Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2022 : Από την Αλίντα Κανάκη !


Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη να νοιώσετε το διάστημα αυτό οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά τις πρώτες μέρες του μήνα στον 3ο οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς), για να περάσει μετά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 4ο και να καταλήξει στον 5ο. Ίσως να αποφασίσετε να παρακολουθήσετε στις αρχές του μήνα κάποια σύντομης διάρκειας μαθήματα ενημέρωσης πάνω στα δρώμενα στην δουλειά σας, ενώ οι επαφές σας με πελάτες θα είναι πολλές. Προς τα μέσα του μήνα που έρχεται στο προσκήνιο η οικογένεια, αυτό μπορεί να σημαίνει για την επαγγελματική σας ζωή ότι θα υπάρξει ένα σύντομο διάστημα εργασίας από το σπίτι, ότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια συνεργασία με συγγενείς ή να αναλάβετε την διαχείριση της οικογενειακής σας επιχείρησης. Ιδέες θα έχετε πολλές μέσα στον μήνα, με την γόνιμη φαντασία σας, δεν θα είστε ωστόσο πρόθυμοι να εμπιστευθείτε απόψεις ή ιδέες τρίτων.  

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά 

 

Η Αφροδίτη θα περάσει το πρώτο μισό του Ιουλίου στον 3ο οίκο σας, για να εισέλθει στις 18.07 στον 4ο . Στις αρχές του μήνα θα έχετε πλανητική εύνοια να επισημοποιήσετε την σχέση σας με το ταίρι σας, να συγκατοικήσετε ή να αγοράσετε από κοινού σπίτι. Ακόμη και αν λόγω εργασίας βρίσκεστε αυτό το διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλο, θα κάνετε χρήση όλων των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας για να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή επαφή, ανταλλάσσοντας ρομαντικά μηνύματα. Η επικοινωνία θα είναι πιο τρυφερή, περισσότερο ενθουσιώδης και μετά τα μέσα του μήνα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορέσετε να σμίξετε και πάλι, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου.

 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 6, 10, 14, 18, 23 28

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 4, 8, 12 16, 21, 26, 31

 

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθούν ή να ταξιδέψουν για τις ανάγκες της δουλειάς τους. Από τις μετακινήσεις δε αυτές, θα αποκομίσουν νέες εμπειρίες που θα τους φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Ο Ερμής θα περάσει τις πρώτες μέρες του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών σας, για να περάσει ακολούθως στον 3ο  και να καταλήξει μετά τις 19.07 στον 4ο . Το πρώτο μέρος του μήνα ευνοεί την αύξηση της κερδοφορίας ή των εισοδημάτων σας μέσα από έξυπνες ιδέες ή λύσεις, θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση σας. Από την άλλη, τώρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να σας αναγκάσουν να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Το δεύτερο μισό του μήνα θα μπορούσατε να προγραμματίσετε την έναρξη μια διαφημιστικής καμπάνιας της επιχείρησης σας, εάν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, μέσα από το διαδίκτυο και να αυξήσετε την πελατειακή σας βάση.  

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη βρίσκεται το πρώτο μισό του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις 18.07 στον 3ο. Όσο θα βρίσκεται στον 2ο οίκο, στον οίκο των οικονομικών σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αυξήσετε το εισόδημα σας, ίσως από πηγές που θα σας έρθουν εύκολα στην πόρτα. Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο η αύξηση του εισοδήματος σας να συνδέεται με ένα χρηματικό δώρο που θα λάβετε από το ταίρι σας. Δυστυχώς όμως τα θαύματα διαρκούν λίγο… Εάν είστε αδέσμευτοι, χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα και την ευγλωττία σας για να γοητεύσετε το αντικείμενου του πόθου σας. Γεγονός είναι ότι μέσα στον μήνα θα έλκεστε από άτομα που έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα ή είναι πνευματικά καλλιεργημένοι, με τους οποίους θα μπορέσετε να βρείτε με μεγαλύτερη ευκολία κοινό έδαφος συζητήσεων. 

