Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Οι Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 από τη Αλίντα Κανάκη !



ΚΡΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ


Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή φορά από τα μέσα Νοεμβρίου, θα πρέπει να γίνει σταδιακά αισθητή μια σχετική ηρεμία στον τομέα της καριέρας σας! Τα πράγματα θα μπορούν να κυλήσουν πολύ πιο ομαλά αυτό το μήνα σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή χρειάζεται ωστόσο το πρώτο μέρος του μήνα, καθώς ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και να προκαλεί μικρούς ή μεγαλύτερους πονοκεφάλους… Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των υλικών αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας σας, λόγω της ανασφάλειας που νοιώθετε. Οι σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους θα αποκατασταθούν σταδιακά και είναι μια πολύ καλή περίοδος να συνασπιστείτε ή να συνεταιριστείτε για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον που θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες.
Ο Δεκέμβριος είναι ένας καλό μήνας για να τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες και να κλείσετε θέματα που σας απασχολούν και σας αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή αυτή περίοδο! Ως προς την καθημερινή σας διαχείριση, δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης, γι αυτό θα πρέπει να είστε φειδωλοί…



ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με την Αφροδίτη πλέον σε ορθή φορά, τα προβλήματα θα εξαλειφθούν και η αισθηματική και ερωτική σας ζωή θα σημειώσει μια σαφή στροφή προς το καλύτερο. Φιλικά πρόσωπα ίσως να διαδραματίσουν ένα σημαντικό και εποικοδομητικό ρόλο στην προσπάθεια σας να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα σας με το ταίρι σας. Με την Πανσέληνο στις 22.12 ίσως να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το σπίτι ή τους απογόνους σας που θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή και υπομονή. Και καθώς είναι κοντά στις αργίες των Χριστουγέννων, καλό θα είναι να είστε διπλά προσεκτικοί να μην χαλάσετε το θετικό κλίμα των ημερών. Για τους αδέσμευτους, ο Δεκέμβριος είναι ένας βατός μήνας, καθώς πολλά επαγγελματικά ζητήματα παύουν να τους απασχολούν και έχουν χρόνο και διάθεση να επενδύσουν στην κοινωνική τους ζωή.


ΤΑΥΡΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ 

Με την αυτοπεποίθηση σας τονωμένη, τουλάχιστον μέχρι την Πανσέληνο στις 22.12, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσετε την καριέρα σας, καθώς και αρκετή εύνοια εάν σπουδάζετε, ανήκετε στον ακαδημαϊκό κόσμο, ταξιδεύετε ή συνεργάζεστε με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση ή στο εξωτερικό. Προσοχή θα χρειαστεί την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Ερμή και το πρώτο τουλάχιστον δεκαήμερο του μήνα, γιατί υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, προβλήματα με έγγραφα και με διαπραγματεύσεις. Η περίοδος αυτή όμως μπορεί να σας δώσει μεγάλη ώθηση σε τομείς που έχουν σχέση έρευνα, οικονομικά, συγγραφή και δημοσίευση έργων σας ή ταξίδια.  Η Πανσέληνος ίσως να είναι υπαίτια για μια σειρά εντάσεων με συνεργάτες ή συνεταίρους. Να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς σας για να μην δημιουργήσετε μεγαλύτερα προβλήματα από το τίποτε…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με την επιστροφή της Αφροδίτης στην ορθή της πορεία, η σχέση σας ή ο γάμος σας επιτέλους βρίσκεται σε ένα καλύτερο επίπεδο και η ηρεμία επανέρχεται στις ζωές σας. Σε περίπτωση που συνεργάζεστε με το σύντροφό σας, θα φανεί μεγάλη διαφορά και στο εργασιακό περιβάλλον, μια και θα εκλείψουν οι κόντρες και θα μπορέσετε από κοινού να καταστρώσετε τις στρατηγικές σας.  Μην περιμένετε όμως να συμβούν θαύματα, καθώς η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτείται υπομονή, επιμονή, σοβαρότητα και διπλωματία. Για όσους μόλις έχουν ξεκινήσει μια σχέση από κεραυνοβόλο έρωτα, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η σχέση αυτή μπορεί πολύ εύκολα να επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις σας στον επαγγελματικό τομέα.


