Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 II Από την Αλίντα Κανάκη !


 

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα (μέχρι τις18.2) στον 11ο οίκο σας, τον οίκο που είναι υπεύθυνος για τις φιλικές σας σχέσεις, την δραστηριότητα σας μέσα σε ομάδες και την κοινωνική σας δραστηριότητα. Θα είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για το ζώδιο σας για να δημιουργήσετε σημαντικά έργα. Θα συνεργαστείτε ενεργά με άλλα άτομα και θα εφαρμόσετε ιδέες που θα σας ελκύουν, είτε πρόκειται για δικές σας, είτε για των άλλων. Θα σας εξιτάρει να περιτριγυρίζεστε από ομοϊδεάτες ή να δραστηριοποιείστε σε κάποιο είδος κοινής δραστηριότητας, που ενδεχομένως να έχει έντονο το στοιχείο της δημιουργικότητας.  Στο επίκεντρο δε της προσοχής σας θα είναι οι φιλικές σας σχέσεις, που ξαφνικά αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα. Ο Ερμής θα περάσει το πρώτο μισό του μήνα στον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος) για να περάσει στις 14.2 και αυτός με την σειρά του στον 11ο . Το ζώδιο σας θα μπορέσει να ξεκινήσει μέσα στον Φεβρουάριο ή να συνεχίσει την υλοποίηση κάποιων επαγγελματικών του σχεδίων και την περίοδο αυτή θα έχουν κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις. Και αυτό δεν αφορά μόνο την καριέρα σας, αλλά τα γενικότερα μακροχρόνια σχέδια σας. Μετά τα μέσα του μήνα έρχεται στο προσκήνιο η κοινωνική σας ζωή και η επικοινωνία με φιλικές και άλλες ομάδες. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε καινούργιες μοναδικές ιδέες, που θα χαρείτε να μοιραστείτε με τους γύρω σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας καθ’ όλη την διάρκεια του Φεβρουαρίου. Υπάρχει έντονη η πιθανότητα να έχετε ελάχιστο ενδιαφέρον μέσα στον μήνα για ρομαντισμούς, προσανατολισμένοι στην καριέρα αλλά και στους γενικότερους στόχους ζωής που έχετε θέσει. Οι αδέσμευτοι θα έλκεστε από άτομα που έχουν πετύχει στην ζωή και θα έχουν να επιδείξουν μια ιδιαίτερη καριέρα ή μια ζηλευτή θέση στην κοινωνία. Ενδεχομένως όμως να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς μεταξύ των θαυμαστών σας, προτιμάτε αυτούς που δεν τρέφετε μόνο τρυφερά συναισθήματα, αλλά και σεβασμό ή εκτίμηση. Παράλληλα δε η γοητεία σας και η ιδιαίτερη προσέγγιση σας στην ζωή θα προσελκύσει αρκετούς θαυμαστές και υποψήφιους μνηστήρες γύρω σας. 

 

 

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα φιλοξενείται ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), μια θέση που ενισχύει την επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα και φέρνει θετικές εξελίξεις σε επίπεδο καριέρας, αποσπώντας παράλληλα και τον θαυμασμό των γύρω σας. Προσοχή μόνο μην εστιάζετε πολύ στο τι σχολιάζουν οι άλλοι για σας ή στο πως σας βλέπουν, για να μην χάσετε την δυναμικότητα των ημερών, ασχολούμενοι με ανούσια πράγματα. Είναι γεγονός ότι η διέλευση αυτή σας κάνει ευαίσθητους στην κριτική, ενώ περιμένετε δίκαια ανταμοιβή στην δουλειά σας και αμερόληπτη αξιολόγηση των επιτευγμάτων σας. Ο Ερμής θα βρίσκεται το πρώτο μισό του μήνα στον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια), για να περάσει στις 14.2 και αυτός στον 10ο. Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου είναι ιδανικό να διευρύνετε τις γνώσεις σας ή να αποκτήσετε νέες δεξιότητες που να έχουν σχέση με την δουλειά σας. Εναλλακτικά ενδεχομένως να μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις σας σε κάποιον της νεότερης γενιάς.  Μετά τα μέσα του μήνα έχετε την δυνατότητα να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας και να επιλύσετε ζητήματα που χρονίζουν. Θα πρέπει να αγωνιστείτε και να υπερασπιστείτε τις ιδέες και τα ιδεώδη σας, ώστε να κερδίσετε την υποστήριξη των συναδέλφων σας. Ίσως δε να έχετε κάποιες δύσκολες διαπραγματεύσεις μπροστά σας, που όμως θα τις διεκπεραιώσετε με επιτυχία.    

