Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Κριός Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015


Γενικά

Το 2015 αγαπητοί μου Κριοί  θα είναι ένα έτος γεμάτο ενέργεια και δυναμισμό. Με την νέα θέση των πλανητών θα έχετε την ευκαιρία και την δυνατότητα να ολοκληρώσετε με επιτυχία τους στόχους σας ή να πραγματοποιήσετε τα νέα ξεκινήματα που είχατε στα σκαριά από το προηγούμενο έτος. Νέες και καινοτόμες ιδέες θα πάρουν μορφή απότομα από τα μέσα του 2015 και επιτέλους θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε τους στόχους και τα ιδανικά στη ζωή σας. Η ολοκλήρωση των ονείρων σας αυτή την χρονιά θα γίνει πραγματικότητα. Οι περισσότεροι αργοί πλανήτες έχουν μετακινηθεί και από τη νέα θέση τους και θα σας χαρίσουν μια τεράστια αύξηση ενέργειας, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο στον τομέα της υγείας.

Το 2015 σας επιφυλάσσει σημαντικές και ίσως ριζικές αλλαγές! Η επίδραση του διερχόμενου Ουρανού θα σας ωθήσει σε μεγάλης σημασίας, οριστικές αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν στο μέλλον μεγαλύτερη σταθερότητα και ουσία στη ζωή σας.
Θα είναι μια ιδιαίτερα δυναμική χρονιά σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επηρεάσει θετικά το μέλλον και θα δημιουργήσει πολλές σημαντικές συνθήκες στη προσωπική σας ζωή. Στην πραγματικότητα θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές καταστάσεις, που θα σας αναγκάσουν να τηρήσετε μια πιο υπεύθυνη και ώριμη στάση, κάτι που θα σας εκπλήξει στην αρχή. Από τότε που ο Ουρανός, ένας από τους πιο δυναμικούς πλανήτες, μετακινήθηκε το Μάρτιο του 2011 στο ζώδιό σας, η αλλαγή – άλλοτε ξαφνική και άλλοτε δραματική - υπήρξε το πρώτο θέμα της ζωής σας. Με τις διελεύσεις του Ουρανού στο ζώδιο σας τα επόμενα περίπου πέντε χρόνια, οι αλλαγές θα είναι ριζικές και οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν εντελώς διαφορετικές από ότι είναι τώρα.

Χάρη στις συνεχιζόμενες πλανητικές διελεύσεις μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματα, τα οποία «σέρνετε» μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, φθάνοντας στην επιτυχία κατά την ολοκλήρωση του 2015. Θα πρέπει όμως να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε νέα προβλήματα, που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια του έτους, θέτοντας σε αμφισβήτηση την ικανότητά σας να προσαρμοσθείτε στις καινούργιες συνθήκες. Γεγονότα που με καταιγιστικό ρυθμό ενσκήπτουν μπορούν να κάνουν τη ζωή σας αρκετά ταραχώδη. Περιστάσεις μπορεί να σας αποδιοργανώσουν και να βρείτε τον εαυτό σας να είναι κάποιες φορές απρόθυμος να προσαρμοστεί και κάποιες άλλες φορές αδυσώπητος με τους γύρω του. Ο κυρίαρχος πλανήτης σας ο Άρης θα σας δώσει την αναγκαία ενέργεια και δύναμη για να ανακόψετε  το κύμα των φόβων που μπορεί να προκύψουν. Η διέλευση του Πλούτωνα στο ζώδιό σας για το τρέχον έτος θα σας κάνει λίγο συναισθηματικούς, πράγμα  αρκετά ενάντιο στη φύση σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους θα υπάρξουν λιγότεροι περιορισμοί στη ζωή σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά

Το  2015 θα φέρει πολλές  καινοτόμες αλλαγές  και διαφοροποιήσεις στον  τομέα των επιχειρήσεων  και των εταιρικών σχέσεων. Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα για νέες επιχειρηματικές συνεργασίες, που μπορεί να έρθουν προς τα μέσα του έτους . Ευνοϊκές συνθήκες για την έκφραση των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών θα παρουσιαστούν και θα συμβάλουν σημαντικά στην εξέλιξη της επαγγελματικής σας κατάστασης. Η εκτίμηση του κοινωνικού περίγυρου απέναντι στο πρόσωπο σας θα είναι σημαντικός παράγοντας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες και αρχές θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικές για να μπορέσετε να καρπωθείτε τα οφέλη. Από την άλλη πλευρά, ίσως να υπογράψετε συμβόλαια και ευνοϊκές ρυθμίσεις με κρατικούς φορείς, που αν τις διαπραγματευτείτε σωστά, θα πετύχετε μια καλή λύση, που θα σας διευκολύνει αρκετά στην εξόφληση παλαιών χρεών και οφειλών. Χρήματα θα δαπανηθούν για αγορά νέου τεχνολογικού εξοπλισμού. Με το ξεκίνημα του έτους  ενδέχεται να υπάρξουν ορισμένες δυσάρεστε αλλαγές, το τρίγωνο όμως Δία – Κρόνου θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση και θα παγιώσει τη θέση σας για το έτος. Η περίοδος αυτή απαιτεί μεγαλύτερη δέσμευση από την πλευρά σας στον τομέα της σταδιοδρομίας για καλύτερα αποτελέσματα. Το 2015 είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να χαράξετε σε μια νέα πορεία σταδιοδρομίας, αν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο. Οι  κόποι σας θα ευοδωθούν και θα πρέπει να περιμένετε μια γενναιόδωρη συγκομιδή γύρω από τα τέλη του έτους.

Οικονομικά

Το 2015  προβλέπετε να είναι μια εξαιρετική χρονιά, λόγω της νέας θέσης των πλανητών. Το τρίγωνο Δία-Κρόνου  δίνει πολύ ώθηση στα οικονομικά σας για όλο το 2015! Δεν αναμένονται σημαντικές ανησυχίες, όπως ζημιές ή νέα  δάνεια, ως εκ τούτου, μπορείτε να προχωρήσετε  και να σχεδιάσετε νέα επενδυτικά σχέδια σας και να φροντίσετε τις αποταμιεύσεις και. Ωστόσο θα υπάρξουν ορισμένες δαπάνες που σχετίζονται με την οικογένεια και τους φίλους που θα σας επιβαρύνουν. Οικονομικά το 2015  φαίνεται να είναι σε θετική πλεύση όλο το χρόνο.
Το 2015 πολλοί από εσάς μπορείτε να υπολογίζετε στην άνοδο της εργασίας σας, όμως μια λάθος κίνηση μπορεί να βλάψει όχι μόνο το πορτοφόλι σας, αλλά και την σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα. Εάν ο σύζυγός σας εμπλέκεται στα οικονομικά σας, είτε άμεσα είτε έμμεσα, τότε ενδέχεται τα πράγματα να πάρουν επικίνδυνη τροπή. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και τολμήστε να διαπραγματευτείτε, κάνοντας λεπτούς και έξυπνους χειρισμούς σε θέματα που σας απασχολούν από τα παλιά.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2015 το ωροσκόπιο του έρωτα και της αγάπης θα είναι γεμάτο εκπλήξεις!  Το τρίγωνο Δία –Κρόνου  στις σχέσεις με τον αγαπημένο σας, για ορισμένους από εσάς θα φέρει δύσκολες στιγμές! Σε γενικές γραμμές θα υπάρχει  κλίμα ρομαντισμού και ενδεχομένως πολλοί από εσάς να καταλήξουν στα σκαλιά της εκκλησίας με κάποιο φίλο ή συνεργάτη. Στα παντρεμένα ζευγάρια που ταλαιπωρούνται από μεγάλες διαφορές και έντονες διαφωνίες, ίσως τα πράγματα να εκτραχυνθούν και να καταλήξετε ακόμη και σε νομικής φύσης αντιπαράθεση. Στην περίπτωση αυτή προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές σας με ένα φιλικό διακανονισμό και αποφύγετε τις δικαστικές περιπέτειες.
Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπία στις σχέσεις σας, να βοηθήσετε το σύντροφο σας και να αξιολογήσετε σωστά τα συμφέροντα του συντρόφου και της οικογενείας σας. Όσοι θέλετε να προχωρήσετε σε γάμο από τα μέσα του έτους και μετά, καλό θα ήταν να το αφήσετε για την επόμενη χρονιά. Οι σχέσεις με τα παιδιά και την οικογένεια θα είναι καλύτερες κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.
Οι αδέσμευτοι, αφεθείτε στο ένστικτο και την εσωτερική φωνή του φτερωτού έρωτα, παρακάμπτοντας ιδιοτροπίες και εξάρσεις ελευθερίας, για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Ίσως αυτός να έρθει από κάποιο κοντινό συνεργάτη, που θα πάρει το θάρρος να εκφράσει τα συναισθήματα του. Κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη γοητεία σας και να επιτύχετε όμορφα φλερτ που θα σας συναρπάσουν. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να έχετε επιπλοκές και εντάσεις στην ερωτική σας ζωή. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ηρεμία σας και να λύσετε τα προβλήματα σας με ήπιους τόνους. Από τον Νοέμβριο του 2015 το πάθος, ο έρωτας και οι ερωτικές συναντήσεις φουντώνουν κάτω από ένα περίεργο κλίμα ουτοπίας. Θα πρέπει να είστε αρκετά συγκρατημένοι για να αποφύγετε απογοητεύσεις προς το τέλος του έτους. Το 2015 θα φέρει αλλαγές στο σπίτι, με αυξημένα έξοδα για επισκευές, ή μια μετακίνηση ή ακόμα και μια αλλαγή στη δομή της οικογένειας. Όποια μορφή μπορεί να πάρει αυτή η αλλαγή, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Ιδίως κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να επικεντρωθεί  σε αυτές τις εσωτερικές αλλαγές, για να βάλετε το σπίτι σας σε τάξη, έστω και καθυστερημένα.