ΔΙΔΥΜΟΙ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Θα χρειαστεί να επενδύσετε με προσοχή και με αργά και σίγουρα βήματα για το μέλλον, έχοντας όμως να αντιμετωπίσετε αρκετούς περιορισμούς και δυσκολίες. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα θα αργήσουν να φανούν, είναι κάτι που πρέπει να κάνετε, εάν θέλετε να δείτε την καριέρα σας παίρνει τα επάνω της.  Δεν αποκλείεται παλιά σχέδια που είχατε αφήσει στην άκρη να επανέλθουν και να μπουν σε τροχιά υλοποίησης, ιδίως μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Θετικά επηρεάζονται κατά το πρώτο μισό του μήνα οι τομείς των σπουδών και των ταξιδιών, ενώ με την Πανσέληνο ίσως να υπάρξει κάποιο παροδικό πρόβλημα επικοινωνίας με φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες – συναδέλφους. Θα πιεστείτε ωστόσο αρκετά στον οικονομικό τομέα αυτό το μήνα, και γι αυτό απαιτείται εξαιρετικά καλή διαχείριση των εισοδημάτων σας. Κάποιες ανάσες μπορούν να σας προσφέρουν συνεργάτες ή η οικογένεια σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο μήνας αυτός θα είναι κάπως περίεργος για τα αισθηματικά σας. Θα σας απορροφά κυρίως η καθημερινότητα, ζητήματα καριέρας ή οικονομικών, όπου η συνεργασία και η αλληλοστήριξη του συντρόφου ή του συζύγου θα είναι καθοριστικής σημασίας. Προβλήματα όμως θα υπάρξουν στην σεξουαλική σας ζωή, ιδίως σε ζευγάρια που αρχίζει να βαραίνει η ρουτίνα την καθημερινότητα τους, και είναι από τα σημεία τριβής και έντασης στην μεταξύ σας σχέση. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε στον τομέα της υγείας, καθώς ο μήνας μπορεί να φέρει ατυχήματα από απροσεξία! Για όσους ξεκινήσουν μια σχέση αυτό το μήνα, να είναι προετοιμασμένοι για ένα καυτό διάστημα, καθώς το πάθος θα είναι πρωτόγνωρο και εκτός ελέγχου, η ζήλια δεδομένη και οι αντιδράσεις ή οι αντιδικίες θα μπορούν πολύ εύκολα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Καινούργιες συνεργασίες, συμβόλαια ή η ενεργοποίηση κάποιων παλιών συνεργασιών ή επαγγελματικών επαφών μπορεί να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση τον Δεκέμβριο! Η  δημιουργική σας πνοή σίγουρα θα αποτελέσουν τα ατού σας, πέρα από την διαπραγματευτική σας δεινότητα. Παρόλα αυτά θα σας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις μόνοι σας και χωρίς ικανούς και ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σας.  Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, είτε μέσα από σπουδές, είτε μέσα από την επαφή σας με άτομα τελείως έξω από σας, ίσως από ξένες χώρες. Ο ανάδρομος Ερμής έχει σημαντική επίδραση στην πορεία των οικονομικών σας μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα! Για όσους έχουν σκοπό να κάνουν οποιασδήποτε μορφής επενδύσεις ή αποβλέπουν σε σύναψη δανείου, φροντίστε να κινηθείτε συντηρητικά, κάνοντας προσεκτικές επιλογές, και τα ποσά που διακινδυνεύετε να είναι όσο γίνεται μικρότερα… Ιδιαίτερα δύσκολη για τα οικονομικά σας περίοδος είναι τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο, όπου θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο στις κινήσεις σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τους τελευταίους μήνες θα πρέπει να έχετε δει τα σημάδια που σας στέλνει το Σύμπαν, σχετικά με τα μελανά σημεία της σχέσης ή του γάμου σας και θα έπρεπε να είχατε ασχοληθεί ήδη με την επίλυση των προβλημάτων! Εάν το έχετε επιχειρήσει, ο μήνας αυτός θα χαρακτηρίζεται από μεγάλη ηρεμία, αλληλοκατανόηση και αμοιβαία στήριξη. Οι κρίσεις που έχετε αφήσει πίσω σας μπορούν να σας φέρουν πολύ πιο κοντά. Εάν όμως δεν έχετε δουλέψει συνειδητά προς αυτή την κατεύθυνση, ο μήνας θα είναι καθοριστικός για την μετέπειτα πορεία!  Μετά τα μέσα του μήνα οι πλανητικές όψεις βοηθούν τους αδέσμευτους να κάνουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους που θα τους συναρπάσουν. Περάστε καλά, διασκεδάστε, χαρείτε τις πρόσκαιρες ερωτικές σας περιπέτειες, εάν αποφασίσετε να κάνετε όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσετε μια νέα σταθερή σχέση, φροντίστε να είστε σίγουροι για το ποιόν του ανθρώπου που πρόκειται να βάλετε στην ζωή σας.
 

