Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Κόκορας 2021- Κινέζικο Ωροσκόπιο



Ο Κόκορας είναι το δέκατο ζώδιο του κινέζικου ζωδιακού κύκλου και οι γενικές προβλέψεις για το 2021 προβλέπουν ότι η χρονιά του μεταλλικού Βουβαλιού σας πάει πολύ! Θα είναι ένας υπέροχος χρόνος με μεγάλες και πολλές ευκαιρίες, που θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε τα περισσότερα από τα όνειρά σας. Υπάρχει μια αρμονία μεταξύ των εκπροσώπων του ζωδίου σας και του τυχερού αστεριού Tai Suay μέσα στο 2021. Η ζωή σας θα γυρίσει στο καλύτερο, όσα εμπόδια και να αντιμετωπίσετε μέσα στη χρονιά.

Η επιτυχία θα έρθει, αναλογικά και με την προσπάθεια που θα καταβάλετε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας! Κυνηγήστε αυτά που θέλετε και θα πετύχετε. Οικογένεια και φίλοι θα διαδραματίσουν θετικό ρόλο την χρονιά αυτή, καθώς θα σας βοηθήσουν να πετύχετε όσα σας παθιάζουν. 

Σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο, θα πρέπει να εκτιμάτε τα άτομα που είχαν μέχρι τώρα θετική επίδρασης την ζωή σας και για τις ευλογίες που λάβατε χάρη σ αυτούς. Δημιουργήστε φίλους αντί για εχθρούς και να είστε πρόθυμοι και πάντοτε έτοιμοι να ανταποδώσετε το καλό που σας έκαναν κάποιοι άνθρωποι. Πρέπει και σεις να τους στηρίξετε, όπως έπραξαν αυτοί, στις δύσκολες τους στιγμές.

 

Συναισθηματικά και Κοινωνικά για το 2021

 

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας, η τύχη σας στον συναισθηματικό τομέα δεν είναι σπουδαία μέσα στο 2021. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες και προκλήσεις στο να βρουν το κατάλληλο ταίρι, αυτό όμως το ενδεχόμενο δεν θα τους αποθαρρύνει στο παραμικρό. Και την αναζήτηση θα συνεχίσουν, και το ταίρι τους θα βρουν! Γιατί οι Κόκορες παλεύουν μέχρι τελευταίας ρανίδας για να αποκτήσουν ή να κατακτήσουν αυτό ή αυτόν που θέλουν.

Θα φλερτάρετε με διάφορα άτομα, αλλά δεν θα εξελιχθεί τίποτε από αυτά σε σοβαρή σχέση. Κάποιοι θα σας πολιορκήσουν αλλά κανένας δεν θα σας κατακτήσει. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε, δεν πρέπει να κάνετε εκπτώσεις, μόνο και μόνο για να βρεθείτε σε μια σχέση, στην οποία ίσως και να περάσετε άσχημα. Ο έρωτας θέλει υπομονή...

Για όσους βρίσκονται σε μια σοβαρή σχέση, η σχέση τους θα συνεχίσει να είναι σταθερή, ευημερούσα και θα είναι απίστευτα ερωτευμένοι με τον σύντροφό τους. Κάποια καβγαδάκια θα υπάρχουν που και που, και αυτά είναι που θα σας κάνουν να εκτιμήσετε ο ένας το άλλον περισσότερο. Δεν υπάρχει κάτι δραματικό στην ζωή σας μέσα στο 2021. Χρειάζεται μόνο να απολαύσετε την ζωή σας, την συντροφιά του συντρόφου σας και το αμοιβαίο σας πάθος!

 

 

Καριέρα και Οικονομικά για το 2021

 

Τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση μέσα στο 2021! Δεν υπάρχει ένας μήνας μέσα στην χρονιά που θα μπορούσατε να παραπονεθείτε ή να γκρινιάξετε για τα οικονομικά σας. Η αλήθεια είναι, ότι δουλέψατε πολύ και για πολλά χρόνια, και τώρα ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας λοιπόν στα οικονομικά, οπότε είναι ένας καλός χρόνος να επενδύσετε σε κάποια project που σας ενδιέφεραν εδώ και χρόνια. Οι καλύτεροι μήνες για τέτοιες προσπάθειες είναι τους σεληνιακούς μήνες του Αυγούστου, του Μαΐου και του Μαρτίου!

Και στην καριέρα σας οι προβλέψεις είναι θετικές! Υπάρχουν πολύ καλές πιθανότητες να σας προτείνουν για μια προαγωγή σε ανώτερη θέση στον χώρο της δουλειάς σας και η πρόταση αυτή θα έρθει από το αφεντικό σας, γεγονός που έχει τη δική του σπουδαιότητα. Εάν υπάρξουν όμως ευκαιρίες καριέρας από αλλού, εννοείτε ότι δεν θα τις απορρίψετε χωρίς σκέψη. Για την ακρίβεια θα πρέπει να τις αδράξετε, γιατί θα είναι μεγαλύτερες! Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, η χρονιά είναι ιδανική να σκεφτείτε την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Θα υπάρξει λίγο παραπάνω άγχος, αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά.

 

Υγεία και Κοινωνική ζωή για το 2021

 

Φροντίστε την υγεία σας όσο καλύτερα μπορείτε, γιατί με καταβεβλημένο οργανισμό δεν έχετε καμία πιθανότητα να καταφέρετε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, που μπορούν φέτος να γίνουν πραγματικότητα. Η χρονιά αυτή θα είναι σε γενικές γραμμές καλή για την υγεία σας,  καθώς δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε κάτι σημαντικό, πέρα από τα κρυολογήματα και τις εποχιακές γρίπες.

