Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Γουρούνι 2021 – Κινέζικο Ωροσκόπιο

Με το Γουρούνι κλείνει ο ζωδιακός κύκλος του κινέζικου ωροσκοπίου, όντας το δωδέκατο ζώδιο! Οι γενικές προβλέψεις του έτους του μεταλλικού Βουβαλιού φανερώνουν ότι η χρονιά δεν θα είναι σπουδαία, δεν θα είναι όμως και κακή. Θα χρειαστεί μέσα στην χρονιά να προσέχετε ιδιαίτερα τις αποφάσεις που λαμβάνετε και τις κινήσεις που κάνετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Διατηρήσατε την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σας, εάν δεν θέλετε δράματα στην ζωή σας! 

Την χρονιά αυτή δεν πρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας, ούτε να αγοράσετε αυτοκίνητο, σπίτι ή οποιοδήποτε ακίνητο. Ζήστε μια άνετη και όμορφη χρονιά, χωρίς πολύ άγχος και μεγάλα σχέδια, μέχρι να γυρίσει η τύχη με το μέρος σας. Γιατί εάν αγνοήσετε τα σημάδια και κάνετε αυτό που θέλετε, δεν θα σας βγει με τίποτε όπως το περιμένατε ή το προγραμματίζατε. Κατά την διάρκεια της χρονιάς αυτής ωστόσο θα έχετε πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε ταξίδια σε διαφορετικά μέρη.

Τα ταξίδια θα γίνουν, αυτό είναι δεδομένο, από τις δικές σας ενέργειες όμως θα εξαρτηθεί εάν θα είναι προβληματικά ή όχι. Την χρονιά αυτή θα πρέπει να στηρίζεστε περισσότερο στον εαυτό σας, παρά στους άλλους γύρω σας. Και για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά!

 

Συναισθηματικά και Κοινωνικά για το 2021

 

Η συναισθηματική σας ζωή κατά την διάρκεια του 2021 δεν παρουσιάζει καμία σημαντική μεταβολή. Όσοι από εσάς βρίσκονται σε μια σχέση, μέσα στη χρονιά θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να προσπαθήσετε να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα. Κάποια χρονική στιγμή θα ανοίξει η τύχη σας και θα μπορέσετε να επανεξετάσετε την σχέση με το παρόν ταίρι σας και ίσως να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που να σας οδηγήσει σε μια νέα σχέση.

Οι παντρεμένοι αναμένεται να αντιμετωπίσουν επίσης σειρά προβλημάτων, αλλά δεν θα είναι ικανά να βλάψουν επί της ουσίας την σχέση τους. Σε γενικές γραμμές πάντως, δεν μπορείτε να περιμένετε έναν ενδιαφέροντα χρόνο στον τομέα των συναισθηματικών σας. Το πάθος απουσιάζει, το ίδιο και ο ρομαντισμός και η επαφή μας με το ταίρι σας δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βελτιώσετε το μεταξύ σας κλίμα πριν ξεφύγει η κατάσταση από κάθε έλεγχο. Για να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο, προγραμματίστε ένα ταξίδι και αφιερώστε χρόνο ο ένας στον άλλον. Και προ παντός, αποφύγετε τα φλερτ και τις παράλληλες σχέσεις, εάν δεν θέλετε να καταλήξετε στο χωρισμό.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή προκλήσεις, στην προσπάθεια σας να βρείτε τον έρωτα. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να μην κάνετε κινήσεις πανικού και όλα θα εξελιχθούν όπως πρέπει, την κατάλληλη χρονική στιγμή.

 

Καριέρα και Οικονομικά για το 2021

 

Τα οικονομικά του ζωδίου σας δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανθηρά μέσα στο 2021 και θα πρέπει να φροντίσετε για τις δύσκολες μέρες, αποταμιεύοντας διαρκώς και αδιαλείπτως! Μειώστε τα περιττά έξοδα, ξεχάστε τις πολυτέλειες, τουλάχιστον για φέτος, και φροντίστε να μην ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Η χρονιά θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας και ίσως θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις αποταμιεύσεις σας για να καλύψετε τις δαπάνες σας. Πάρτε σοφές αποφάσεις, αποφύγετε τις επενδύσεις, καθώς και τις βιαστικές αποφάσεις σε οικονομικά ζητήματα.