ΛΕΩΝ -  ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Κατά την φάση της ανάδρομης κίνησης του Ερμή μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα δείξτε αυτοσυγκράτηση ως προς τις αντιδράσεις σας απέναντι σε συναδέλφους ή προϊσταμένους για να μην δημιουργήσετε προβλήματα που θα τα βρείτε μπροστά σας σε βάθος χρόνου. Καθ όλη την διάρκεια του μήνα γίνεστε πιο ευαίσθητοι ως προς τα εξωτερικά ερεθίσματα, ενώ αισθάνεστε επίσης ότι βρίσκεστε σε σταυροδρόμι και δεν ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε. Προς τα μέσα του μήνα, ενδιαφέρουσες ειδήσεις αναφορικά με τα επαγγελματικά σας θα σας συναρπάσουν ή νέα άτομα που θα μπουν στον επαγγελματικό σας βίο θα σας δώσουν μια νέα προοπτική για να ατενίσετε το μέλλον με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Εύνοια θα έχουν όσοι ασχολούνται με είδη πολυτελείας, την αισθητική, τη ψυχαγωγία ή τις τέχνες. Και όσοι όμως κάνουν την δουλειά τους με αγάπη και αφοσίωση, θα δουν την καριέρα τους να ανθεί και να προοδεύει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα μηνύματα που θα εκπέμπετε με την στάση σας και την γλώσσα του σώματος την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή δεν θα είναι  ξεκάθαρα, με συνέπεια ο άνθρωπος σας να μην ξέρει τι να υποθέσει. Θα του φαίνεστε απόμακροι και διφορούμενοι και αυτό θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Από τα μέσα του μήνα και μετά η σχέση σας θα ευεργετηθεί από το πλανητικό σκηνικό και θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας, περισσότερο σε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να επανεξετάσετε την στάση σας απέναντι στον φιλικό περίγυρό σας! Είναι μια καλή περίοδος να διαπιστώσετε τι είναι δυσλειτουργικό στη σχέση σας, ώστε να επικεντρώσετε την προσπάθεια σας στον τομέα αυτό στο άμεσο μέλλον.  Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα απολαύσουν αρκετές μικρές εξόδους κατά τον Δεκέμβριο με φιλικές παρέες, πολύ διασκέδαση και αρκετό ξενύχτι… Και επειδή την περίοδο αυτή λάμπετε, κάθε άλλο παρά θα σας λείψουν οι ερωτικές προτάσεις! Απολαύστε το  ενδιαφέρον, όπως μόνο εσείς ξέρετε να χαίρεστε, εάν θελήσετε όμως να προχωρήσετε σε κάτι πιο μόνιμο, κινηθείτε με προσεκτικά βήματα για να μην απογοητευθείτε…                                 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Στον επαγγελματικό τομέα, φίλοι Παρθένοι, κινδυνεύετε για όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή με λάθη και παραλείψεις που μπορεί να σας στοιχίσουν σημαντικά. Ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν! Είναι η περίοδος που απειλείστε επίσης από εξαπατήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και θα πρέπει να έχετε την προσοχή σας τεταμένη! Η Αφροδίτη και πάλι σε ορθή φορά σας δίνει ιδιαίτερη εύνοια με μια ακτινοβολία που δεν θα αφήσει ανεπηρέαστους τους γύρω σας και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε σημαντικά βήματα. Προς το τέλος του μήνα η αυτοπεποίθηση σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και σας βοηθάει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας. Την περίοδο αυτή ένα αντρικό πρόσωπο θα εκτιμήσει τις επίπονες και επίμονες προσπάθειες σας και θα θελήσει να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Η σκληρή σας δουλειά τους προηγούμενους μήνες θα αναγνωριστεί και δεν θα πάει χαμένη! Δεν αποκλείεται δε να σας βοηθήσει και οικονομικά, εάν έχετε ανάγκη από ένα δάνεια ή μια οικονομική διευκόλυνση. Ως προς την καθημερινή διαχείριση του προϋπολογισμού σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μην ξεφύγετε. 


