Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Δίδυμοι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !


Γενικές αστρολογικές προβλέψεις

 

Οι γενικές αστρολογικές προβλέψεις για το 2022 προϊδεάζουν, ότι η χρονιά που ακολουθεί δεν θα είναι η ευκολότερη της ζωής σας, καθώς βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή. Η περισσότερες δυσκολίες ωστόσο που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε δεν θα είναι ανυπέρβλητες και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας! Συχνά μέσα στην χρονιά θα πρέπει να αυτοσχεδιάζετε και να ενεργείτε με διαφορετικό τρόπο, από αυτόν που έχετε συνηθίσει, η προσπάθεια όμως αυτή θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε νέα στοιχεία για τον εαυτό σας, ενδεχομένως για ταλέντα που αγνοούσατε ότι διαθέτατε και να σας οδηγήσει τελικά να δείτε τον κόσμο και την ζωή σας από μια διαφορετική οπτική. Κατά μια έννοια, το έτος αυτό θα είναι μια χρονιά αλλαγής προτεραιοτήτων, θα χρειαστεί όμως να κάνετε προσεκτικά και καλά μελετημένα βήματα.

Το 2022 δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα από ανταγωνιστές ή από άτομα που σας επιβουλεύονται, αυτό όμως σημαίνει ότι εσείς και μόνο εσείς θα είστε υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα των πράξεων σας και δεν θα μπορείτε να κατηγορήσετε κανέναν για τις τυχόν αποτυχίες σας. Ο Κρόνος που παραδοσιακά αποτελεί τον σπουδαιότερο και δυσκολότερο ουράνιο πολέμιο σας, φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό σας. Για τον λόγο αυτό θα είστε σε θέση να κάνετε αντικειμενικές εκτιμήσεις των γεγονότων και καταστάσεων που θα βιώνετε ή μια αντικειμενική αποτίμηση του παρελθόντος σας. Συνιστάται μέσα στην χρονιά να είστε επιφυλακτικοί με τις κρίσεις και τα συμπεράσματα σας, να μην ενθουσιάζεστε εύκολα και να μην πιστεύετε στα θαύματα και τις μοναδικές ευκαιρίες, γιατί θα απογοητευτείτε. Πολλές από τις ευκαιρίες που θα σας φανούν εκ πρώτης όψεως ελπιδοφόρες δεν θα αξίζουν καν την προσοχή σας. Η επιλογή σας θα πρέπει να αποβλέπει μέσα στο 2022 στην σταθερότητα, παρά στην πρόοδο με κάθε πιθανό κόστος.

Οι πρώτοι μήνες του έτους, μέχρι και την άνοιξη του 2022 θα είναι σημαντικοί, γιατί θα πρέπει να καθορίσετε τους στόχους σας. Στην συναισθηματική σας ζωή, οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να δουν ξεκάθαρα τα λάθη που έπραξαν στον παρελθόν και στις προηγούμενες σχέσεις τους, που τους οδήγησαν στην παρούσα μοναχική πορεία. Οι δεσμευμένοι θα δουν επίσης που έσφαλαν και δημιουργήθηκαν έντονες καταστάσεις στις σχέσεις με το ταίρι τους και τα άτομα της οικογένειας τους, ώστε να οδηγηθούν στην εξομάλυνση των σχέσεων τους. Σημαντικά γεγονότα θα πρέπει να περιμένετε και στην επαγγελματική σας ζωή, στην οποία θα συμβούν γεγονότα, που όμως δεν θα είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρα με την πρώτη ματιά, αλλά και κάποια πράγματα που ενδεχομένως να μην τα μάθετε ποτέ. Είναι σημαντικό να είστε αυθόρμητη και υπεύθυνοι στην δουλειά σας, αλλά να κινείστε βάσει σχεδίου.

Είναι ένα διάστημα οι πρώτοι μήνες του 2022, που ενδείκνυται να απαλλαγείτε από τα βαρίδια της ζωής σας, από όλα εκείνα που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά. Στα μεταβατικά αυτά χρόνια που ζούμε είναι σημαντικό να απεμπλακούμε από δύσκολες και επώδυνες σχέσεις, ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές, ώστε να δημιουργήσουμε χώρο για τις νέες που θα δώσουν ώθηση στην ζωή μας. Το ίδιο ισχύει και για τα αντικείμενα που στοιβάζουμε στα σπίτια μας. Απαλλαγείτε από οτιδήποτε άχρηστο, χαλασμένο, παλιακό, και ιδίως, οτιδήποτε συνδέεται με άσχημες και επώδυνες μνήμες. Ειδικά εάν αποφασίσετε να πουλήσετε κάποια από αυτά, θα αντισταθμίσετε κάποια παροδική έλλειψη οικονομικών πόρων που θα παρουσιαστεί. Είναι γεγονός ότι θα είναι ένα διάστημα του έτους γεμάτος γεγονότα, θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και ο χρόνος σας θα είναι από περιορισμένος έως ανύπαρκτος. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να κάνετε σωστή διαχείριση του χρόνου σας. Στην καριέρα σας θα ανοίξουν καινούργιες πόρτες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας δοθεί η ευκαιρία για αυτοβελτίωση.

Από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου 2022 θα είναι ένα πιο ήρεμο διάστημα για το ζώδιο σας, όπως και για τα περισσότερα ζώδια του ζωδιακού. Κάποιες στιγμές ωστόσο θα πρέπει να αποκλίνετε από τα σχέδια σας, να αυτοσχεδιάσετε ή ακόμη και να αλλάξετε πορεία, επειδή οι καταστάσεις που θα επικρατούν θα έχουν αλλάξει άρδην. Είναι κάτι που σας προκαλεί άγχος και νευρικότητα, κανείς όμως δεν θα μπορέσει να το αποφύγει μέσα στο 2022. Οτιδήποτε σχεδιάζετε για τις αρχές του καλοκαιριού, συνεχίστε την σταθερή πορεία σας, αλλά να έχετε κατά νου, ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Δεν θα ήταν κακό για τον λόγο αυτό να έχετε στο μυαλό σας κάποια εναλλακτικά σενάρια δράσης.

