Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τα ζώδια αντιστοιχούν σε πολύτιμες πέτρες και αρώματα





ΚΡΙΟΣ:

Πολύτιμες πέτρες: Στο Κριό ταιριάζει απόλυτα το Κοράλλι. Όμως και ο αμέθυστος το σμαράγδι και ρουμπίνι εκφράζουν τον επιβλητικό του χαρακτήρα, την αποφασιστικότητα και το θάρρος του. Ο σίδηρος είναι το κατάλληλο μέταλλο για τον Κριό γιατί καταδεικνύει τον δυναμικό του χαρακτήρα και το πρωτοπόρο του πνεύμα.

Αρώματα: Μόσχου, γαρίφαλου, κανέλας, κυπαρισσιού, λεμονιού.

ΤΑΥΡΟΣ:

Πολύτιμες πέτρες: Ο Ταύρος εκπροσωπείται από το Διαμάντι που αντικατοπτρίζει αρκετά χαρακτηριστικά για τον Ταύρο όπως η πρακτικότητα και η υπομονή. Στην έκδηλη ανάγκη του για ηρεμία ταιριάζουν επίσης το ζαφείρι και το σμαράγδι ενώ ως αντιπροσωπευτικό μέταλλο τον εκφράζει καλύτερα ο Χαλκός που εκφράζει την επιδίωξη του για σταθερότητα, σιγουριά και ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Αρώματα: Γλυκάνισου, musk, μανόλιας, γιασεμιού, τζίντζερ.

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Πολύτιμες πέτρες: Στους Διδύμους ταιριάζει απόλυτα το Σμαράγδι. Όμως και το Ζαφείρι τους εκφράζει γιατί ικανοποιεί την αγάπη τους για τη ποικιλία και την αλλαγή ενώ ο αχάτης εκφράζει την ικανότητα τους για επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και τον εκλεκτικό τους χαρακτήρα. Επίσης η ίασπις τους ταιριάζει υποδηλώνοντας το δισυπόστατο χαρακτήρα τους και την ολοένα μεταβαλλόμενη προσωπικότητα τους. 
Αρώματα: Ασφόδελου, υάκινθου, δάφνης, καμέλιας, ακακίας, λεβάντας και βανίλιας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Πολύτιμες πέτρες: Μέταλλο κατάλληλο για το Καρκίνο είναι το ασήμι που ταιριάζει με το έντονα φιλοσοφικό του πνεύμα. Υποδηλώνει τον αντιφατικό του χαρακτήρα και τη γρήγορη αντίληψη που έχει για τα πράγματα.

Αρώματα: Λεβάντας, σανταλόξυλου, κεχριμπαριού, τριαντάφυλλου, γιασεμιού και πατσουλί.

ΛΕΩΝ:

Πολύτιμες πέτρες: Ο Λέοντας εκπροσωπείται από το Ρουμπίνι που αντικατοπτρίζει αρετές του όπως η δημιουργικότητα και η ικανότητα του να οργανώνει τα πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αρώματα: Δεντρολίβανου, βάλσαμου λεμονιών, αγγελικής, μοσχοκάρυδου και υάκινθου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Πολύτιμες πέτρες: Χαρακτηριστικός πολύτιμος λίθος για τον Παρθένο είναι το Σμαράγδι που καταδεικνύει το συναισθηματικό, εσωστρεφή, ευαίσθητο και δεκτικό χαρακτήρα του. Άλλοι πολύτιμοι λίθοι που του ταιριάζουν είναι ο ίασπις, το τοπάζι και ο κίτρινος αχάτης ο οποίος αντιπροσωπεύει την ιδιαίτερη κατανόηση στα προβλήματα των άλλων ανθρώπων.

Αρώματα: Κανέλας, σανταλόξυλου, γαρύφαλλου, καμέλιας και καρυδιού.

ΖΥΓΟΣ:

Πολύτιμες πέτρες: Η πολύτιμη πέτρα του Ζυγού είναι το Διαμάντι ενώ το σμαράγδι, αντιπροσωπεύει τον ανεκτικό και πράο χαρακτήρα του και ο χρυσόλιθος το αισθητικό του κριτήριο, την καλαισθησία στην εμφάνιση του και το εξαιρετικά καλό του γούστο. 

Αρώματα: Σαφράν, γερανιού, τριαντάφυλλου, άνθη λεμονιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Πολύτιμες πέτρες: Στον Σκορπιό ταιριάζει το κόκκινο Κοράλλι που δίνει μια γεύση από την γεμάτη πάθος και αποφασιστικότητα προσωπικότητα του. Ο μαλαχίτης εκφράζει την ικανότητα του να γίνεται σκληρός όταν το απαιτούν οι περιστάσεις, ενώ το ρουμπίνι και το τοπάζι είναι ενδεικτικά της σοβαρότητας και του μυστηρίου που τον διακατέχει.
Αρώματα: Κυπαρισσιού, βάλσαμο λεμονιού, μέντας, κανέλας, τζίντζερ και πιπεριού.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Πολύτιμες πέτρες: Ο Τοξότης εκπροσωπείται από το κίτρινο Ζαφείρι που εκφράζει τις ιδιαίτερες πνευματικές και διανοητικές ικανότητες και την γρήγορη μάθηση του. Άλλος πολύτιμος λίθος είναι το τοπάζι που συνδέεται με την ισχυρή τους θέληση και την τάση τους για ανεξαρτησία.

Αρώματα: Κέδρου, ίριδας, βανίλιας και τριαντάφυλλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Πολύτιμες πέτρες: Το μπλε ζαφείρι είναι ο πολύτιμος λίθος του Αιγόκερου. Όμως τον εκφράζουν και πέτρες όπως το ρουμπίνι ο όνυχας που αντιπροσωπεύουν το μεθοδικό του χαρακτήρα και το ρεαλισμό του ενώ ο γρανίτης εκφράζει την ικανότητα του για σκληρή και επιμελή εργασία.

Αρώματα: Γερανιού και γαρύφαλλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Πολύτιμες πέτρες: Ο ανθρωπιστής Υδροχόος με τις υψηλές ηθικές και πνευματικές αξίες αντιπροσωπεύεται από το μπλε ζαφείρι. Εκφράζει την δύναμη και την αποφασιστικότητα τους στη προάσπιση μιας σημαντικής ιδέας.

Αρώματα: Αγιόκλημα, μύρου, γαρύφαλλου και κρίνου.

ΙΧΘΕΙΣ:

Πολύτιμες πέτρες: Ο πολύτιμος λίθος που αντιπροσωπεύει τους Ιχθείς είναι το κίτρινο ζαφείρι που ταιριάζει στην ανάγκη τους για τελειότητα και στις υψηλές πνευματικές και ηθικές αξίες που ακολουθούν στη ζωή τους.

Αρώματα: Μέντας, λεβάντας και άνθους πορτοκαλιού.

  Aλίντα Κανάκη  

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]  Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343  Χρέωση: Σταθερά  2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


www.wholesale-alndakanaki.comw


http://www.zodia-astrologia-taro.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.