     

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 15, 17, 21, 28

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 18, 22, 24

 

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Ο Ερμής θα βρίσκεται τις πρώτες μέρες του Ιουλίου στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, για να περάσει στην συνέχεια στον 2ο μεταξύ 5.07 και 19.07 και να καταλήξει στον 3ο . Τις πρώτες μέρες του μήνα είναι πολύ πιθανό να είστε υπερδραστήριοι αλλά και υπερκινητικοί, καθώς δεν θα μπορείτε να καθίσετε στιγμή ήρεμοι. Είναι όμως και ένα χρονικό διάστημα που μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας επαγγελματικά και να καταφέρετε θαύματα. Και στην συνέχεια, με το πέρασμα του Ερμή στον οίκο των οικονομικών σας, θα έχετε την δυνατότητα να συνάψετε κερδοφόρες συμφωνίες και να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

    

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα περάσει το πρώτο μισό του μήνα στον 1ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν της προσωπικότητας σας, για να μετακινηθεί στις 18.07 στον 2ο, τον οίκο των οικονομικών σας. Όσο θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο θα έχετε απίστευτη γοητεία και οι γύρω σας θα έλκονται από την ακτινοβολία σας. Είναι το διάστημα που μπορείτε να κάνετε εύκολα γνωριμίες και να ξεκινήσετε καινούργιες ρομαντικές σχέσεις, οι οποίες θα έχουν καλές προοπτικές να διαρκέσουν στο μέλλον. Μετά τα μέσα του μήνα το ενδιαφέρον σας στρέφεται περισσότερο σε ζητήματα οικονομικής επιβίωσης και επεξεργάζεστε νέες στρατηγικές, για το πως να αυξήσετε το εισόδημα σας. Καλός ο ρομαντισμός, αλλά θα πρέπει να φάτε κιόλας…

 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1,7, 11, 15, 19 ,23, 28

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα:  4, 9, 13, 17, 21, 26, 31

 

 

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος βρίσκεται στον ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο μας πολλές φορές γινόμαστε ατομικιστές και εγωκεντρικοί, αποδίδει ωστόσο καρπούς ο οπορτουνισμός και η ανάληψη ρίσκου. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Ο Ερμής μετακομίζει επίσης στον 1ο ηλιακό σας οίκο στις 05.07, συνδυάζοντας στις ενέργειες του με τον Ήλιο. Τις πρώτες μέρες ωστόσο του μήνα σας βασανίζουν αμφιβολίες, για το αν ακολουθείτε την σωστή πορεία ή μήπως πήρατε λανθασμένες αποφάσεις. Αυτές όμως θα εξαφανιστούν γρήγορα. Στην συνέχεια του μήνα, καθώς ο πλανήτης θα περάσει στον 2ο για να καταλήξει στον 3ο οίκο σας, θα έχετε πολλές νέες ιδέες, το μυαλό σας θα βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και θα είστε ανοιχτοί στην επικοινωνία, έτοιμοι να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας.    

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Μέχρι τις 18 Ιουλίου θα παραμένει η Αφροδίτη στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να περάσει στην συνέχεια στο ζώδιο σας και στον πρώτο οίκο. Το πρώτο μισό του μήνα ίσως να κληθείτε να φροντίσετε για κάποιο λόγο περισσότερο το ταίρι σας. Είστε δυνατοί και ικανοί να νοιώσετε τον πόνο ή την αναστάτωση των γύρω σας και να τους προσφέρετε ανακούφιση. Μετά τα μέσα του μήνα, που η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο σας, είναι καιρός να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ευνοούνται οι αλλαγές στην εμφάνιση, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, με προοπτικές εξέλιξης. Γιατί η ακτινοβολία σας θα είναι έντονη και θα προσελκύετε πλήθος κόσμου. Κάντε απλά καλές επιλογές…

 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 7, 15, 19, 28

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 2, 11, 25

 

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί στις τρείς πρώτες βδομάδες του Ιουλίου στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε μια φάση εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Ο Ερμής θα βρίσκεται την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου στον 11ο οίκο σας, για να κάνει ένα γρήγορο πέρασμα μέσα από τον 12ο  μέχρι τις 19.07 και να βρεθεί στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο στο κλείσιμο του μήνα. Οι διελεύσεις του Ερμή δηλώνουν ότι ο μήνας αυτός ίσως να αποδειχτεί λίγο δύσκολος για το ζώδιο σας, μια και θα επικρατεί ηρεμία. Κάποιες δράσεις θα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ για κάποιες νέες δεν θα έχει φτάσει ακόμη η στιγμή της υλοποίησης τους. Χρησιμοποιείστε τον διαθέσιμο σας χρόνο για βελτίωση των σχεδίων σας αλλά και για προσωπική σας ενδοσκόπηση ή αξιολόγηση των μέχρι στιγμής δράσεων σας. 