Δεν είναι βέβαιο ότι τα έκτακτα και απρόσμενα γεγονότα θα αφορούν την επαγγελματική σας ζωή ή την οικονομική σας επιφάνεια, αλλά το σημαντικό είναι, ότι ο Κρόνος θα είναι στο πλευρό σας και θα σας προστατεύσει από τα χειρότερα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν στον τομέα της καριέρας σας, ακόμη και κάτω από ασταθείς και αβέβαιες συνθήκες, το ζητούμενο είναι όμως να τις εκμεταλλευτείτε. Για την συναισθηματική σας ζωή η περίοδος αυτή φαίνεται να είναι ιδανική, καθώς προβλέπεται να φτάσετε στο αποκορύφωμα των δυνατοτήτων σας. Πρόκειται να είναι μια αξέχαστη περίοδος, υπό την μοναδική προϋπόθεση να είστε ειλικρινείς, τόσο με τον εαυτό σας, όσο και τους γύρω σας. Οι ψευδαισθήσεις όπως και τα ψεύδη θα καταρρεύσουν ή θα αποκαλυφθούν με τον πιο δυσάρεστο τρόπο για σας, με ανεξέλεγκτες συνέπειες για τις σχέσεις σας.

Από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και τις αρχές του φθινοπώρου του 2022 θα υπάρξει μια δυναμική στην ζωή σας, που δεν είχατε ονειρευτεί. Αυτό θα αποτελεί το κυρίαρχο θετικό χαρακτηριστικό της περιόδου! Ότι δεν καταφέρατε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά, οποιοδήποτε πρόβλημα δεν μπορέσατε να επιλύσετε μέσα στην χρονιά, τώρα θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να τα τακτοποιήσετε όλα και να κλείσετε ανοιχτά μέτωπα κάθε μορφής. Μακροχρόνιες συγκρούσεις αναμένεται να παραμεριστούν και να βελτιωθούν οι σχέσεις σας στο μέγιστο δυνατό. Και για τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι μια θετική περίοδος, αλλά η κάθε σας κίνηση, αγορά ή πώληση, ψώνια ή επενδύσεις, πρέπει να είναι μελετημένη και βάση προγραμματισμού. Θα συνειδητοποιήσετε και σεις, ότι δεν θα υπάρξουν περιθώρια για στραβοπατήματα, γιατί δεν θα έχετε ευκαιρίες να επανορθώσετε εάν κάνετε λάθη στην διαχείριση σας, χώρια το ότι τυχόν λάθη θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την μελλοντική σας οικονομική επιβίωση.

Παρά τα πολλά και σημαντικά που θα συμβαίνουν την περίοδο αυτή του 2022, θα πρέπει να βρείτε χρόνο να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας. Η ξεκούραση και η χαλάρωση σας θα πρέπει να είναι βασικό σας μέλημα. Βρείτε μερικά λεπτά την μέρα να χαλαρώσετε θαυμάζοντας την φύση ή αφιερώνοντας τα στον διαλογισμό ή σε οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας από τις τρέχουσες υποθέσεις και να προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία σώματος, μυαλού και ψυχής. Με τον καιρό θα συνειδητοποιήσετε, πόσο σημαντικό είναι για την υγεία και την ψυχική και πνευματική σας ισορροπία. Αυτή την περίοδο του έτους, αλλά και γενικότερα το 2022, θα διδάξει στο ζώδιο σας να αναζητάτε ευκαιρίες και πλεονεκτήματα, εκεί που εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχουν. Θα κυριαρχεί μεν ο ορθολογισμός στις αποφάσεις σας, λόγω της επιρροής του Κρόνου, παρόλα αυτά δεν θα λείψει το συναίσθημα.

Το τελευταίο μέρος του έτους θα γίνει εμφανές, πόσο σημαντικό είναι να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για νέες περιπέτειες. Αυτό θα αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας σας, καθώς στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας τα πράγματα θα πρέπει να έχουν εξομαλυνθεί εδώ και αρκετό καιρό και να υπάρχει ισορροπία και ηρεμία. Από την άλλη θα είστε πανέτοιμοι για οποιεσδήποτε εκπλήξεις σας επιφυλάσσει το σύμπαν και οι πλανητικές διελεύσεις. Ας σημειωθεί δε, ότι οι εκπλήξεις μπορούν να είναι στο στάδιο αυτό μόνο ευχάριστες!

Δυσκολίες μπορούν να προκύψουν στην πορεία σας, μόνο εάν επιμείνετε να θεωρείτε τους γύρω σας την πηγή κάθε κακού, εθελοτυφλώντας και αποφεύγοντας να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας και να αναγνωρίσετε τα λάθη σας. Μέσα στο 2022 δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, από το είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Διαφορετικά θα είναι για σας ένα έτος χαμένων ευκαιριών. Εάν κάνετε έστω και μια προσπάθεια να ανταποκριθείτε σ’ αυτό που σας ζητά το σύμπαν, θα βιώσετε μεγάλες χαρές και επιτυχίες, που θα βελτιώσουν την ζωή σας και θα έχουν ευεργετική επίδραση στην ζωή των δικών σας ανθρώπων. Γιατί το 2022 μπορεί να είναι ένα έτος φωτεινό και παραγωγικό για το ζώδιο σας, αρκεί να το θελήσετε.

 

Δίδυμοι 2022 – Καριέρα

 

Το 2022 προβλέπεται να είναι ένα πολύ καλό έτος για την καριέρα σας! Ο Ερμής, ο κυβερνήτης και προστάτης σας, θα βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση για τα ζητήματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας του ζωδίου σας. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα, ακόμη και οι πιο αμελητέες σας προσπάθειες να  οδηγήσουν σε ένα αυξημένο εισόδημα ή σε οικονομικά μπόνους από την δουλειά σας. Τα αυξημένα σας εισοδήματα  δεν συνδέονται απαραίτητα με νέες θέσεις εργασίας ή επέκταση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Παρόλα αυτά, προβλέπεται να υπάρξει αυξημένη ροή χρημάτων στις τσέπες σας. Ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν πολλές μέσα στο 2022, στο χέρι σας όμως θα είναι να τις εκμεταλλευτείτε!