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 9ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, κάνοντας σας πρόθυμους να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να προχωρήσετε σε αχαρτογράφητα για σας μονοπάτια. Ίσως να αισθανθείτε μέσα στον μήνα ότι η τρέχουσα σχέση σας, σας περιορίζει και δεν σας επιτρέπει να ανθίσετε και να αναπτυχθείτε. Η δε καθημερινή ρουτίνα σκοτώνει  δημιουργικότητα σας. Συνιστάται να μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας και να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις, κοινά αποδεκτές. Ένας τρόπος εκτόνωσης της έντασης μετά την συζήτηση θα ήταν να προγραμματίσετε μια απόδραση για μερικές μέρες, ώστε να αλλάξετε περιβάλλον και να ξεκινήσετε το υπόλοιπο της κοινής σας πορείας με πιο θετικό κλίμα.

 

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρους του Φεβρουαρίου στον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σύμφωνα με τις προβλέψεις του μήνα, η διέλευση αυτή θα τονώσει την φιλοδοξία σας και θα κεντρίσει την περιέργεια σας για μάθηση. Το διάστημα αυτό μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε νέες γνώσεις που θα σας φέρουν ενδεχομένως σε επαφή με τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα ή την ειδικότητα σας ή θα αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρίες μοναδικές κατά την διάρκεια ταξιδιών, επαγγελματικών ή μη. Η πλανητική αυτή διέλευση σας κάνει επίσης προνοητικούς αλλά και διαισθητικούς, με συνέπεια να καταλαβαίνετε πολλά περισσότερα από τους γύρω σας. Δεν αποκλείεται να σας ελκύσουν το διάστημα αυτό ζητήματα φιλοσοφίας, ψυχολογίας, μεταφυσικής και οτιδήποτε άλλο θα σας επιτρέψει να δείτε τον κόσμο που σας περιβάλει με μια φρέσκια ματιά ή μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Ο Ερμής θα διέρχεται μέχρι τις 14.2 τον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη, αναγέννηση) για να περάσει στην συνέχεια και αυτός στον 9ο. Με τον Ερμή στον τομέα αυτό του ωροσκοπίου σας ενδεχομένως να είστε σε θέση να ολοκληρώσετε κάποιες σημαντικές και πετυχημένες οικονομικές συναλλαγές, να κερδίσετε χρήματα στο χρηματιστήριο ή από κερδοσκοπικές κινήσεις. Θα είστε αρκετά ευρηματικοί, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να λύσετε τουλάχιστον ένα σημαντικό ζήτημα που σας απασχολεί. Μετά τα μέσα του μήνα ίσως αισθανθείτε ότι οι γνώσεις σας δεν είναι επαρκείς και να αποφασίσετε να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ή κάποια ειδικά μαθήματα που θα σας επιτρέψουν να καλύψετε τα κενά. Όσοι από σας έχετε την δική σας επιχείρηση, ενδεχομένως να σας δοθεί η ευκαιρία μέσα στον Φεβρουάριο να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, ακόμη και με την δραστηριοποίηση σας σε διεθνές επίπεδο.   

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη από τον 8ο ηλιακό οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) σας υπενθυμίζει ότι τα συναισθήματα και το χρήμα δεν είναι ανάγκη να έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους. Αντίθετα μάλιστα, η βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της δικής σας ή του συντρόφου σας μπορεί να ωφελήσει κατά πολύ την συναισθηματική σας ζωή, καθώς θα απαλλαγείτε από άγχη και προβλήματα και θα ξεμπλοκάρει την σεξουαλικότητα. Ωστόσο η διέλευση αυτή μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να ξυπνήσει το τέρας μέσα σας και η υπερβολική σεξουαλικότητα να αποτελέσει πρόβλημα για το ταίρι σας, ειδικά εάν επιθυμείτε πειραματισμούς στην κρεβατοκάμαρα που δεν τους συνερίζεται ο σύντροφός σας.