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Το πρώτο μισό του Ιουλίου θα διέρχεται η Αφροδίτη τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φιλία, ομάδες, οικογένεια), για να περάσει στις 18.07 στον 12ο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία). Τις δύο πρώτες βδομάδες του Ιουλίου, με τους φίλους σας σε διαρκή επαφή, υπάρχει η πιθανότητα να αρχίσετε να βλέπετε με διαφορετικό μάτι κάποιο άτομο από την παρέα σας, μετατρέποντας μια φιλία ή μια γνωριμία σε μια πραγματική ιστορία αγάπης. Δεν υπάρχουν εχέγγυα ότι η σχέση αυτή θα χαρακτηρίζεται από μακροβιότητα, αλλά το σίγουρο είναι ότι η φιλία σας δεν θα χαλάσει ποτέ, ακόμη και αν χωρίσετε. Το δεύτερο μισό του Ιουλίου η σχέση σας με το ταίρι σας γίνεται πιο πνευματική, πιο βαθιά και ουσιαστική, καθώς επικοινωνείτε περισσότερο σε ψυχικό επίπεδο. Για όσους είναι αδέσμευτοι, το διάστημα αυτό ίσως να αισθανθούν αφόρητη μοναξιά. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί και με άτομα του ζωδίου σας σε σχέση, στην οποία όμως έπαψε να υπάρχει ουσιαστική επαφή και επικοινωνία με τον σύντροφό τους. Στις περιπτώσεις αυτές μπορεί να σκεφτείτε τον χωρισμό…  

 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 2, 7, 11, 15, 19, 24, 29

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 5, 9, 13, 17, 21, 26, 31

 

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Ιουλίου θα φωτίζει ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια τους, ακολουθώντας τα κατά πόδας στις δραστηριότητες τους. Ο Ερμής φαίνεται να τρέχει με υψηλές ταχύτητες μέσα στον Ιούλιο και θα διέρχεται τον 10ο οίκο σας μέχρι τις 05.07, για να περάσει μετά στον 11ο έως τις 19.07 και να καταλήξει στο κλείσιμο του μήνα στον 12ο ηλιακό σας οίκο. Λόγω των ταχύτατων περασμάτων του, οι ενέργειες του θα είναι μάλλον ανάμικτες και το αντίκτυπο του στις δουλειές σας δεν θα είναι άξιο λόγου. Καλό είναι ωστόσο να ασχοληθείτε μέσα στον μήνα με την προσέλκυση  νέων συνεργατών, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, χορηγών ή επενδυτών στην επιχείρηση σας και την σύναψη των ανάλογων συμφωνιών. Μέσα στον μήνα οι συμφωνίες αυτές μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά πετυχημένες. Θα μπορέσετε εύκολα να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό των γύρω σας και να τους προσελκύσετε στην δουλειά σας. Στο τέλος του μήνα καλό θα ήταν να κάνετε έναν έλεγχο πεπραγμένων και ένα μίνι απολογισμό, για να ξέρετε πως θα συνεχίσετε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Μέχρι τις 18.7 θα κινείται η Αφροδίτη κατά μήκος του 10ου ηλιακού σας οίκου (καριέρα και δημόσιος βίος) και είναι ένα χρονικό διάστημα που θα σας προσελκύουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, στα οποία θα θαυμάζετε την στιβαρότητα, την σταθερότητα που εμπνεύσουν, ακόμη και την αξιοπιστία τους. Στις 18.07 μετακινείται στον 11ο οίκο (φιλία, ομάδες, κοινωνικές επαφές) και θα αυξηθούν κατακόρυφα οι επαφές σας με φιλικά πρόσωπα. Ανάμεσα στα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ίσως να υπάρξει ένα άτομο που θα εμπνεύσει ρομαντικά συναισθήματα και θα έρθετε πιο κοντά. Ή μπορεί να πραγματοποιήσετε μια γνωριμία μέσω φιλικών σας προσώπων που θα εξελιχθεί σε ερωτική. Γεγονός είναι ότι οι ελεύθεροι έχετε πολλές πιθανότητες μέσα στον Ιούλιο να κάνετε γνωριμίες που θα απογειώσουν την συναισθηματική και ερωτική σας ζωή.    