 

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα υπάρξουν πάρα πολλές ευκαιρίες καριέρας ή για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας, αλλά θα είναι μετρημένοι οι οικονομικοί πόροι που θα έχετε στην διάθεση σας. Οπότε εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα πρέπει να αποφασίσετε πιά πορεία επιθυμείτε να ακολουθήσετε, τι προσδοκάτε να πετύχετε και να επενδύσετε ανάλογα στην καλύτερη για σας κατεύθυνση, που θα μπορούσε να φέρει το ποθητό αποτέλεσμα. Παρόλο που θα ευνοήστε πλανητικά, δεν υπάρχουν περιθώρια να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γιατί τα δώρα του σύμπαντος είναι ένα και μοναδικό την φορά! Το σημαντικό όμως είναι ότι η χρονιά προσφέρεται για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας προς κάθε κατεύθυνση. Εάν είστε υπάλληλοι, μέσα από την συνέπεια και την αφοσίωση σας στην δουλειά θα μπορέσετε να κάνετε μικρά σταδιακά βήματα προόδου, αλλά στο τέλος θα καταφέρετε να κατακτήσετε αυτό που ονειρεύεστε. Ίσως να χρειαστεί να βελτιώσετε στην πορεία τις δεξιότητες σας ή να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Κάντε το δίχως δεύτερη σκέψη!

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ενδιαφέρον για τον τομέα της καριέρας σας, λόγω των πολλών αλλαγών που ενδέχεται να υπάρξουν. Θα εξακολουθήσετε να έχετε αυξημένες δυνατότητες κερδοφορίας, ανεξάρτητα από την επαγγελματική σας απασχόληση, αλλά το διάστημα αυτό θα έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε νέες δυνατότητες ή καινούργια ταλέντα σας, πιθανά  μέσα από μια δευτερεύουσα, συμπληρωματική εργασία. Μπορεί όμως το διάστημα του δεύτερου εξαμήνου να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε δραστικά τα σχέδια σας ή να παραστεί ανάγκη να αλλάξετε δουλειά ή επάγγελμα. Γιατί οι αλλαγές που θα συντελεστούν στην αγορά εργασίας θα είναι πάρα πολλές και δραστικές και θα πρέπει να προσαρμοστείτε άμεσα σ’ αυτές. Το μόνο σας λάθος θα ήταν, να μην ακολουθήσετε την πορεία της αγοράς και να παραμείνετε προσκολλημένοι στα γνωστά και ασφαλή για σας λημέρια. Θα έχετε χάσει το τρένο των εξελίξεων. Εάν σας προτείνει λοιπόν κάποιο πρόσωπο εμπιστοσύνης μια εναλλακτική εργασία, μην βιαστείτε να την απορρίψετε και μην περιορίζεστε στους τομείς που γνωρίζετε ή έχετε ενδεχομένως επιτυχία. Εάν είστε ευέλικτοι, στα τέλη του χρόνου θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά σας, που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε.

 

Δίδυμοι 2020 – Οικονομικά

 

Η τύχη σας χαμογελά στα οικονομικά σας μέσα στο 2022, οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις όμως συνιστούν να μην επαναπαυτείτε στην τύχη σας. Η επιτυχία στον τομέα αυτό της ζωής σας θα έρθει μέσα από συγκυριακές καταστάσεις και συμπτώσεις, σε στιγμές που θα δραστηριοποιηθείτε να πραγματοποιήσετε μια νέα εκκίνηση. Η αύξηση των εισοδημάτων σας θα έρθει επίσης από πρωτοπόρες επιχειρηματικές ιδέες, από μη τυπικές μεθόδους παραγωγής ή προβολής των δράσεων σας ή ακόμη και από μη συμβατικές λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Με άλλα λόγια, όλα είναι πιθανά να συμβούν μέσα στην χρονιά. Παράλληλα δε με την μικρότερη ή μεγαλύτερη οικονομική άνεση που αναμένεται να κατακτήσετε μέσα στο έτος, το 2022 θα είναι έτος επιτευγμάτων για το ζώδιο σας.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι για τα οικονομικά σας αρκετά βατό, χωρίς δυσκολίες και έκτακτα προβλήματα. Αυτό άλλωστε θα ισχύει για τα περισσότερα ζώδια του ζωδιακού κύκλου για το 2022! Σημαντικό ωστόσο είναι να διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση ή είστε αυτοαπασχολούμενοι, η κερδοφορίας σας θα εξαρτηθεί από την εργατικότητα ή παραγωγικότητα του προσωπικού σας ή από την επικοινωνιακή σας στρατηγική για την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας στο ευρύ κοινό. Κάντε αισθητή την παρουσία σας στο καταναλωτικό κοινό, αφουγκρασθείτε τις ανάγκες τους, προσφέρετε τους όχι αυτό που παραδοσιακά παράγετε, αλλά αυτό που τώρα πια έχουν ανάγκη. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα σας επιτρέψει να περάσετε μπροστά από τον ανταγωνισμό και να αυξήσετε ως εκ τούτου τα εισοδήματα σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι σε σχέση με το πρώτο αρκετά πιο δυναμικό. Το φθινόπωρο και τον χειμώνα θα ξέρετε τι να κάνετε ακριβώς για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Η πρόκληση των μηνών αυτών ενδεχομένως να έγκειται στο ότι θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αρκετές αλλαγές και αναπροσαρμογές. Ίσως να χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάτι, που σας φαίνεται σημαντικό, δεν θα μπορείτε όμως την στιγμή εκείνη να κατανοήσετε ότι δεν έχει και τόσο μεγάλη σπουδαιότητα. Σε τέτοιες στιγμές θα πρέπει να ενεργήσετε διαισθητικά και οι πλανήτες θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα. Στο τέλος του έτους ενδέχεται να υπάρξει ένα χρηματικό ποσό υπό μορφή μπόνους, που θα σας χαροποιήσει, ιδίως για όσους είναι υπάλληλοι επιχειρήσεων, και θα ανταποκρίνεται στην έντονη προσπάθεια που καταβάλλατε κατά την διάρκεια της χρονιάς.