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ


Όσοι Παρθένοι βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε μια κρίση γύρω στις αρχές του μήνα, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή! Το πλανητικό σκηνικό απειλεί να φέρει στην δημοσιότητα προσωπικές σας στιγμές ή να βγάλει στην επιφάνεια κάποια μυστικά σας που θα σας φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και θα σας αναγκάσουν να απολογηθείτε στον σύντροφό σας… Περιφρουρήστε όσο το δυνατόν καλύτερα την σχέση σας και προσπαθήστε να εξομαλύνετε τα πράγματα, με το να είστε ειλικρινής! Μόνο η ειλικρίνεια μπορεί να σας βγάλει από την δύσκολη θέση να σώσει την σχέση σας.
Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα ασκείτε ένα ιδιαίτερο μαγνητισμό στους γύρω σας όλο τον μήνα, προσελκύοντας γύρω σας ποικιλία από επίδοξους εραστές! Με τονωμένη την αυτοπεποίθηση σας, προβλέπεται ένας «καυτός» χειμώνας… Δεν θα σας λείψει όμως και η δημιουργική έμπνευση, για όσους έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες!


ΖΥΓΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ

Το ξεκίνημα του μήνα σας βρίσκει επικεντρωμένους σε θέματα επαγγελματικά που σας απασχολούν, φίλοι Ζυγοί, και να επιλύετε δυσεπίλυτα προβλήματα! Ίσως ταλαιπωρηθείτε λίγο κατά την πρώτη βδομάδα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, με καθυστερήσεις, ματαιώσεις, παραλείψεις και λάθη, δεν θα είναι όμως κάτι που θα σας προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Προς τα μέσα του μήνα αλλά και γύρω από την Πανσέληνο, θα ενσκήψουν κάποια σημαντικά προβλήματα που θα σας απασχολήσουν πολύ και θα πρέπει να επιδείξετε όλη την υπομονή και την διπλωματία σας για να καταφέρετε να τα ξεπεράσετε. Ίσως βρεθείτε σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να έρθετε σε ευθεία ρήξη με κάποια άτομα ή αν θα ήταν σοφότερο να δώσετε τόπο στην οργή. Πολλές φορές πάντως ένας συμβιβασμός μπορεί να εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα μας σε βάθος χρόνου… Τα οικονομικά θέματα που σας αγχώνουν, κατά το πρώτο μισό του μήνα θα είναι ρευστά, ενώ το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σας δοθεί μια εξαιρετική ευκαιρία, ένα δώρο του σύμπαντος, να απαλλαγείτε με επιτυχία από οικονομικές εξαρτήσεις που αποτελούν πηγή άγχους για σας. Επιστρατεύστε την επινοητικότητα σας και ο δρόμος πια θα είναι ανοιχτός…


