Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Σκυλί 2021 – Κινέζικο Ωροσκόπιο



Το Σκυλί είναι το ενδέκατο και προτελευταίο ζώδιο του κινεζικού ζωδιακού κύκλου. Την χρονιά του μεταλλικού Βουβαλιού οι γεννημένη σε ένα έτος του Σκύλου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αρκετές προκλήσεις, με αρκετά σκαμπανεβάσματα σε διάφορους τομείς της ζωής τους. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις αποφάσεις που παίρνετε το 2021 και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα μπλέξετε σε μπελάδες και φασαρίες, λόγω των πραγμάτων που θα ξεστομίσετε.

Αν και σας περιμένουν αρκετές δυσκολίες, η καριέρα και τα οικονομικά σας θα βρεθούν στο απυρόβλητο και θα απολαύσετε πολύτιμες στιγμές τύχης. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να μάθετε να ξοδεύετε λιγότερα, μειώνοντας τα έξοδα σας στα απόλυτα απαραίτητα και να μάθετε να αποταμιεύετε. Απαιτείται όμως να αλλάξετε και την φιλοσοφία σας αναφορικά με το χρήμα. Τα χρήματα είναι ένα αναγκαίο κακό, ένα μέσο επιβίωσης, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να το βλέπετε σαν μέτρο στάθμισης της ανθρώπινης αξίας ή επιτυχίας.

Προσέξτε τα άτομα που σας περιβάλλουν και εμφανίζονται σαν φίλοι σας. Μην εμπιστεύεστε φιλικές συμπεριφορές, γιατί πολλοί είναι πρόθυμοι να σας βάλουν τρικλοποδιά. Από την άλλη όμως, οικογένεια και επιστήθιοι φίλοι είναι έτοιμοι να σας συνδράμουν, όπου και όταν χρειαστείτε την στήριξη τους. Θα πρέπει να δεχθείτε την χείρα βοηθείας τους και να είστε ευγνώμονες για την βοήθεια τους. Κάποια άτομα βρίσκονται σταθερά στο πλευρό σας και στηρίζουν κάθε προσπάθεια σας στην ζωή. Εμπιστευθείτε όσους βρίσκονται χρόνια δίπλα σας και έχουν αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά την αφοσίωση τους, αλλά να είστε επιφυλακτικοί με όλους τους υπόλοιπους.

 

Συναισθηματικά και Κοινωνικά για το 2021

 

Σύμφωνα με τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις, το κινέζικο έτος του μεταλλικού Βουβαλιού δεν θα είναι άσχημο για τα συναισθηματικά όσων βρίσκονται σε σχέση. Θα είστε σε θέση να απολαύσετε φέτος ρομαντικές στιγμές, καθώς και έντονο ερωτικό πάθος με το ταίρι σας. Οι βελτιωμένη σας επικοινωνία, σας επιτρέπει να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα, χωρίς να ντρέπεστε ή να έχετε κανενός άλλου είδους αναστολές, καθώς και να μοιράζεστε με τον σύντροφό σας κάθε πιθανή σας σκέψη. Θα εκτιμήσετε τον σύντροφό σας ακόμη και για τα μικρά και ασήμαντα, τις μικρές καθημερινές στιγμές που θα μοιράζεστε!

Η σεξουαλική ζωή των παντρεμένων δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή, γιατί δεν θα έχουν καμία διάθεση να εξερευνήσουν την σεξουαλικότητα τους και να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή! Για να υπάρξει διάρκεια στον έρωτα χρειάζεται συχνή ανανέωση του ζεύγους. Μην έχετε αναστολές ή ντροπές και θα πρέπει να συζητάτε με τον σύντροφό σας τα καταλυτικής σημασίας ζητήματα και να παίρνετε από κοινού αποφάσεις.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου δεν θα πρέπει να βιαστείτε να μπείτε σε μια σχέση, ούτε και να βιάσετε καταστάσεις. Αφήστε να επουλωθούν πρώτα οι πληγές του παρελθόντος, πριν προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο, γιατί αλλιώς θα καταστρέψετε εσείς οι ίδιοι την νέα σχέση από τα απωθημένα που θα κουβαλάτε. Πρέπει να συνέλθετε πλήρως πριν μπορέσετε να έχετε μια πραγματική ευκαιρία στην ευτυχία!