 

Δίδυμοι 2020 – Συναισθηματικά

 

Για την συναισθηματική ζωή το 2022 αναμένεται είναι να κάπως δύσκολο, ίσως μουντό, σε κάθε περίπτωση όμως αρκετά πιο ουσιαστικό και αισθησιακό! Τα άστρα συμβουλεύουν τους Διδύμους, να στηριχτούν στις εμπειρίες που αποκόμισαν, αλλά και σε αυτές των ατόμων που βρίσκονται στο πλευρό τους αρκετό χρονικό διάστημα (εραστές ή φίλοι), και με συνδυασμένες ενέργειες να επιλύσουν τα δύσκολα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Το 2022 θα είναι ένα ιδανικό έτος να ξεκινήσετε νέες φιλικές σχέσεις ή καινούργιους ερωτικούς δεσμούς. Όπως και να έχει όμως, θα πρέπει να κάνετε μικρά και προσεκτικά βήματα, για να μπορέσετε να έχετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Είναι ένα έτος θετικών εξελίξεων στον τομέα των σχέσεων, με την μόνη υποσημείωση, ότι δεν θα πρέπει να καταπιέζετε τα συναισθήματα σας, αλλά και να σέβεστε τα συναισθήματα των γύρω σας.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια σχετικά ήρεμη περίοδος για τα συναισθηματικά σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι για μια κατάσταση που βιώνετε, συνιστάται να πάρετε κάποια απόσταση και να αναλύσετε τα δεδομένα. Μην προσφεύγετε αμέσως σε συμβουλές και εμπλοκή τρίτων στα προσωπικά σας, παρά μόνο εάν σας προσφέρουν βοήθεια χωρίς να το ζητήσετε. Όσοι του ζωδίου σας είναι σε μόνιμη σχέση ή οικογενειάρχες, θα πρέπει να δείξουν ρεαλισμό κατά την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις από μια διαφορετική οπτική γωνία και να αντιληφθείτε κάποια πολύ σημαντικά και μέχρι στιγμής αθέατα για σας στοιχεία του προβλήματος. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, εάν αποβλέπετε μέσα από μια σχέση να βελτιώσετε την δική σας οικονομική κατάσταση, κινείστε δηλαδή ωφελιμιστικά, να ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα γυρίσουν μπούμερανγκ τα σχέδια σας. Όσο πλησιάζουν οι καλοκαιρινοί μήνες, τόσο ο προβληματισμός σας  θα εντείνεται, κάτι που θα σας οδηγήσει τελικά στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο φωτεινό για τα συναισθηματικά σας, αλλά μην ανοίγετε ακόμη σαμπάνιες… Έχετε πολύ δουλειά μπροστά σας… Τα αυθόρμητα συναισθήματα κάποιες φορές θα είναι χρήσιμα στις σχέσεις σας και δεν θα πρέπει να τα καταπιέζετε. Θα πρέπει ωστόσο να είστε βέβαιοι για την κατεύθυνση που θέλετε να πάρουν οι σημαντικές για σας σχέσεις και να τις οδηγήσετε εκεί που νομίζετε ότι πρέπει να πάνε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα χάσετε με τον καιρό το ενδιαφέρον σας και θα απομακρυνθείτε. Οι παντρεμένοι του ζωδίου σας θα περάσετε ένα σχετικά ανέφελο φθινόπωρο, χωρίς μεγάλες σπαζοκεφαλιές, καθώς θα έχετε ένα δικό σας άτομο να στηριχτείτε στα δύσκολα, αλλά και να ξαποστάσετε. Οι ελεύθεροι που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες του πρώτου εξαμήνου να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση, τώρα θα περάσουν λίγο δύσκολα, καθώς  οι ευκαιρίες για αξιόλογες γνωριμίες θα είναι περιορισμένες. Οι επόμενες καλές μέρες για αυτούς θα είναι μέσα στον χειμώνα.

 

Δίδυμοι 2020 - Υγεία

 

Το 2020 θα είναι μια πολύ θετική χρονιά και οι Δίδυμοι θα είναι ένα από τα λίγα ζώδια που δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα υγείας ή επικίνδυνες καταστάσεις. Τα αστέρια θα είναι στο πλευρό σας, αλλά θα πρέπει να είστε και οι ίδιοι προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, έχει θετική επίδραση στον τομέα αυτό της ζωής σας, εφιστά όμως την προσοχή σας σε περιττά και ανώφελα ρίσκα. Ακόμη και οι επαγγελματίες αθλητές του ζωδίου σας συνιστάται να προσέχουν τους  τραυματισμούς και να αποφεύγουν τα ρίσκα, εάν και όποτε μπορούν. Διαφορετικά ίσως να υπάρξουν απρόβλεπτα προβλήματα.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια τυπική και ανέφελη περίοδος για την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Ο Ερμής θα απομακρύνει τους κινδύνους από κοντά σας. Εκεί που θα πρέπει να προσέξετε, είναι η επιρροή του Ερμή στα οικονομικά και τις τραπεζικές συναλλαγές, που μπορεί να αποτελέσουν πηγή άπειρου άγχους για το ζώδιο σας. Να είστε σίγουροι ότι κάνετε τις σωστές πληρωμές την κατάλληλη στιγμή, να ελέγχετε προσεκτικά τα στοιχεία πληρωμής και να διαφυλάττετε τις αποδείξεις, για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις στο άμεσο μέλλον. Και κυρίως, αποφεύγετε τις προκλήσεις και τους εκνευρισμούς, για να έχετε την ηρεμία σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 δεν θα έχει καμία ουσιαστική διαφοροποίηση από το πρώτο. Εκεί που αναμένεται να διαφέρει όμως σίγουρα, είναι ότι θα χρειαστεί να φροντίσετε ένα από τα δικά σας πρόσωπα, που θα αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα υγείας. Πέρα από την βοήθεια και την στήριξη που θα προσφέρετε όμως, μέσα από την εμπειρία αυτή θα ωριμάσετε και θα αποφύγετε δικά σας λάθη, που θα σας οδηγούσαν στο ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.