Η τύχη σας στα επαγγελματικά δεν είναι λαμπρή, δεν είναι όμως και κακή. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, παρά στους γύρω σας, για να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Παρόλα αυτά, είναι απαραίτητο να μάθετε να συνεργάζεστε αγαστά και να μην θεωρείτε απολύτως τίποτε δεδομένο στη ζωή. Για να καταφέρετε να σημειώσετε μια θετική μεταστροφή στην καριέρα σας, θα πρέπει να δουλέψετε πραγματικά σκληρά. Το 2021 δεν προσφέρεται ωστόσο για σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, γιατί δεν πρόκειται να σας βγουν σε καλό.

 

Υγεία και Κοινωνική ζωή για το 2021

 

Η υγεία σας θα είναι σε καλή κατάσταση κατά την διάρκεια του 2021, πέρα από κάποιες μελανιές και στραμπουλήγματα, μικροτραυματισμούς δηλαδή από βιασύνη ή απροσεξία. Φροντίστε να ξεκουράζεστε καλά τα Σαββατοκύριακα, γιατί από ένα σημείο και μετά θα αισθάνεστε μεγάλη κόπωση από την έντονη δουλειά και τις πολλές υποχρεώσεις σας.

Για καλύτερη φυσική κατάσταση και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος σας, καλό θα ήταν να εντάξετε την τακτική άσκηση στο πρόγραμμά σας αλλά και την κατανάλωση πολλών υγρών. Η καλή ενυδάτωση σας θα βελτιώσει επίσης το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Όταν ξεκινήσετε να ασκείστε, φροντίστε να ασκείτε ολόκληρο το σώμα σας.

 

Οικογενειακή ζωή για το 2021

 

Η οικογένεια σας θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα ή προκλήσεις μέσα στην χρονιά αυτή. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είστε δυνατοί αλλά και παρόντες, για να μπορέσετε να στηρίξετε τα άτομα που χρειάζεται ή να προσφέρετε λύσεις. Από εσάς θα εξαρτηθεί πότε και υπό ποιές συνθήκες θα επιστρέψει η γαλήνη, η ηρεμία και η ευτυχία στην οικογένεια σας.

Φροντίστε να είστε παρόντες στην ζωή και την ανατροφή των παιδιών σας, ειδικά φέτος, που θα σας χρειαστούν! Οι ηλικιωμένοι της οικογένειας, γονείς ή πεθερικά, θα εκτιμήσουν την προσπάθεια σας για επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την οικογένεια και θα απολαύσετε τις ευλογίες τους.

 

Γουρούνι 2021: Μήνα-μήνα με λίγα λόγια

 

Ιανουάριος 2021

Τον μήνα αυτό δεν θα πρέπει να βιάζεστε ή να παίρνετε αποφάσεις ελαφρά τη καρδία, γιατί το σύμπαν δεν ευνοεί εσάς ούτε την οικογένεια σας.

 

Φεβρουάριος 2021

Προσέξτε πως ξοδεύετε τα λεφτά σας, καθώς αυτό τον μήνα δεν έχετε ιδιαίτερη τύχη. Αποφύγετε επίσης τις τοποθετήσεις χρημάτων ή τις επενδύσεις.

 

Μάρτιος 2021

Να είστε παρόντες στην οικογένεια σας, γιατί θα σας χρειαστούν και στηρίζονται πολύ επάνω σας.

 

Απρίλιος 2021

Ξεκαθαρίστε τον κύκλο των ατόμων που σας περιβάλλει, καθώς κάποιοι από αυτούς δεν έχουν αγαθές προθέσεις απέναντι σας.