 

  

 

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Μέχρι τις  18 Φεβρουαρίου θα διέρχεται ο Ήλιος τον 8ο ηλιακό σας οίκο (πάθη και σεξουαλικές ορμές), για να περάσει στην συνέχεια και για το υπόλοιπο του μήνα στον 9ο (εξερεύνηση, ταξίδια, ανώτατη εκπαίδευση). Σύμφωνα με τις διελεύσεις αυτές, κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, θα μπορέσετε όμως να αντιδράσετε άμεσα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις συνολικές επιπτώσεις. Θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τις σωστές παρεμβάσεις την κατάλληλη χρονική στιγμή και με τον τρόπο αυτό να εξουδετερώσετε τις αβεβαιότητες που υπάρχουν σε κάποιους τομείς της ζωής σας. Μέσα στο μήνα θα προσπαθείτε να φτάσετε στην  ουσία του κάθε ζητήματος που θα καταπιάνεστε, καθώς δεν θα είστε ικανοποιημένοι με την επιφάνεια και την εικόνα των πραγμάτων, κάτι που θα έχει θετική επίδραση τόσο στην καριέρα σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 7οοίκο μέχρι τις 14.2, για να καταλήξει στον 8ο  για τα επόμενο μισό του μήνα. Τα σχετικά γρήγορα περάσματα του μέσα από τους τομείς αυτούς της ζωής σας δεν αναμένεται να αφήσουν ιδιαίτερο ενεργειακό αποτύπωμα στις δουλειές και την καριέρα σας, ωστόσο θα σας επιτρέψουν να επιλύσετε προβλήματα στις συνεργασίες σας. Μέσα στον Φεβρουάριο έχετε εξαιρετική δεινότητα σαν διαπραγματευτές και μπορείτε εύκολα να καταλήξετε σε συμβιβασμούς που θα σας ευνοούν. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα κινείται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 7ο οίκο σας, μια πλανητική διέλευση που σημαίνει ότι θα επικρατεί ηρεμία, ομοφωνία και ρομαντισμός στην σχέση ή τον γάμο σας. Ακόμη και αν υπάρχουν άλυτα προβλήματα με τον σύντροφό σας, θα κάνετε το παν να τα λύσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, γιατί η ιδέα και μόνο της μοναξιάς θα σας τρομοκρατεί. Εάν είστε μόνοι, μην χάνετε ούτε στιγμή! Αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά ευνοϊκός για γνωριμίες και καινούργιες σχέσεις και μπορείτε να έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το σημαντικότερο από όλα είναι όμως, να πάρετε την μοίρα στα χέρια σας, και αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας, να δραστηριοποιηθείτε.

 

 

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (συνεταιρισμοί, συνεργασίες, γάμοι) είναι ενεργοποιημένος από τον Ήλιο, και όχι μόνο, κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, για να περάσει στις 18.2 στον 8ο (πάθη και σεξουαλικές ορμές). Σύμφωνα με τις διελεύσεις αυτές, θα εστιάσετε κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στις σχέσεις σας με τους γύρω σας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και οι συνεργασίες σας θα είναι εξαιρετικές και  αποτελεσματικές. Είναι πιθανές επίσης κάποιες θετικές αλλαγές που θα έχουν σχέση με νομικά ζητήματα που εκκρεμούν, καθώς έχετε τώρα την δυνατότητα να διαπραγματευτείτε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό, ο οποίος θα προβλέπει αρκετά ευνοϊκούς όρους για σας. Ο Ερμής βρίσκεται το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου στον 6ο οίκο και από εκεί να κάνει την είσοδο του στις 14.2 και αυτός στον 7ο, όπου και θα παραμένει μέχρι τα τέλη του μήνα. Μέσα στον Φεβρουάριο ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην δουλειά σας, με αντίστοιχη επίπτωση, κυρίως θετική, στα οικονομικά σας. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε αυξημένο εργασιακό όγκο, καθώς και επιπλέον αρμοδιότητες και σε στιγμές θα αμφιβάλετε, εάν θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα σε πέρας.   