 

 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 2, 3, 12, 14, 15, 16, 17, 21, 27, 28

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 4, 6, 7, 10, 11, 20, 22, 24, 26

 

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά σας είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σας σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Ο Ερμής θα βρίσκεται τις πρώτες μέρες Ιουλίου στον 9ο  ηλιακό σας οίκο για να μετακινηθεί μεταξύ 5 και 19.07 στον 10ο , και να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του μήνα στον 11ο. Με τις τόσο γρήγορες διελεύσεις του δεν θα είναι σε θέση να αφήσει το στίγμα του στα επαγγελματικά σας, μπορεί ωστόσο μέσα τι πρώτες μέρες του μήνα θα έχετε κάποια νέα και πρωτότυπη ιδέα, για την ανάπτυξη της οποίας θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο μέσα στο μήνα. Αναζητήσετε συμμάχους στην προσπάθεια σας προς τα μέσα του μήνα και παρουσιάστε τους τις ιδέες σας, γιατί μπορεί να θελήσουν να σας στηρίξουν. Τις τελευταίες μέρες δεν αποκλείεται να βρείτε εθελοντές που θα προσφερθούν να στηρίξουν αμισθί στην προσπάθεια σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα περάσει το πρώτο μισό του μήνα στον 9ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν που είναι υπεύθυνος για τα ταξίδια, την ανώτατη εκπαίδευση αλλά και την εξερεύνηση. Το διάστημα αυτό θα κάνετε κάποιες δραστηριότητες με το ταίρι σας, που μπορεί να μην πολυθέλετε, αλλά στο τέλος θα αλλάξετε γνώμη και θα περάσετε καλά. Το ενδεχόμενο δε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι αυξημένο. Μετά τις 18 Ιουλίου μετακινείται ο πλανήτης του έρωτα στον 10 οίκο σας (καριέρα και δημόσιο βίος) και οι προσπάθειες σας επικεντρώνονται σε ζητήματα καριέρας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να ξεκινήσουν μια σχέση το διάστημα αυτό με άτομο που μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη της καριέρας τους, που μπορεί να είναι ένα άτομο με υψηλότερη θέση στην δουλειά ή άτομο με μεγάλη επιρροή και γνωριμίες.     

 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 2, 7, 11, 15, 20, 24, 29

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 5, 9, 13, 17, 22, 26, 31

 

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε, να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά τις πρώτες μέρες του Ιουλίου στον 8ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει μεταξύ 05.07 και 19.07 στον 9ο και να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του μήνα στον 10ο. Τα περάσματα αυτά δεν θα είναι τα πιο εύκολα ή ευχάριστα για το ζώδιο σας και συνιστάται να είστε προσεκτικοί, ιδίως στις αρχές του μήνα. Προς τα μέσα του μήνα ίσως αισθανθείτε ότι έχετε γνωστικά κενά στην δουλειά σας και να αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ή εξειδικευμένα μαθήματα να καλύψετε τα κενά. Προς τα τέλη του μήνα, με τον Ερμή στον 10ο ηλιακό σας οίκο θα έχει έρθει η χρονική στιγμή να σκεφτείτε σοβαρά την καριέρα σας και να οργανώσετε την επόμενη μέρα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Τον 8ο οίκο σας ενεργοποιεί η Αφροδίτη κατά το πρώτο μισό του μήνα, που αφορά το σεξ και τα πάθη, για να περάσει στις 18.07 στον 9ο. Τις πρώτες δύο εβδομάδες μπορεί η σχέση σας να αποκτήσει μεγαλύτερο ειδικό βάρος για σας, καθώς θα υπάρχει αρμονική συμβίωση και κυρίως ιδιαίτερη σεξουαλική έλξη. Τώρα θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να μοιραστείτε με το ταίρι σας τις φαντασιώσεις σας ή τις ιδιαίτερες σεξουαλικές σας επιθυμίες, χωρίς να φοβάστε την απόρριψη. Προσέξτε όμως να μην σας γίνει εμμονή το ταίρι σας και φαντασιώνεστε όλη τη μέρα θα κάνετε μαζί του όταν βρεθείτε, παραμελώντας τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Μετά τις 18 Ιουλίου κοινωνικοποιείστε περισσότερο, ενδεχομένως να προγραμματίσετε και κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή μια εκδρομή. Οι αδέσμευτοι θα βιώσετε έντονες σεξουαλικές εμπειρίες μέσα στο μήνα, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι αρκετό για να σας πείσει να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, ειδικά όταν θα μετακινηθεί η Αφροδίτη μετά τις 18 του μήνα στον 9ο οίκο.

