Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Γενική επισκόπηση Ιουλίου 2017



Ο Ιούλιος είναι κατά παράδοση ένας μήνας με μικτές τάσεις, καθώς από τη μια υπάρχει μια τάση για χαλάρωση και διασκέδαση, ενδεχομένως και λόγω των καλοκαιρινών αδειών, και από την άλλη τρελοί ρυθμοί δουλειάς και μια ασυνήθιστη δυναμικότητα που φέρνει ξεχωριστά επιτεύγματα. Αυτή τη χρονιά θα βρίσκονται σε πολύ θετική για όλους μας θέση η Αφροδίτη και ο Ουρανός, που θα μας φέρουν πολλές και πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να αξιώσουμε με καλές πιθανότητες το καλύτερο δυνατό για τον καθένα επίπεδο επιτυχίας.

Ευκαιρίες θα υπάρξουν, ωστόσο δεν θα κεφαλαιοποιηθούν τα οφέλη από μόνα τους, ως μάννα εξ ουρανού. Θα χρειαστεί πολύ καλή προετοιμασία, αρκετά σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή. Το σύμπαν αντιδρά στις πράξεις μας με το να μας στέλνει τις ευκαιρίες εκείνες που μας είναι απαραίτητες και αναγκαίες για την βελτίωση μας, όχι μόνο την κοινωνική ή οικονομική, αλλά κυρίως την προσωπική.  Και αυτό ακριβώς αναμένεται να συμβεί μέσα στον Ιούλιο της φετινής χρονιάς! Προσπαθήστε να ξεφύγετε από τα στερεότυπα που κινήστε, γίνετε λίγο πιο απρόβλεπτοι αλλά να μην γίνετε εκκεντρικοί, πειραματιστείτε, χωρίς όμως να θέσετε σε κίνδυνο τα επιτεύγματα σας, ενστερνιστείτε νεωτερισμούς και διερευνήστε τα ζητήματα από άλλη οπτική. Γιατί σε μια χρονιά του πετεινού, σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, και σε ένα μήνα που αποτελεί την επιτομή του έτους αυτού, η γνώση και ο πειραματισμός αποτελούν σημαντικά εργαλεία επιτυχίας.

Αναφορικά τώρα με τις ομάδες των ζωδίων και τους πάτρωνες που πρόκειται να έχουν κατά το διάστημα αυτό, ας υπενθυμίσουμε ότι κάποιοι πλανήτες, με τις θέσεις και τις όψεις τους μπορούν να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες ευόδωσης του έργου μας. Εάν δεν υπάρχει ουράνιος ευεργέτης στο πλευρό μας, δεν σημαίνει πως δεν θα έχουμε τις ευκαιρίες που πρέπει ή ότι δεν θα καταφέρουμε να φέρουμε το έργο μας σε πέρας. Απλά σε κάποιες χρονικές στιγμές θα πρέπει να καταβάλουμε λίγη μεγαλύτερη προσπάθεια, ενώ κάποιες άλλες θα είμαστε χαλαροί, απολαμβάνοντας τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας.

Για τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και αυτά του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) θα απολαμβάνουν την προστασία της Σελήνης. Αν και ισχυρός, ωστόσο αρκετά ασταθής ο ουράνιος ευεργέτης σας, στον οποίο θα πρέπει να καταφεύγει κανείς, όταν έχει δοκιμάσει τα πάντα και δεν έχουν αποδώσει. Συνιστάται να δράτε αυτό το μήνα με προσοχή και αυτοσυγκράτηση, μη αναλαμβάνοντας μεγάλα ρίσκα. Τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) δεν θα απολαύσουν την ευεργετική παρουσία ενός ουράνιου ευεργέτη στο πλευρό τους, ενώ τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) θα μπορούν να βασιστούν στον Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας θα είναι αρκετά ισχυρός αυτή την περίοδο, ώστε να αντιμετωπίσει κάθε δυνατή πρόκληση, αλλά και σεις με τη σειρά σας θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή, επιμονή και αυτοσυγκράτηση.

Σε γενικές γραμμές ο Ιούλιος, ο μήνας του καλοκαιριού που κορυφώνεται η ηλιακή δραστηριότητα, θα είναι ελπιδοφόρος, υποσχόμενος μεγάλες επιτυχίες! Μην ξεχνάμε όμως ότι θα πρέπει να τις κερδίσουμε με την δουλειά μας, καθώς δεν θα μας χαριστεί τίποτε! Χρειάζεται προσαρμοστικότητα, προγραμματισμός και ακρίβεια, καθώς και επικέντρωση των προσπαθειών με το μάτι στραμμένο σε νέους ορίζοντες. Και επειδή ουδέν καλό αμιγές κακού, αντιστρέφοντας την σχετική ρύση, η θέση του Άρη, σε συνδυασμό με τη Μαύρη Σελήνη, μπορεί να είναι πολύ καταστροφική! Δεν επηρεάζει όμως τους πάντες, αλλά αφορά όλους εκείνους που εγκαταλείπουν την προσπάθεια τους γιατί έχουν αποκαρδιωθεί, όσους είναι οκνηροί ή όσοι λοξοδρομούν από την αποστολή τους! Τα πάντα λοιπόν είναι στα χέρια σας, όπως πάντα!!!

Καλό και δημιουργικό μήνα!

Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης



Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.