 

Καριέρα και Οικονομικά για το 2021

 

Τα οικονομικά σας θα έχουν μια θετική πορεία μέσα στο 2021, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι θα έχουν σταθερότητα. Θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα για τους περισσότερους από σας, και μέσα από αυτό θα γίνει φανερή η ανάγκη αποταμίευσης. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί φέτος στην διαχείριση σας, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα κάποιες χρονικές στιγμές που τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν καλά. Θα μπορέσετε ωστόσο να αυξήσετε τα εισοδήματά σας από μια δεύτερη απασχόληση, που θα έχετε παράλληλα με την κύρια και σταθερή.

Αναφορικά με την καριέρα σας, τα νέα είναι επίσης θετικά! Οι ενδείξεις είναι ότι θα υπάρξει ανοδική πορεία και θα μπορέσετε να κάνετε τα πράγματα εκείνα που θέλατε εδώ και πάρα πολύ καιρό! Υπάρχει η πιθανότητα να προταθείτε για προαγωγή ή για μια αύξηση μισθού. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί με την πορεία των επαγγελματικών σας, γιατί στο τέλος όλα θα πάνε κατ ευχή! Θα ανταμειφθείτε για την αφοσίωση και την σκληρή σας δουλειά!

 

Υγεία και Κοινωνική ζωή για το 2021

 

Το ωροσκόπιο υγείας δείχνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μέσα στο 2021! Η χρονιά που προηγήθηκε δεν ήταν ιδιαίτερα καλή για την υγεία σας και θα πρέπει φέτος να είστε προσεκτικοί, να ακολουθείτε πιστά την θεραπεία σας και να κάνετε τα τακτικά σας τσεκ απ στην ώρα τους, για να βελτιώσετε την κατάσταση της. Προσοχή στην πίεση του αίματος σας, που θα είναι λίγο πιό ευαίσθητη κατά την διάρκεια του 2021. Προληπτικά θα μπορούσατε να μειώσετε την κατανάλωση αλατιού, πριν σας το κόψει ο γιατρός. Προσέξτε επίσης το νευρικό και πεπτικό σας σύστημα!

Δεν θα ήταν κακό να προσέξετε επίσης τα μέρη που πηγαίνετε για φαγητό, γιατί κινδυνεύετε από τροφικές δηλητηριάσεις την χρονιά αυτή. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι φρέσκα και η καθαριότητα του χώρου η ενδεδειγμένη. Υπάρχει βέβαια και η λύση του σπιτικού φαγητού, για να είστε απόλυτα σίγουροι!

 

Οικογενειακή ζωή για το 2021

 

Η οικογένεια σας θα βιώσει κάποιες αναταράξεις και προβλήματα μέσα στο 2021.  Οι απόγονοι σας υπάρχει το ενδεχόμενο να δείξουν έλλειψη σεβασμού στους γηραιότερους της οικογένειας και θα είναι στο χέρι σας να τους συμμορφώσετε. Θα πρέπει να αναλάβετε τον ρόλο του παιδαγωγού της οικογένειας και να διδάξετε τις αξίες που πρέπει στα παιδιά σας.

Τα ταίρι σας θα αντιμετωπίζει προβλήματα στον επαγγελματικό του χώρο  και εσείς θα πρέπει να σταθείτε στο πλευρό του και να του συμπαρασταθείτε και να τον ενθαρρύνετε. Δεν θα πρέπει να εγκαταλείψει την προσπάθεια του, όσο μεγάλα και αν είναι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει.  Ενθαρρύνετε τον να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να φτάσει στο απόγειο των δυνατοτήτων του.

 

Σκύλος 2021: Μήνα-μήνα με λίγα λόγια

 

Ιανουάριος 2021

Ξεκινήστε την χρονιά αυτή κάνοντας επενδύσεις στην δουλειά σας, ώστε να καταφέρετε να αυξήσετε την κερδοφορία σας.


Φεβρουάριος 2021

Μην καβαλάτε το καλάμι με την όποια επιτυχία κατακτήσατε στην ζωή, γιατί ότι ανεβαίνει κατεβαίνει...

 

Μάρτιος 2021

Συνεργαστείτε με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ποτέ δεν είναι αργά να κατακτήσετε τον δικό σας Όλυμπο!