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο στις αρχές του μήνα είναι προβληματική λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, ενώ θέματα από το παρελθόν επανεμφανίζονται στο προσκήνιο και δημιουργούν άλλη μια πηγή άγχους και ρευστότητας.  Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να ξαναμπούν στην ζωή σας κατά το πρώτο δεκαήμερο και να ταράξουν την ηρεμία σας. Μετά τα μέσα του μήνα οι  εντάσεις φαίνεται να κορυφώνονται και εάν τα προβλήματα δεν είναι πια διαχειρίσημα, ίσως να μην αντέξει η σχέση σας τον κλυδωνισμό αυτό.  Είναι η περίοδος της ζωής σας που η σταθερότητα στην  σχέση, στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά θα δοκιμαστεί σε σημαντικό βαθμό…
Για τους ελεύθερους του ζωδίου, προς τα μέσα του μήνα ενδέχεται να αισθανθούν κόπωση από την έντονη διασκέδαση και τους πολλούς ερωτικούς συντρόφους και να αποζητήσουν αγάπη, τρυφερότητα και στοργή στην ζωή τους. Μην βιάζεστε να επενδύσετε στην πρώτη τυχούσα γνωριμία, γιατί ίσως ταλαιπωρηθείτε άσκοπα. Δώστε χρόνο στην όποια σχέση να εδραιωθεί από μόνη της, χωρίς να βιάζετε τις καταστάσεις…


ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ


Τα επαγγελματικά σας, φίλοι Σκορπιοί, πέρα από κάποια προβλήματα που μπορεί να φέρει ο ανάδρομος Ερμής, θα είναι εξαιρετικά! Καιρό τώρα προγραμματίζατε και κάνατε σχέδια επί χάρτου για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον τομέα της καριέρας σας. Μετά τις 20 Δεκεμβρίου και οι ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν να προχωρήσετε στην πράξη, και την ενέργεια θα έχετε να παλέψετε όσο θα χρειαστεί για να πετύχετε. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην πάρετε αλόγιστα ρίσκα, μια και οι καιροί είναι δύσκολοι. Προβλήματα θα αντιμετωπίσετε επίσης από τον περίγυρό σας, που θα προσπαθήσουν να σας φρενάρουν για να μην προχωρήσετε σε όλα αυτά που σχεδιάζετε. Από οικονομικής άποψης τα πράγματα βρίσκονται σε ισορροπία αυτή την στιγμή και αναμένεται να έρθει αμέσως στο επόμενο χρονικό διάστημα, μαζί με την επαγγελματική σας άνοδο και μια μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Αυτή την περίοδο μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια για μερικά ψώνια που θα σας επιτρέψουν να εναρμονίσετε την ανεβασμένη σας ψυχολογία με μια ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Οι επαγγελματικές σας επιτυχίες και η θετική αύρα σας θα έχει ευεργετική επίδραση και στην σχέση σας τον Δεκέμβριο! Η ηρεμία και η ρομαντική διάθεση που θα επικρατεί θα βοηθήσει να βρείτε νέες ισορροπίες στην σχέση, εμβαθύνοντας και φτάνοντας σε πρωτόγνωρα για σας επίπεδα αλληλοκατανόησης και ψυχικής επαφής. Οι ελεύθεροι του ζωδίου είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί την περίοδο αυτή και ο δυναμισμός σας καθώς και η θετική στάση ζωής θα λειτουργήσουν σαν μαγνήτης στους γύρω σας. Απολαύστε την προσοχή, χαρείτε τις περιστασιακές σας γνωριμίες και διασκεδάστε, γιατί αρκετά ταλαιπωρηθήκατε τους τελευταίους μήνες.  Ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά, χαρίζοντας στον εαυτό σας την πολυτέλεια ενός shopping therapy, ενός spa ή μιας εορταστικής απόδρασης με φίλους… 