 

Δίδυμοι 2022 – Κύριες όψεις του έτους ανά δεκανό

 

Α΄ Δεκανός (21-31.05)

 

Ο πρώτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί από τις 21 μέχρι και τις 31 Μαΐου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ερμής, κυβερνήτης του δεκανού σας και πάλι ο Ερμής.

 

Όσοι ανήκετε στον πρώτο δεκανό του ζωδίου σας, χαρακτηρίζεστε σαν γνήσιοι Δίδυμοι, καθώς δέχεστε ενισχυμένα τα χαρακτηριστικά του κυβερνήτη σας Ερμή. Είστε άτομα επικοινωνιακά και φιλομαθή, ευέλικτα και λάτρεις της ελευθερίας σας. Είστε άτομα ανήσυχα, με δυνατή διάνοια, καταπιάνεστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, με κίνδυνο να μην τελειώσετε ποτέ και τίποτε.  Είστε άτομα έτοιμα να στηρίξετε τους γνωστούς σας στις δύσκολες στιγμές, ωστόσο περίεργα, που αγαπάτε το κουτσομπολιό. Τα μειονεκτήματα ωστόσο του δεκανού σας είναι ότι δεν έχετε την υπομονή να τελειώσετε τις δράσεις που ξεκινάτε, έχετε έλλειψη εστίασης σε ένα στόχο, και δεν έχετε επιμονή. Ιδανικά επαγγέλματα για τον δεκανό σας είναι οτιδήποτε έχει σχέση με media και επικοινωνία.

 

Το 2022 θα φέρει στους εκπροσώπους του δεκανού σας καλή τύχη και πολλές ευκαιρίες, που θα σας επιτρέψουν να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέση. Το έτος αυτό θα γίνετε επίσης ακόμη πιο εξωστρεφείς και θα είναι αυξημένη η ανάγκη σας να εξερευνήσετε νέους και αχαρτογράφητους για σας κόσμους, είτε κυριολεκτικά, με μακρινά ταξίδια, είτε σε επίπεδο γνώσεων.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

26 Δεκεμβρίου 2021 με 15 Φεβρουαρίου 2022: Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας προς τον δεκανό σας, σας αναγκάζει να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του γνώριμου και να εξερευνήσετε νέες προοπτικές, δημιουργώντας έτσι ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο. Θα αισθάνεστε την ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, που θα είναι καλύτερο από όσα γνωρίζετε ήδη. Το κλειδί της επιτυχίας θα βρίσκεται στην αυτοσυγκράτηση σας. Δεν πρέπει να επιτρέψετε στον ενθουσιασμό σας να διασαλεύει την εστίαση σας, παρά να τον κατευθύνετε παραγωγικά σε νέα έργα. Αποφύγετε υπερβολές, σπατάλες, απληστία αλλά και την υπερβολική αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας!  

 

8 Μαΐου με 3 Νοεμβρίου: Ο Δίας σχηματίζει όψη εξαγώνου προς τον δεκανό σας και φέρνει ευκαιρίας για βελτίωση των εισοδημάτων ή αύξηση της περιουσίας σας. Νέες περιπέτειες αναμένεται να διευρύνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα σας βοηθήσουν να δείτε την ζωή από μια εντελώς νέα οπτική. Πρόκειται για ένα διάστημα του έτους, που ενδείκνυται για πνευματική και υλική πρόοδο. Προσοχή χρειάζεται ωστόσο την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Δία μεταξύ 29 Ιουλίου και 3 Νοεμβρίου, που θα έχετε αδικαιολόγητα αυξημένη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μπορεί να  ξεφύγετε στα γούστα ή τις δαπάνες σας. Η διέλευση αυτή αφορά όσους γεννήθηκαν μεταξύ 21 και 30 Μαΐου (εξαιρούνται αυτοί της 31.05), αλλά κατά την επανάληψη της μέσα στον Δεκέμβριο θα επηρεάσει τους πάντες του δεκανού σας. 

 

10 Μαΐου με 3 Ιουνίου:  Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ανάδρομος για δεύτερη φορά μέσα στο 2022 και πιθανά να φέρει ζημιές ή βλάβες στον ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό, νευρικότητα, άγχος, απώλειες αντικειμένων και καθυστερήσεις σε ταξίδια. Ίσως ακόμη να κολλήσετε το διάστημα αυτό σε πράγματα ή καταστάσεις, να θυμηθείτε συμβάντα ή πρόσωπα από το παρελθόν σας, ή ακόμη και να συναντήσετε άτομα που είχατε καιρό να δείτε. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας προσέξτε τα λεγόμενα σας, αποφύγετε τα αψυχολόγητα ξεσπάσματα και εμπλέκεστε σε φασαρίες ή καυγάδες. Και οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις το διάστημα αυτό είναι αρκετά ριψοκίνδυνες, καθώς μπορεί να υπάρχουν γκρίζες ζώνες που αγνοείτε ή να είναι οι συνομιλητές σας αναξιόπιστοι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, όταν ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάζει τον δεκανό σας, μεταξύ 10 και 24 Μαΐου!