 

Απρίλιος 2021

Εμπόδια και προκλήσεις θα αντιμετωπίσετε μέσα στον Απρίλιο στον δρόμο προς την επιτυχία! Μην σας πιάνει όμως ανυπομονησία ή αγανάκτηση, γιατί θα έχετε την ικανότητα και την δυνατότητα να τα ξεπεράσετε.

 

Μάιος 2021

Η δημοτικότητα σας θα συμβάλει στην καλή σας τύχη τον μήνα αυτό!

 

Ιούνιος 2021

Δεν σας στοιχίζει τίποτε να είστε ευσπλαχνικοί και γενναιόδωροι με τους συμπολίτες σας. Ίσα-ίσα εναρμονίζετε την ζωή σας με τον συμπαντικό νόμο που λέει «δώσε για να πάρεις».

 

Ιούλιος 2021

Μην βιάζεστε και εμπλέκεστε σε καταστάσεις που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και διεξοδικά.

 

Αύγουστος 2021

Διδαχτείτε από τα λάθη του παρελθόντος και χρησιμοποιήστε τις εμπειρίες σας ως εφαλτήριο για την αυριανή σας εξέλιξη.

 

Σεπτέμβριος 2021

Στα χέρια σας κρατάτε το κλειδί του πεπρωμένου σας! Αρκεί να το συνειδητοποιήσετε και να κάνετε τις αλλαγές που πρέπει στην ζωή σας. Κάντε ότι σας παθιάζει και σας κάνει να αισθάνεστε ευτυχισμένοι.

 

Οκτώβριος 2021

Για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θα είναι ένας πολύ καλός μήνας ο Οκτώβριος!

 

Νοέμβριος 2021

Επενδύστε λίγο χρόνο, χρήμα και ενέργεια στους λιγότερο τυχερούς της ζωής που ενδέχεται να σας περιβάλλουν!

 

Δεκέμβριος 2021

Άτομα που σας βλέπουν με μισό μάτι και είναι επικίνδυνα να σας βάλουν τρικλοποδιά θα πρέπει να τα απομακρύνετε από την ζωή σας. Και αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον να βρίσκεστε σε επιφυλακή απέναντι τους.

 

Συμβουλές Feng Shui 2021

 

Σύμφωνα με το ζώδιο σας, οι καλύτεροι σεληνιακοί μήνες είναι ο Ιανουάριος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος, ενώ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε κατά τους Μάρτιο, Ιούνιο και Αύγουστο! Οι καλύτερες διευθύνσεις του ορίζοντα θα είναι κατά την διάρκεια της χρονιάς η βορειοανατολική και η νοτιοανατολική. Τα χρώματα που θα σας φέρουν τύχη είναι το κίτρινο, το κόκκινο και το μωβ, ενώ οι τυχεροί αριθμοί σας το 2 και το 8.

 

Τύχη για το 2021

 

Οι τυχερές μέρες για σας είναι η 7η και η 28η μέρα κάθε σεληνιακού μήνα καθ όλη τη διάρκεια του κινέζικου έτους. Τα τυχερά σας δε λουλούδια, είναι τα τριαντάφυλλα και οι ορχιδέες. Αποφύγετε τα χρώματα μπλε, λευκό και χρυσαφί, τους αριθμούς 1, 6 και 7, καθώς και την νοτιοδυτική διεύθυνση για να αποφύγετε την κακοτυχία, όσο τουλάχιστον περνάει από το χέρι σας.

 

Εν κατακλείδι

 

Το έτος του μεταλλικού Βουβαλιού θέλει να σας διδάξει, ότι δεν πρέπει να σταματάτε ποτέ να προσπαθείτε να βελτιώσετε την ζωή σας, όσα εμπόδια και προβλήματα και αν αντιμετωπίσετε. Μην φοβάστε να κάνετε τολμηρά βήματα, εάν αυτά σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό σας. Ακολουθήστε το πάθος σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τα ταλέντα σας και θα πετύχετε σπουδαία πράγματα στην ζωή.

 

Θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες και προκλήσεις μέσα στην χρονιά, αλλά δεν θα πρόκειται για κάτι που δεν μπορέσετε να ξεπεράσετε. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας και τίποτε δεν μπορεί να σας εμποδίσει να κατακτήσετε τους στόχους σας.

 

 

Καλή, Ειρηνική, Δημιουργική και Γόνιμη Χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.