 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 3, 7, 13, 17, 22, 27, 29, 30

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 6, 10, 14, 18, 23, 30

 

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να έχετε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Ο Ερμής πραγματοποιεί μέσα στον Ιούλιο γρήγορα περάσματα, αγγίζοντας τρείς οίκους σας, τον 7ο κατά την πρώτη βδομάδα, τον 8ο μεταξύ 5-19.07, για να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του μήνα στον 9ο. Μέσα στον μήνα συνιστάται να κάνετε προσεκτικό οικονομικό προγραμματισμό, ειδικά εάν έχετε την δικά σας επιχείρηση και να αναπτύξετε νέες στρατηγικές των δραστηριοτήτων σας. Σύμμαχός σας θα είναι η οξεία σας διαίσθηση που θα σας επιτρέπει να «διαβάζετε» τους συνομιλητές σας, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να σας παραπλανήσουν ή να σας εξαπατήσουν.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Στον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες, γάμοι) θα βρίσκεται η Αφροδίτη στο ξεκίνημα του μήνα και θα σας ωθήσει να βρείτε την αρμονία στην σχέση σας, να την εμβαθύνετε και να ισορροπήσετε. Θα αποφεύγετε τις διαφωνίες και θα προσπαθείτε με κάθε κόστος να συμβιβάσετε τις καταστάσεις, ακόμη και αν θα πρέπει να υποχωρείτε διαρκώς. Προσοχή όμως να μην εκμεταλλευτούν την προσωρινή σας διαλλακτικότητα… Μετά τις 18 Ιουλίου μετακινείται ο πλανήτης της αποπλάνησης στον 8ο οίκο και εσείς παρουσιάζετε ήδη σημάδια κόπωσης από την έντονη προσπάθεια που καταβάλατε το προηγούμενο διάστημα. Τώρα πια βάζετε τον αυτόματο πιλότο γιατί έχετε άλλα ζητήματα που σας απασχολούν, το σεξ δηλαδή και τα πάθη σας. Εάν οι δραστηριότητες σας κατευθυνθούν εκτός σχέσης, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το δεύτερο μέρος του μήνα να είναι ταραχώδες.     

 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα:  3, 6, 11, 15, 20, 25, 30

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 5, 8, 13, 17, 22, 27

 

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται στις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορούν να εντοπίσουν την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή τους και να αποφασίσουν κάποιες κινήσεις που θα τους βοηθούσαν να ξεφύγουν από την μοναξιά τους. Ο Ερμής θα συνεχίσει κατά τις πρώτες μέρες του μήνα να κινείται μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία, εργασία), για να περάσει μεταξύ 5 και 19.07 στον 7ο και να καταλήξει τις τελευταίες μέρες στον 8ο. Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ψηλά γράμματα τυχόν συμφωνιών που θα κληθείτε να υπογράψετε. Το δεύτερο μέρος του Ιουλίου θα κυλίσει με πολλές επαφές και συζητήσεις με έναν επαγγελματικό συνεργάτη, με τον οποίο έχετε διαφορές απόψεων. Ίσως να σας εκπλήξει η εξέλιξη των συνομιλιών, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να αμβλύνει την σκληρή του στάση και να θελήσει να δει τα ζητήματα και από την δική σας πλευρά.  

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Μέχρι τις 18 Ιουλίου θα διέρχεται η Αφροδίτη τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να περάσει μετά, μέχρι τα τέλη του μήνα στον 7ο. Το πρώτο τμήμα του Ιουλίου θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να δείξετε την αγάπη και την αφοσίωση σας στο ταίρι σας και θα δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του. Δεν θα είναι οι πιο ρομαντικές σας στιγμές, ωστόσο όμως με την συνεισφορά σας στην οικογένεια ή το σπίτι θα δείχνετε έμπρακτα την στήριξη σας. Το δεύτερο μισό του μήνα θα ωθήσει τους αδέσμευτους του ζωδίου σας να αναζητήσετε σχεδόν εμμονικά το άλλο σας μισό και γι’ αυτό είναι μια επικίνδυνη περίοδος να κάνετε κακές επιλογές. Χρειάζεται κάποια προσοχή και λίγο πιο καθαρό μυαλό στην επιλογή συντρόφου!