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη είναι και αυτή ήδη από τον Νοέμβριο εδραιωμένη στον 6ο ηλιακό σας οίκο, όπου και θα παραμένει μέχρι και τις αρχές Μαρτίου. Δεν είναι η πιο ρομαντική θέση του πλανήτη, οπότε αντί για ερωτόλογα θα προσπαθήσετε να αποδείξετε την αγάπη και αφοσίωση σας στο ταίρι σας μέσα από έργα και χειρονομίες. Η ηρεμία και η αρμονία στην οικογένεια ή την σχέση είναι κεφαλαιώδους σημασίας για σας και θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να διατηρήσετε την ατμόσφαιρα αυτή. Μέσα στον μήνα είστε το υπόδειγμα συντρόφου και βράχος σταθερότητας για τον σύντροφό σας. Όσο για τους αδέσμευτους, ο Φεβρουάριος δεν είναι ο πιο ευνοϊκός μήνας για καινούριες σχέσεις, κυρίως γιατί το μυαλό σας θα είναι στις δουλειές ή σε κάποια προβλήματα ρουτίνας που θα αντιμετωπίζετε.

 

 

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Στον 6ο οίκο σας (υπηρεσίες, υγεία, εργασία) θα βρει τον Ήλιο η αυγή του Φεβρουαρίου, για να μετακινηθεί το τρίτο δεκαήμερο (18.2) στον 7ο (συνεταιρισμοί, συνεργασίες, γάμοι), όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Κατά την διάρκεια του μήνα θα σας απορροφήσουν οι λεπτομέρειες ενός έργου που διαχειρίζεστε και η οριστικοποίηση των επί μέρους παραμέτρων. Αν και θα πρόκειται για δουλειά ρουτίνας, στο τέλος της μέρας θα αισθάνεστε οι περισσότεροι εξαντλημένοι, άδειοι από ενέργεια. Το διάστημα δε αυτό, πρέπει να μάθετε να ακούτε και να αποδέχεστε τις ιδέες και τις απόψεις των γύρω σας, γιατί μπορούν να σας προσφέρουν λύσεις που δεν φανταζόσασταν. Ο Ερμής θα βρίσκεται στις αρχές του μήνα στον 5ο οίκο, για να περάσει μετά τις 14.2 και μέχρι τα τέλη του μήνα στον 6ο οίκο, χωρίς να έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις στα επαγγελματικά σας. Εκείνο που θα είναι προφανές μέσα στον μήνα, είναι ότι θα είστε αισιόδοξοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι στις δράσεις σας. Μεταξύ 1 και 14.2, που θα διέρχεται τον 5ο οίκο σας, θα κάνετε χρήση των πνευματικών σας ικανοτήτων για να επιτύχετε τους στόχους σας στις τέχνες ή την εκπαίδευση. Η ενασχόληση με τα παιδιά μπορεί το μήνα αυτό να είναι ιδιαίτερα πετυχημένη και εάν η επαγγελματική σας δραστηριότητα είναι ανάλογη, τότε θα απολαύσετε εξαιρετικά αποτελέσματα.    

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Και η Αφροδίτη θα συνεχίσει να κινείται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα κατά μήκος του 5ου οίκου σας και σηματοδοτεί μια περίοδο που συνιστάται να χαλαρώσετε και να απολαύσετε, περιορίζοντας τις μεγάλες απαιτήσεις σας. Είναι ένα διάστημα που έχετε την δυνατότητα να περάσετε καλά με το ταίρι και τα παιδιά σας, να προγραμματίσετε εκδρομές ή δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν από την μία, αλλά θα σας βοηθήσουν να έρθετε και πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να δεθείτε περισσότερο σαν οικογένεια. Οι ελεύθεροι έχετε πολλές δυνατότητες και θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αλλά για να έχει ελπίδες επιβίωσης μια νέα σχέση, χαλαρώστε και περιορίστε τις απαιτήσεις σας. Απολαύσετε την συντροφιά ο ένας του άλλου, κάντε μικρά αλλά σταθερά βήματα γνωριμίας, απολαύστε το και το μέλλον θα δείξει.

