Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Αρουραίος 2022 ΙΙ Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως και αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης τους.

 

Έτος                           διάστημα                                 στοιχείο

 

2020               25.01.2020 – 11.02.2021                μέταλλο

2008               02.02.2008 – 25.01.2009                γη                   

1996               19.02.1996 – 10.02.1997                φωτιά

1984               02.02.1984 – 19.02.1985                ξύλο

1972               15.02.1972 – 02.02.1973                νερό

1960               28.01.1960 – 14.02.1961                μέταλλο

1948               10.02.1948 – 28.01.1949                γη

1936               24.01.1936 – 10.02.1937                φωτιά             

1924               05.02.1924 – 24.01.1925                ξύλο

 

 

Αρουραίος 2022 – Συναισθηματικά

 

Κατά το σεληνιακό έτος του υδάτινου Τίγρη δεν προβλέπεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες στον συναισθηματικό τομέα, με δεδομένο ότι είστε σε μια μόνιμη σχέση. Το μόνο σημαντικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, θα απορρέει πιθανότατα από την συμπεριφορά του συντρόφου σας, ο οποίος θα είναι γεννημένος στο έτος του Πιθήκου. Ωστόσο θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της χρονιάς αυτής βαθιές μεταμορφώσεις, τόσο προσωπικές όσο και σε επίπεδο σχέσης, περιπέτειες που δεν υπολογίζατε ή ασυνήθιστες ιστορίες. Για κάποιους από σας το έτος αυτό θα σημαδευτεί από την επιστροφή στις συναισθηματικές σας ρίζες, ως απόρροια των βαθιών αλλαγών που ξεκίνησαν ήδη από την προηγούμενη χρονιά. Αποστολή του έτους θα είναι να ανοικοδομήσετε την αυτοεκτίμηση σας, αποφεύγοντας στην διαδρομή τις παγίδες που θα συναντήσετε.

 

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας δεν αναμένεται να έχουν κατά την διάρκεια του έτους του Τίγρη ιδιαίτερη τύχη να βρουν το άλλο τους μισό. Ευκαιρίες για κάτι τέτοιο πρόσφερε πάμπολλες το έτος που εκπνέει, οπότε θα πρέπει να περιμένουν κάποια χρόνια τώρα για να ευνοηθούν από την θεά τύχη στα συναισθηματικά τους. Εάν ξεκινήσατε μόλις μια καινούργια σχέση, μην βιαστείτε να δεσμευτείτε, πριν να γνωριστείτε καλά και σε βάθος χρόνου. 

 

 

Αρουραίος 2022 – Επαγγελματικά

 

Το έτος του υδάτινου Τίγρη προβλέπεται να φέρει πολλά γεγονότα στην επαγγελματική σας ζωή. Θα υπάρξει εξέλιξη και δράση, ειδικά για όσους κατάφεραν το προηγούμενο έτος να πάρουν την σωστή απόφαση και να κάνουν τις αλλαγές που έπρεπε. Ωστόσο οι επιτυχίες και οι αποτυχίες που μπορεί να έχετε μέσα στην χρονιά θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από το κατά πόσο καλά θα λειτουργεί η διαίσθηση σας. Το στοιχείου του νερού ευτυχώς θα σας προστατέψει σε μεγάλο βαθμό από ανεπιθύμητα γεγονότα. Μέσα στο 2022 μπορεί να βιώσετε προαγωγές, εκπατρισμούς για ένα καλύτερο αύριο ή την έναρξη μιας νέας καριέρας. Πάντοτε όμως μέσα σας, όσο μεγάλες επιτυχίες και αν βιώσετε, θα αμφιβάλετε εάν και κατά πόσο είστε ικανοί να ανταπεξέλθετε στα καθήκοντα σας ή εάν πήρατε τις σωστές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σας. Οι δημιουργικές λύσεις που θα επινοήσετε ωστόσο στα πραγματικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε στην δουλειά σας θα είναι αυτές που θα σας καθιερώσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Το ηθικό σας θα τονιστεί σταδιακά μέσα από νέες συνεργασίες αλλά και από  γνωριμίες με ανθρώπους ισχυρούς και πετυχημένους. Η κατοχή και η εκμετάλλευση των πληροφοριών θα είναι επίσης ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που θα πρέπει να καλλιεργήσετε, και είναι αυτό που θα σας σώσει από φανερούς και κρυφούς εχθρούς και ανταγωνιστές.