Για να διατηρήσετε μια καλή φυσική κατάσταση συνιστάται να επισκέπτεστε το γυμναστήριο ή γενικά να αθλείστε δύο με τρεις φορές τη βδομάδα. Προσέξτε επίσης τις κινήσεις σας, γιατί από απροσεξία μπορεί να πατήσετε πάνω σε αιχμηρά αντικείμενα και να τραυματιστείτε ή να εμπλακείτε σε τροχαία ατυχήματα.

 

 

Οικογενειακή ζωή για το 2021

 

Ηρεμία και αρμονία προδιαγράφεται για την οικογενειακή σας ζωή την χρονιά αυτή, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε και σεις να διατηρηθεί η καλή αυτή ατμόσφαιρα. Θα υπάρξουν στιγμές ασυνεννοησίας και κακής επικοινωνίας που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Διαφωνίες μπορεί να έχετε με τον σύντροφό σας για την ανατροφή των παιδιών σας και θα πρέπει να βρείτε κοινή συνισταμένη και πεδίο συνεννόησης.

Φροντίστε τους ηλικιωμένους σας συγγενείς, ιδίως εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, γιατί δεν μπορούν να τα καταφέρουν μόνοι τους. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στο ταίρι σας, τα παιδιά σας, τους γονείς σας, ισορροπώντας κατά κάποιο τρόπο τον χρόνο σας μεταξύ δουλειάς και οικογένειας.

 

 

Κόκορας 2021: Μήνα-μήνα με λίγα λόγια

 

Ιανουάριος 2021

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε και να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, γιατί όπως είστε είναι αυτό που χρειάζεται για να πετύχετε.

 

Φεβρουάριος 2021

Προσέξτε ποιούς επιτρέπετε να εισέλθουν στον εσωτερικό κύκλο των έμπιστων σας ατόμων, γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έντιμοι, ούτε και αγνοί...

 

Μάρτιος 2021

Δείξτε έμπρακτα την εκτίμηση σας σε όλα εκείνα τα πρόσωπα που ήταν δίπλα σας στις καλές και κυρίως τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

 

Απρίλιος 2021

Αυτό το μήνα θα γίνει φανερό πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η οικογένεια σας στην ζωή σας!

 

Μάιος 2021

Μην ενδίδετε σε οτιδήποτε δεν έχετε μελετήσει με μεγάλη προσοχή!

 

Ιούνιος 2021

Σκεφτείτε διεξοδικά τις καταστάσεις, πριν λάβετε οριστικές αποφάσεις, και κυρίως, πριν δράσετε!

 

Ιούλιος 2021

Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ότι μπορείτε να πετύχετε σπουδαία πράγματα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να το πιστέψετε οι ίδιοι!

 

Αύγουστος 2021

Μείνετε μακριά από διαπληκτισμούς και φασαρίες, γιατί θα αμαυρώσουν την εικόνα σας.

 

Σεπτέμβριος 2021

Προσφέρετε την βοήθεια σας στους λιγότερο ευνοημένους των κοινωνιών μας. Η ποσότητα της προσφοράς δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία, παρά μόνο η πράξη αυτή καθ εαυτή.

 

Οκτώβριος 2021

Θα πρέπει να είστε πιο ενεργητικοί στην ζωή σας και να ακολουθήσετε την καρδιά σας!

 

Νοέμβριος 2021

Κανείς δεν πρέπει να έχει άποψη για το πως θα ζήσετε την ζωή σας, παρά μόνο εσείς οι ίδιοι!

 

Δεκέμβριος 2021

Οι πρώτες βδομάδες του μήνα ίσως να είναι λίγο δύσκολες, σύντομα όμως θα ανακάμψουν τα πράγματα.

 

 

Συμβουλές Feng Shui 2021

 

Βάσει του κινέζικης αστρολογίας, οι καλύτεροι σεληνιακοί μήνες του ζωδίου σας μέσα στο 2021 είναι ο Απρίλιος, ο  Μάρτιος και ο Δεκέμβριος. Επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε κατά τον Σεπτέμβριο και τον Φεβρουάριο. Οι καλύτερες κατευθύνσεις σας για το έτος είναι η βορειοανατολική και η νοτιοδυτική. Τα τυχερά σας χρώματα είναι το κίτρινο, το μπεζ και το χρυσαφί, ενώ οι τυχεροί σας αριθμοί το 6 και το 7.

 

Τύχη για το 2021

 

Οι τυχερές μέρες σας είναι η 4η και η 26η κάθε σεληνιακού μήνα! Τυχερά λουλούδια για το ζώδιο σας είναι οι γλαδιόλες και οι φλόγες. Αποφύγετε γενικά το κόκκινο χρώμα, τους αριθμούς 1, 3 και 9, καθώς και την ανατολική διεύθυνση που θα σας φέρουν ατυχία.

 

Εν κατακλείδι

 

Το 2021, την χρονιά του μεταλλικού Βουβαλιού, θα είστε αρκετά ευχαριστημένοι με την πρόοδο που θα καταγράψετε στην ζωή σας. Θα πρέπει να κυνηγήστε τα πράγματα που θέλετε στην ζωή, ακολουθήστε το ένστικτο σας και ακολουθήστε την καρδιά σας όταν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

Είναι μια χρονιά που μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλα σας τα σχέδια, αρκεί να μην αποθαρρυνθείτε από τους γύρω σας ή λοξοδρομήσετε από την διαδρομή σας. Εσείς έχετε το κλειδί της μοίρας σας στα χέρια σας! Γι αυτό κάντε αυτό που θέλετε στην ζωή και γίνετε το άτομο που επιθυμείτε.

 

Καλή, Ειρηνική, Δημιουργική και Γόνιμη Χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.