 

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει τις τρείς πρώτες βδομάδες του Φεβρουαρίου στον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), για να προχωρήσει ακολούθως στις 18.2 στον 6ο (υπηρεσίας, υγεία, εργασία). Οι θέσεις αυτές του Ήλιου ίσως να φέρουν κάποια απροσδόκητη τύχη σε αρκετούς εκπρόσωπους του ζωδίου σας σε τυχερά παιχνίδια και σε κάθε είδους κερδοσκοπικές κινήσεις. Είναι δε εξαιρετικά ευεργετικά περάσματα για άτομα που ασχολούνται με την τέχνη, γιατί θα παρουσιάσουν μια ασυνήθιστη δημιουργικότητα κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου. Η διέλευση δε του Ήλιου από τον 5ο οίκο ευνοεί την ενασχόληση με τα παιδιά ή γεννά τον θαυμασμό για τις δημιουργικές ικανότητες των απογόνων μας. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 4ο οίκο μεταξύ 1 και 14.2, για να περάσει στον 5ο οίκο σας αμέσως μετά, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Με τις διελεύσεις του αυτές θα σας ωθήσει να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην ασφάλεια και την ευημερία της οικογένειας σας. Κάποιοι μεταξύ σας μπορεί να επιλέξετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, ενώ αντίθετα, κάποιο άλλοι ίσως να κληθούν να αποχωριστούν την οικογένεια τους για κάποιο χρονικό διάστημα για επαγγελματικούς λόγους. Οι περιοχές του ωροσκοπίου σας που αγγίζει με το πέρασμα του ο Ερμής συνδέονται συχνά με μικρές οικογενειακές κρίσεις ή σε βάθος συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο για σημαντικά ζητήματα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη παραμένει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 4ο οίκο σας, όπου βρίσκεται ήδη από τον Νοέμβριο. Από την θέση της αυτή, ότι αφορά την οικογένεια και το σπίτι αποκτούν πολύ μεγαλύτερο ειδικό βάρος και έρχονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος σας. Εάν κάτι δεν πάει καλά στον τομέα αυτό της ζωής σας κάποια δεδομένη χρονική στιγμή, θα παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να επαναφέρετε την ηρεμία, αν όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί οι ίδιοι χρειάζεστε την ηρεμία και την αίσθηση της ασφάλειας που σας παρέχει ο σύντροφος και τα παιδιά σας. Εάν είστε ελεύθεροι, κάποιο μέλος της οικογένειας σας μπορεί να σας συστήσει έναν υποψήφιο μνηστήρα ή θα συναντήσετε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει μέσα από μια επαγγελματική συνεργασία ή επαφή.

 

 

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Για τις πρώτες βδομάδες του Φεβρουαρίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες, σπίτι), για να περάσει μετά τις 18.2 στον 5ο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά). Υπό την επιρροή της διέλευσης θα έχετε την παρόρμηση να επιστρέψετε στις ρίζες σας, να έρθετε σε επαφή με μέλη της οικογένειας σας, με τα οποία χαθήκατε, να μάθετε για τους προγόνους σας και τις προγονικές εστίες ή ρίζες. Ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ζωή σας που αφορούν τους συγκεκριμένους τομείς του ωροσκοπίου σας, όπως για παράδειγμα να μετακομίσετε σε μια νέα κατοικία ή σε άλλη περιοχή, να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να αγοράσετε νέα επίπλωση. Έχετε μεγάλη ανάγκη τον μήνα αυτό να αισθανθείτε ότι είστε μέρος της ευρύτερης οικογένειες, να αισθανθείτε προστατευμένοι και ασφαλείς υπό την σκέπη ενός μεγαλύτερου συνόλου, ενώ ταυτόχρονα παλεύετε με τις φοβίες σας, ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να χαθούν τα πάντα και να βρεθείτε μόνοι. Ίσως όμως και να υπάρξουν κάποια κληρονομικά ζητήματα με τον Ήλιο στον 4ο οίκο, που θα δημιουργήσουν ρήξεις στους κόλπους μιας οικογένειας. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 3ο οίκο με το ξεκίνημα του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 14.2, για να προχωρήσει στην συνέχεια στον 4ο . Οι διελεύσεις αυτές δίνουν έμφαση στο ανήσυχο και περίεργο πνεύμα σας, που μπορεί το διάστημα αυτό να σας βοηθήσει να καλύψετε πολλά γνωστικά κενά της δουλειάς σας. Και ότι καινούργιο μάθετε ή ανακαλύψετε, θα σπεύσετε να το μοιραστείτε με τους πάντες, ή τουλάχιστον με όσους ενδιαφερθούν να σας ακούσουν.        