 

22 Ιουνίου με 2 Ιουλίου: Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέσα από τον δεκανό σας, σηματοδοτώντας μια από τις καλύτερες εποχές του έτους για τα συναισθηματικά σας. με την Αφροδίτη στο σπίτι σας θα είστε σε θέση πολύ πιο εύκολα να επικοινωνήσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, να δώσετε και να πάρετε αγάπη. Πέρα από το γεγονός ότι θα είστε γοητευτικοί και θα ελκύετε τους πάντες γύρω σας. Το διάστημα αυτό είναι  εξαιρετικό για διασκέδαση και χαλάρωση, υλικές και σωματικές απολαύσεις. Ευνοεί όμως και τα επαγγελματικά σας, καθώς θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

 

18 Αυγούστου με 9 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης επισκέπτεται τον δεκανό σας και επηρεάζει μια περίοδο τριών εβδομάδων, κατά την οποία θα είστε πιο διεκδικητικοί, θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Τα χαρακτηριστικά αυτά καθιστούν την εποχή ιδανική να ξεκινήσετε νέα έργα, καθώς θα είστε επίσης δημιουργικοί, παραγωγικοί και με πολλές ιδέες. Η σωματική δράση συνιστάται το διάστημα αυτό, όπως είναι η γυμναστική και η άσκηση, ο χορός, κλπ. Η τονισμένη σας γοητεία και ο μαγνητισμός σας καθιστά τις μέρες εξαιρετικές για ραντεβού και γνωριμίες. Με την διέλευση του Άρη από τον δεκανό σας έχετε επίσης το κουράγιο να ανορθώσετε το ανάστημα σας για να προασπιστείτε τα δικαιώματα σας, καθώς και αυτά των δικών σας ανθρώπων. Τα μελανά σημεία της περιόδου είναι ότι θα είστε ισχυρογνώμονες, απόλυτοι στις απόψεις σας, τις οποίες θα επιμένετε να επιβάλετε στους γύρω σας, με αποτέλεσμα να εμπλακείτε σε διαπληκτισμούς και καβγάδες.

 

25 Οκτωβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου 2022 θα σχηματίσει χιαστί όψη προς τον δεκανό σας, επιτείνοντας το αίσθημα της ανασφάλειας, τον εκνευρισμό και την αδυναμία σας σαν πάρετε αποφάσεις.  Αλλά σας ωθεί και στην ανάγκη να πετύχετε έναν στόχο που έχετε στο μυαλό σας. το μυστικό της επιτυχία είναι να επικεντρώνετε τις προσπάθειας σας στην επίτευξη ενός και μόνο στόχου. Έτσι θα είναι ευκολότερα να διατηρήσετε τον έλεγχο και να πάρετε αποφάσεις.

 

23 Δεκεμβρίου 2022 με 23 Φεβρουαρίου 2023: Ο Δίας σχηματίζει για δεύτερη φορά όψη εξαγώνου στον δεκανό σας και είναι εποχή χαράς και θετικών σκέψεων, καθώς πολλά καλά θα συμβούν στην ζωή σας.  Θα είστε αρκετά πιο κοινωνικοί και οι σχέσεις σας με τους γύρω σας θα βελτιωθούν. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας, αλλά και αυξήσετε την περιουσία σας, είτε μέσα από επενδύσεις, είτε από πετυχημένες επιχειρηματικές συμφωνίες, είτε όμως και από απλή τύχη!

 

Β΄ Δεκανός (1-10.06)

 

Στον δεύτερο δεκανό των Διδύμων ανήκουν όσοι γιορτάζουν τα γενέθλια τους από τις 1 μέχρι και τις 10 Ιουνίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ερμής, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας η Αφροδίτη!

 

Η Αφροδίτη προσδίδει στους εκπροσώπους του δεκανού σας τρυφερότητα, συναισθηματισμό και φιλικότητα. Είστε άτομα με διπλωματικές ικανότητες, ευέλικτα στις ανθρώπινες σχέσεις. Η αισθητική σας είναι πολύ καλή και έχετε δημιουργική φύση και καλλιτεχνικά ταλέντα. Μοιραζόμενοι στοιχεία του Ζυγού, που έχει επίσης κυβερνήτη του την Αφροδίτη, πέρα από τον Ταύρο, και γι’ αυτό είστε καλαίσθητοι, τρυφεροί και φινετσάτοι, πιθανά με σκανδαλώδη ερωτική ζωή. Στα μειονεκτήματα σας ανήκει η έλλειψη εμπειριών, που θα σας επέτρεπε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας, αλλά και το γεγονός ότι τα συναισθήματα σας περνάνε πρώτα από το φίλτρο της λογικής, πριν να τα εκφράσετε.

 

Το 2022 το δυνατό σας σημείο θα είναι οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί. Μέσα από την συνδυασμένη προσπάθεια, με σοβαρές δεσμεύσεις και από τις δύο πλευρές, μπορείτε να καταφέρετε πραγματικά πολλά περισσότερα από κάθε άλλη φορά.    

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

4 Δεκεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον δεκανό σας και θα αυξάνει την αποφασιστικότητα σας να πετύχετε τους στόχους σας. Ωστόσο το υπερτροφικό σας «εγώ» θα μπορούσε να δυναμιτίσει τις προσπάθειες σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε αρνητική υποδοχή από τους γύρω σας, εάν αισθανθούν ότι κινδυνεύουν από σας ή εάν είστε εξαιρετικά απαιτητικοί απέναντι τους. Θα είναι καλύτερα να συμβιβαστείτε με τους ανθρώπους, με τους οποίους θα πρέπει να συνεργαστείτε, γιατί θα γίνει με τον τρόπο αυτό και η δουλειά σας και η ζωή σας πιο εύκολη.

 

7 Δεκεμβρίου 2021 με 16 Μαρτίου 2022: Ο Κρόνος σχηματίζει όψη τριγώνου με τον δεκανό σας και φέρνει σταθερή πρόοδο, σημαντικά επιτεύγματα και υπομονή, αποφασιστικότητα και την ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος. Είναι ένα χρονικό διάστημα που θα έχετε ισορροπία, θα είστε επικεντρωμένοι στο έργο σας, αποφεύγοντας τους αντιπερισπασμούς. Τα θεμέλια που τοποθετείτε την χρονική αυτή στιγμή σε καριέρα, στα οικονομικά σας ή στην προσωπική σας ζωή είναι πολύ πιθανό να χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και μακρά διάρκεια. Για κάποιους του δεκανού σας η διέλευση αυτή θα επαναληφθεί και αργότερα μέσα στην χρονιά, μόνο που την φορά αυτή θα είναι ο Κρόνος ανάδρομος.

