίτη μετά τις 21 Νοεμβρίου στον 1ο ηλιακό του οίκο, θα είναι σε θέση να αυξήσει το εισόδημά του κυρίως λόγω της προσωπικότητας του. Η αύρα του, η κίνησή του και το στήσιμο του θα δημιουργήσει ένα αίσθημα σιγουριάς στου συνομιλητές του, που θα αισθανθούν ασφαλείς να του εμπιστευτούν τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίας τους ή τα χρήματά τους, ανάλογα με το επάγγελμα του καθένα. Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας είναι επίσης ο ιδιαίτερα έντονος σεξουαλικός του μαγνητισμός, που μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμος στο να κερδίσει χρήματα. Ίσως να τον χρησιμοποιήσει για να κερδίσει πλούσιους πάτρωνες ή να επιλύσει οικονομικές διαφορές με όπλο την γοητεία του, και όχι μόνο. Στην αρνητική εκδοχή της διέλευσης αυτής, οι Σκορπιοί μπορεί να καταφύγουν στην πορνεία ή τους εκβιασμούς για να αυξήσουν το εισόδημα τους.

Πέρα από Ζυγούς, Παρθένους και Σκορπιούς, που έχουν εύνοια μέσα στον Νοέμβριο στα οικονομικά τους, υπάρχει και μια άλλη κατηγορία ζωδίων, που μπορεί να μην έχουν προσωπικό εισόδημα ή επαγγελματική απασχόληση και να τους δοθεί η ευκαιρία να ζήσουν μια αρκετά άνετη ζωή απολαμβάνοντας εισοδήματα τρίτων. Ίσως να καταφέρουν να λάβουν κάποια κοινωνικά επιδόματα, που θα τους λύσουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα ή να απολαμβάνουν επιτέλους εισοδήματα από παλαιότερες επενδύσεις τους. Υπάρχουν κάποιοι τυχεροί της περιόδου που η εταιρία που απασχολούνται   μπορεί να τους παρέχει δωρεάν στέγη, αυτοκίνητο και επιδόματα μετακίνησης, κουπόνια διακοπών ή εστίασης. Με τέτοια τύχη μπορεί να ευνοηθούν οι Ιχθείς, όσο η Αφροδίτη θα διέρχεται τον Ζυγό, ενώ με το πέραμα της στον Σκορπιό, ανοίγει ένα αντίστοιχο παράθυρο στην τύχη για τους Κριούς. Υπάρχει όμως και το αρνητικό σενάριο της διέλευσης αυτής, που είναι να πάρουν δάνεια για να κάνουν καλή ζωή, για τη ευχαρίστηση τους και την υπέρβαση. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καλό θα ήταν να το σκεφτούν πολύ πριν κάνουν την κίνηση.

 

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.