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη από τον Νοέμβριο στον 3ο ηλιακό σας οίκο, μια διέλευση που φέρνει πολύ συχνά πετυχημένους γάμους και ευχάριστες ειδήσεις για την άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Ο Φεβρουάριος αναμένεται να είναι ένας μήνας με σύντομα ταξίδια, έντονη κοινωνική δραστηριότητα, διασκέδαση, φλερτ, ενδιαφέρον για τις τέχνες και τα γράμματα. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο ίσως να συνειδητοποιήσετε με την διέλευση αυτή ότι κάτω από την σκληρή και αδιάφορη επιφάνεια σας κρύβεται μεγάλη αγάπη για τον σύντροφό σας και θα αποφασίσετε να αφιερώσετε χρόνο για να φέρετε την σχέση σας και πάλι σε ένα επίπεδο άνθισης. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα που κρύβετε θα γίνουν πλέον πιο προσιτά στο ταίρι σας και έτσι θα οικοδομήσετε από κοινού το υπόλοιπο της πορείας σας.

 

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις πρώτες βδομάδες του Φεβρουαρίου, μέχρι και τις 18.2, θα είναι ενεργοποιημένος ο 3ος ηλιακός οίκος του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς), καθώς θα διέρχεται ο Ήλιος μέσα από αυτόν. Κατά τον Φεβρουάριο θα έχετε την ανάγκη για εναλλαγές και ποικιλία στην ζωή σας, είστε ευέλικτοι και διψασμένοι για νέες εμπειρίες, και οποιεσδήποτε αλλαγές συντελούνται στην ζωή σας το διάστημα αυτό, θα είναι ευπρόσδεκτες και θα προσαρμοστείτε εύκολα σ’ αυτές. Το ενδιαφέρον σας θα είναι μεγάλο για ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων και δραστηριοτήτων, η επικοινωνία σας ενεργή και πολυδιάστατη και θα είναι δύσκολο για σας να παραμείνετε στάσιμοι σε κάποιο μέρος για μεγάλα διαστήματα. Σύντομα ταξίδια είναι πολύ πιθανά και οι αποφάσεις για την πραγματοποίηση τους θα λαμβάνονται στην στιγμή. Ο Ερμής βρίσκεται στις πρώτες μέρες του μήνα στον 2ο οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 14.2, για να περάσει στον 3ο οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Ο Ερμής έρχεται να ενεργοποιήσει τον τομέα των χρημάτων και των περιουσιακών σας στοιχείων στο πρώτο μισό του μήνα, προσφέροντας ευκαιρίες για αύξηση των εισοδημάτων σας. Δεν θα σας λείπει ωστόσο η ικανότητα πρακτικής προσέγγισης των προβλημάτων της καθημερινής ζωής. Θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι θέλετε και τι επιδιώκετε με την κάθε σας κίνηση, και ο μόνος τρόπος να βγείτε από τα ρούχα σας τον μήνα αυτό, θα είναι να μην έχετε αρκετό χρόνο να προετοιμάσετε τις δράσεις σας.    

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη διέρχεται ήδη από τον Νοέμβριο τον 2ο οίκο σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας, και αναμένεται να παραμείνει σ’ αυτό μέχρι και τις αρχές Μαρτίου Θα είναι μια περίοδος που θα προσελκύετε την τύχη με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς και τον υλικό πλούτο. Οι σχέσεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη στον τομέα αυτόν του ωροσκοπίου σας έχουν συνήθως οικονομικό κίνητρο ή λαμβάνουν υπόψη τους σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό επίπεδο που έχει το ταίρι τους και τα οφέλη που μπορεί να αντλήσει κανείς από έναν πλούσιο σύντροφο. Όσοι βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση θα αντιμετωπίσετε ενδεχομένως γκρίνιες και έριδες από το ταίρι σας, γιατί θα έχετε την τάση να ξεφεύγετε στις δαπάνες.