 

10 Φεβρουαρίου με 28 Μαρτίου: Ο Δίας σχηματίζει όψη τετραγώνου προς τον δεύτερο δεκανό και σας αναγκάζει να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του γνώριμου και να εξερευνήσετε νέες προοπτικές, δημιουργώντας έτσι ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο. Θα αισθάνεστε την ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, που θα είναι καλύτερο από όσα γνωρίζετε ήδη. Το κλειδί της επιτυχίας θα βρίσκεται στην αυτοσυγκράτηση σας. Δεν πρέπει να επιτρέψετε στον ενθουσιασμό σας να διασαλεύει την εστίαση σας, αλλά να τον κατευθύνετε παραγωγικά σε νέα έργα. Αποφύγετε υπερβολές, σπατάλες, απληστία αλλά και την υπερβολική αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και τις δυνατότητες σας!

 

30 Ιουνίου με 10 Ιουλίου: Η Αφροδίτη φιλοξενείται στον δεκανό σας και θα είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του έτους για την συναισθηματική σας ζωή. Θα είναι πιο εύκολο να δώσε και να εισπράξετε αγάπη, θα είστε πιο γοητευτικοί, ελκυστικοί και πιο δημοφιλείς από ποτέ. Και καθώς θα αισθάνεστε όμορφα, θα προσελκύετε και όμορφους ανθρώπους ή αντικείμενα στην ζωή σας. Είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα για διασκέδαση, χαλάρωση, απόλαυση της ζωής και για την αναζήτηση σεξουαλικής απόλαυσης. Και για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια θετική εποχή, καθώς θα είστε πιο δημιουργικοί. Ευνοούνται επίσης η τακτοποίηση των οικονομικών σας και τα ψώνια ή οι αγορές.

 

1 Σεπτεμβρίου με 10 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τον δεύτερο δεκανό του ζωδίου σας, μια όψη που έχει προηγηθεί στις αρχές του χρόνου και επαναλαμβάνετε το διάστημα αυτό, αφορά όμως τώρα μόνο όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 8 και 10 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό του έτους φέρνει επιτεύγματα και αναγνώριση. Είναι μια εξαιρετική εποχή για αγοραπωλησίες ακινήτων ή για μια ανακαίνιση του σπιτιού σας. Υπό την επιρροή του τριγώνου θα μπορέσετε να δεθείτε επί της ουσίας με το ταίρι σας, ενώ εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να πραγματοποιήσετε μια γνωριμία και να ξεκινήσετε μια σχέση, η οποία θα καλύπτει πρακτικές σας ανάγκες ή θα είναι με ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερη ηλικίας. 

 

5 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου: Ο Άρης επισκέπτεται τον δεκανό σας και επηρεάζει μια περίοδο ενός μήνα, κατά την οποία θα είστε πιο διεκδικητικοί, θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Τα χαρακτηριστικά αυτά καθιστούν την εποχή ιδανική να ξεκινήσετε νέα έργα, καθώς θα είστε επίσης δημιουργικοί, παραγωγικοί και με πολλές ιδέες. Η σωματική δράση συνιστάται το διάστημα αυτό, όπως είναι η γυμναστική και η άσκηση, ο χορός, κλπ. Η τονισμένη σας γοητεία και ο μαγνητισμός σας καθιστά τις μέρες εξαιρετικές για ραντεβού και γνωριμίες. Με την διέλευση του Άρη από τον δεκανό σας έχετε επίσης το κουράγιο να ανορθώσετε το ανάστημα σας για να προασπιστείτε τα δικαιώματα σας, καθώς και αυτά των δικών σας ανθρώπων. Τα μελανά σημεία της περιόδου είναι ότι θα είστε ισχυρογνώμονες, απόλυτοι στις απόψεις σας, τις οποίες θα επιμένετε να επιβάλετε στους γύρω σας, με αποτέλεσμα να εμπλακείτε σε διαπληκτισμούς και καβγάδες.

 

24 Νοεμβρίου με 31 Δεκεμβρίου: Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος και επηρεάζει τον δεκανό σας, με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό να απαιτείται προσεκτική σκέψη πριν από τις δράσεις σας. Μοιραία ή επαναλαμβανόμενα γεγονότα θα επιτείνουν την αποφασιστικότητα σας, με την διαφορά όμως ότι θα χρειαστεί τώρα προσεκτική προετοιμασία των στρατηγικών που θα ακολουθήσετε. Προσοχή θα χρειαστεί επίσης στις σεξουαλικές σας επαφές, γιατί μια παράληψη, η αμέλεια ή ένα λάθος μπορεί να σας ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό μετά.

 

Γ΄ Δεκανός (11-20.06)

 

Στον τρίτο δεκανό του ζωδίου των Διδύμων ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 11 και 20 Ιουνίου. κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ερμής, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας ο Ουρανός.

 

Προικισμένο με αρκετά στοιχεία του Υδροχόου, κυβερνήτης του οποίου είναι ο Ουρανός, όσοι ανήκετε στον γ΄ δεκανό διακρίνεστε για το δυνατό μυαλό σας και ένα πρωτοπόρο πνεύμα. Είστε ασυμβίβαστοι, λάτρεις της ελευθερίας, των επιστημών και της τεχνολογίας, ενώ πολύ συχνά η σκέψη σας φεύγει πολύ πιο μπροστά από την εποχή σας. Χαρακτηρίζεστε από πείσμα, είστε αντικομφορμιστές και ως εκ τούτου, γεννημένοι επαναστάτες, αυτοί που θα ανοίξουν πρωτοποριακούς δρόμους με αντισυμβατικές ιδέες και νεωτεριστικά πιστεύω. Διαπρέπετε στους τομείς της τεχνολογίας και των επιστημών, ειδικά της έρευνας, ενώ το μελανό σας σημείο είναι ότι είστε αρκετά εγωκεντρικοί και φανατικοί πολέμιοι του συντηρητισμού, που κάποιες φορές μπορεί να φτάσει σε επίπεδο ενστερνισμού αναρχικών απόψεων.