 

Μάιος 2021

Ο μήνας αυτός είναι εξαιρετικός! Για το μεγαλύτερο τμήμα του οι υποθέσεις σας θα εξελίσσονται προς όφελος σας.

 

Ιούνιος 2021

Είναι μια εξαιρετική περίοδος να προγραμματίσετε ταξίδια και εκδρομές. Επισκεφτείτε με τους αγαπημένους σας μέρη που δεν έχετε γνωρίσει ακόμη.

 

Ιούλιος 2021

Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να καταφέρετε να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας.

 

Αύγουστος 2021

Επικεντρώστε την προσοχή σας στο να βελτιώσετε την ζωή σας όσο περισσότερο μπορείτε και να παρουσιάσετε στον κόσμο την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

 

Σεπτέμβριος 2021

Είναι ένας μήνας που θα ήταν πολύ καλό να αφιερώσετε κάποιο χρόνο σε φιλανθρωπικά έργα και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για το κοινό καλό.

 

Οκτώβριος 2021

Όσο και να θέλετε, αποφύγετε να κάνετε σοβαρές αναπροσαρμογές ή αλλαγές στην ζωή σας!

 

Νοέμβριος 2021

Μην κάνετε κινήσεις και μην παίρνετε αποφάσεις, πριν να εξετάσετε διεξοδικά κάθε δυνατή πτυχή των δεδομένων που έχετε στα χέρια σας.


Δεκέμβριος 2021

Συνεχίστε να προσέχετε πάρα πολύ τις αποφάσεις που λαμβάνετε και τις κινήσεις που κάνετε. Το έτος έφτασε στο τέλος του και σύντομα ξεκινάει μια διαφορετική πραγματικότητα!

 

Συμβουλές Feng Shui 2021

 

Σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο, οι καλύτεροι σεληνιακοί μήνες για το ζώδιο σας μέσα στο έτος είναι οι Ιανουάριος και Ιούνιος, ενώ αντίθετα, θα χρειαστεί προσοχή κατά τους μήνες Απρίλιο, Ιούλιο και Οκτώβριο. Οι καλύτερες διευθύνσεις του ορίζοντα είναι για το 2021 η νοτιοανατολική και η βορειοδυτική και οι τυχεροί σας αριθμοί το 1 και το 6. Αγοράστε αξεσουάρ χρώματος γκρι, λευκού και γαλάζιου, για να προσελκύσετε τύχη.

 

Τύχη για το 2021

 

Οι τυχερές σας μέρες μέσα στην χρονιά είναι η 17η και η 24η κάθε σεληνιακού μήνα, ενώ τα τυχερά σας λουλούδια είναι η μαργαρίτα και η ορτανσία. Αποφύγετε το κόκκινο, το μπλε και το πράσινο, την νοτιοδυτική διεύθυνση και τους αριθμούς 2 και 7, εάν δεν θέλετε να προκαλέσετε την τύχη σας!

 

Εν κατακλείδι

 

Αν και η χρονιά δεν θα εξελιχθεί σε πολλούς τομείς της ζωής σας όπως θα θέλατε ή θα περιμένατε, εν τούτοις θα ταξιδέψετε πολύ και θα ανανεωθείτε! Θα πρέπει να έχετε πίστη στις ικανότητες και τα προσόντα σας και να μην προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές φέτος, γιατί θα επηρεαστεί η ζωή σας με αρνητικό τρόπο.

 

Προσέξτε τον κόσμο που συναναστρέφεστε ή που σας περιβάλλει! Να είστε συνεχώς σε εγρήγορση! Κάποιοι φίλοι σας δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι την πρόοδο και τα επιτεύγματά σας και η ζήλια τους είναι επικίνδυνη. Περιορίστε τον φιλικό σας κύκλο και κρατήστε κοντά σας άτομα που μπορούν να χαρούν με την χαρά σας.

 

Καλή, Ειρηνική, Δημιουργική και Γόνιμη Χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.