Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Τα χαμόγελα της Αφροδίτης Δεκέμβριος 2020 !


 

Η Αφροδίτη είναι συνδεδεμένη στην συνείδηση μας κυρίως με τα συναισθηματικά μας, το φλερτ, την αποπλάνηση αλλά και τα ψώνια και τα λούσα. Για να ψωνίσει όμως κανείς και να ικανοποιήσει την ανάγκη του για ομορφιά και πολυτέλεια, θα πρέπει να έχει και τα ανάλογα εισοδήματα. Η Αφροδίτη λοιπόν είναι επίσης ένας από τους πλανήτες που είναι υπεύθυνη για τα οικονομικά μας, αν και σε μικρότερη κλίμακα από τον Δία, που είναι ο πλανήτης του πλούτου και της επέκτασης. Καθώς όμως η Αφροδίτη θα διέρχεται το πρώτο μισό του μήνα το ζώδιο του Σκορπιού, θα ευνοήσει τις μεγάλες ταμειακές ροές, τις μεγάλες χρηματοοικονομικές συναλλαγές, τις αποδόσεις από επενδύσεις, τα δάνεια και τα κληρονομικά μας.

Όντας στο ζώδιο του Σκορπιού, θα διέρχεται τον δεύτερο οίκο των Ζυγών, έναν οίκο που αφορά τα χρήματα και τα αποκτήματά του. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου λοιπόν οι Ζυγοί θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν από αρκετά έως πολλά χρήματα, ανάλογα και με το προσωπικό τους ωροσκόπιο. Εάν δε υπάρχουν ενδείξεις μεγάλου πλούτου σε ένα ωροσκόπιο, κάποιοι μεταξύ τους μπορούν να γίνουν το διάστημα αυτό πραγματικά πλούσιοι. Εάν όχι, ας μην πτοηθούν στο ελάχιστο, γιατί τώρα θα απολαύσουν αισθητά αυξημένα εισοδήματα. Μπορεί να προέρχονται από διάφορες πηγές, αλλά θα φτάσουν στα χέρια τους και αυτό είναι το σημαντικό!

Οι Σκορπιοί θα φιλοξενούν την Αφροδίτη στο ζώδιο τους, οπότε και αυτοί θα απολαύσουν σημαντικές στιγμές εύνοιας. Καθώς θα διέρχεται το ζώδιο τους θα αυξήσει την διαίσθηση τους σε σχέση με το πως να βγάλουν περισσότερα χρήματα. Οι λύσεις που θα επιλέγετε το διάστημα αυτό θα σας οδηγούν σε αυξημένα οικονομικά οφέλη. Σημαντικό ρόλο στην, αύξηση των εισοδημάτων σας θα διαδραματίζει επίσης και ο έντονος μαγνητισμός σας, η σεξουαλική ορμή που θα εκπέμπετε και η γενικότερη αύρα σας, που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε επικερδείς πόρτες.

Και μετά τα μέσα του μήνα όμως που η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη και στον 2ο ηλιακό σας οίκο, δεν θα στερέψετε από τύχη, καθώς θα ενεργοποιεί τα εισοδήματα και τα υλικά σας αποκτήματα. Τα χρήματα θα αρχίσουν να έρχονται από πολλές και διαφορετικές πηγές, με αποτέλεσμα να έχετε μια οικονομική άνεση, ακόμη και για όσους δεν έχουν ενδείξεις υλικού πλούτου στον χάρτη τους. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο της παρουσίας της Αφροδίτης στον οίκο αυτό είναι η πιθανότητα να λάβετε πολλά και ακριβά δώρα, και καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές, φέτος θα το απολαύσετε ιδιαίτερα!