 

Για το 2022 το σύμπαν σας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν τρόποι να ικανοποιήσετε την περιέργεια και την ανάγκη σας για γνώση και εξερεύνηση, και από την άλλη την ανάγκη να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Ας είναι αυτός ο κύριος στόχος σας για το 2022!

 

2021 με 2025: Ο Ποσειδώνας σχηματίζει όψη τετραγώνου προς τον δεκανό σας και ίσως να σας αποπροσανατολίσει και ενδεχομένως να αναρωτιέστε τι είναι αυτό που πραγματικά αποζητάτε από την ζωή. Το διάστημα επιρροής του Ποσειδώνα μπορεί να σας λείπουν οι φυσικές δυνάμεις, να μην μπορείτε να ενθουσιαστείτε με τίποτε και να μαστίζεστε από ανασφάλεια, σύγχυση και απογοήτευση. Οι σχέσεις μπορεί να είναι απατηλές και να αφήσουν πίσω τους βαθιά τραύματα. Ο Ποσειδώνα θα βρίσκεται σε πλήρη ισχύ φέτος, για όσους γεννήθηκαν μεταξύ 11 και 15 Ιουνίου, ενώ οι υπόλοιποι του δεκανού σας θα αισθανθούν την δύναμη κρούσης του από το 2023 και μετά.

 

7 Μαρτίου με 20 Σεπτεμβρίου: Ο Κρόνος σχηματίζει όψη τριγώνου προς τον δεκανό σας, μια όψη που θα σας βοηθήσει να κάνετε πρόοδο στην ζωή σας, καθώς θα είστε πιο υπομονετικοί, αποφασισμένοι και με μια ισχυρή αίσθηση καθήκοντος. Θα είστε ισορροπημένοι και επικεντρωμένοι στην προσπάθεια σας. Οι βάσεις που θέτετε την περίοδο αυτή στους τομείς της καριέρας, των οικονομικών και των συναισθηματικών σας, θα είναι σταθερές και θα έχουν μακροχρόνια θετική επίδραση στην πρόοδο σας. Η όψη αφορά στην παρούσα φάση μόνο τους γεννημένους από τις 11 μέχρι τις 16 Ιουνίου, αλλά όταν θα επαναληφθεί τον Νοέμβριο, θα αφορά τους πάντες του γ΄ δεκανού.

 

24 Μαρτίου με 13 Μαΐου:  Ο Δίας σχηματίζει όψη τετραγώνου προς τον τρίτο δεκανό και σας αναγκάζει να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του γνώριμου και να εξερευνήσετε νέες προοπτικές, δημιουργώντας έτσι ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο. Θα αισθάνεστε την ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, που θα είναι καλύτερο από όσα γνωρίζετε ήδη. Το κλειδί της επιτυχίας θα βρίσκεται στην αυτοσυγκράτηση σας. Δεν πρέπει να επιτρέψετε στον ενθουσιασμό να διασαλεύει την εστίαση σας, αλλά να τον κατευθύνετε παραγωγικά σε νέα έργα. Αποφύγετε υπερβολές, σπατάλες, απληστία αλλά και την υπερβολική αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και τις δυνατότητες σας! 

 

2 με 23 Απριλίου: Ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 12.04 και φέρνει αυξημένο ρίσκο για απογοητεύσεις ή και ταπεινώσεις, εάν είστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Το ενδεχόμενο εξαπάτησης είναι πολύ μεγάλο τις μέρες αυτές, γι’ αυτό προσέξτε στην εμπιστοσύνη που δείχνετε σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ίσως να γίνετε λίγο παρανοϊκοί, αλλά είναι σίγουρο ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε τα άτομα που γνωρίζετε καλά  και για πολύ καιρό. Θα πρέπει να αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, τα ναρκωτικά και τις μικρο- ή χοντροαπάτες.

 

16 Μαΐου με 25 Οκτωβρίου: Η σεληνιακή έκλειψη σχηματίζει όψη χιαστί με τον δεκανό σας, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει εναλλαγές στην διάθεση, αδυναμία χαλάρωσης ή να επιτείνει την αίσθηση του ανικανοποίητου. Το διαρκές στρες μπορεί να έχει σαν συνέπεια την αύξηση της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας σας. Θα πρέπει να μάθετε να προσαρμόζεστε και να συμβιβάζεστε για να καταφέρετε να διατηρήσετε μια στοιχειώδη ψυχική ισορροπία, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό τις κρίσεις.

 

22 Οκτωβρίου με 26 Δεκεμβρίου: Ο Δίας επιστέφει με την όψη τετραγώνου προς τον δεκανό σας, δημιουργώντας την ανάγκη για επέκταση υλική και πνευματική, να πειραματιστείτε και να γνωρίσετε νέα πράγματα, να διασκεδάσετε και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Προσοχή μόνο στην ανηθικότητα και την υπερηφάνεια σας, γιατί θα σας στοιχίσουν. Ο κίνδυνος θα είναι ακόμη πιο αυξημένος, όταν η περίοδος της ανάδρομης πορείας του Δία θα επιδρά στον δεκανό σας, μεταξύ δηλαδή 22 Οκτωβρίου και 24 Νοεμβρίου. Η παρούσα όψη αφορά μόνο όσους γεννήθηκαν μεταξύ 18 και 20 Ιουνίου!

 

25 Νοεμβρίου 2022 με 12 Μαρτίου 2023: Ο Κρόνος επιστρέφει με την όψη τριγώνου, που αυτή τη φορά αφορά τους πάντες του δεκανού σας. Το διάστημα αυτό του έτους φέρνει επιτεύγματα και αναγνώριση. Είναι μια εξαιρετική εποχή για αγοραπωλησίες ακινήτων ή για μια ανακαίνιση του σπιτιού σας. Υπό την επιρροή του τριγώνου θα μπορέσετε να δεθείτε επί της ουσίας με το ταίρι σας, ενώ εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να πραγματοποιήσετε μια γνωριμία και να ξεκινήσετε μια σχέση, η οποία θα καλύπτει πρακτικές σας ανάγκες ή θα είναι με ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας. 

Καλή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.