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Στον τομέα της καριέρας σας το πλανητικό σκηνικό δυναμιτίζει το κλίμα που επικρατεί μεταξύ σας και των συνεργατών ή συναδέλφων σας. Κατά το πρώτο τμήμα του μήνα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή δημιουργεί προβλήματα επικοινωνίας και παρανοήσεις. Προσπαθήσετε να μην εκτρέπεστε σε έντονες αντιδράσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν λογομαχίες, όσο και αν είστε σίγουροι ότι έχετε δίκιο. Περιορίστε επίσης την τάση για επικριτικά σχόλια απέναντι σε συνεργάτες, γιατί θα προκαλέσετε ζημιές στις σχέσεις σας που δεν θα μπορείτε εύκολα να τις αντιστρέψετε. Θα σας θεωρήσουν επιθετικούς χωρίς λόγο και αιτία,  εγωκεντρικούς και με έλλειψη κατανόησης για τους γύρω σας και θα απομονωθείτε… Θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι δεν είστε αποτελεσματική στην δουλειά σας, εν θα μπορέσουν όμως να σας πλήξουν σε σημαντικό βαθμό…   Στον οικονομικό τομέα δεν διαφαίνονται ιδιαίτερα προβλήματα, προσέξτε μόνο την καθημερινή διαχείριση των οικονομικών σας για αν μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η προσέγγιση των σχέσεων σας, φιλικές ή ερωτικές, υπό την επιρροή των πλανητικών όψεων γίνεται πιο συναισθηματική και λιγότερο λογική αυτή την περίοδο. Κάτι τέτοιο όμως μπορεί να φέρει κτητικότητα και εριστικότητα με τον σύντροφό σας, εάν τα πράγματα δεν βαίνουν όπως εσείς θα επιθυμούσατε. Αποφύγετε εντάσεις, ξεσπάσματα και μελοδραματισμούς, γιατί η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Οι πλανητικές όψεις όμως σηματοδοτούν σκηνές έντασης και κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με ιδιαίτερα αυξημένη την πιθανότητα επιθετικότητας από μέρους σας. Εάν δεν θέλετε να επιφέρετε ανεπανόρθωτες βλάβες στην σχέση σας, καλό θα ήταν να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Όσο για τους αδέσμευτους, η στροφή από την λογική στο συναίσθημα μπορεί να σας οδηγήσει σε αντιδράσεις ή ενέργειες υπερβολικές, κυρίως κατά το πρώτο δεκαήμερο, που η κρίση σας θολώνεται. Αυτό που θα αντιλαμβάνεστε αυτή την περίοδο μπορεί να απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα και να κάνετε πράγματα που λίγο αργότερα θα μετανιώσετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο τομέας της καριέρας σας, φίλοι Αιγόκεροι, που έχετε την ρίξει τον τελευταίο καιρό όλο το βάρος των προσπαθειών σας, σας ανταμείβει για την επιμονή και την υπομονή σας. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης στο ζώδιο σας είχατε την ευκαιρία να εξετάσετε σε βάθος τα πεπραγμένα σας σε επαγγελματικό επίπεδο και με την γνώση όσων δεν μπορούν να λειτουργήσουν και να σας αποφέρουν τα αναμενόμενα, μπορείτε τώρα πλέον να προχωρήσετε σε διορθωτικές κινήσεις. Οι σχέσεις σας με συνεργάτες ή συναδέλφους είναι εξαιρετικές και η αυτοπεποίθηση σας, ιδίως μετά τα μέσα του μήνα είναι στα ύψη. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που περιμένατε τόσο καιρό για νέα ανοίγματα ή αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού και οι άνθρωποι του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα σας στηρίξουν σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια σας αυτή. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε μόνο σε επενδύσεις, αποφεύγοντας τα υψηλά ρίσκα, καθώς και στην επικοινωνία σας με φορολογικές αρχές και λογιστές, ιδίως κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή, γιατί τα λάθη μπορεί να σας στοιχίσουν αρκετά…