Στα μέσα Δεκεμβρίου περνάει και η Αφροδίτη στον Τοξότη, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Ερμή. Οι Τοξότες θα ευνοηθούν σε σκανδαλώδες επίπεδο το δεύτερο δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου, με κερδοφόρες οικονομικές συμφωνίες να διαδέχονται η μια την άλλη και μια ξαφνική ροή χρημάτων στα ταμεία τους, που θα τους επιτρέψει να απολαύσουν πολυτέλειες και οικονομική άνεση! Εκείνο όμως που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το Σύμπαν δεν θα χαρίσει χρήματα, αλλά θα ανταμείψει όσους πάλεψαν και ταλαιπωρήθηκαν, όσους είχαν όνειρα και σχέδια για ένα καλύτερο αύριο. Η δε σταδιακά διαμορφούμενη σύνοδος Δία-Κρόνου το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, καθώς θα συμβαίνει στον οίκο των χρημάτων τους, μπορεί να τους φέρει ένα μεγάλο σταθερό εισόδημα.

Και στις 21 Δεκεμβρίου, μαζί με την ισημερία θα έχουμε την σημαντικότερη σύνοδο του έτους στην πρώτη μοίρα του Υδροχόο, μια σύνοδος που θα συμβαίνει στον 2ο ηλιακό οίκο των Αιγόκερων! Οι Δίας και Κρόνος από τον Υδροχόο μπορούν πλέον να φέρουν μια σταθερή ροή σημαντικών χρηματικών ποσών στους Αιγόκερους, αλλά με ασυνήθιστη μορφή. Μπορεί να μην είναι χρήματα με φυσική μορφή, αλλά πολύτιμα αντικείμενα που θα φτάσουν στα χέρια τους, ψηφιακά νομίσματα, εισοδήματα από δραστηριότητες στο διαδίκτυο, κέρδη από διπλώματα ευρεσιτεχνίας ή άλλης μορφής σύγχρονων και προοδευτικών οικονομικών δραστηριοτήτων.

Οι Αιγόκεροι είναι ένα γήινο και μάλλον συντηρητικό ζώδιο, προσκολλημένοι σε παραδοσιακές αξίες και πρακτικές, αλλά προς τα τέλη του Δεκέμβρη θα πρέπει να ξεφύγουν από όσα ξέρουν ή πιστεύουν και να προσαρμοστούν στις ραγδαία μεταβαλλόμενες συνθήκες, εάν θέλουν να συνεχίσουν να βγάζουν χρήματα. Καλό θα ήταν επανεξετάσουν τις απόψεις τους ως προς τις δραστηριότητες που μπορούν τώρα πιά να τους φέρουν αξιόλογα εισοδήματα, να σκεφτούν πως να αυξήσουν την κερδοφορία της επιχείρησης τους, να επανεξετάσουν την αξιοπιστία κάποιων οικονομικών παραγόντων ή ιδρυμάτων, αλλά και την αποδοτικότητα ή εμπορική αξία κάποιων ιδιοκτησιών, που μέχρι πρότινος θεωρούσαν πολύτιμες.

Πολλά και δύσκολα σας βάζει το Σύμπαν κάποιες φορές για να μας παρέχει την εύνοια του, αλλά όπως τονίσαμε πολλές φορές μέχρι τώρα, όποιος προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες θα μπορέσει όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να μεγαλουργήσει. Έγκειται στον καθένα μας να κάνει τις επιλογές του, ανάλογα με τις ανάγκες, τις φιλοδοξίες και την διάθεση του να παλέψει για κάτι καλύτερο στην ζωή. Ένα πράγμα πάντως είναι σαφές: Η νέα εποχή που ανατέλλει δεν θα ευνοήσει τους κηφήνες και καιροσκόπους, τους φελλούς που πάντοτε επέπλεαν, προς ανακούφιση όλων των σκληρά εργαζόμενων και δημιουργικών ατόμων αυτού του κόσμου. Και πέρα αυτά τα τέσσερα αυτά ζώδια που αναφέρθηκαν, η τύχη θα χαμογελάσει σταδιακά και στους υπόλοιπους του ζωδιακού, σε όσους τουλάχιστον έχουν κερδίσει το δικαίωμα στην επιτυχία και την υλική ευημερία.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.