 

 

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο, εκείνο που είναι υπεύθυνος για τα χρήματα και ζητήματα ιδιοκτησίας, για να περάσει στις 18.2 στον 3ο, που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τα αδέλφια και τους συγγενείς. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορούν να βελτιώσουν θεαματικά τα εισοδήματά τους μέσα στον μήνα, και κάποιοι τυχεροί να γίνουν πραγματικά πλούσιοι με απροσδόκητους τρόπους. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο μπορεί να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση, που θα αποτελέσει εφαλτήριο για την επαγγελματική και εισοδηματική σας εκτόξευση στο άμεσο μέλλον. Μεγάλο κέρδος μπορούν να φέρουν οι επενδύσεις, αν και χρειάζεται αρκετή προσοχή λόγω τους ασταθούς οικονομικού περιβάλλοντος. Τον Φεβρουάριο οι Αιγόκεροι θα έχετε έντονο το αίσθημα της ηθικής, θα τηρείτε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει και λόγω της ακεραιότητας του χαρακτήρα και της συνέπειάς σας, θα  εμπνέετε τον σεβασμό των γύρω σας. Στις αρχές του μήνα θα βρίσκεται ο Ερμής στον 1ο σας οίκο, όπου θα περάσει τις 2 πρώτες βδομάδες του μήνα, για να συνεχίσει στις 14.2 στον 2ο οίκο σας (χρήματα, αισθήματα και αγαθά). Μέσα στο μήνα θα πρέπει να γίνετε πολύ πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί, ώστε να μπορέσετε να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη στις δουλειές που απαιτούν απρόσκοπτη επικοινωνία και ανταλλαγή σκέψεων, ιδεών και απόψεων. Οικονομικά ο μήνας θα πρέπει να εξελιχθεί ικανοποιητικά, ειδικά κατά το δεύτερο μισό του. Μπορείτε να κερδίσετε αρκετά μεγάλα οφέλη, επικοινωνώντας με άτομα που είναι πνευματικά προικισμένα, έχουν γνώσεις αλλά και πνευματική κατάρτιση.  

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας ήδη από τις 5 Νοεμβρίου και αναμένεται να παραμένει εκεί μέχρι  τις αρχές Μαρτίου, λόγω της ανάδρομης πορείας της που μεσολάβησε. Η διέλευση αυτή στρέφει την προσοχή σας στην προσωπικότητα σας και αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές στην ζωή σας. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να γίνετε ακόμη πιο εγωιστές και εγωκεντρικοί από ότι συνήθως. Με την παρουσία της Αφροδίτης στο πλευρό σας έχετε μεγάλη δύναμη αποπλάνησης και μπορείτε να κατακτήσετε όποιο πρόσωπο κινήσει την προσοχή σας. Το αρνητικό της διέλευσης αυτής είναι, ότι θα έχετε πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σας, μόνιμο ή περιστασιακό, με αποτέλεσμα να γίνεστε αποδέκτης κακών σχολίων που θα σας στοιχίσουν. Ο Φεβρουάριος θα συνοδευτεί από πολλές εναλλαγές στην διάθεση σας και από μια συναισθηματική αστάθεια που θα σας καταβάλει με το στρες που θα φέρει. Εάν θέλετε ωστόσο να διατηρήσετε την σχέση σας ή να δημιουργήσετε μια νέα, στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, το πρώτο και κυριότερο μέλημα σας θα πρέπει να είναι, το ταίρι σας να είναι ευτυχισμένο.

 