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουν εντάσεις με τον ερωτικός τους σύντροφο την περίοδο επιρροής της Πανσελήνου στις 22 του μήνα. Θα αισθανθείτε έντονα ότι άλλα αποζητάτε εσείς από την σχέση και άλλες θα είναι οι επιδιώξεις και τα ενδιαφέροντα του συντρόφου σας. Το πλανητικό σκηνικό εκείνη την περίοδο δεν αποκλείεται να φέρει σκηνές ζηλοτυπίας, κτητικότητα, τελεσίγραφα ή και απειλές ακόμη, με δραματικές συνέπειες για την σχέση. Τα τέλη του μήνα σας βρίσκουν και πάλι με τονωμένη την αυτοπεποίθηση, ήρεμους και αισιόδοξους, να ασχολείστε με περισσότερο πνευματικής φύσης θέματα… Οι ελεύθεροι μεταξύ σας θα απολαύσετε τις ερωτικές περιπέτειες λίγο πριν την λήξη του χρόνου με το παραπάνω! Οι τελευταίες μέρες του μήνα σας βρίσκουν κατάκοπους από τις κραιπάλες, η αυτοπεποίθηση σας όμως είναι στο απόγειό της και είναι η ιδανική εποχή να χαράξετε νέα ρότα στην ζωή σας, προγραμματίζοντας και οραματιζόμενοι το 2019!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Η πρώτη βδομάδα του μήνα χαρακτηρίζεται από ένταση στον τομέα της καριέρας σας, κάτι που οφείλεται στην ανάδρομη πορεία του Ερμή. Εντάσεις με συνεργάτες, συναδέλφους ή προϊστάμενους μπορεί να προκύψουν, σαν αποτέλεσμα της κακής επικοινωνίας και των παρανοήσεων. Ο καθημερινός προγραμματισμός δεν θα σας βγαίνει, υποθέσεις θα σκαλώνουν χωρίς εμφανή αιτία και γενικά δεν θα είναι εύκολο να κοντρολάρετε τον εκνευρισμό σας. Μόλις περάσει η επίδραση των πλανητικών αυτών επιρροών, ξεκαθαρίζει η σκέψη σας, η διαίσθηση σας γίνεται και πάλι αξιόπιστη και τα πράγματα μπαίνουν για μια ακόμη φορά σε τροχιά. Περίοδος έντασης είναι και η Πανσέληνος στις 22 του μήνα που χρειάζεται επίσης αρκετή προσοχή. Νέες συμφωνίες ή συμβόλαια προς το τέλος του μήνα μπορούν να προωθήσουν τόσο την καριέρα σας όσο και τον οικονομικό σας τομέα.  Στον οικονομικό τομέα είστε από τους λίγους ευνοημένους της περιόδου, φροντίστε τουλάχιστον να κάνετε καλή χρήση των σπάνιων πια αυτών δώρων του Σύμπαντος… 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η αισθηματική ζωή των δεσμευμένων του ζωδίου σας μπορεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να μην είναι και τόσο ειδυλλιακή… Λίγο οι παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, λίγο η ευέξαπτη αντίδραση σας μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα χωρίς να το καταλάβετε καλά – καλά. Με την διαμεσολάβηση κάποιων τρίτων ατόμων τα πράγματα θα μπορούσαν να ομαλοποιηθούν και μετά τα μέσα του μήνα, με πιο καθαρό μυαλό πια, να κάνετε τις κινήσεις εκείνες που πρέπει για να επανέλθει η ηρεμία.
Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα απολαύσουν μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα χαλάρωσης και διασκέδασης με φιλικές παρέες αλλά και αρκετές και ενδιαφέρουσες νέες ερωτικές γνωριμίες. Ένα ασυνήθιστο άτομο θα σας πλησιάσει, και εάν θελήσετε να το εμπιστευτείτε, μπορεί να αποβεί καθοριστικό για την μελλοντική σας πορεία. Σκεφτείτε το διπλά πριν το απορρίψετε λοιπόν…

ΙΧΘΕΙΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θέματα από το παρελθόν σας χτυπούν την πόρτα και επανέρχονται για να βρουν την τελική τους λύση. Στον εργασιακό σας χώρο θα πρέπει να είστε πάρα πολύ σαφείς στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, μια και θα παρερμηνεύουν την στάση σας ή στις απόψεις σας. Αποφύγετε επίσης κατά το διάστημα αυτό να κάνετε οικονομικά ανοίγματα ή επενδύσεις χρημάτων. Μόλις επανέλθει ο Ερμής στην ορθή του φορά, η επικοινωνία σας με τον περίγυρο σας βελτιώνεται θεαματικά οι αντιδράσεις των συνεργατών ή των προϊσταμένων σας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, μια που θα διάκεινται θετικά απέναντι σας. Θα ήταν η ευκαιρία που περιμένατε για να διεκδικήσετε όσα πιστεύεται ότι σας ανήκουν.  Μετά τα μέσα του μήνα θα έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας και εξαιρετική ζωτικότητα, αλλά και αυτοπεποίθηση στα ύψη! Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή, ιδίως σε θέματα νέων χρηματοδοτήσεων, ενώ μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα από το παρελθόν. Κάντε έναν καλό προϋπολογισμό των δαπανών σας και σκεφτείτε δύο φορές πριν να προχωρήσετε σε νέες αγορές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με το πλανητικό σκηνικό να σας φωτίζει και να βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γύρω σας, οι κάθε μορφής σχέσεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ αγάπη και στοργή και θέλετε να εκφράσετε χωρίς λογοκρισία και περιορισμούς τα συναισθήματα σας. Περισσότερη ψυχική επαφή αλλά και μεγαλύτερο δέσιμο θα φέρει ο μήνας και στους δεσμευμένου του ζωδίου σας! Για όσους όμως υπήρχαν προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν ή κρυφές πτυχές στην σχέση, το πλανητικό σκηνικό μπορεί να τα φέρει στην επιφάνεια, ταράζοντας την σχέση σας με τον σύντροφο σας, και να σας αναγκάσει να πάρετε δραστικές αποφάσεις. Η έλξη που θα ασκείτε στο περιβάλλον σας μπορεί να προσελκύσει πιθανούς ερωτικούς συντρόφους, βάζοντας σας σε πειρασμό και σε δοκιμασία την σχέση σας… Από κοινωνικής άποψης, είναι η εποχή που χαίρεστε τις φιλικές παρέες και διασκεδάζετε με την ψυχή σας, ξεχνώντας για λίγο τα άγχη και τα προβλήματα.
Ολόκληρος ο μήνας θα σημαδευτεί από έντονη σεξουαλική δραστηριότητα για τους αδέσμευτους. Πολλές οι επαφές, πολύ διασκέδαση, πολλές οι γνωριμίες και πολύ σεξ! Το πλανητικό σκηνικό θα σας φέρει πολύ κοντά σε κάποιο άτομο που θα γνωρίσετε,  με μια ψυχική επαφή που είχατε καιρό να αισθανθείτε. Απλά μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε κάτι πιο μόνιμο, μια και οι καλοκαιρινές γνωριμίες ξέρετε ότι δεν κρατάνε συνήθως πολύ…


Καλό και δημιουργικό 2019!



Αλίντα Κανάκη


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.