 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 6, 11, 14, 18

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 13, 25, 28

 

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Ιουλίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Ο Ερμής θα βρίσκεται στις αρχές του μήνα στον 5ο οίκο σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), για να περάσει και αυτός στον 6ο μεταξύ 5 και 19 Ιουλίου. Ο κλείσιμο του μήνα τον βρίσκει πλέον στον 7ο ηλιακό οίκο, στον τομέα δηλαδή των σχέσεων, των γάμων και των συνεταιρισμών. Μέσα στον μήνα θα έχετε την μοναδική ικανότητα να εστιάζετε την προσοχή σας στην λεπτομέρεια και να κατανοήσετε τι είναι αυτό που κάνουν καλύτερα από εσάς οι ανταγωνιστές σας. Ιδιαίτερης σημασίας θα αποδειχτεί ο σχεδιασμός και η οργάνωση των δράσεων σας, αν και κάποιες λεπτομέρειες ίσως να διαφύγουν της προσοχής σας. Νέες ευκαιρίες μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικές δεξιότητες ή ταλέντα που διαθέτετε και συνιστάται να τις αδράξετε!

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Μέχρι τις 18 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα διέρχεται τον 5ο ηλιακό σας οίκο, συνιστάται να είστε πιο προσεκτικοί στην έκφραση τω συναισθημάτων σας. Ο πλανήτης του έρωτα θα σας ωθήσει να αναπτύξετε μια ρομαντική σχέση με τον εκλεκτό της καρδιά σας, ή το άτομο που νομίζετε ότι είναι το άλλο σας μισό. Οι πιθανότητες όμως να παραπλανηθείτε είναι μεγάλες, γι’ αυτό και η προσοχή. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι σαφώς πιο ευνοϊκό για τους ελεύθερους του ζωδίου σας. Αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να προχωρήσετε σε σχέση. Γενικά όμως το δεύτερο μισό του Ιουλίου φαίνεται να σας απορροφά η καριέρα σας και ο χρόνος που αφιερώνετε στην προσωπική σας ζωή, δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, είναι αισθητά περιορισμένος.    

 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 2, 6, 10, 14, 18, 25, 30

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 4, 8, 12, 16, 21, 27

 

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Ιουλίου τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση, ακόμη και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ξεκίνημα του μήνα και για το πρώτο δεκαήμερο στον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, σπίτι), για να περάσει μεταξύ 5 και 19.07 στον 5ο , και να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου στον 6ο (υπηρεσίες, υγεία, εργασία). Το μήνα αυτό κάποιοι από εσάς ίσως να σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση ή να συνεργαστείτε με κάποιον συγγενή ή με το ταίρι σας. Στα μέσα του μήνα με τον Ερμή να διέρχεται τον 5ο οίκο, θα έχετε οικονομική εύνοια και θα μπορούσατε να φανείτε τυχεροί σε επενδύσεις σε χρηματιστηριακές αξίες. Επαγγελματικά ευνοημένοι του μήνα είναι όσοι από το ζώδιο σας ασχολούνται με την ψυχαγωγία ή με το εμπόριο παιδικών ρούχων ή παιχνιδιών.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Το πρώτο μισό του Ιουλίου θα διέρχεται η Αφροδίτη τον  4ο οίκο του ωροσκοπίου σας για να μετακομίσει στις 18.07 στον 5ο. Το πρώτο διάστημα θα έχετε ανάγκη από ένα ήρεμο, άνετο και ζεστό σπίτι, όπου θα μπορείτε να αποσυμπιέζεστε από την καθημερινότητα σας και από τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε στην δουλειά. Θα θέλετε ωστόσο να παρατηρείτε ή να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στον έξω κόσμο. Θα περνάτε πολλές βραδιές με το ταίρι και την οικογένεια σας, γεμίζοντας τις μπαταρίες σας. Όσοι από σας  έχετε μια μακροχρόνια σχέση, είναι η κατάλληλη εποχή να συστήσετε το ταίρι σας στους γονείς σας. Οι ελεύθεροι δεν φαίνεται να έχετε διάθεση να  αναζητήσετε τουλάχιστον προς στιγμήν ένα νέο ταίρι και προτιμάτε την ηρεμία του σπιτιού σας και την συντροφιά των φίλων σας. Ωστόσο, όλα είναι πιθανά… 

 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 5, 9, 13, 17, 22, 26, 31

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 7, 11, 15, 20, 24, 28

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.