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα στον 1ο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο που αντιπροσωπεύει τον εαυτό σας, την προσωπικότητα σας, την εμφάνιση και την εξωτερική συμπεριφορά σας, για να περάσει αμέσως μετά στον 2ο, τον καθαρά οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Ο φυσικός κύκλος του ζωδίου σας θα βρίσκεται το διάστημα αυτό στο αποκορύφωμά του, καθώς κλείνει με τα γενέθλια σας ένας ετήσιος κύκλος και ανοίγει ένας νέος, με ανανεωμένες ελπίδες και όνειρα. Το διάστημα που φιλοξενείτε τον Ήλιο στον πρώτο σας οίκο θα είναι πολύ εύκολο να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας και να αυξήσετε την προσωπική σας επιρροή στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Θα έχετε αρκετή ενέργεια, τονισμένη αυτοπεποίθηση, ευκαιρίες και την δυνατότητα να επιλύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν για καιρό. Προσπαθήσετε απλά να μην δώσετε και άλλη τροφή στο ήδη υπερτροφικό σας «εγώ». Ο Ερμής βρίσκεται στον ξεκίνημα του μήνα στον 12ο οίκο (παρασκήνιο και απόκρυφα) και να περάσει μετά τις 14.2 στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο. Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου θα είναι κάπως δύσκολο και ίσως να χρειαστεί να μείνετε για λίγο μόνοι, να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Το υπόλοιπο του μήνα όμως θα είστε πανέτοιμοι να βγείτε στον κόσμο και να κατακτήσετε τα πλήθη. Θα έχετε ευγλωττία, θα είστε επικοινωνιακοί και θα ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Η απόλυτη εικόνα της επιτυχίας! 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει και μέσα στον Φεβρουάριο την πορεία της μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου και τον 12ο οίκο σας. Είναι μια διέλευση που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αρμονική και σας προειδοποιεί ότι το διάστημα που έπεται θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Είναι μια περίοδος που θα φέρει αποκαλύψεις, είτε για κάτι που σας κρατάει εδώ και καιρό κρυφό ο σύντροφός σας, είτε για δικές σας ερωτικές ατασθαλίες, οπότε θα έρθουν τα πάνω κάτω στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρείς να γνωρίσετε κόσμο και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αλλά τα πλανητικά του μήνα εφιστούν την προσοχή στα μυστικά που θα έχει το νέο σας ταίρι!

 

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά, απόκρυφα, όνειρα και ψυχολογία) και το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο να επανεξετάσετε τις προσκολλήσεις σας σε άτομα, αντικείμενα ή συνήθειες και να αναθεωρήσετε. Ότι έχει κλείσει τον κύκλο του θα πρέπει να μείνει στο παρελθόν και κάποια κεφάλαια της ζωής σας θα κλείσουν από μόνα τους. Το διάστημα αυτό θα ήταν καλό να μην ξεκινήσετε τίποτε καινούργιο. Χρησιμοποιήσετε τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα για να επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, ώστε να είστε πανέτοιμοι για δράση, όταν στο τελευταίο δεκαήμερο θα περάσει ο Ήλιος στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Γιατί με την υποδοχή του ήλιου στο ζώδιο σας, ξεκινάει μια περίοδος εξαιρετικά θετική για διαπραγματεύσεις και υπογραφή νέων συμβάσεων. Εάν ψάχνετε για δουλειά, προσπαθήσετε να προγραμματίσετε τις συνεντεύξεις σας κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Ο Ερμής δεν θα μπορεί δυστυχώς να σας στηρίξει μέσα στον μήνα ιδιαίτερα αποτελεσματικά, καθώς τα περάσματα του μέσα από τους οίκους σας είναι αρκετά γρήγορα. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα βρίσκεται στον  11ο οίκο (φιλία και κοινωνικές επαφές) και θα περάσει στις 14.2 στον 12ο (απόκρυφα, μυστικά και παρασκήνιο). Το πιο πιθανό είναι ότι οι δουλειές σας θα προχωρήσουν απρόσκοπτα, χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες ή εξάρσεις, αλλά και χωρίς μεγάλα εμπόδια. Θα υπάρξουν ενδεχομένως κάποιες δελεαστικές προτάσεις μέσα στον μήνα, αλλά δεν θα είστε σε θέση να λάβετε αποφάσεις, γιατί δεν θα μπορέσει να οριστικοποιηθεί ακόμη τίποτε.    

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα το 11ο σπίτι του ωροσκοπίου σας, μια διέλευση που έχει ξεκινήσει ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου. Οι δεσμευμένοι του ωροσκοπίου σας δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες ή εμπόδια στην συναισθηματική ή οικογενειακή τους ζωή. Κατά το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να απολαύσετε τις φιλικές σας παρέες. Όσο για τους αδέσμευτους, ο μήνας θα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας ενδιαφέρει και να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, το άτομο αυτό μπορεί να βρίσκεται στον εργασιακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και να αποφασίσετε να το προσεγγίσετε.

 

 

Αλίντα Κανάκη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.