 

 

Αρουραίος 2022 – Υγεία και ευεξία

 

Οι υπέρβαροι του ζωδίου σας ή όσοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα βάρους, θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την δυναμική του πρώτου μισού του έτους και να αποκτήσουν και πάλι την σιλουέτα τους. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε την διατροφή σας και οι θερμίδες που προσλαμβάνετε να βρίσκονται σε ισορροπία με στις δραστηριότητες σας και στις θερμίδες που καταναλώνετε. Εν ανάγκη συμβουλευτείτε ένα διατροφολόγο για να σας βοηθήσει στην προσπάθεια σας αυτή.

 

 

Αρουραίος 2022 – Τσάκρα

 

Το κινέζικο ωροσκόπιο συμβουλεύει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο 3ο τσάκρα, αυτό του ηλιακού πλέγματος. Ένα ξεμπλοκάρισμα του τσάκρα αυτού μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας και για τα όρια σας, ώστε να κατακτήσετε έναν πιο σταθερό και ανοιχτό συναισθηματικό κόσμο. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα φέρει το άνοιγμα του τρίτου τσάκρα ευαισθησία και δημιουργικότητα, ώστε να εδραιωθείτε και να αναλάβετε ηγετικές θέσεις. Τρόφιμα και βότανα που βοηθούν στην κατεύθυνση αυτή είναι τα αυγά, το λεμόνι, ο μαϊντανός, το σκόρδο και ο κουρκουμάς. Η κακή δε λειτουργία του τσάκρα του ηλιακού πλέγματος έχει άμεσο αντίκτυπο στην εύρυθμη λειτουργία του παγκρέατος και του ήπατος.

 

 

Αρουραίος 2022 – Τυχερά χρώματα και τυχεροί μήνες

 

Τα χρώματα που συνιστάται να φοράτε ή να έχετε γύρω σας για να σας προστατέψουν ή να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε είναι ο κίτρινο του λεμονιού, το λευκό του αλάβαστρου και το χρυσαφί.

 

Όσο για τους μήνες του σεληνιακού έτους που σας ευνοούν, είναι ο Απρίλιος (ο μήνας του Δράκου), ο Μάιος (ο μήνας του Φιδιού), ο Αύγουστος (ο μήνας του Πιθήκου), ο Νοέμβριος (ο μήνας του Χοίρου), ο Δεκέμβριος, ο μήνας σας και ο Ιανουάριος του 2023 (ο μήνας του Βουβαλιού). Προσοχή θα χρειαστεί κατά τον Ιούνιο, τον μήνα του Αλόγου!

 

 

Αρουραίος 2022 – Προστατευτικά πετρώματα

 

Σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του φένγκ σούι για το έτος του υδάτινου Τίγρη σχετικά με το ζώδιο σας, συνιστάται να έχετε κοντά σας ή επάνω σας για προστασία ή ενίσχυση κεχριμπάρι ή σεληνίτη. Το κεχριμπάρι θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις αρνητικές σκέψεις και τις ανασφάλειες σας. Είναι ένα πέτρωμα που θα φέρει ψυχική ηρεμία, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπετε το άγχος να σας καταβάλει. Προσελκύει δε την καλή τύχη και φέρνει θετικά νέα.

 

Όσο για τον σεληνίτη έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και βοηθάει το νευρικό σύστημα να διατηρήσει την ισορροπία του. Η χρήση του σεληνίτη έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περίπλοκα συναισθηματικής φύσης προβλήματα, ιδίως σε καταστάσεις που το συναίσθημα είναι μονόπλευρο. Η χρήση του καθαρίζει το μυαλό και επιτρέπει να δούμε ξεκάθαρα πιά το ταίρι μας γι’ αυτό που είναι, και όχι για αυτό που θα θέλαμε να είναι.

 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 3

Τυχερά λουλούδια: κρίνος, αφρικανική βιολέτα

Άτυχα χρώματα: κίτρινο, καφέ

Άτυχοι αριθμοί: 5 και 9

Άτυχοι κατεύθυνση : νότια και νοτιοανατολικά

 

Αρουραίος 2022 – Συμβουλή έτους

 

Αρουραίος με στοιχείο το ξύλο: Η περιπέτεια έχει πάντοτε το τίμημα της!

Αρουραίος με στοιχείο τη φωτιά: Ο ενθουσιασμός να είναι ελεγχόμενος

Αρουραίος με στοιχείο τη γη: Με σταθερά βήματα ανοίγετε τις καινούργιες πόρτες.

Αρουραίος με στοιχείο το μέταλλο: Ευελιξία χρειάζεται, και ξεκινάει από το μυαλό μας

Αρουραίος με στοιχείο το νερό: Το κλειδί της επιτυχίας είναι η πληροφόρηση  

Καλή κινέζικη χρονιά του Τίγρη!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.