Υγεία

Το 2015 δεν θεωρείτε δύσκολη χρονιά για την υγεία σας, εκτός από το έντονο στρες που θα σας ταλαιπωρήσει και αν δεν προσέξετε ενδέχεται να σας προκαλέσει ασθένειες. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες θα είναι έντονη, με αποτέλεσμα να επιβαρύνετε το νευρικό σας σύστημα. Η θέση του Ουρανού δεν θα διευκολύνει την προσπάθεια σας για τη διατήρηση της ηρεμίας, βάζοντας στον δρόμο σας ασυνήθιστες και ξαφνικές καταστάσεις. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να καταβάλλετε έντονες προσπάθειες για να διατηρηθεί η ισορροπία. Πολλοί από εσάς ενδέχεται να παρουσιάσετε αλλεργίες και ιογενείς λοιμώξεις εξαιτίας της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Καλό θα ήταν να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με φυσικές θεραπευτικές μεθόδους όπως είναι η γιόγκα, ο διαλογισμό ή η αρωματοθεραπεία.

Ταξίδια

Το 2015 προβλέπει για πολλούς από εσάς μια έντονη επιθυμία να ταξιδέψετε και να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά θα μεταφέρουν πολλούς από εσάς σε όλο τον κόσμο, εντελώς απρόσμενα.

Συμβουλή

Οι όψεις μεταξύ των πλανητών στο ωροσκόπιο σας, αγαπητοί μου Κριοί, δείχνουν για το 2015 ότι θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και να ελέγξετε τον θυμό σας. Το γεγονός αυτό θα επηρεάσει τους προσωπικούς σας στόχους και θα κλονίσει την καθημερινότητα σας. Οι εντάσεις στην προσωπική σας ζωή μπορούν να αποβούν καταστροφικοί για την καριέρα σας, γι αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην μεταφέρετε τα προσωπικά  προβλήματα στην δουλειά σας! Θα πρέπει να ακούσετε συμβουλές από το πιο κοντινό σας συγγενικό ή οικογενειακό περιβάλλον και να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας φορτίζουν. Μην αφήνετε τις υποκειμενικές σας σκέψεις να υποσκελίσουν τη συνείδησή σας, και τους κρυφούς σας φόβους να σας γεμίσουν αμφιβολίες και να εμποδίσουν την εξέλιξη σας. Τα εμπόδια και οι ξαφνικές ανατροπές είναι πιθανόν να διαταράξουν τους δεσμούς σας με αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες, γι αυτό φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι. Αποφύγετε την άσκηση ένδικων μέσων και λύστε τις υποθέσεις σας εξωδικαστικά. Ασχοληθείτε με την άσκηση κάποιου είδους διαλογισμού, ή ακόμη ακούγοντας μουσική εάν αυτό σας βοηθάει, για να αποβάλετε το στρες. Δημιουργικές ασχολίες θα σας ισορροπήσουν αρκετά, ενώ κάποιοι από εσάς θα αναπτερώσετε το ηθικό σας με ένα νέο χόμπι που θα σας συναρπάσει.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.